True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Dr. Phil - Alle afleveringen
Dr. Phil
Dr. Phil: My partying sister needs a motherhood master class

Nick vindt zijn 41-jarige zus, Jennifer, een slechte moeder. Ze gaat liever feesten dan dat ze zich bezighoudt met de opvoeding van haar 13-jarige dochter. Volgens Nick is zijn zus ontspoord na de scheiding van haar ex, Ben. De nieuwe vriendin van Ben denkt dat zijn dochter beter af is als ze bij hen komt wonen.



Dr. Phil
Dr. Phil: Former students of hephzibah house speak out

Kalie, Susan en Gabby vertelden in de vorige aflevering dat zij op de Christelijke kostschool Hephzibah House zijn misbruikt. Ze willen dat de school gesloten wordt om te voorkomen dat er meer meisjes slachtoffer worden. Een andere oud-leerling spreekt deze beschuldigingen tegen en vertelt dat de school haar redding was.



Dr. Phil
Dr. Phil: Inside a religious reform school

Pastoor Ronald Williams en zijn vrouw stichtten in 1971 Hephzibah House, een Christelijke kostschool voor meisjes. Kalie, Susan en Gabby beweren nu dat zij gedurende hun verblijf daar zijn misbruikt. Een andere oud-student verdedigt de pastoor juist en vertelt over het goede werk dat hij heeft verricht. Ben, de zoon van de oprichters, spreekt zich voor het eerst uit over de aantijgingen.



Dr. Phil
Dr. Phil: Terrorized by my 10 year old

Alisha vertelt dat haar gezin wordt geterroriseerd door haar 10-jarige zoontje, Kevin. Het jongetje is zo agressief dat ze alle messen en aanstekers in huis moet verbergen. Alisha is doodsbang dat Kevin iemand iets aan zal doen. Dr. Phil is haar laatste hoop.



Dr. Phil
Dr. Phil: I need to walk 100k steps a day

Liz is geobsedeerd door haar stappenteller. Haar dagelijkse doel is 100.000 stappen en daar is ze iedere keer zo'n 11 tot 13 uur aan kwijt. De moeder van Liz, Karen, is bang dat deze obsessie haar lichaam ernstig overbelast en dat het ook haar huwelijk zal kosten. Kan Dr. Phil de oorzaak van dit dwangmatige gedrag achterhalen?



Dr. Phil
Dr. Phil: Mom went from nursing assistant to homeless

Tina had een verantwoordelijke baan in het ziekenhuis, totdat ze ontspoorde en dakloos raakte. Sindsdien leeft ze in haar auto. Ze beweert dat haar kinderen haar volledig in de steek hebben gelaten, maar die spreken dat tegen. Volgens hen weigert hun moeder elke vorm van behandeling. Ze denken dat Dr. Phil de enige is die haar kan helpen.



Dr. Phil
Dr. Phil: Battered and bruised: my grandson nearly killed his baby

Grootmoeder Emma is woedend op haar kleinzoon, Jordan. De reden daarvoor is dat hij zijn pasgeboren dochtertje, Leigh, ernstig heeft mishandeld. Ze moest een aantal levensreddende operaties ondergaan en wist het wonder boven wonder te overleven. Jordan zit achter de tralies, maar Emma is bang dat hij dankzij zijn moeder nog steeds contact heeft met Leigh.



Dr. Phil
Dr. Phil: My wife tricked me into getting a divorce

Doug en zijn ex-vrouw, Amy, leven sinds de scheiding nog in hetzelfde huis om samen voor de kinderen te zorgen. Doug wil zijn vrouw absoluut terug, maar Amy ziet dat niet meer zitten. Hij heeft het volledig verknald door zijn agressieve gedrag en daarnaast ook vreemd te gaan met een 18-jarige cheerleader.



Dr. Phil
Dr. Phil: The search for missing grandma

Tylers vader werd 43 jaar geleden door zijn moeder verlaten en zag haar nooit meer terug. Hij is inmiddels overleden, maar Tyler hoopt zijn grootmoeder nog wel een keer te zien. Troy Dunn, bekend van het programma The Locator, wist haar op te sporen. In de uitzending wordt Tyler herenigd met zowel zijn oma als andere familieleden die hij nog nooit heeft gezien.



Dr. Phil
Dr. Phil: CPS investigated me so I kicked my mother out

Jeanine en Nathan besloten Jeanines moeder, Liz, in huis te nemen, toen ze de huur van haar woning niet meer kon opbrengen. Van dankbaarheid was weinig sprake: Liz vond hun huis zo smerig, dat ze er melding van maakte bij de Kinderbescherming. De leefomgeving zou niet gezond zijn voor haar kleinkind. Het gevolg was dat Liz door haar dochter Liz het huis uit werd gezet en sindsdien in haar auto moet leven.



Dr. Phil
Dr. Phil: From army specialist to mooching burnout brother

Roberto en Teresa omschrijven hun 32-jarige zoon, Alex, als een luie werkloze die te veel alcohol drinkt en wiet rookt. Zijn broer en zus zijn het daarmee eens, maar vinden wel dat hun ouders het gedrag van Alex in stand houden. Teresa heeft haar zoon na een gewelddadige uitbarsting het huis uit gezet, maar betaalt nog wel steeds zijn huur.



Dr. Phil
Dr. Phil: Breakup, breakdown

Melanie vertelt dat haar 15-jarige dochter, Elena, volledig de weg kwijt is sinds het uit is met haar vriendje. Het is zelfs zo erg dat Elena niet meer naar school gaat, zodat ze haar ex niet hoeft te zien. Laytona werd door haar ex bedrogen en daarna gedumpt. Kan Dr. Phil deze verdrietige meiden een hart onder de riem steken?



Dr. Phil
Dr. Phil: Our 11 month old died and i'm being blamed

Madalin, het dochtertje van Jaclin, kwam tien jaar geleden door verstikking om het leven toen het meisje bij haar moeder en vader Justin in bed sliep. Sinds het verschrikkelijke incident is Jaclin een tikkende tijdbom. Ze probeert zichzelf op allerlei manieren te straffen voor het verschrikkelijk verlies. Justin en Jaclin wijzen elkaar continu als schuldige aan. Volgens een gezamenlijke vriendin hebben beide ouders hulp nodig.



Dr. Phil
Dr. Phil: Murder in Alaska: teen lured to death by best friend

Een nietsvermoedende tiener werd door haar beste vriend de wildernis van Alaska ingelokt en vermoord. Het vermeende motief? Een mysterieuze, knappe miljonair zou via internet geld hebben geboden voor een moordvideo. De vader van het slachtoffer doet zijn verhaal over deze bizarre en gruwelijke zaak.



Dr. Phil
Dr. Phil: Pedophile hunters: victom of sting fights back

De pedofielenjagers zijn opnieuw te gast en komen oog in oog met Peter, die ten onrechte werd beschuldigd door deze mannen. Peter vertelt dat zijn leven volledig op zijn kop kwam te staan doordat hij door de pedojagers via internet aan de schandpaal werd genageld.



Dr. Phil
Dr. Phil: Pedophile hunters

Tony uit New York vertelt dat hij overdag een loodgieter is en 's nachts op pedofielen jaagt. Hij is samen met twee andere pedofielenjagers te gast bij Dr. Phil. Zijn deze mannen helden of gewoon levensgevaarlijke burgerwachten die voor eigen rechter spelen?



Dr. Phil
Dr. Phil: My mom took my phone, car, condi and kids

Morgan beweert dat haar moeder, Liz, haar twee kinderen vorig jaar zonder duidelijke reden van haar heeft afgenomen. Liz vertelt dat ze geen uitweg meer zag, omdat Morgan een gevaar was voor haar kinderen. Ze is namelijk verslaafd aan ADHD-medicijnen en heeft last van stemmen in haar hoofd.



Dr. Phil
Dr. Phil: DNA drama: fertility doctors' secret children

Dankzij betere DNA-testen wordt er steeds vaker ontdekt dat artsen hun eigen sperma hebben gebruikt om vrouwen te bevruchten. Van vruchtbaarheidsarts Donald Cline is aangetoond dat hij inmiddels bijna 70 donorkinderen heeft. Vijf van deze kinderen zijn te gast bij Dr. Phil.



Dr. Phil
Dr. Phil: Vanished: where is Dulce? And what does her mother know?

De 5-jarige Dulce Maria Alvarez verdween een aantal maanden geleden terwijl ze aan het spelen was in een park in New Jersey. Haar moeder zat vlakbij in een auto. Tot op heden is er geen spoor van het meisje gevonden. Dr. Phil gaat met de moeder in gesprek over deze hartverscheurende vermissingszaak.



Dr. Phil
Dr. Phil: Two young women who put Larry Nassar behind bars

Larry Nassar was de teamarts van de Amerikaanse turnbond en werkte ook bij de universiteit van Michigan. Hij is veroordeeld voor het bezit van kinderporno en seksueel misbruik van vooral jonge vrouwen. Twee van deze vrouwen, Emma Ann en Grace, doen hun verhaal bij Dr. Phil. Verder komen een rechter, advocaat en schrijver aan het woord.