True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

19-05-2024


Ziggo Sport voetbal
Roma - Genoa

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Bijbelen met sterren
Bijbelen met sterren: Afl. 3

Lenny Kuhr vertelt aan dominee Anne-Meta Kobes over het Jodendom als haar bron van inspiratie. Met de BN'ers in de villa, Teun Kapitein en Berget Lewis, praten ze door over Pinksteren, het feest van inspiratie. En natuurlijk wordt er dit keer ook gezongen.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Afl. 19

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 140 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 mei, 22:38 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Tot het Einde
Tot het Einde: Afl. 4

Marianne en Corné bezoeken Arie in het hospice. Marianne vertelt haar man dat ze hulp heeft geregeld voor als hij er niet meer is. Franklin vervult de laatste wens van zijn cliënt Jacques: ze bezoeken samen het militaire graf van een gevallen kameraad van Jacques en bewijzen hem de laatste eer. Dineke zit in zak en as, want de datum van haar euthanasie ging niet door. Samen met Lex drinkt ze noodgedwongen een borrel op het leven. Will is klaar met zijn behandelingen, dus vrijwilliger Suzanne komt hem feliciteren. Haar rol als vrijwilliger wordt overbodig, maar dat betekent niet dat hun contact stopt.



MAX Muziekspecials
MAX Muziekspecials: Afl. 3

Onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis brengt het Metropole Orkest een ode aan Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als Het Dorp, Margootje en Aan de Amsterdamse grachten. Het orkest verzorgt samen met Waylon, Thomas Oliemans, Richard Groenendijk en Fay Claassen een bijzonder programma met Franse invloeden vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam.



Wat is ...
Wat is ...: Afl. 2

Boswachter Cees Lange verwelkomt Mirjam Bouwman op natuurcamping De Veenkuil in Bant. Daar ontvangt zij gasten rondom een knisperend kampvuur. Elke gast heeft een eigen, unieke link met Pinksteren. Zo legt broodbakker Maarten Vogelaar uit hoe gist en de Heilige Geest heel goed samengaan. Net als de vergelijking van God en lucht in het brood. Creatieveling Eline Pullen laat zien hoe haar lijntje met boven haar inspireert tot prachtige tekeningen en vuurmeester Henk-Jan Geel legt uit hoe je eigenhandig een kampvuur maakt en waarom dat heel handig kan zijn. Bij het vuur vertelt Martin Brand het pinksterverhaal. Muziek is van de band Rubaend.



Top 2000
Top 2000: Een portret van Ray Parker jr., Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD) en een inkijkje in

Een portret van de muzikale reis die zanger en gitarist Ray Parker jr. al op jonge leeftijd ondernam. We spreken ook Huey Lewis over het nummer I want a new drug en het feit waarom hij mag spreken over het nummer Ghostbusters van Ray Parker jr., dat wel heel erg op zijn nummer lijkt. De leden van Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD) vertellen hoe ze na eindeloos gepruts met zelfgebouwde synthesizers opeens in Top of the Pops terechtkwamen. En we krijgen een inkijkje in het creatieve brein van Erik de Jong, oftewel Spinvis.



Feyenoord
Feyenoord: 𝐀𝐑𝐍𝐄 𝐒𝐋𝐎𝐓 𝐓𝐑𝐈𝐁𝐔𝐓𝐄 🎞 Three years of making memories…

Onvergetelijke herinneringen… Geniet met deze tribute-video nog één keer na van de mooiste momenten van de afgelopen drie jaar onder Arne Slot. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Reaction After the Race | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Max Verstappen, Lando Norris and Charles Leclerc kick off our round up of driver reactions as the grid reflect on their performances at Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



Ziggo Sport voetbal
HL AND - CLU

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Draadstaal
Draadstaal: Afl. 7

Satirisch sketchprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven in de huid kruipen van onbekende Nederlanders. Ze geven een stem aan landgenoten die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de overdaad aan crises in Nederland proberen te slaan.



Metropolis
Metropolis: Afl. 10

Sommige politieke partijen willen af van arbeidsmigranten. Maar hoe los je dan de krapte op de arbeidsmarkt op? In Roemenië komen ze handen tekort omdat veel Roemenen in West-Europa werken (zoals in Nederlandse kassen), wat ze oplossen door Nepalezen aan te trekken. Het Spaanse platteland worstelt ook met een leegloop. Wie moet nu de schapen scheren? Gelukkig zijn er genoeg schapenscheerders uit Uruguay om in te vliegen. In Nederland zien we hoe de Indiase expats integreren en in een Mexicaans dorp zijn alle mannen weggetrokken om ergens anders te werken.



Project Rembrandt
Project Rembrandt: Afl. 8

De vier finalisten krijgen nog twee ultieme opdrachten voor hun kiezen voor één van hen zich de beste amateurkunstschilder van Nederland mag noemen. De eerste opdracht is het maken van een replica van één van de bekendste werken van Rembrandt, binnen 24 uur. Het avontuur stopt hier voor één van de vier. De drie overgebleven finalisten krijgen drie maanden de tijd om hun eigen meesterwerk te maken. Wie wint Project Rembrandt?



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 18

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Dwars door de Lage Landen
Dwars door de Lage Landen: Afl. 5

Arnout doorkruist het Nationaal Park De Biesbosch en gaat er op zoek naar bevers. Maar die laten zich niet zo gemakkelijk filmen. Geluidsman Ruben laat een camera achter in het park en hoopt tijdens de nacht meer geluk te hebben. In Willemstad spreekt Arnout met de allerlaatste getuigen van de ramp met de Rhenus 127. Dat was een schip vol Belgische krijgsgevangenen dat tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de stad op een mijn voer.



Kiespijn
Kiespijn: Afl. 2

Team Links: Bas Heijne en Annefleur Schipper. Team rechts: Mauk Bresser en Frits Huffnagel.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 20

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



PSV
PSV: INTERVIEWS | Winnend afgesloten 🙏

Interviews na de wedstrijd PSV - RKC Waalwijk. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Vroege vogels
Vroege Vogels: Presentator Menno Bentveld bezoekt de oude zeebodem van het Roggebotzand op het randj

Een visarend duikt niet zo vaak op, laat staan een jagende. De oude zeebodem van het Roggebotzand op het randje van de Flevopolder blijkt ideaal terrein voor deze indrukwekkende vogel. Menno Bentveld is op de voormalige zandbank uit de Zuiderzee. Hier ligt ook onze genenbank, waar bedreigde inheemse struiken en bomen bewaard blijven. Er duiken verwachte en onverwachte nieuwkomelingen op, zoals de bever en zandhagedis.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 140

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 19

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.









NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 20

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal




Wildernis onder water
Wildernis onder water: In de Randstad liggen uitgestrekte veenplassen waar mensen al sinds de vorige

In de Randstad liggen uitgestrekte veenplassen waar mensen al sinds de vorige eeuw genieten van het water. Maar de plassen liggen in de drukbevolkte Randstad en zijn in het verleden sterk vervuild. We zijn nog altijd aan het opruimen. In de Reeuwijkse Plassen gaan de beheerders de strijd aan met vervuilende fosfaten en tot ieders vreugde is er sinds kort een verbetering te zien. Het water is alweer twee keer zo helder en de wildernis onder water keert langzaam terug. In Nieuwkoop is men al verder. De bekendste onderwaterfotograaf van Nederland maakt nooit eerder vertoonde beelden van ons veenlandschap onder de waterspiegel.



Gio
Gio: HET ZWEMBAD IS OFFICIEEL GEOPEND EN VERWARMD!🏊🎉

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.















FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

After a two-year wait, we finally return to racing action at Imola, with a race that went right down the final lap! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



Kruispunt
Kruispunt: Afl. 13

Onverwachts overleed op 12 mei jl. de bevlogen oud-minister van Gehandicaptenzaken en CDA'er Rick Brink (38). Het was zijn missie om mensen met een beperking een volwaardige plek te geven in de samenleving.













BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 2

De kruisbes raakt in de vergetelheid. Chef-kok Ramon bezoekt fruittelers Mark en Josèt. Op hun biologische boerderij telen zij als een van de weinigen in Nederland de kruisbes. Op het menu: tartelette met kruisbessen. * Pony's, paarden, koeien, geiten en alpaca's. Het is een bont gezelschap op de Veluwe in het natuurlijke paradijs van Karina en Arjan Schermer in Koudhoorn.



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Feature Race Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Pit lane problems, first-time podiums, and history made for Paraguay… Expect the unexpected in Formula 2! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



FORMULA 1
FORMULA 1: Sebastian Vettel Doing Donuts in Ayrton Senna’s Car ❤️

It doesn't get any more iconic than this. Sebastian Vettel takes Ayrton Senna's 1993 McLaren MP4/8 for a spin ahead of the 2024 Emilia Romagna Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



De Eindmusical
De Eindmusical: Afl. 4

Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical-experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.





FORMULA 1
FORMULA 1: F3 Feature Race Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

30 FIA Formula 3 cars line up for the Feature Race in Imola, with Italian teams Trident and Prema locking out the front three rows! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 20

In Mali wordt 85% van alle meisjes besneden. Deze verminking zorgt voor lichamelijke, psychische en seksuele problemen. Met gedragsverandering willen we deze traditie uitbannen.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 19

BBB-partijleider Caroline van der Plas en BBB-Kamerlid en onderhandelaar Henk Vermeer over het onderhandelingsakkoord tussen PVV, NSC, VVD en BBB. * Het hoofdlijnenakkoord Hoop, lef en trots telt 26 pagina's. Hoe haalbaar en betaalbaar is deze overeenkomst? Daarover politiek verslaggever NRC Lamyae Aharouay en Martin Visser, journalist Financiële Telegraaf. * Demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf over de aanhoudende studentenprotesten. * Ahmed Aboutaleb neemt in het najaar afscheid als burgemeester van Rotterdam. Hoe kijkt hij naar de studentenprotesten in zijn stad? En de toenemende drugscriminaliteit?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Een nieuwe academie voor wie echt wat wil leren.

In de twaalfde aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman Prof. Dr. Paul Frijters, Wetenschappelijk directeur van Nova Academia, en Dr. Wendy Mittemeijer, ‘medisch ethisch adviseur. Het gesprek gaat over de staat van de wetenschap en het nieuwe initiatief van Paul Frijters, de Nova Academia waar vanaf september vrij wetenschappelijk onderwijs aangeboden gaat worden. Abonneer op De Andere Krant via Klik hier informatie over Nova Academia: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Eucharistieviering/Eurovisie
Eucharistieviering/Eurovisie: Afl. 3

Rechtstreekse Eurovisieviering op het Hoogfeest van Pinksteren vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Jurgen Jansen.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 29

Rechtstreekse Eurovisieviering op het Hoogfeest van Pinksteren vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Jurgen Jansen.



Bidden van de toren
Bidden van de toren: Afl. 1

Een gebed vanaf de toren van de Grote Kerk in Loenen aan de Vecht. Jurjen ten Brinke spreekt met Benjamin van Slooten, wiens ouders veel voor hem gebeden hebben. Als tiener was hij verslaafd aan drank en drugs, maar op zijn twintigste kwam het keerpunt. Alles werd nieuw. Jurjen en Benjamin bidden voor ons land en Gods aanwezigheid in de levens van jongeren in deze verdeelde wereld.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast bij Rick zijn Johan Remkes, Jacco Vonhof en Lale Gül.

Te gast zijn oud-informateur en minister Johan Remkes en voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof . Ook te gast schrijver Lale Gül over haar nieuwe boek Ik ben vrij. Daarin blikt ze terug op de eerste jaren van haar nieuwe leven na haar bestseller Ik ga leven.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 21

Voorganger Almatine Leene stil bij de woorden uit het bekende lied Samen in de naam van Jezus. Wat betekent het nu precies dat 'Gods Geest ons elkaar laat verstaan'? En wat is er voor nodig om de ander echt de begrijpen? Verder klinken er pinksterliederen.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 19

Als domineeszoon liep John Hofwijks al vroeg rond tussen de kerkbanken. Toch had hij niet verwacht zelf dominee te worden. Sinds een paar jaar is hij de voorganger van The Saturday Service in Amsterdam. Een kerk die, tegen de landelijke trend in, veel jongeren weet te trekken. Welk verhaal vertelt John dat zoveel mensen nieuwsgierig maakt naar het christelijke geloof?



De Huismuts
WIJ GAAN WEER VLOGGEN!! | DE HUISMUTS

Zo, daar zijn we weer! Rosie en Pip hadden laatst een fase van vlogs terugkijken. Daar hebben we eigenlijk zo van genoten, dat we besloten weer te vloggen! Het is zo dierbaar om dat document te hebben en later terug te kunnen kijken! We duiken er meteen in. We zijn gewoon weer gestart, geen verhaal, geen structuur. Voor de gene die op de hoogte zijn, Ras heeft een behoorlijk dipje atm. Je zal haar de komende vlogs meer zien, maar we doen het rustig aan. Ook dat hoort erbij. Veel kijkplezier!



Zappelin Brigade
Zappelin Brigade: Afl. 3

Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.



vThorben
vThorben: De Raket Is Ingeslagen Op Bloemburg..

Bedankt voor het kijken naar De Raket Is Ingeslagen Op Bloemburg.. In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: BETTER PREPARED 🧐📊 | Vitesse 🆚 Ajax

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen reist Ajax af naar Arnhem. Zondagmiddag trappen Vitesse en Ajax om 14:30 uur af in stadion GelreDome. Ook in deze Better Prepared zetten we alle relevante feiten en cijfers in aanloop naar dit duel op een rij. #vitaja #betterprepared ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Raad eens wat ik doe
Raad eens wat ik doe: Afl. 2

Welk beroep zit er deze keer in de mysteriebox? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep? Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: JANDiNO VS DANiEL BiJ DE ZOMERSPELEN iN ONZE FiLM! HUP PAPA! 💪🏻 | Bellinga Vlog #3159

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 20

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 139

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 42

Zingen doe je als je blij bent en in tijden van verdriet. Dat is het motto van podcastmaker Nicole de Jong. Dat leidde tot een kostbaar moment aan het sterfbed van haar vader.