True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

AlpenHaus! - Alle afleveringen
AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Arno verblijft nog steeds in het Oostenrijkse Montafon waar hij de ontwikkelingen volgt van de 'Alpin Family'. De van oorsprong Nederlandse onderneming gaat in deze toverachtige regio een superdeluxe resort bouwen. Allereerst gaat Arno de berg op met een pistenbully waarmee hij een hachelijk avontuur beleeft en vervolgens wordt er gehiket en gerodeld. Met Ralph bezoekt hij het populaire skigebied en aansluitend de projectsite waar het resort gebouwd wordt.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Programma waarin Arno Raymakers op zoek gaat naar het succesverhaal achter de Nederlandse ondernemer Ralph. Hij staat aan het hoofd van een organisatie met tientallen resorts en bijna 500 accommodaties in Oostenrijk.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Arno verkent samen met Ralph allereerst het skicircus Saalbach-Hinterglemm. Het betoverende decor is ideaal om Ralph aan de tand te voelen over zijn succesfactor, toekomstplannen en ambitieuze hersenspinsels. Daartoe behoort onder meer zijn nieuwe label The House Collection, waarvan ze het eerste resort in Zell am See bezoeken. Tot slot presenteert Ralph zijn nieuwe kledinglijn Alpsters en proeft Arno de eigen koffieblend van de 'De Family'.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

In deze eerste aflevering is Arno in de regio Saalbach-Hinterglemm. Hij gaat er op zoek naar het succesverhaal achter de 'Alpin Family', een van oorsprong Nederlandse onderneming die tientallen resorts in die streek exploiteert en het verhaal achter Nederlander Ralph, die aan het hoofd staat van die organisatie.