True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

17-01-2024
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Almere City - Fortuna Sittard

15m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel Almere City - Fortuna Sittard gespeeld op woensdag 17 januari.



De Wereld in Ter Apel
De Wereld in Ter Apel: Afl. 2

In het tweede kwartaal van 2023 wordt het steeds drukker in het aanmeldcentrum en dat plaatst zowel de IND als het COA voor grote problemen. Terwijl een jonge asielzoeker uit Belarus aan de vreemdelingenpolitie AVIM uitlegt waarom hij gevlucht is uit zijn land, dreigt een gehoor van een Syrische man door de IND te mislukken omdat de asielzoeker zo zenuwachtig is. In zijn thuisland Syrië vertellen radeloze moeders hoe zij hun kinderen niet goed kunnen voeden omdat alle basisbehoeften ontbreken. Hulpverleners van de UNHCR worstelen in Ethiopië met de opvang van meer dan 200.000 vluchtelingen uit buurland Somalië.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Justine Marcella, Frits Wester en Pieter Verhoeve over of de koning belasting moet gaan betalen. * Sybren van der Velden Walda, Rileen Noordermeer en Hans van Kemenade over datingfraude. * Robbert van Geelen, René van der Kooij, Paul van der Helm en Thomas Duivenvoorden over de KNVB Beker.



Therapie
Therapie: Afl. 3

Dirk komt bij Jim omdat hij gelooft dat hij door te pendelen de wereld en de planeten beïnvloedt. Cocky helpt Anneke en haar man: zij heeft sinds kort geen zin meer in seks. Waar komt dit vandaan? Hendrik werd van school gestuurd omdat hij druk was met zorgen voor zijn depressieve moeder, maar deelde dat met niemand. Dafna zet EMDR in om zijn trauma te verwerken. Sosha Duysker verloor haar moeder op jonge leeftijd. Sosha is nog steeds in therapie en raadt het iedereen aan.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 3 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 januari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Binnen de VVD is veel verbazing en onrust over het besluit van de Eerste Kamer-fractie om voor de spreidingswet te stemmen. Politiek verslaggever Arjan Noorlander over de laatste stand van zaken in politiek Den Haag. * Het jaar is pas 17 dagen oud en nu al heeft de Rotterdamse politie 50 zogenoemde uithalers gearresteerd. We zijn bij een rechtszaak tegen een uithaler. Te gast: Hugo Hillenaar, hoofdofficier van Justitie van het OM in Rotterdam. * Nieuwsuur portretteert in een nieuwe serie oude kunstenaars die niet kunnen of willen stoppen met hun werk. Vanavond: Klaas Gubbels, bekend van zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen.



DNA Onbekend
DNA Onbekend: Afl. 2

Monique groeit op met een Nederlandse moeder en een Italiaanse vader. Als tiener hoort zij ineens van haar moeder dat de Nederlandse Ben haar vader zou zijn, maar er zijn veel redenen om ook hier aan te twijfelen. Monique wil nu duidelijkheid. Lammert heeft nooit geweten wie zijn biologische vader is en dat heeft hem altijd dwars gezeten. Lammert heeft nu alzheimer. Voordat deze ziekte hem helemaal in de greep heeft, willen zijn kinderen duidelijkheid voor hem. Wie was Lammerts vader? Er zijn drie mogelijke opties.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 2

Het lijkt alsof de wereld pas recent openstaat voor de vrouwelijke, sensuele kunst die Kinke Kooi al ruim veertig jaar maakt. Zo won ze recent de Gerrit Bennerprijs van de provincie Fryslân en heeft ze ter ere daarvan een tentoonstelling in het Fries Museum. Directeur van Centraal Museum Bart Rutten bekijkt daar haar dromerige en lichamelijke tekeningen en schilderijen, waarin ze onderzoek naar 'beschamende zaken' als vetkwabben en menstruatie niet schuwt.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting N.E.C. - Go Ahead Eagles

14m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel N.E.C. - Go Ahead Eagles gespeeld op woensdag 17 januari.



Moordpillen?
Moordpillen?: Afl. 3

Dionne ziet haar nieuwe diagnose niet aankomen en het behandelplan is even verrassend. De psychiater adviseert om niet te stoppen met haar medicijnen. Ze zou het leven wat ze leeft, vol prikkels en deadlines, nooit vol kunnen houden zonder. Er moet echter wel iets veranderen: Dionne moet overstappen op een langwerkend medicijn en daarbij ook aan de slag met haar levensstijl. Als YouTube- en podcastmaker moet ze elke week uploaden. Maar van wie eigenlijk? Voor de studenten, die ADHD-pillen slikken om beter te kunnen presteren, is dat niet anders. Ook zij ervaren een enorme prestatiedruk.





Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Mahsa, Ralf en hun twee zonen zijn precies zes jaar geleden geëmigreerd naar Curaçao. Dit was altijd al een grote droom van het stel. Ralf werkt als accountmanager in de luchtvaart. Mahsa is onderneemster, trainer en coach. In het Utrechtse Leidsche Rijn woont alleenstaande moeder Sandrina met dochter Samira in een bescheiden sociale huurwoning. Dankzij veel creativiteit en giften heeft ze er een fijn plekje van gemaakt voor haar en haar dochter. Het leven heeft Sandrina niet altijd toegelachen, haar jeugd bestond uit een aaneenschakeling van nare momenten. Sandrina wil haar dochter Samira een betere jeugd geven dan zij destijds heeft gehad.



Close Up
Close Up: Afl. 3

De Nederlandse street artist JDL (artiestennaam van Judith de Leeuw, 1995) is wereldwijd beroemd en veelgevraagd. Haar muurschilderingen die tot 70 m hoog zijn, maakt zij op een hoogwerker. Regisseur Deborah Faraone Menella volgt Judith de Leeuw bij het maken van een monumentale muurschildering op een flatgebouw in een achterstandswijk in Zuid-Italië. JDL werd bij het maken van de schildering geïnspireerd door het recente overlijden van haar vader. Het thema roept niet alleen sterke gevoelens bij Judith zelf op, maar ook bij wijkbewoners, van wie velen familieleden verloren aan kanker, een gevolg van de vervuilende industrie in het gebied.



X Days Outside
X Days Outside: Afl. 8

Negen Gen Z'ers worden in het diepe gegooid voor een extreem experiment: overleven in het wild. Hoever is deze generatie, die is opgegroeid met internet en mobiele telefoons, verwijderd van de natuur? De groep gaat het experiment aan zonder voorbereiding.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 13

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



First dates
Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Wie vi

Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor singles die op zoek zijn naar de ware. Leidt een eerste date tot een tweede? Wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 12

Het Afrikaans geïnspireerde interieur van Maaike staat vol herinneringen aan haar reizen. In haar appartement in Amsterdam is geen ruimte te vinden zonder kleur of prints. * In 'Alain sterren' bezoekt Alain in het Zeeuwse Kruiningen het jonge horecakoppel Sanne en Jeroen Achtien, dat vorig jaar het driesterrenrestaurant van Jannis en Claudia Brevet over nam. Zij beginnen nu met nul sterren, maar willen dit snel veranderen. Hoe gaan zij om met de druk die hierbij komt kijken? * Boswachter Marieke is op de Gorsselse heide, een bijzonder natuurgebied. Hier zijn omwonenden samen verantwoordelijk voor het beheer van dit oude militair oefenterrein.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 3

Tatiana heeft een belangrijke klus: kleding uitzoeken. Ze heeft dozen vol nieuwe outfits ingeslagen en allerlei items moeten verkocht worden. Carlo en Fahishta bezoeken met Naila, Joah en Justice het consultatiebureau. Daarna gaan ze naar de autodealer, want met een drieling moet je een ruime auto hebben. Mieke en Nick maken zich klaar voor gerichte aankopen. Bovendien zijn er aan de lopende band controles en ziekenhuisbezoeken. Is alles nog goed met moeder en zoons? Kevin en Nicole gaan met de kinderen een dagje naar de dierentuin. Dit kan natuurlijk niet zonder de gestructureerde voorbereidingen van Nicole, inclusief Excellijst.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 17

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Wendy gaat er helemaal van uit dat René hier naartoe is gekomen om te gaan scoren. De fantasie van Sandra zorgt niet voor rode oortjes bij Niek. Is Niek toch de magische huiself die Sandra zoekt?





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4688

Tom Trago is dj, producer en muzikant. Tom is gek van elektronische muziek. Hij componeert eigen nummers, geeft concerten en is regelmatig dj op grote festivals. Ook daarbij maakt hij uitgebreid gebruik van elektronische muziek. En oude synthesizers. Pascal gaat naar een studio waar ze de allereerste synthesizers hebben. Het apparaat waar de elektronische muziek mee is begonnen. En Tom gaat ermee aan de slag! In de sketch zien we waarom muzikanten vroeger van die wilde kapsels hadden.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt bezoekt Maarten Waverveen, waar de natuur het veengebied aan het terugnemen is. In Vogelvrij zien we verschillende weidevogels. In Wat een verbeelding onderzoeken we beelden in openbare ruimtes in Den Haag.



De Faker
De Faker: Afl. 8

Soy Kroon gaat op bezoek bij de familie Van Kordelaar in Olst. Gaat Soy er met de winst vandoor?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 14

Formatie staat op scherp na VVD-steun in Eerste Kamer voor spreidingswet * Burgemeester Vlaardingen wil snel einde maken aan 'ontwrichtende' explosies * Kamerdebat over pensioenwet: NSC wil af van verplichte overstap naar nieuw stelsel



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 12

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Dennis Schouten confronteert vreemdgaande BN'ers: 'Jouw man gaat vreemd'

Dennis Schouten en Jan Roos hebben deze uitzending maar liefst drie scoops: Rogier Smit die zijn vader confronteert met allerlei onzin, Sem van Dijk die vreemd gaat en nog een BN'er die niet eerlijk is geweest naar zijn vrouw. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Brugklas
Brugklas: Romy vindt het lastig als Meike en Damiana het niet met elkaar kunnen vinden. Ze komt erac

Romy vindt het lastig als Meike en Damiana het niet met elkaar kunnen vinden, maar dan komt ze erachter dat Damiana haar vriendschap probeert te kopen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 13 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 17 januari, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Harrie Lavreysen was oppermachtig tijdens de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen. Hij blikt met ons terug op zijn succes. * Joris Linssen deelt inspirerende levenslessen uit zijn avontuurlijke leven in het boek Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil. * Hannah Mae heeft groot succes met haar nieuwste single Waterdicht. Om dat te vieren treedt ze bij ons op. * Dokter Ted van Essen bespreekt de lage opkomst bij het bevolingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Hoe belangrijk is het om juist wel deel te nemen aan het onderzoek?



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 10

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Recycling | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Recycling Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: Klik hier Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Vita Cleo
KERST & LOUIS UPDATE! | VITA CLEO VLOG #150

In deze video vier ik kerst en nemen we een sprong naar de huidige tijd! Met Louis gaat het goed en met de hapjes redelijk haha. Xx Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 1

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 8

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: It's Impossible To Beat The AI And Get The Golden Coin #shorts #short

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof, verslaggever terrorisme en defensie van de Telegraaf Silvan Schoonhoven en parlementair verslaggever van WNL Marieke Smits. Met hen gaan we het hebben over arbeidsmigratie, over het radicaal-islamitisch tijdschrift De Vrije Zielen en over de spanning rondom de spreidingswet.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 126

Buurvrouw Noël weet eindelijk wat ze worden wil: spook in het spookhuis. Fenna wil haar helpen om voorbijgangers te laten schrikken, maar dit blijkt nog niet zo eenvoudig. Fenna krijgt tips om van een kledingstuk een tas te maken. Steven Kazàn laat een goocheltruc zien en Pierre bakt van kruimels een heel lekkere traktatie.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: AANKLEEDLIED | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | Minidis

#shorts van het kinderliedje: Het Aankleedlied. Liedje over kleding aantrekken Trek je trui maar aan... Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van AANKLEEDLIED Trek je trui maar aan Trek je broek dan aan Want je wilt toch niet in je pyama staan Trek je sokken aan Doe je schoenen aan Want je wilt niet in je pyama naar buiten gaan Buiten is het koud Buiten is het nat Buiten waait de wind En een koutje is dan zo gevat Trek je jas maar aan Pak een warme sjaal Want je wilt toch niet in de kou gaan staan Zet je muts dan op Trek je wanten aan Want je kunt niet in je pyama naar buiten gaan Buiten is het koud Buiten is het nat Buiten waait de wind En een koutje is dan zo gevat Trek je trui aan Trek je broek aan Trek je sokken en je schoenen en je jas aan Doe je sjaal om Zet je muts op Pak je wanten en je tas en ga klaar staan Buiten is het koud Buiten is het nat Buiten waait de wind En een koutje is dan zo gevat Doe je jas maar uit Trek je schoenen uit Want het is nu tijd om naar bed te gaan Trek je trui maar uit Trek je pyjama aan Want je wilt niet zonder pyama naar je bed toe gaan Je wilt niet zonder pyama naar je bed toe gaan Je wilt niet zonder pyama naar je bed toe gaan Je wilt niet zonder pyama naar je bed toe gaan Buiten is het koud Binnen is het warm Buiten is het nat Binnen is het droog Buiten waait de wind Binnen is het knus Buiten is het koud Binnen is het warm Buiten is het koud Binnen is het warm Buiten is het nat Binnen is het droog Binnen is het knus Binnen is het warm Binnen is het warm Binnen is het droog Binnen is het knus Binnen is het warm Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Op de planken
Op de planken: Afl. 10

Het muziektheater van Percossa. In hun nieuwste voorstelling vertellen ze het verhaal van vier mannen die langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 16

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 12

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting AZ - Quick Boys

26m ago - Samenvatting van het TOTO KNVB beker-duel gespeeld op dinsdag 16 januari.