True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Oorlog In De Keuken! (USA) - Alle afleveringen
Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Down City

Gordon Ramsay reist af naar Rhode Island, waar hij restaurant Down City bezoekt. De temperamentvolle eigenares Abby maakt het de wereldberoemde chef niet bepaald makkelijk. Dit leidt tot een van de meest heftige confrontaties ooit voor chef Ramsay, met als climax dat hij tijdens het diner het restaurant wordt uitgezet. Mede-eigenaar en financier Rice probeert de zaak te redden en smeekt de verbijsterde Ramsay om terug te keren.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Davide

Het Italiaanse restaurant Davide van de broers Frank en Anthony zorgde in het verleden voor een goede omzet. Dat veranderde op een gegeven moment door Anthony's medicijnverslaving. Zijn verslaving werd steeds erger en daarvoor gebruikte hij de winst van het restaurant. Uiteindelijk escaleerde de situatie en belandde hij in de gevangenis. Nu is Anthony terug en wil hij samen met zijn broer Frank het ontspoorde restaurant weer op de rails krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Grasshopper Also

Het Ierse familierestaurant Grasshopper Also staat aan de rand van de afgrond. Het echtpaar Mitch en Maureen Sandler strijdt om het restaurant draaiende te houden onder het toeziend oog van Maureens kritische vader, die flink in de zaak geïnvesteerd heeft. Gordon Ramsay schiet het stel te hulp.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Classic American

Restaurant Classic American is gevestigd in New York. Door oplopende schulden komen de onervaren eigenaresses, Colleen en Naomi, steeds verder in de problemen. Dit heeft ook zijn weerslag op hun vriendschap. Alleen een rigoureuze koerswijziging kan dit restaurant nog redden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Spanish Pavillion

Gordon Ramsay brengt een bezoek aan restaurant Spanish Pavillion in New Jersey, dat door de broers Michael en Jerry wordt gerund. Hun onderlinge meningsverschillen hebben ertoe geleid dat de kwaliteit van het restaurant enorm achteruit is gegaan. Het personeel gooit er ook nog eens met de pet naar, wat de situatie nog dramatischer maakt. Chef Ramsay probeert dit familie-erfgoed te redden en de boel weer op de rit te krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Revisit Giuseppe's, Sante La Brea and Finn McCool's

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje bij restaurants Giuseppe's, Sante La Brea en Finn McCool's. Ook zien we de top drie van de meest verschrikkelijke inspecties en ruzies in de keuken.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Revisit The Handlebar, Casa Roma and Black Pearl

Chef-kok Gordon Ramsay neemt na een jaar een kijkje in restaurants The Handlebar, Casa Roma en Black Pearl om te zien hoe de zaken gaan.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Fleming

Het Deense restaurant Fleming uit Miami heeft dringend de hulp van Gordon Ramsay nodig. Eigenaar Andy heeft geen flauw idee hoe slecht de hygiëne in zijn zaak is en daarnaast weet hij niet de gewenste doelgroep aan te spreken. Chef Ramsay helpt hem de juiste koers te vinden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Anna Vincenzo's

Het Italiaanse restaurant Anna Vincenzo's in Florida heeft Gordon Ramsays hulp hard nodig. Eigenaresse C.C. is rap van tong, maar in de keuken is ze een stuk minder bedreven. Chef Ramsay leert haar een aantal kookvaardigheden en pakt het menu drastisch aan.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Le Bistro

Chef Ramsay bezoekt dit keer het chique restaurant Le Bistro in Florida. Chef-kok en eigenaar Andy kookte in het verleden voor gerenommeerde chef-koks, maar is sinds de opening van zijn eigen restaurant de kookpassie compleet verloren. Hij heeft erg veel moeite met chef Ramsays aanmerkingen, wat zorgt voor hoogoplopende emoties.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Lido Di Manhattan Beach

Eigenaresse Lisa van restaurant Lido Di Manhattan Beach heeft geen flauw idee wat er allemaal voor nodig is om een restaurant te runnen. Chef Ramsay geeft haar kookles en zorgt voor een aantal rigoureuze veranderingen, waardoor de zaak weer op de rit moet komen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Sushi Ko

Sushirestaurant Sushi Ko was voorheen een groot succes, maar sinds de verhuizing van de zaak is het bergafwaarts gegaan. Dat heeft een enorme impact gehad op het huwelijk van eigenaren Akira en Lisa. Om dit restaurant weer succesvol te laten zijn, dient Chef Ramsay eerst de familieverhoudingen op orde te brengen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Mama Rita's

Chef Ramsay richt zijn pijlen dit keer op een Mexicaans restaurant met de naam Mama Rita's. Eigenaresse Laura vindt het lastig om een duidelijke koers te kiezen voor haar restaurant. Dit wordt nog eens bemoeilijkt door de aanwezigheid van een voormalige cateringchef die de keuken runt. Gordon zorgt voor een frisse wind.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Hot Potato

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Hot Potato Cafe. Een familie runt het restaurant in Philadelphia, maar heeft de boel niet onder controle. Dochter Danielle heeft wel de potentie, alleen mist zij beheersing van de benodigde kooktechnieken. Het is aan chef Ramsay de taak het restaurant weer op de rit te krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Flamango's

Gordon Ramsay gaat op bezoek bij Flamango's restaurant in New Jersey. De eigenaren Adele en Cheryl zijn te weinig vernieuwend. Gordon zorgt voor verandering.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Bazzini

Chef Ramsay bezoekt restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey. De eetgelegenheid heeft een identiteitscrisis, omdat de chef zijn passie is verloren. Gordon doet er alles aan om hem te helpen zijn bezieling terug te krijgen en hem van nieuwe ideeën te voorzien.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): PJ's

Chef Ramsay brengt een bezoek aan PJ's Steakhouse in Queens, New York. Eigenaren Joe en Madalyn zitten behoorlijk in de schulden sinds ze hun dure steakhouse hebben geopend. Aan het roer staat een luie chef. Gordon schaft een aantal onnodige zaken af, zorgt voor een rustige ambiance in de zaak en hoopt daarmee PJ's te redden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Mojito's

Gordon Ramsay bezoekt het Cubaanse restaurant Mojito's in Brooklyn, New York. Eigenaren Marcelo en Kata zijn ex-geliefden en strijden over alles. Chef Ramsay schiet de twee ruziemakers te hulp en probeert hun restaurant te redden.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Casa Roma

Gordon Ramsay bezoekt Casa Roma in Lancaster, Californië. Het oudste restaurant in de stad wordt gerund door een onervaren moeder en haar zoon. Hoewel de bar goed draait, verdienen ze in het restaurant veel te weinig. Chef Ramsay moet flink aan de bak om de boel op de rit te krijgen.Oorlog In De Keuken! (USA)
Oorlog In De Keuken! (USA): Cafe 36

Twee jaar geleden besloot Terry zijn droom waar te maken door de Frans-Amerikaanse bistro Cafe 36 te kopen. Terry en zijn vrouw Carol kunnen hun restaurant maar moeilijk draaiende houden, omdat ze geen goede chef-kok hebben. Lukt het Gordon Ramsay dit wanhopige koppel te helpen?