True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Obese (NL) - Alle afleveringen
Obese (NL)
Obese (NL): Afl. 5

Chantal heeft samen met haar man drie zoons, waarvan een tweeling. Haar eerste zwangerschap was heftig en door de zorgen om de tweeling, heeft ze zichzelf verwaarloosd. Het is nu tijd voor Chantal zelf! De deskundigen begeleiden haar naar een gezonde levensstijl, die ook echt vol te houden is.Obese (NL)
Obese (NL): Afl. 4

Martin draagt niet alleen te veel kilo's met zich mee, ook een heel groot geheim. Door het verliezen van de kilo's krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om zijn geheim met iedereen te delen. De deskundigen ondersteunen hem gedurende zijn traject. Ze zien Martin veranderen van een onzekere man in iemand die de wereld aankan.Obese (NL)
Obese (NL): Afl. 3

Tony en Nikki hebben samen twee jonge zoons. Ze vinden elkaar door hun overgewicht niet meer aantrekkelijk en de intimiteit is ver te zoeken. Voor zichzelf, hun relatie en voor de kinderen is het tijd om iets aan hun overtollige kilo's te doen. Onder begeleiding van de deskundigen gooien ze hun levensstijl drastisch om.Obese (NL)
Obese (NL): Afl. 2

Marcel is buschauffeur en werkt op de meest uiteenlopende tijden. Hij is eerder heel veel afgevallen, maar al die kilo's zitten er weer aan. Dit keer pakt hij het anders aan en staat hij onder begeleiding van de Obese-deskundigen. Het is een moeilijk traject voor Marcel: hij is eigenwijs en trekt zijn eigen plan.Obese (NL)
Obese (NL): Afl. 1

Iris is 30 jaar en walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon.