True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Wie Woont Waar? - Alle afleveringen
Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 3

We kijken samen met huiseigenaren Frank, Cindy, Angele en Miranda binnen bij vijf heel verschillende huizen. Zo zien we onder meer dat je midden in Amsterdam toch vrij kunt wonen, dat in Hellevoetsluis de jaren zeventig nog 'alive and kicking' is en dat een gelikte villa en een zwijnenstal prima hand in hand gaan.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 2

Huiseigenaren Lieneke, Agnes, Michael en Es doorkruisen het halve land om binnen te kijken bij de meest opvallende en bijzondere woningen. Ze bezoeken een monumentaal pand in Geervliet en een lieftallig optrekje in de Achterhoek. Ze jagen op aanwijzingen in een huis in Wenum-Wiesel en vallen stijl achterover van het interieur van een Arnhemse stadswoning.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 1

Met huiseigenaren Sipke, Dirk, Mieke en Francesca bezoeken we een oud conciƫrgehuis, een Mongoolse yurt, een spannend ingerichte woning in Den Haag en een woonboot aan de IJssel.