True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

AlpenHaus! - Alle afleveringen
AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Sanne bezoekt de Zeller See waar ze een uitstapje per boot maakt en gaat suppen. Arno heeft ondertussen uitgevonden dat er in Montafon veel brouwerijtjes van regionaal bier zijn. Sanne klimt een dag later op de e-bike met Anneke en sluit af met een spiegeldiner. En Arno wordt door Ralph meegenomen naar de bouwplaats van het nieuwe resort en eindigt zijn alpenavontuur klimmend op een 'Steilwand'.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Arno maakt met de Nederlandse Bonnie een huttentocht in het mooie Gauertal. Sanne stapt op de e-bike om fietswalhalla Hinterglemm op de kaart te zetten. Arno gaat na de tocht een kijkje nemen op de bouwplaats van een nieuw resort. Ondernemer Ralph heeft voor Sanne een mooie wandeltocht uitgestippeld en als verrassing aansluitend een 'flying fox'-vlucht geregeld. Maar of Sanne dat zo leuk vindt...AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Sanne bezoekt de bergwereld Gipfelwelt 3000 op de Kitzsteinhorn en gaat er wandelen met de Nederlandse berggids Tim. Arno heeft als startpunt Alpenstad Bludenz, de bakermat van de Milka-chocolade. Sanne heeft de volgende ochtend een fashionafspraak met Ralph voor zijn nieuwe kledinglijn Alpsters en Arno gaat 'double-dutch'-fietsdaten met Katharina en Sebastiaan die hem meenemen op een mountainbiketocht.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

Arno is via de Silvretta Hochalpenstrasse onderweg naar het dal van Montafon om de laatste toeristische ontwikkelingen in de regio te aanschouwen. Tussendoor laat hij ons ook de mooiste plekjes zien. Sanne is in de regio Saalbach-Hinterglemm waar ze in een prestigieus resort verblijft. Ze heeft een 'downhill'-date met Nederlander Yannick en Gerard praat haar bij over hoe gemakkelijk je een appartement koopt in het Alpenland.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 4

Arno verblijft nog steeds in het Oostenrijkse Montafon waar hij de ontwikkelingen volgt van de 'Alpin Family'. De van oorsprong Nederlandse onderneming gaat in deze toverachtige regio een superdeluxe resort bouwen. Allereerst gaat Arno de berg op met een pistenbully waarmee hij een hachelijk avontuur beleeft en vervolgens wordt er gehiket en gerodeld. Met Ralph bezoekt hij het populaire skigebied en aansluitend de projectsite waar het resort gebouwd wordt.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 3

Programma waarin Arno Raymakers op zoek gaat naar het succesverhaal achter de Nederlandse ondernemer Ralph. Hij staat aan het hoofd van een organisatie met tientallen resorts en bijna 500 accommodaties in Oostenrijk.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 2

Arno verkent samen met Ralph allereerst het skicircus Saalbach-Hinterglemm. Het betoverende decor is ideaal om Ralph aan de tand te voelen over zijn succesfactor, toekomstplannen en ambitieuze hersenspinsels. Daartoe behoort onder meer zijn nieuwe label The House Collection, waarvan ze het eerste resort in Zell am See bezoeken. Tot slot presenteert Ralph zijn nieuwe kledinglijn Alpsters en proeft Arno de eigen koffieblend van de 'De Family'.AlpenHaus!
AlpenHaus!: Afl. 1

In deze eerste aflevering is Arno in de regio Saalbach-Hinterglemm. Hij gaat er op zoek naar het succesverhaal achter de 'Alpin Family', een van oorsprong Nederlandse onderneming die tientallen resorts in die streek exploiteert en het verhaal achter Nederlander Ralph, die aan het hoofd staat van die organisatie.