True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Het Roer Om - Alle afleveringen

Het Roer Om

Het Roer Om: Ons Droomhotel

Jason en Sirem Noble hadden genoeg van het weer en hun baan in Groot-Brittanniƫ. Dat was voor het stel reden om hun oude leven de rug toe te keren. Ze verlieten huis en haard in Southampton en vertrokken naar het zuiden van Turkije, om daar in de heuvels hun eigen droomhotel te openen. Het dappere koppel riskeert al hun spaargeld voor een nieuw leven in de zon, waarbij ze vakantiegangers ontvangen in hun prachtige ecohotel. Maar dat hotel moet wel eerst gebouwd worden!

Deze uitzending bekijken

Het Roer Om

Het Roer Om: Ons Droomhotel

Het kunstenaarskoppel, Aine King en Antony Hodgson, werd verliefd op het ruige landschap van de Orkney-eilanden. Toen Aine haar werk als lerares in Brighton moest opgeven wegens gezondheidsproblemen, besloot het stel het over een andere boeg te gooien. Ze vertrokken naar de Orkney-eilanden om daar samen met hun drie zoons een vervallen Victoriaans herenhuis om te toveren tot een bed & breakfast. Tijdens een strenge winter steken de amateurklussers hun handen uit de mouwen. Als het geld al snel opraakt, is Antony genoodzaakt om weer aan het werk te gaan. Zullen ze het redden om hun B&B te kunnen openen voor de start van het zomerseizoen?

Deze uitzending bekijken

Het Roer Om

Het Roer Om: Ons Droomhotel

Na acht jaar aan de Zuid-Spaanse kust te hebben gewerkt, kopen ex-pats Mark en Shirley een stuk grond in de omgeving van Granada. Het stel bouwt daar een door hen zo geliefde typisch Spaanse grotwoning. Na het ontvangen van een erfenis besluiten ze om een volgende stap te zetten: het creƫren van een bed & breakfast in de heuvels naast hun eigen woning. Lukt het Mark en Shirley om hun droom te realiseren?

Deze uitzending bekijken

Het Roer Om

Het Roer Om: Ons Droomhotel

De 58-jarige Keith en de 55-jarige Zoe, die pas drie jaar samen zijn, keren hun oude leven de rug toe. Ze beginnen een gastenverblijf in het kleine vissersdorpje Brixham. Een klein nadeel is dat het pand dat ze gevonden hebben volledig gerenoveerd moet worden. Het duurt niet lang voordat de twee ontdekken dat samenwonen best lastig kan zijn, vooral als er een belangrijke deadline te halen is. Daarbij komt dat ze beiden nog nooit een groot project hebben uitgevoerd en volledig onbekend zijn met werken in de horeca. Vragen de oplopende kosten en wonen in een bouwval te veel van hen of openen ze, zoals gepland, in de lente hun droomhotel?

Deze uitzending bekijken