True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-05-2024
Das Boot
Das Boot: Afl. 6

Hannie weet Herta te bevrijden. Gluck krijgt bezoek van Schulz, want die is er niet van overtuigd dat hij Fidelio is. Later krijgt Schulz via de telefoon interessante informatie. Klaus is bezig met zijn missie in het Middellandse Zeegebied.



Ziggo Sport voetbal
HL FIO-NAP

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





3voor12 presenteert
3voor12 presenteert: Afl. 8

De Haagse boyband Goldband staat als headliner op Lowlands 2024 en dat hebben ze ongetwijfeld te danken aan het weergaloze optreden dat ze in 2022 gaven op het festival. Hun hits kwamen in de grootste tent als vanzelfsprekend tot bloei als regelrechte anthems.





Op weg naar het Lagerhuis
Op weg naar Het Lagerhuis: Afl. 23

Wie wordt in 2024 de beste jonge debater van Nederland? En wie houdt de beste toespraak? In het Huis der Provincie in Arnhem komen de tien beste jonge debaters en drie grootste speechtalenten van ons land samen. Zij hebben zich geplaatst na diverse voorrondes in alle provincies. Een ervaren jury beoordeelt wie de beste jonge debater is en wie de mooiste speech van het jaar houdt.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen over mogelijk minister-president Ronald Plasterk. * Sonja Barend en Angela Schijf over het politieke interview. * Rob Jetten over het nieuwe coalitieakkoord.



Turkadelica
Turkadelica: Afl. 2

Onder aanvoering van de Nederlands-Turkse band Altin Gün is er een heuse revival gaande van de Anatolische psychedelische rock. Op zoek naar deze muzikale mix ontdekt Meral in de bergen in het oosten van Turkije de vroegste inspiraties van de Turkse volksmuziek. Ook duikt ze dieper in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw om te weten te komen hoe deze Anatolische psychedelische rock en pop is ontstaan. Met bands als Mogollar en Kurtalan Express, die aan de basis van deze muziekstroming hebben gestaan.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 90 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 mei, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Twaalf Eritreeërs voor de rechter. In Den Haag staan vandaag twaalf verdachten terecht voor geweld tegen de politie tijdens een Eritrees festival op 17 februari. De onderzoeksgroep van de NOS en Nieuwsuur heeft onderzocht wat de achtergrond is van de spanningen binnen de Eritrese gemeenschap. Verslaggever Siebe Sietsma schuift aan in de studio. * Wat wordt de rol van de nieuwe premier? We schakelen met politiek duider Arjan Noorlander. Hoogleraar Nederlands en Europees staatsrecht, Ingrid Leijten, schuift aan in de studio. * Hoe reageren jongeren op het coalitieakkoord? We spreken verschillende jongerenorganisaties.



De Grote Muziekquiz
De Grote Muziekquiz

Quinty Trustfull en Patrick Martens vs. Shary-an en Numidia.



Where the wild men are
Where the wild men are: Ben Fogle ontmoet in Zambia een gezin die de prestatiemaatschappij de rug he

Avonturier Ben Fogle reist naar Zambia voor een verblijf bij een Brits gezin met een safari lodge aan de rand van een nationaal park. Lyndon, een oud-legerofficier en zijn vrouw Ruth, een voormalig lerares, verruilden Swindon voor de savanne in 2016. Sindsdien zijn ze verblijd met dochters Indiana en Ivy. Ben komt te weten wat dit dappere koppel ertoe aanzette om een bedrijf op te zetten en een gezin te stichten in de meedogenloze wildernis. Het stel moest een brand en een overstroming te boven komen om hun Afrikaanse droom levend te houden. Ben komt te weten hoe ze hun terrein delen met olifanten, nijlpaarden, leeuwen en luipaarden.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 15

Zeynep Dag droomde er als klein meisje al van schoenenontwerpster te worden. Ondanks de tegenslagen tijdens haar jeugd werd ze dat ook. Ze richtte het succesvolle bedrijf Alzúarr op. Ook al werd het een succes, toch verkocht ze het vorig jaar. Nu wil ze voor anderen een rolmodel zijn.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc Goes Quickest on Friday | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Jump aboard Charles Leclerc's Ferrari SF-24 as he blazes a trail around Imola Circuit, clocking the fastest time during Friday's practice sessions. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



Liefde voor het landgoed
Liefde voor het landgoed: Afl. 6

Eindelijk is het zover: Otto en Marlies gaan trouwen. Maar gaat het lukken met de openingsdans? Op Vosbergen komt kleindochter Josephine eten en ze krijgt een enorm compliment van grootmoeder Agnes. En ook in Heeze staat het kasteel op z'n kop. Want het gilde komt de jaarlijkse vendelgroet brengen. Robert en Cathrien krijgen op Oolde hulp van een groep eerstejaarsstudenten, die in het park komen werken.



FORMULA 1
FORMULA 1: “Hamilton Thinks He’s Alone on the Track" 😠

Fernando Alonso was left less than impressed during second practice at Imola when he encountered a slow-moving Lewis Hamilton the racing line. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



3 op reis
3 op Reis: Afl. 31

Chris vervolgt zijn reis door Frans-Guyana: een Frans overzees departement, gelegen naast Suriname. In de kustplaats Awala-Yalimapo leert hij meer over de cultuur van de Kalina Amerindianen: de mensen die in Frans-Guyana woonden voordat Frankrijk het koloniseerde. Vanuit de stad Saint-Laurent-du-Maroni maakt Chris een uitstapje naar buurland Suriname. Vervolgens bezoekt hij in Kourou het lanceercentrum van ESA en tot slot gaat hij per boot diep het regenwoud in voor een verblijf midden in de natuur.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 14

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



Feyenoord
Feyenoord: Riding #IntoTheWeekend met Gernot Trauner 🩹

Vrrrrrooom! We scheuren zo het weekend in met een nieuwe aflevering van #IntoTheWeekend! In deze aflevering spreken we met de man van vele bijnamen. Je kent hem als 'De Apotheker', 'De Generaal' of 'De Kale Kletser'. Dan hebben we het natuurlijk over onze aanvoerder: Gernot Trauner. Check de video snel! ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 100

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 18

Veel mensen met kanker nemen dagelijks een druppeltje wietolie met THC voor een betere slaap, minder pijn en soms ook omdat ze ervan overtuigd zijn dat het kanker bestrijdt. Maar helpt het ook echt tegen kanker? En MAX Ombudsman komt terug op pensioentekort oud-PTT'ers.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Second practice at Imola brought with it a surprise top three, with the Ferrari of Charles Leclerc heading the timing screens ahead of McLaren's Oscar Piastri and RB's Yuki Tsunoda. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 99

Een aantal oude koeienstallen in Geldermalsen is nu het prachtige woonhuis van Anne-Gré en Theo. Door een grote glazen pui te maken in het langwerpige, witte gebouw heeft het stel rijkelijk uitzicht over hun idyllische tuin. * Chef-kok Leon is in Santpoort-Zuid op de boerderij van Wouter en Femke. Op hun weilanden lopen koeien van het Italiaanse Marchigianaras, die Wouter vanaf zijn motor in de gaten houdt. * In de tuin van tuinvrouw Anne wordt het langzamerhand een kleurrijke oase. Ook aan de dieren is gedacht: voor de mussen hangen er al nestkasten en vandaag plaatst Anne een vleermuizenkraamkamer.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 78

Jacco Janssen zit aan de zijde van Sophie. * NOS-verslaggever Xander van der Wulp en BBB-kamerlid Mona Keijzer over de excuses van beoogd premier Ronald Plasterk aan NSC-voorman Pieter Omtzigt middels een briefje in de Telegraaf. * Franz Kafka blijft zelfs 100 jaar na zijn dood een van de meest invloedrijke schrijvers. Arnon Grunberg vertelt wat Kafka voor hem betekent en waarom hij nog steeds relevant is. * Het weekend wordt feestelijk ingeluid door Mart Hoogkamer! Hij sluit de avond muzikaal af met zijn nieuwe nummer Doe Mij 'N Rondje.



PSV
PSV: Peter Bosz: 'Voor RKC staat er nog heel veel op het spel. Zij zullen tot het uiterste gaan’

De voorbeschouwing op PSV - RKC Waalwijk. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 138

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Carolien heeft meteen de behoefte Teun de kleren van het lijf te scheuren, voor Teun hoeft dat niet per se een obstakel te zijn. Voor Fred en Sabine moet het allemaal nog gaan beginnen en dat is best spannend.









Het klokhuis
Het Klokhuis: Janouk gaat op expeditie op Terschelling met boswachter Joeri. Ze gaan wadlopen, krabb

Janouk gaat op expeditie op Terschelling met boswachter Joeri. Ze gaan wadlopen, krabben zoeken en slapen op het strand. De volgende ochtend vroeg maken ze een kanotocht om zeehonden te spotten. Zangduo Cor & Hilda legt in hun nieuwe hit uit hoe je de volgorde van de Waddeneilanden kunt onthouden.







EenVandaag
EenVandaag: Afl. 118

Gaza-protesten op universiteiten leiden tot discussie onder academici: 'Studenten zien het vreselijk zwart-wit * Meedoen aan protest, maar tegen het geweld van demonstranten zijn: het dilemma van student Ernesto * Bewoners Ans en Leo begonnen een 'bejaardenhuis 2.0' in Amsterdam: 'Ouderenzorg moet anders en kan anders' * De publieke excuses van Plasterk aan Omtzigt: hoe zit het met integriteit van bewindslieden?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 99

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Pilot nieuw programma: Wat nu?

In deze aflevering van "Wat Nu?!" trappen de presentatoren Julia, Mark en Stef het eerste seizoen af. Ze stellen zichzelf voor en vertellen wat je kunt verwachten. Daarnaast bespreken ze de actualiteit, zoals over de rellen en de bezetting van de Universiteit van Amsterdam door demonstranten. Ook gaan ze met elkaar in discussie en debatteren over de dienstplicht, een onderwerp waarover de meningen zijn veranderd sinds de oorlog in Oekraïne. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 100 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 mei, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: FLUFFY SLIJM MAKEN OP MIJN EETTAFEL! - TikTok Slime Trend || Fan Friday

De TREND is terug! Slijm is weer helemaal een ding op tiktok, mijn hele for you page staat er vol mee. Super veel mensen maken slijm, alleen is de KOM en de LEPEL verdwenen. Je moet het nu met je handen maken, direct op de tafel of de grond! 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



EnzoKnol
EnzoKnol: GEBOORTEGEWICHT SCHATTING & VLUCHTTAS INPAKKEN! | baby vlog #10

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Gio
Gio: HET GROOTSTE CONCENTRATIEKAMP VAN BERLIJN BEZOEKEN..

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 96

Diederik Jekel is terug met een nieuw seizoen van Jekels Jacht. * Nynke de Jong is jurylid bij Op weg naar Het Lagerhuis, waarin de tien beste debaters en de drie grootste speechtalenten van Nederland met elkaar in debat gaan. * Robèrt van Beckhoven maakt vlammetjes. * Iris Frederix blikt vooruit op de finale-aflevering van Project Rembrandt. Ook de vier finalisten schuiven aan. * Jeangu Macrooy treedt op met zijn nieuwste single.



SLAM!
SLAM!: Deze VOORNAAM is een AFKNAPPER 🤮 #shorts

Patrick gaat deze week de straat op om te kijken wie nou écht Gen Z is. Speciaal voor deze aflevering heeft hij een glitterjasje meegenomen om Bingo te spelen met de mensen op straat. De jury mag raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



SLAM!
Mesto - MAY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Mesto came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Mesto? Klik hier Music, Play Life. SLAM!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 97

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 48

Pim Hensen gaat met zijn vrouw en pasgeboren zoontje naar het graf van zijn moeder, die zo graag oma was geworden. * Farhad vergeet de lessen die hij van zijn moeder leerde nooit meer. * Elmar en zijn moeder waren twee handen op één buik, tot zij plotseling overlijdt.





OnneDi
OnneDi: De Schokkende Moord op Ichelle van de Velde (inclusief Interview) | MISDAAD & MYSTERIE

Deze video bevat een affiliate samenwerking | ACTIE! Luister 60 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier Moordcast aflevering over Ichelle van de Velde is voor iedereen te beluisteren op je favoriete Podcast app. KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Emilia-Romagna Grand Prix

Catch up with all the talking points as the cars hit the track at Imola for the first time this weekend, with the Ferraris of Charles Leclerc and Carlos Sainz looking strong. Other drivers were caught out by the bumpy surface, including past winners Lewis Hamilton and Max Verstappen. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: De Wit: 'Weten wat we moeten doen' | Voorbeschouwing AZ - FC Utrecht

Bekijk hier de voorbeschouwing op het duel met FC Utrecht van aankomende zondag met Maarten Martens en Dani de Wit. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





Close Up
Close Up: Ontwerper en architect Charlotte Perriand is een van de grote scheppende genieën van de 20

Ontwerper en architect Charlotte Perriand is een van de grote scheppende genieën van de 20e eeuw. Haar meubelontwerpen gelden als iconen van het contemporaine design. Perriand leidde een bewogen leven, waarin ze onder meer strijd voerde met haar werkgever Le Corbusier, die met de eer voor veel van haar ontwerpen ging strijken.







Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE FAMILIE VINGER | Kinderliedjes | Leer de Dans | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje: Papa Vinger, Papa Vinger waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij… Kinderliedje om de vingers van de hand te leren kennen. Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van DE FAMILIE VINGER: Papa vinger, papa vinger, waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij Papa vinger, papa vinger, hoe heet jij? Ik ben de duim, ik ben de duim Zo noem je mij Mama vinger, mama vinger, waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij Mama vinger, mama vinger, hoe heet jij? De wijsvinger, de wijsvinger Zo noem je mij Broertje vinger, broertje vinger, waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij Broertje vinger, broertje vinger, hoe heet jij? Middelvinger, middelvinger Zo noem je mij Zusje vinger, zusje vinger, waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij Zusje vinger, zusje vinger, hoe heet jij? De ringvinger, de ringvinger Zo noem je mij Baby vinger, baby vinger, waar ben jij? Hier ben ik, hier ben ik, heel dichtbij Baby vinger, baby vinger, hoe heet jij? Ik ben de pink, ik ben de pink Zo noem je mij Familie vinger, familie vinger, dat zijn wij Hier zijn wij, hier zijn wij, kom erbij Familie vinger, familie vinger, hoe heet jij? Ik ben je hand, ik ben je hand, zwaai naar mij Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers Take Part in Sebastian Vettel's Track Run for Senna and Ratzenberger ❤️

Sebastian Vettel gathered the entire F1 grid for a special track run to honour the memory of Ayrton Senna and Roland Ratzenberger at the Emilia-Romagna Grand Prix at Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Wat Heeft U Geleerd Van De Corona Crisis ? - Terugblik En Vooruitblik | TOESTA

Bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op Klik hier Bedankt voor uw steun 🙏🏼 Hugo de Jonge en Derksen NPO fragment: Klik hier Times artikel: Klik hier Artikel: Klik hier reel: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DE SALADEDANS | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: De Saladedans. Gezond en lekker. Liedje over het maken van een salade. Doe mee met de saladedans… Kijkwijzer: AL TEKST DE SALADEDANS Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) Nu de krop sla… (nu de krop sla...) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) Dan een witte kool… (dan een witte kool...) Nu de krop sla… (nu de krop sla...) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) Nu de uitjes… (nu de uitjes...) Dan een witte kool… (dan een witte kool...) En een krop sla… (en een krop sla...) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) Nog wat wortels (nog wat wortels...) Nu de uitjes… (nu de uitjes...) Dan een witte kool… (dan een witte kool...) En een krop sla… (en een krop sla...) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Doe mee met de saladedans, heel gezond en erg lekker Opgepast! (opgepast!) Het recept! (het recept!) Olijfolie (olijfolie...) Nog wat wortels (nog wat wortels...) En de uitjes… (en de uitjes...) Dan een witte kool… (dan een witte kool...) En een krop sla… (en een krop sla...) De tomaten… (de tomaten...) Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans Doe mee met de saladedans De Salade! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Vitesse
Vitesse: Afsluiter van het seizoen 🗣️

Een interview met Edward Sturing in aanloop naar de laatste wedstrijd van het seizoen. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 95

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, oud-informateur

Te gast zijn politiek journalist van EW Magazine Victor Pak, oud-informateur Uri Rosenthal en sportjournalist Toine van Peperstraten. We hebben het over het laatste formatienieuws, de eerste formatiedagen na het akkoord en de toekomst van Vitesse.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Heracles TV | Regioplan Academie [1/2]

Abonneer op ons YouTube-kanaal via Klik hier Volg Heracles Almelo ook op: Klik hier Klik hier Klik hier 📲 En de Heracles Almelo App





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 176

Boswachter Tim komt langs om te vertellen waarom vogels plastic troep voor eten aanzien. Burgemeester Aan de Ketting wil graag de bloemetjes buiten zetten, maar heeft daar wel wat hulp bij nodig en Fenna knutselt met eenvoudige middelen de mooiste bloemen.



Beestenbrigade special
Beestenbrigade special: Afl. 2

Doordat er steeds meer mensen zijn en minder groen is, kunnen vogels moeilijker hun nesten maken. Tim en zijn brigade komen in actie en helpen de bontbekplevier. En ze geven tips wat jij kan doen om te zorgen dat de vogels meer bouwmateriaal voor hun nest kunnen vinden.



Fireman Sam
Fireman Sam: Afl. 7

Sarah voert een meeslepende theatershow op tijdens de lunch buiten het Volvis café. Het is zo goed dat Karel niet merkt dat zijn fornuis in vlammen opgaat.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: EXTREEM GEVAARLiJKE STORMBAAN iN ONZE TUiN MAKEN! | Bellinga Vlog #3157

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 137

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 99

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Michael Moore
Michael Moore: Pres. Biden’s Political Science Theater 3000:a running commentary on free speech & th

Original air date: 5/10/24 Ep. 317: Michael Moore's podcast Last week our President offered to school the young on when speech and assembly are free and tolerable — and when they are NOT! Michael Moore offers his own running commentary with his annotated verbal notes on where Biden has it right, and where he has it so weirdly, mistakenly wrong (see: Old White Dude vs Ancient White Man or Michigan v. Delaware, 2024). For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 40

Na een leven vol spanning en angst, beleefde coach Lobke van Meeuwen zomaar een beslissende autorit die iets nieuws bracht. Het medicijn voor de spoken in haar hoofd lag verrassend dichtbij.