True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

28-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 50

Het leven met zorgintensieve kinderen is precies waar dat woord op wijst: intensief. Het kleurt voor Mirjam Klerks soms ook de relatie met haar verloofde. Hoe houden ze de liefde levend en blij?





Close Up
Close Up: Afl. 34

Kunst is altijd een reis en Alexander Calder is de gids bij een ontdekkingsreis om het proces van het maken van kunst te onderzoeken. De drie hedendaagse kunstenaars Rosa Barba, Žilvinas Kempinas en Ernesto Neto traden in de voetsporen van Calder in zijn atelier op het platteland van Frankrijk. Allemaal delen ze een voorliefde voor landschappen en grote steden. Regisseur Marjoleine Boonstra ontrafelt in een poëtisch en beeldend essay hoe elementen als zwaartekracht, ruimte, tijd, geluid en het gebruik van eenvoudige materialen versmelten tot kunstwerken die mensen met elkaar willen verbinden.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Dick Schoof moet de nieuwe premier van Nederland worden. Oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, VVD-prominent Ed Nijpels en politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Thomas van Groningen schuiven aan. * Cees Dekker en Lotte Asveld proberen van iets levenloos leven maken. * Theo Janssen en Marcel van Roosmalen over de situatie bij Vitesse.



De Hofbar
De Hofbar: Met verkiezingen in aantocht wil D66 in Europees verband van de VVD af omdat de liberalen

Met verkiezingen in aantocht wil D66 in Europees verband van de VVD af omdat de liberalen in Nederland met de PVV in een coalitie stappen.



Rotown
Rotown: Afl. 4

Aisha's moeder wordt geconfronteerd met Aisha's gedrag in de moskee, waarna ze een onverwacht gesprek voeren over Aisha's toekomst. Tijdens Farah's belangrijke werkmeeting krijgt ze verontrustend nieuws over haar dronken vader. Aisha's gastles voor Zohra's school roept heftige emoties op bij Farah, die uiteindelijk haar familieproblemen onder ogen moet zien. Orlando worstelt met zijn geweten wanneer zijn vader overlast veroorzaakt in zijn café.



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 7 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 mei, 21:36 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Leven naast de dood
Leven naast de dood: Afl. 3

Sinds hun zoon Wies (8) overleed, worstelen Simone en Paul niet alleen met hun verdriet, maar ook met hun omgeving. Terwijl Paul voorzichtig weer aan het werk gaat, heeft Simone het moeilijk met situaties op het schoolplein. Thomas is docent natuurkunde en merkt na de dood van zijn dochter Julie Emma (9) dat er op werk problemen ontstaan. Erik komt er na tien jaar achter dat hij na de dood van zijn zoon Joël (23), gevlucht is in zijn werk in de Tweede Kamer. Het leven van Robert en Livia is drastisch veranderd na het overlijden van hun zoon Pedro (17). Naast de leegte die Pedro achterlaat krijgen ze ook te maken met financiële problemen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Dick Schoof is de kandidaat-premier van de nieuwe coalitie. Hij is langs geweest bij de leiders van de vier formerende partijen en formateur Richard van Zwol. De 67-jarige Schoof is nu de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie en Veiligheid. Wat zijn de reacties in Den Haag? We schakelen met politiek duider Arjan Noorlander. * In Italië zijn de eerste maanden van dit jaar fors minder migranten aangekomen dan in dezelfde periode vorig jaar. Betekent dit dat Meloni's aanpak om migranten tegen te houden werkt? * In zijn nieuwe boek Zeven dieren bijten terug reist schrijver Frank Westerman ontdekkingsreiziger Willem Barentsz achterna.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 6

De Schiffmachers zetten hun reis voort in Mexico. Ze gaan langs bij ex-gedetineerden die hen leren over de manieren van tatoeëren in de Mexicaanse gevangenis. Henk en Louise kunnen deze kans niet aan zich voorbij laten gaan en laten een tatoeage zetten. Verder brengt de familie een bezoek aan artiest Doktor Lakra. Zijn shop is een van de grootste ter wereld. Henk wordt hier aan het werk gezet en dit trekt de nodige Mexicaanse fans aan. Terug in Nederland wacht er een verrassing: Burgemeester Femke Halsema komt langs in de shop met een prestigieuze onderscheiding voor Henk.



FORMULA 1
FORMULA 1: Inside The Opening Lap Drama In Monaco! | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

Join Jolyon Palmer, who examines all the drama from the opening lap in Monaco. Kicking off with Carlos Sainz and Oscar Piastri's tiny touch at the very start of the race, followed by the collision between Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen and Sergio Perez and finishing with how Carlos Sainz got back into third place. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 10

Monique en Fridjoff runnen naast hun restaurant ook een B&B met iconische foto's van Brigit Bardot. Daarna reizen we door naar Vincent en Tassiana die een bed and breakfast runnen in een dijkwoning. We sluiten af bij Peter en Gretha in de Biesbosch. Zij hebben een jacht als bed and breakfast waar ze tijdens het uitje natuurlijk mee gaan varen.



AFC Ajax
AFC Ajax: KELLY'S ANGELS #9 | Verhoeve's personal museum 🖼 | 'Her singing is better than my guitar s

In aflevering 9 van Kelly's Angels verrassen we Soraya Verhoeve met een mooie ruimte vol met persoonlijke herinneringen. Verder verzorgen Kelly en Soraya een muzikaal optreden én we testen de kennis van de kersvers Arubaans international in een kleine Aruba-quiz. #Kellysangels #verhoeve ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Au Pairs
Au Pairs: Afl. 2

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar als blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis, maar of dat lukt is de vraag.



Urk!
Urk!

Tijdens de verhuizing zit een hormonale Gerda er helemaal doorheen. Derre gaat op inkoop voor haar vintagekledingwinkeltje. Teun en Ap zetten de bloemetjes buiten.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 20

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ocon & Gasly's Dramatic Collision And The Top 10 Onboards | 2024 Monaco Grand Prix | Qata

Ride onboard with our drivers to relive all the huge talking points from Monaco, Alpine team mates Esteban Ocon and Pierre Gasly’s collision, every angle of the crash between Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen and Sergio Perez which saw the race momentarily red flagged and so many other key moments. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 107

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



PSV
PSV: Ismael 2̶0̶2̶8̶ 2029 🙌

PSV heeft het contract van Ismael Saibari opengebroken en met een jaar verlengd. De Marokkaans international tekende acht maanden geleden een contract tot de zomer van 2028. Daar is nu een jaar aan toegevoegd. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 85

Jip van den Toorn zit aan de zijde van Jeroen. * Vanmiddag werd bekend dat Dick Schoof de beoogd premier is van het nieuwe kabinet. Tot vandaag was hij de hoogste ambtenaar van het ministerie van Justitie en Veiligheid met een indrukwekkend bestuurlijk cv. Te gast: politiek verslaggever Ron Fresen en journalist Bas Mesters. * Opvallend veel klanten van online bank Bunq hebben door een oplichterstruc hun spaargeld verloren. Oprichter Ali Niknam schuift aan. * We bespreken alles over daten anno 2024. Te gast drie generaties date-experts: Milou Andree, Kasper van Kooten en Willy van der Griendt. * SERA treedt op met haar nieuwe nummer Hurt Me.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 149

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Marion krijgt het eerder warm van de frituur dan van haar date Duko. En zijn stoere motor maakt ook niet de juiste gevoelens bij haar los. Hopelijk is het wel vuurwerk tussen de nieuwe singles Steven en Iza.





FORMULA 1
FORMULA 1: Just A ‘Normal’ F1 Press Conference 😴💤

Join Oscar Piastri and Carlos Sainz for a thrilling press conference after an exciting Monaco race. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 61

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator én chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staan er onder meer duindoornbessen op het menu. Stephan verzamelt de bessen in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Pieter Kok maakt hier chimichurrie van. In ROEG!, een programma over de natuur in Drenthe, deze keer de Drentsche Hoofdvaart.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 127

PVV wint na hoofdlijnenakkoord in zetelpeiling, geen effect bij andere partijen * Socialemediagebruik van jongeren wordt problematischer * Gratis regionale krant zorgt voor meer betrokkenheid onder buurtbewoners * Oud-AIVD-topman Dick Schoof beoogd premier van het nieuwe kabinet



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 106

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





FORMULA 1
FORMULA 1: The Drivers Guess Their F1 24 Ratings!

As we are just days away from the full release of F1 2024, we caught up with the drivers from McLaren, Kick Sauber, Ferrari, RB, Haas, Red Bull and Williams to find out EXACTLY what they think of their latest driving scores. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F124



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 107 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 mei, 17:49 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: WII GAAN SAMEN SKINNYDIPPEN!😂👙

Bestel hier je parfumado met kortingscode GIO50 www.parfumado.com/gio-latooy-x-parfumado Dit is een samenwerking! ♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 102

Waarom werken er in de ouderenzorg zo weinig jonge mensen? Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan probeert dit te veranderen. Te gast: Enny van Arkel, oprichter van de stichting, en Dylan Dekker. * Femke Lobach werd als klant van de online bank Bunq slachtoffer van phising. Ze deelt haar verhaal. * Kees Boonman over de functie van minister-president. Wie is de beoogde kandidaat? * Op 7 juli 1974 werd in München de finale van het WK Voetbal gespeeld. Wim Rijsbergen was erbij als speler. Journalist Eddy van der Ley gaat iets bijzonders doen met dit 50-jarig jubileum. * Bart van Olphen schreef een nieuw kookboek: Vis van de BBQ.





Ziggo Sport
Rondo | Met GIOVANNI VAN BRONCKHORST, MARCO VAN BASTEN, RUUD GULLIT en KHALID BOULAHROUZ

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 27/05/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Giovanni van Bronckhorst, Marco van Basten, Ruud Gullit en Khalid Boulahrouz. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 104

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



OnsOranje
OnsOranje: ARRIVALS | 🗣 Esmee Brugts on winning the #UWCL 🌟 & First day scenes! 🎥 | ALL ACCESS LEEUW

De OranjeLeeuwinnen beginnen aan de tweede kwalificatieronde voor het EK 2025 in Zwitserland, en spelen daarbij twee wedstrijden tegen Finland. Op vrijdag 31 mei wordt de thuiswedstrijd gespeeld in Rotterdam en op 4 juni volgt de uitwedstrijd in Finland. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



vThorben
vThorben: Ik Kocht Bij Elke Win Een SKIN!

Bedankt voor het kijken naar Ik Kocht Bij Elke Win Een SKIN! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



PSV
INTERVIEW | Emma Frijns zet de stap van Jong PSV naar het eerste! 👏

Verdediger Emma Frijns tekent haar eerste profcontract. Emma komt over van Jong PSV Vrouwen en tekent tot 2027! ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E16 | KI-KA-CANCELEN

Tegenwoordig word je al geki-ka-cancelt als je zegt dat je het oneens bent met iemand, maar is dit eigenlijk wel terecht? Ies en Lies hebben het uitgebreid over deze maatschappelijke trend en gaan bij zichzelf na of ze zelf wel eens gecancelt zijn. De boy bestie van een luisteraar ziet de vriendschap toch net anders in en Thijs Boermans vindt de vierde wachtende in de rij regel in de supermarkt (die nooit geldt) heel STOM!. Maar het bestaat wel, Isabelle is getuige. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



Ziggo Sport
Giovanni van Bronckhorst: 'Mijn ambities liggen nu vooral in het buitenland' ✈️ | Rondo

Giovanni van Bronckhorst zit zeker niet stil en is met andere clubs in gesprek 🗣️ ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 19

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 34

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: Insmeren | Kinderliedjes | Naïf Care | Vlaamse Versie

Zing en dans het insmeerlied met ons mee! Samen met Naïf en het Huidfonds willen we iedereen aan het smeren krijgen deze zomer. En vergeet de schaduw en kleding niet! Naïf heeft een pakket samengesteld om insmeren nóg leuker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Met een lied, dans en diploma zijn ze straks helemaal klaar voor de zon. Doen jullie mee? Vlaamse versie. Klik hier INSMEREN Smeren… Smeren… Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan Smeer je in, ga in de schaduw staan Een zonnebril en een petje op Bescherm je lijf over de top Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Bescherm je voor UV Want de zon schijnt fel En dan helpt dat altijd wel Smeer je mee, smeer je mee Met een crème of met een spray Maar de schaduw is het best Nog veel beter dan de rest Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeer van voren – smeren smeren Smeer van achteren – smeren smeren Van je nek – smeren smeren Tot aan je tenen – smeren smeren En je armen – smeren smeren En je benen – smeren smeren Heb je alle plekjes echt gehad? – smeren smeren Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Ja, dat is een goed idee Want de hele wereld weet Je moet smeren als je zweet Smeer je mee, smeer je mee Van boven naar benee Op het moment suprême Smeer je lekker met die crême Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: Insmeren | Kinderliedjes | Naïf Care | Vlaamse Versie

Zing en dans het insmeerlied met ons mee! Samen met Naïf en het Huidfonds willen we iedereen aan het smeren krijgen deze zomer. En vergeet de schaduw en kleding niet! Naïf heeft een pakket samengesteld om insmeren nóg leuker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Met een lied, dans en diploma zijn ze straks helemaal klaar voor de zon. Doen jullie mee? Vlaamse versie Klik hier INSMEREN Smeren… Smeren… Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan Smeer je in, ga in de schaduw staan Een zonnebril en een petje op Bescherm je lijf over de top Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Bescherm je voor UV Want de zon schijnt fel En dan helpt dat altijd wel Smeer je mee, smeer je mee Met een crème of met een spray Maar de schaduw is het best Nog veel beter dan de rest Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeer van voren – smeren smeren Smeer van achteren – smeren smeren Van je nek – smeren smeren Tot aan je tenen – smeren smeren En je armen – smeren smeren En je benen – smeren smeren Heb je alle plekjes echt gehad? – smeren smeren Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Ja, dat is een goed idee Want de hele wereld weet Je moet smeren als je zweet Smeer je mee, smeer je mee Van boven naar benee Op het moment suprême Smeer je lekker met die crême Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: Insmeren | Kinderliedjes | Naïf Care | Nederlandse Versie

Zing en dans het insmeerlied met ons mee! Samen met Naïf en het Huidfonds willen we iedereen aan het smeren krijgen deze zomer. En vergeet de schaduw en kleding niet! Naïf heeft een pakket samengesteld om insmeren nóg leuker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Met een lied, dans en diploma zijn ze straks helemaal klaar voor de zon. Doen jullie mee? Nederlandse versie. Klik hier INSMEREN Smeren… Smeren… Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan Smeer je in, ga in de schaduw staan Een zonnebril en een petje op Bescherm je lijf over de top Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Bescherm je voor UV Want de zon schijnt fel En dan helpt dat altijd wel Smeer je mee, smeer je mee Met een crème of met een spray Maar de schaduw is het best Nog veel beter dan de rest Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeer van voren – smeren smeren Smeer van achteren – smeren smeren Van je nek – smeren smeren Tot aan je tenen – smeren smeren En je armen – smeren smeren En je benen – smeren smeren Heb je alle plekjes echt gehad? – smeren smeren Smeer je in smeer je in Ook al heb je niet zo’n zin Maar als je het vergeet Word je rood als een kreeft Smeer je in, smeer je in Ook je lippen, neus en kin Dan je oren hier en daar En de scheiding in je haar Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… Smeer je mee, smeer je mee Ja, dat is een goed idee Want de hele wereld weet Je moet smeren als je zweet Smeer je mee, smeer je mee Van boven naar benee Op het moment suprême Smeer je lekker met die crême Refrein: Bescherm jezelf, trek een shirtje aan… Smeren… WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Ziggo Sport
Ruud Gullit: 'Een nieuwe eigenaar wil vrijwel altijd een eigen trainer' 🤝 | Rondo

Ruud Gullit vreest dat de nieuwe eigenaren van Manchester United hun eigen trainer willen aanstellen😲 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Leclerc Ignites Ferrari’s Title Fight | 2024 Monaco GP Review | F1 Nation Podcast

Charles Leclerc has finally achieved his childhood dream of winning at home. The Monegasque driver produced one of his strongest weekends in Formula 1 to convert a sensational pole position into an emotional Monaco Grand Prix victory and lift his home race curse. So what does Leclerc’s win mean for his and Ferrari’s championship challenge? In the Monte Carlo paddock, Tom Clarkson is joined by Fox Sports Mexico journalist Diego Mejia to discuss just how significant this result is for the whole season, with Ferrari test driver Marc Gene telling us the secrets to Leclerc’s speed on the streets of the Principality. Also on the F1 Nation agenda: who was at fault for the huge crash between Sergio Perez and Kevin Magnussen on lap 1? Could Carlos Sainz go to Williams? Will McLaren be competitive everywhere this year? And what did Lewis Hamilton’s comments over the weekend reveal about his position at Mercedes? Plus, Alpine Team Principal Bruno Famin said there will be ‘consequences’ for Esteban Ocon after his crash with teammate Pierre Gasly - what could they be? 02:57 – Leclerc’s emotions 05:24 – Destined for victory since FP1? 10:59 – Marc Gene on Charles’ speed 16:10 – Sainz puts himself in shop window 23:48 – Perez v K-Mag 25:05 – McLaren the whole package? 32:35 – Hamilton less ‘zen’? 36:44 – ‘Consequences’ for Ocon? 42:59 – Yuki overlooked? 46:30 – Albon wins first points for Williams 48:38 – Comparing Aston’s last two visits to Monaco 55:33 – Driver of the Day For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Feyenoord
🎙 PASCAL BOSSCHAART | 🆕 Hoofdtrainer Feyenoord O21

Pascal Bosschaart is aangesteld als de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De 44-jarige Rotterdammer begint na de zomerstop aan een nieuw avontuur als hoofdtrainer van Feyenoord Onder 21. Bekijk hier het interview! ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Het is geen trainer met een lange loopbaan' 😬 | Rondo

Volgens Marco van Basten is het aanstellen van Francesco Farioli een behoorlijke risico 🤔 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op Klik hier al het UEFA Europees voetbal vanaf augustus op 1 plek: Ziggo Sport. Met de beste analisten en presentatoren, vanuit de allernieuwste, hypermoderne studio. Meer informatie & weten hoe je kunt kijken? Check www.ziggo.nl/uefa! In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



Pointer
Pointer: Afl. 2

De Partij voor de Dieren wil superjachten verbieden omdat ze duizenden liters brandstof per uur zouden verbranden. Klopt dat?



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn BBB-Kamerlid Mona Keijzer, Europees BBB-lijsttrekker Sander Smit en Amerikakenner Willem Post. Met hen hebben we het over de Europese Verkiezingen, de Europese regeldruk voor boeren en het einde van de zwijggeldzaak Trump vs Stormy Daniels.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: WE GAAN KAMPEREN BiJ OPWEKKiNG! ( 2024) | Bellinga Vlog #3165

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 148

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 106

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.