True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Bed & Breakfast - Alle afleveringen

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Gelderland en Noord-Holland

Boer Herbert en zijn vrouw Jacqueline runnen met trots een B&B en een biologische boerderij met winkel in Gelderland. De boerderij stamt uit 1861 en is sinds 1922 in de familie. De gasten krijgen een rondleiding op de biologische boerderij waarbij ze kennis maken met de varkens, koeien en schapen. Catharina is nog maar net begonnen met haar B&B in 't Gooi. Een perfecte locatie voor haar ‘BN’er tour’. Met de gasten gaat zij langs de huizen van bekende Nederlanders, waaronder die van Linda de Mol, René Froger en Willeke Alberti. De B&B van Simone en Pieter staat in Tiel. Hier kunnen de gasten tussen de kunst logeren in een statig oud pand. Simone en Pieter nemen hun gasten mee op TukTuks door Tiel, waarbij Pieter vertelt over de historie van de stad. Vervolgens rijden ze door naar een stokerij waar zij verschillende borreltjes proeven. Dit is een herhaling van 15 februari 2013.

Deze uitzending bekijken

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Limburg en genieten daar van de natuur in een bijzonder en beverrijk gebied.

Deze uitzending bekijken

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastricht te overnachten. Voor de laatste logeerlocatie gaat het gezelschap de grens over om in Antwerpen een Vlaams ‘B&B-sprookje’ te beleven.

Deze uitzending bekijken

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast: Overijssel & Groningen

De B&B-houders logeren in het Overijsselse Dedemsvaart, in een bed & breakfast voor mens en dier: eigenaren Anton en Gert zitten in de show- én paardenbusiness. De heren nemen hun gasten mee in de wereld van cowboys en indianen. In 2009 had Anton de ‘Kom pak je lasso maar’-hit met het muzikale duo de D!kdakkers. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen stad. Hier maken ze kunst met eigenaresse Antje. Verder mogen ze hier, niet tot ieders genoegen, zelf de ontbijttafel dekken. Vervolgens reizen ze door naar Blauwestad in diezelfde provincie. Hier is alles spik en span en blijkt gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar.

Deze uitzending bekijken