True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

ZomerFestival - Alle afleveringen
ZomerFestival
ZomerFestival

We zien zangeres Naaz met onder meer haar op de lockdown geïnspireerde single Mute Love. Singer-songwriter Shishani treedt op met haar rockgroep Miss Catharsis. De stadsdichters van Amsterdam en Rotterdam, Gershwin Bonevacia en Dean Bowen, reageren poëtisch op elkaar. De electropunkband 45ACIDBABIES doen een jam met rapper Donnie. We onthullen het kunstwerk van Streetart Frankey. En My Baby speelt een schitterend nummer bij het kampvuur.



ZomerFestival
ZomerFestival

Rapper Akwasi onderzoekt op zijn laatste plaat zijn Ghanese wortels. Een schitterend kampvuuroptreden van Jeangu Macrooy met zijn broer Xillan. De Utrechtse electropunkband 45ACIDBABIES laat de grond schudden. Duo Zeffiretti (klavecimbel en sopraan) specialiseert zich in historische uitvoering van muziek. En het dansoptreden 'The Double' van Dox-makers.



ZomerFestival
ZomerFestival

Muzikant Thomas Azier creëert een steeds unieker en persoonlijker geluid. De heren van Goldband omschrijven zichzelf als 'Haagse Markt house meets bouwmarkt pop': Muziek voor stukadoors en kunstenaars. Acteur Saman Amini speelt een persoonlijk verhaal waar vele universele thema's samenkomen. Jazzmuzikant Ben van Gelder neemt jazzdrum-legende Han Bennink mee. Burlesque performer Bustie La Tish onderzoekt de schoonheid, seksualiteit en rechten van vrouwen. En de heren van Goldband doen ook nog een kampvuursessie.



ZomerFestival
ZomerFestival

Te zien is het instrumentale collectief Jungle By Night dat een mix maakt van afrobeat, funk, soul en jazz. Rapper Akwasi zingt in kleine bezetting een lied voor zijn dochter. Zangeres S10 (de 19-jarige Stien den Hollander) vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. DJ Elias Mazian brengt een ode aan de nacht met zijn nieuwe album Vrij van Dromen. Danskunstenaar Connor Schumacher organiseert raves, movement classes en voorstellingen met als doel om mensen in beweging te zetten. En een indrukwekkend akoestisch optreden bij het kampvuur van Thomas Azier.



ZomerFestival
ZomerFestival

De ultieme festivalband MY BABY heeft met bezwerende psychedelische rock al zo'n beetje elk festival platgespeeld. Verder de Amsterdamse hiphopsensatie Fokke Simons. Contrabassist James Oesi laat zien dat de contrabas wel degelijk een solo-instrument is. De start van het kunstwerk van Streetart Frankey. En een akoestisch optreden bij het kampvuur van Jeangu en Xilan Macrooy.