True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Wat Verdien Je? - Alle afleveringen
Wat Verdien Je?
Wat Verdien Je?: Media

Twee panels strijden onder leiding van Astrid Joosten om een bonus die zij aan het eind weer moeten weggeven. Maar aan wie? Aan de schrijvend journalist, de talkshow-regisseur of aan de radioverslaggever? Alle drie onthullen zij deze week hun salaris. Oók Astrid Joosten zelf.Wat Verdien Je?
Wat Verdien Je?: Hoe krijg ik mijn salaris omhoog?

Twee panels strijden onder leiding van Astrid Joosten om een bonus die zij aan het eind weer moeten weggeven. Maar aan wie? Aan de klantenservice coach, de marketeer of aan de kok die online kookles geeft? Alle drie onthullen zij deze week hun salaris.Wat Verdien Je?
Wat Verdien Je?: De financiële wereld

Twee panels strijden onder leiding van Astrid Joosten om een bonus die zij aan het eind weer moeten weggeven. Maar aan wie? Aan de drie dappere bankiers die deze week hun salaris onthullen?Wat Verdien Je?
Wat Verdien Je?: De medische wereld

Twee panels strijden onder leiding van Astrid Joosten om een bonus die zij aan het eind weer moeten weggeven. Maar aan wie? Aan de huisarts, de ambulance medewerker of aan de chirurg? Alle drie onthullen zij deze week hun salaris.