True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

23-04-2024


Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 8

Als kind is Eddie Murphy al de clown van de klas. Hij breekt door in het tv-programma Saturday Night Live. Zijn stand-upshows, waarin hij grove humor en stereotypering van minderheden niet schuwt, worden razend populair. Als filmster verovert hij de wereld. Bij de Oscaruitreiking in 1988 spreekt hij zich uit over het gebrek aan nominaties voor mensen van kleur. Maar een activist wil hij niet genoemd worden: 'Ik ben enkel degene die een goeie grap vertelt, meer niet.' Deze documentaire staat ook stil bij de periodes waarin hij de aansluiting met de Amerikaanse maatschappij kwijt lijkt te zijn, maar hij vindt zichzelf steeds opnieuw uit.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Eric van Oosterhout en Bas Louissen over Koningsdag in Emmen. * Jan van de Beek en Marlou Schrover over het uitroepen van een asielcrisis door de formerende partijen. * Yvette van Boven over een mogelijk verbod op rookworst. * Nieuwe Arnhemse schuldenaanpak: gemeente neemt schulden van gezinnen over.



Chicago Fire
Chicago Fire

Firehouse 51 bundelt hun krachten, wanneer een van hen wordt gegijzeld in de supermarkt.



De Hofbar
De Hofbar: Artsen zien jongeren onverminderd door vapen, met alle gevolgen van dien. Het smaakjesver

Artsen zien jongeren onverminderd doorvapen, met alle gevolgen van dien. Het smaakjesverbod zet nog weinig zoden aan de dijk.



Ziggo Sport voetbal
Roma - Bologna

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal
Rondo 22-04-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 72 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Out of Office
Out of Office: Afl. 7

De laatste voorbereidingen voor de opening van het clubhuis worden getroffen en Jelka van Houten komt de deelnemers een handje helpen met de inrichting. Er wordt veel gelachen, maar er is ook tijd voor een goed gesprek.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De formerende partijen bespreken een plan om zaken rondom asiel als 'crisis' te bestempelen. We bespreken het met Ingrid Leijten, hoogleraar Nederlands en Europees staatsrecht en Hanne Beirens, directeur van denktank Migration Policy Institute. Studiogast: Universiteit docent Europees migratierecht aan de Universiteit Leiden Mark Klaassen.* Amsterdam komt met nieuwe regels voor commerciële voetbalscholen, omdat deze scholen een negatief effect op amateurvoetbalverenigingen zouden hebben. * Nynke Kuipers ging op zoek naar het belaste verleden van het gezin van haar grootouders en verwerkte dat tot de 'graphic novel' De stilte na de oorlog.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 1

Morrison zet een sentimentele tatoeage bij haar vader Henk. Zijn andere dochter, Texas, gaat met Henk op pad. Ze fotografeert hem samen met haar beste vriend: muzikant Ray Fuego. Ray Fuego staat in het voorprogramma van De Jeugd van Tegenwoordig en de Schiffmachers gaan mee naar het concert. Naast ontspanning, gaan Henk en zijn vrouw Louise zich ook inspannen. Samen gaan ze naar de sportschool. Verder komt Douwe Bob langs in de tattooshop voor een tatoeage. Eén zonder tekst, want dat blijkt niet altijd goed te gaan bij Henk.



Oorlog is erfelijk
Oorlog is erfelijk: Afl. 1

Natascha van Weezel praat met oud-voetballer Evgeniy Levchenko en actrice Isa Hoes. Wat zijn de gevolgen van oorlog voor volgende generaties?



Ziggo Sport voetbal
Roma- Bologna

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
HL SIV - FEN

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal
Rondo 22-04-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 6

Na dertig jaar bikkelen in hun restaurant is het tijd om het roer om te gooien. Christel en Henk beginnen een B&B. Ze hebben nog geen betalende gasten gehad in hun gloednieuwe B&B. Daarna zijn Willeke en haar goede vriendin Frieda de gastvrouwen. Willeke runt in een piepklein dorpje in Drenthe op de grens met Friesland haar B&B in een oud dorpscafé. Nicole en Alie mogen afsluiten met hun bed and breakfast in een statige oude boerderij.



AFC Ajax
AFC Ajax: Behind the scenes at the BIF All Stars - Ajax Legends game! 🏆 | ‘It’s like back in the day

Een uitgebreide reportage van de vriendschappelijke wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends. Onder meer Clarence Seedorf, Nwankwo Kanu, Edgar Davids en Frank de Boer komen aan het woord. #ajaxlegends #bifallstars ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Verward
Verward: Afl. 3

Verpleegkundige Mariëlle kan het nog nét navertellen. Op 17 september 2021 is ze nietsvermoedend bezig met het aanleggen van een infuus bij een 70-jarige mevrouw als er op de deur wordt ingehakt. Kort daarna stormt bovenbuurman Kenzo K. naar binnen en steekt de vrouw en haar nicht dood. Mariëlle vertelt hoe ze minutenlang aan één arm hing aan het balkon en hoe ze oog in oog stond met de kruisboogschutter. * Jessica is op pad met twee wijkagenten in Rotterdam als ze een E33-melding binnenkrijgen. Ter plekke treffen ze twee mensen aan die al vaker voor overlast hebben gezorgd door hun verwarde gedrag.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 15

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 82

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 22

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



First dates
First Dates: Afl. 29

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 81

In het Belgische Schilde, vlak over de grens bij Breda, heeft meesterdecorateur Pieter Porters een kasteelvilla omgetoverd tot zijn eigen woonparel. Zijn stijl is warm en eclectisch. Elke kamer is anders en staat vol verzamelingen van Pieter. * Chef-kok Sharon maakt een smaakvolle gepofte aardappel, gevuld met pittige champignons en krokante zeewier. * In het Limburgse dorpje Neer ligt de Engelse tuin van Rita. Hier staat een mix van kleurrijke sierplanten, kruiden en eetbare planten. * In de Hortus Leiden legt Rogier uit dat een Kaaps viooltje niet hetzelfde is als een gewoon viooltje en toont hij hoe je zelf een Kaaps viooltje bestuift.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 60

Suse van Kleef zit aan de rechterhand van Sophie. * Naar verluidt willen de formerende partijen een asielcrisis uitroepen om vergaande maatregelen te kunnen nemen. Migratiewetenschapper Hein de Haas en Wouter de Winther reageren. Met Tim de Wit en Peter Kanne bespreken we hoe het terugdringen van migratie ook centraal staat bij de Europese Verkiezingen in juni, waarbij radicaal-rechtse partijen op grote winst staan. * Hoe Europapa er op het Songfestivalpodium uit komt te zien, ligt in de creatieve handen van Gover Meit. Hij schuift aan met nieuws over de podiumact. * Jaïr Faria speelt zijn nieuwe nummer Why Me.





Feyenoord
Feyenoord: 𝙋𝙨𝙨𝙨𝙩, 𝙥𝙨𝙨𝙨𝙩… 🤏 This is the general speaking! #CupWinner2024

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 114

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Luna is helemaal weg van Stijn's wilde haardos. En Stijn vindt het ook heel lekker om Luna af en toe voorzichtig aan te raken. Bij Wyboud en Tamara is de spanning vrijwel direct voelbaar. Ze laten er dan ook geen gras over groeien.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4681

Als je aan een watermeloen denkt dan denk je misschien aan een stuk zoet, tropisch fruit. Maar wist je dat de watermeloen familie is van de komkommer? En sommige groeien zelfs in Nederland. Hoe? Dat gaat Eva uitzoeken. Het Ruimteschip komt een reusachtige watermeloen tegen. Waar komt die vandaan?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Wie in Heerlen-Noord geboren wordt, leeft zes jaar korter dan iemand die een paar kilometer verderop ter wereld komt. Van de twintig gemeenten in Nederland met grootste armoede staat Heerlen op de eerste plaats; armoede wordt er van generatie op generatie doorgegeven. De ontwikkelingen in de wijk Heerlen-Noord worden vanuit verschillende perspectieven belicht. En een Utrechtse gamedesigner die doorbreekt als stand-upcomedian.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 97

Formerende partijen willen 'asielcrisis' uitroepen: haalbaar of symboolpolitiek? * Directeur Erik Akerboom over jaarrapport AIVD * Ict-problemen bij het Openbaar Ministerie * Kan je veilig groenten uit de moestuin eten?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 81

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Feyenoord
Feyenoord: KLEEDKAMER CAM 🕺#CupWinners2024

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 82 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 23 april, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: WE ZIJN ER! ONZE NIEUWE WOONPLEK! 🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 11

Robert en Cora vertrekken met Mary en Edith naar Lord Sinderby, de schoonvader van Lady Rose. Hij heeft hen uitgenodigd naar Brancaster Castle in Northumberland te komen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 79

Gibril Sankoh kwam als 17-jarige jongen in zijn eentje van Sierra Leone naar Nederland, als vluchteling. Hij brak uiteindelijk door als profvoetballer bij FC Groningen. Ferdi Delies schreef het hele verhaal op voor een nieuw boek. Gibril vertelt erover. * Jules van Hessen, Thorwald Jørgensen, Aidan Mikdad en Laetitia Gerards zijn te zien in het Maestro Jules Koningsdagconcert. Ze geven bij ons een voorproefje met een optreden.



SLAM!
𝐊𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬𝐪𝐮𝐢𝐳 "Hoofdstad van Noord Holland is FRIESLAND 🤯" - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op om de algemene kennis te testen. Wat is de hoofdstad van Noord Holland? Wanneer was de Eerste Wereldoorlog? De jury is gesplitst in mannen versus vrouwen, raden zij het juiste antwoord? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



Ziggo Sport
Rondo | Met WIM JONK, MARCO VAN BASTEN, KHALID BOULAHROUZ en THEO JANSSEN

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 22/04/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Wim Jonk, Marco van Basten, Khalid Boulahrouz en Theo Janssen. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 79

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Feyenoord
Feyenoord: KEN JE DAT NIET HOREN DAN?! 🗣️#CupWinner2024

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



vThorben
vThorben: MEGA Regenboog RAMP in GTA 5!

Bedankt voor het kijken naar MEGA Regenboog RAMP in GTA 5! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: WE HEBBEN EEN MIEREN PLAAG IN HUIS… #3906

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



FORMULA 1
FORMULA 1: Stroll’s Collision With Ricciardo! | The Top 10 Onboards | 2024 Chinese Grand Prix | Qata

Jump onboard with the drivers for the 2024 Chinese Grand Prix. Our first visit to Shanghai International Circuit since 2019 provided some epic onboards - featuring a masterclass from Fernando Alonso, a close Sprint, some dices with the barriers and more! Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E11 | VAN DATEN NAAR DADDY

Daten in je quarterlife is geen koek en ei, dat weten Lisa en Maxim maar al te goed. Ze bespreken alle perikelen die komen kijken bij daten in deze levensfase en nog leuker: Max wordt papa!! Hij deelt hoe ze hierachter zijn gekomen en behandelen een datevraag over leeftijdskloof-issues. Bizzey vindt kamperen STOM! en Maxim is het er helemaal mee eens, maar als het moet dan wel met geurkaarsen en een mooi opgemaakt bedje. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Ziggo Sport
Van Basten: 'Hij is echt een verrijking voor het Nederlandse voetbal' 👏 | Rondo

De mannen aan tafel hebben het over de juiste vervolgstap voor Arne Slot. Marco is in ieder geval een groot fan van Arne Slot! 🙌 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Anne Frank House
Anne Frank House VR Trailer | Free VR App | Anne Frank House

A virtual reality tour of Anne Frank’s hiding place: Anne Frank House VR. The tour gives a uniquely immersive experience of the hiding place of Anne Frank and the seven other people in the Secret Annex. In the tour all the rooms of the Secret Annex are furnished in the style of the time spent in hiding. The tour lasts for around 25 minutes, is available in seven languages and can be downloaded free of charge from: • Steam - Klik hier Meta Quest - Klik hier Meta Rift - Klik hier PICO - Klik hier for educators, students, and professionals, this app provides a meaningful way to explore the realities of war and resistance. Also credits to Vertigo Games and Knucklehead Studios. Do you want to visit our museum in real life? Go to Klik hier website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: DANS MET TANTE RITA | Kinderliedjes | Leer de Dans | Minidisco #shorts

Leer de dans van het Minidiscoliedje: Dans met Tante Rita., Rita, Rita. Hoe dansen de meisjes? Hoe dansen de jongens? Kijkwijzer: AL TEKST DANS MET TANTE RITA Zo, we zijn er! Iedereen naar de dansvloer Want we gaan… Dansen met Tante Rita Ben je er klaar voor? Wij gaan dansen Op de dansvloer Gaan we feesten… Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Mooi zo! En nu voor het echie… We beginnen zachtjes met de handen Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven. Nog een keer! Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven. Nu sneller! Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven Naar voren, naar voren, naar boven, naar boven Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Heel goed! We gaan door… Nu met de voeten en het hele lijf Naar links, naar rechts, naar links, naar rechts. Nog een keer! Naar links, naar rechts, naar links, naar rechts. Nu sneller! Naar links, naar rechts, snel, snel Naar links, naar rechts, snel, snel Naar links, naar rechts, snel, snel Naar links, naar rechts, snel, snel Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Jullie hebben gedanst met je handen, je voeten en je lijf En nu wil ik een antwoord…oke? Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita En nu gaan we heel zachtjes naar beneden Dus iedereen heel zachtjes naar beneden Beneden, beneden, beneden… En nu, en nu gaan we zachtjes naar boven Naar boven, naar boven, naar boven!!! Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Hoe dansen de meisjes? Ahi, ahi En hoe dansen de jongens? Nou zo, nou zo Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Dans met tante Rita, Rita Rita, dans met tante Rita Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 16

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.





AFC Ajax
AFC Ajax: GOAL FROM 40+ YARDS? 😦 | For The Future Highlights Show

In de For The Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt Ajax O18 een belangrijke wedstrijd tegen Vitesse en doet het Ajax Vrouwen Talententeam nog vol mee in de strijd om de titel. #ForTheFutureHighlightsShow #AjaxO18 #AjaxVrouwenTalententeam ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 25

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Boulahrouz: 'Hij speelt zelf elke wedstrijd met schijt in zn broek' 😬 | Rondo

Khalid Boulahrouz is niet te spreken over de reactie van Antony na de beslissende penalty. 😤 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | WINST ✅

De samenvatting van Jong PSV - Jong FC Utrecht. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 🔥 Impressive win with 10 men! | Highlights Jong AZ - VVV Venlo

Met tien man boekte Jong AZ maandagavond een knappe overwinning op VVV Venlo. Bekijk hier de samenvatting. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Ziggo Sport voetbal
Roma - Bologna

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport
Janssen: 'Het is pijnlijk voor de mensen die al heel lang bij Vitesse werken' 💔 | Rondo

Realisme maakt zijn intrede bij supporters en werknemers van Vitesse 💔 Theo Janssen over de huidige situatie bij zijn club 🗣️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Youri Mulder, Ruud Gullit, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Ziggo Sport voetbal




MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 77

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.







Ziggo Sport voetbal










Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Feyenoord
Highlights ADO Den Haag - Feyenoord V1 | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag niet weten te winnen. De ploeg van Jessica Torny ging zondagmiddag teleurstellend met 2-1 onderuit. Het Feyenoord-doelpunt kwam van Celainy Obispo. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast: lijsttrekker van NSC Europa Dirk Gotink, voorzitter van Ambacht Nede

Te gast zijn lijsttrekker van NSC Europa Dirk Gotink, voorzitter van Ambacht Nederland Elrie Bakker-Derks en sportjournalist Barbara Barend. Met hen hebben we het over gevaren voor de Europese democratie, over een plan voor de bescherming van ambachten en over de winnaar van het Helden Sportboek van het Jaar 2023.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 49

Buurvrouw Rian zegt vloeiend Italiaans te spreken. Maar heeft de pizzeria wel begrepen wat ze in haar Italiaans besteld heeft? Kok Pierre laat zien dat je ook van fruit pasta kan maken, Fenna speelt het grote Zin in Zappelin pizzaspel en Burgemeester Aan de Ketting zet graag een Italiaanse aria in.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ZOVAAK MOGELiJK VAN DE WATERGLiJBANEN iN SUBTROPiSCH ZWEMBAD | Bellinga Vlog #3140

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat betaalde samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 113

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.