True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

18-05-2024


Ziggo Sport voetbal




NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 20

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 139 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 mei, 22:37 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Der Theo
Der Theo: Afl. 1

Theo bezoekt het grootste comedyfestival van Duitsland om de Duitse humor te ontrafelen. Hij duikt in het publiek van de Nederlandse cabaretier Patrick Nederkoorn die al jaren succesvol in Duitsland optreedt met zijn programma Die Orangene Gefahr. Het internationaal erkende feit dat Duitsers geen humor hebben, roept vragen op: waarom zijn ze altijd zo serieus? Waarom kunnen ze niet gewoon eens een keer een grapje maken? Theo onderzoekt het verschil tussen Duitse en Nederlandse humor en belandt tot slot bij een blindenvoetbaltoernooi.



Ziggo Sport voetbal


FORMULA 1
FORMULA 1: How a HUGE Tow Helped Verstappen Take Pole | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Take a look at how Max Verstappen was able to get the upper hand over McLaren's Lando Norris during qualifying, owing to a huge tow in the first sector, negating an error in the final corner. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 19

Het huisartsentekort loopt alleen maar op, vooral buiten de Randstad. Al zijn er steeds meer creatieve oplossingen vanuit de branche zelf. Tanja Kok komt zelfs een heuse huisartsenmakelaar tegen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Manschappentekort aan het Oekraïense front. Aan het front in Oekraïne gaan Russische aanvallen door. Tegenover Nieuwsuur klagen Oekraïense militairen dat er een tekort is aan nieuwe troepen. Verslaggever Gert-Jan Dennekamp sprak met soldaten aan het front. * Registratie arbeidsmigranten. Het aanpakken van malafide uitzendbureaus blijft een heet hangijzer in de politiek. Eén van de problemen is dat arbeidsmigranten zich vaak niet inschrijven bij de gemeente. Als mensen dat niet doen, kunnen ze bijvoorbeeld moeilijker of geen medische zorg krijgen en kunnen er veel te veel mensen op één adres wonen. Gemeenten zitten met de handen in het haar.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 7

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met natuurlijk ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.



Ziggo Sport voetbal


FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Unpredictable Qualifying | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

On paper, Max Verstappen took another pole position... but for those who've been with us all weekend, it was a true nail-biter! Listen in to what all the drivers had to say after a fantastic qualifying session at Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



In de voetsporen van
In de voetsporen van: Afl. 2

Met de Dolle Mina's uit Den Bosch blikt Philip Freriks terug op een wilde tijd. Homo's en lesbo's komen uit de kast om te strijden voor acceptatie. In Roermond leidt dat tot de eerste Roze Zaterdag. Philip staat met de strijders van toen weer voor de deur van bisschop Gijssen.



Marble Mania
Marble Mania

Familiedynamiek staat centraal in aflevering vijf. Natasja, Didier en Maxime Froger laten zien of teamwork in hun bloed zit. Wordt het een familiestrijd of bundelen ze hun krachten in deze unieke competitie?



Safe Home
Safe Home: Phoebe stapt over van een advocatenkantoor naar een centrum tegen gezinsgeweld. Al snel r

Phoebe verruilt haar baan bij een advocatenkantoor voor een pr-functie bij een centrum tegen gezinsgeweld dat in financiële nood verkeert. Op haar eerste dag wordt ze direct in het diepe gegooid en door een inschattingsfout brengt ze een cliënte in levensgevaar. Oma Diana probeert te ontkomen aan de losse handjes van haar man, maar hij heeft meer invloed dan ze voor mogelijk hield.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 20

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 18

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren op streekbezoek in het noorden. Ze bezochten de streek Het Hogeland, in het noorden van Groningen. Verder aandacht voor het staatsbezoek van Denemarken aan Noorwegen en juwelenhistoricus Martijn Akkerman praat ons bij over de Hollandse juwelen.



FORMULA 1
FORMULA 1: F2 Sprint Race Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

You can always count on Formula 2 to deliver the drama! The 2024 season gets back under way with a Sprint Race 'round Imola, featuring a new first-time winner, and utter CARNAGE at the start! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



Paramaribo pepers
Paramaribo pepers: Afl. 2

Voordat Noni met kapitein Strijder op pad gaat, wordt ze met een paar druppels whisky gezegend. Kokkin Alma maakt het eten klaar: pindarijst met hertenvlees en bakbanaan. Tijdens de werkzaamheden vertelt Strijder hoe je kapitein kunt worden, een functie die via de voorouders van de vrouwelijke lijn wordt doorgegeven. Een kapitein moet over bepaalde kwaliteiten beschikken om leiding te kunnen geven. Een grote rol in het leven van Strijder speelt dat zijn dorp door de aanleg van een stuwmeer onder water is verdwenen, waardoor de graven van zijn voorouders niet meer bereikbaar zijn. De woede en het verdriet hierover zitten hem nog altijd hoog.



Bommetje!
Bommetje!: Afl. 2

Acht duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!



FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen’s Record-Equalling Pole Lap | 2024 Emilia Romagna Grand Prix | Pirelli

Jump onboard with Max Verstappen for a wild ride around Imola, as he takes his eighth consecutive pole position, tying the all-time record with Ayrton Senna. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 139

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.







Zin in morgen
Zin in morgen: Sosha neemt een ijsbad volgens de Wim Hof-methode. Vera is pontwacht in Ilpendam en n

Sosha heeft al een dagelijkse routine waarbij ze ademhalingsoefeningen doet en koud afdoucht. De volgende stap is om een ijsbad te nemen. Ze gaat aan de slag bij trainer Rein Sarink. Hij vertelt over zijn eigen pad naar ademhaling en kou en wat hem het roer heeft doen omgooien. In Ilpendam gaan we langs bij Vera. Zij is pontwacht op de pont tussen Ilpendam en Landsmeer. De pont vervoert fietsers, voetgangers en auto's. Voor Vera staat de pont voor meer dan enkel mensen overzetten. Hung heeft zijn passie ontdekt in het vastleggen van de prachtige Eempolder bij Eemnes, waar hij bijna dagelijks bij zonsopkomst te vinden is.



FORMULA 1
FORMULA 1: Five Cars OUT on Lap 1 in F2 Sprint Race! 💥

The Formula 2 Sprint Race at Imola got off to a dramatic start, with a multi-car pile-up eliminating five cars after Isack Hadjar's spinning Campos caused the rest of the field to take desperate avoiding action. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1 #ImolaGP



Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 8

Emma of Jurre laat zich steken door een Italiaanse schorpioen. Schorpioenen bestaan al 400 miljoen jaar. Dat is 200 jaar eerder dan dinosaurussen. Naast zijn angel met gif heeft hij ook nog twee scharen waar hij schade mee kan aanrichten. Wie durft de steek aan?



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 20 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 18 mei, 18:27 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 49

Bettine van Delden verloor haar lieve, grappige broertje door suïcide. Een grote klap voor haar en voor iedereen die om hem heen stond. Nu ze terugkijkt, koestert ze de momenten die ze hadden en weet ze dat het goed zat tussen hen, omdat ze veel van elkaar hielden en een sterke band hadden. * Bo, het dochtertje van Yvonne Hermsen, overlijdt net voor haar tweede verjaardag. Een grote schok voor Yvonne en haar man. Nu, ruim twintig jaar later, kan Yvonne haar dochtertje nog altijd helder voor de geest halen, een levendig meisje van bijna twee.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 119

Wateroverlast in Zuid-Limburg: campinggasten moeten in allerijl vertrekken * 4 op de 10 jongeren voelen zich vaak eenzaam, social media belangrijke reden * Op speciale bijeenkomsten leren jonge mensen om 'sociaal zelfredzaam' te zijn * Eenzaamheid is ook op latere leeftijd vaak een probleem: hoe ga je ermee om? * China zet 'AI-nieuwslezers' in voor verspreiding propaganda en desinformatie



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 22

De Bulgaarse nichtjes Bogomila (22) en Bojana (23) werden allebei geboren in een arme Romawijk van een klein dorp. Toch zijn hun levens compleet verschillend. Bojana is moeder van vier kinderen, Bogomila studeert sociologie. Zij organiseert wekelijks de kinderclub van de kerk om kinderen te motiveren. Vroeger motiveerde de organisatie Mission Possible haar om door te leren, wat haar leven veranderde. Ze gelooft dat de kinderen hoop hebben op een betere toekomst. Om de moeders te steunen, deelt Bogomila samen met de kerk zogeheten babyboxen uit, met daarin onder andere luiers en babykleding.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera:

MS (multiple sclerose) is een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek financiert en stimuleert.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 16

Elvis heeft slecht nieuws: de feestcommissie wil dit jaar geen bandoptreden op het eindfeest, maar een dj. Naomi is ervan overtuigd dat Roderick, die ook in de feestcommissie zit, er iets mee te maken heeft. De band legt zich hier niet bij neer en besluit met sabotage het podium over te nemen en alsnog op te treden. Iedereen weet: tijdens het eindfeest wordt er geschuifeld. Maar hoe gaan ze dat aanpakken? Anne weet wel met wie hij wil schuifelen, maar die wil niet met hem. Ravi probeert het bij MC, maar zij vindt schuifelen echt super lame. En Patrick is ondanks zijn nieuwe look nog niet zelfverzekerd genoeg om op een meisje af te stappen.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 19

Pinksteren staat in het teken van Gods Heilige Geest die kwam om ons tot Helper te zijn. We zingen liederen als Laat de vlam weer branden en De wind steekt op van Sela. Gods Geest leert ons geloven en daarover zingen we.



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Ferrari, McLaren and Red Bull all in the hunt for pole! Catch up on an exciting afternoon of qualifying action around Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP





Gio
Gio: GOED NIEUWS OVER ONS NIEUWE HUIS!🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 20

De ouders van Jolanda Doornbos zijn verstandelijk beperkt en weten niet hoe ze voor haar moeten zorgen. Zelf is Jolanda hoogbegaafd en als klein meisje moet ze het maar op zien te lossen. Als ze twaalf jaar is komt er ook nog een verstandelijk beperkte oom bij hen wonen, voor wie Jolanda ook moet zorgen. Is het na zo'n jeugd nog mogelijk om een normaal leven op te bouwen?



Kwebbelkop
Kwebbelkop: PLAYING as ANY ANIMAL in GTA 5!

PLAYING as ANY ANIMAL in GTA 5! 🐉 Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 15

Opnieuw volgen we Nederlanders in de oecumenische kloostergemeenschap in Taizé. Jobke heeft enorm uitgezien naar Taizé. Ze is er een week, samen met andere jongeren uit Papendrecht. Ze verheugt zich op de muziek, die haar raakt en rust geeft. Vrijwilliger Bobbi zou drie maanden in Taizé blijven, maar dat zijn er inmiddels meer dan zes. Ze is verantwoordelijk voor de keuken in het klooster. Verder ontmoeten we internationale gasten en broeder Matthew, de prior van Taizé, kijkt uit naar Pinksteren.





De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing heeft een hele grote uitdaging in Rijnsaterwoude. Ivo gaat een ontzettende grote tuin aanpakken en Djamilla een kleine woonkamer... en dat alles per boot.



FORMULA 1
FORMULA 1: F3 Sprint Race Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

Four Safety Cars, a Virtual Safety Car, and chaos at the finish... A lot happened in just 18 laps in the FIA Formula 3 Sprint Race at Imola! *Oliver Goethe has been reinstated as the F3 Sprint winner following the removal of the five-second time penalty that was applied immediately after the conclusion of the race For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 20

Hoe ziet de toekomst van het vervoer naar Ameland eruit? Het aantal passagiers neemt toe, de staat van de natuur gaat achteruit. En ook de dichtslibbende vaargeul is een probleem.



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 9

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



FORMULA 1
FORMULA 1: FP3 Highlights | 2024 Emilia Romagna Grand Prix

With just one final practice session ahead of the all-important qualifying session, the teams turned up the pace! Watch out for red flags, traffic, flying F1 cars, and an exciting fight for supremacy between McLaren and Ferrari. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



PSV
PSV: EA FC 24 BATTLE WITH SERGIÑO DEST! 😎🕹️

Sergiño Dest is opgenomen in EA FC 24 Eredivisie Team of the Season. We gaan vandaag zijn kaart uittesten 🎮 #PSVxEA ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Double Red Flags in Imola Final Practice 🚩🚩

Both Fernando Alonso and Sergio Perez brought out the red flag during FP3 at Imola on Saturday, as the teams ramp up their pace in preparation for qualifying. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Ferrari's Game-Changing Imola Upgrades | F1 TV Tech Talk | Crypto.com

Sam Collins takes a look at Ferrari's latest upgrades for Imola, and how they aim to give the team the edge over Red Bull and McLaren. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP #F1TV



Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Klaas is voor één dag vliegtuigontmantelaar en carnavalswagenbouwer

Klaas is voor één dag vliegtuigontmantelaar. Hans Nelson hield jarenlang als vliegtuigonderhoudstechnicus vliegtuigen veilig in de lucht, nu haalt hij ze juist uit elkaar. Deze onderdelen worden gerecycled voor de bouw van nieuwe vliegtuigen. Na een uniek kijkje in een gestript vliegtuig krijgt Klaas de lastige taak om de flap van de vleugel te verwijderen. En Klaas is voor twee dagen carnavalswagenbouwer bij CV de Black Eagles. En dat betekent niet alleen het bouwen van de wagen, maar ook meedansen tijdens de grote optocht in Prinsenbeek, of in carnavalstijd: Boemeldonck.



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 35

Muziekspecial over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



AFC Ajax
AFC Ajax: Back to their roots with the Setford Brothers | 'Stekelenburg my biggest idol!' 🧤

Wie op de Toekomst rondloopt kan zomaar de gebroeders Seftord tegen het lijf lopen. De 20-jarige Charlie Setford en zijn twee jaar jongere broertje Tommy keepen allebei bij Ajax. De jonge keepers zijn daarnaast Engels international, maar dat zou je niet vermoeden als je weet dat ze in het rustige Bennebroek zijn opgegroeid. De goedlachse broers namen ons mee naar de plek waar het allemaal begon, bij SV BSM. #Setford #Setfordbrothers #forthefuture ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 19

K3 speelt de Most Likely Challenge, popgroep Flaire treedt op met Spannend en Soline komt langs.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | Feyenoord - Excelsior | Eredivisie #34

De laatste wedstrijd van het seizoen betekent ook alweer de laatste Preview van het seizoen. We stomen je klaar voor de slotwedstrijd van het seizoen. De derby tegen Excelsior wordt zondag in De Kuip om 14:30 uur afgetrapt. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Close Up
Close Up: Het oeuvre van de Israëlische architect Dani Karavan bestaat voor een belangrijk deel uit

Het oeuvre van de Israëlische architect Dani Karavan (1930-2021) bestaat voor een belangrijk deel uit monumenten voor de slachtoffers van de Shoah. Regisseur Barak Heymann volgde de gedreven, kritische kunstenaar in de laatste jaren van zijn leven bij een tour langs zijn werken in Duitsland, Frankrijk en Israël. De monumenten zijn groots van opzet en vragen veel onderhoud, iets wat ook op lijkt te gaan voor Dani Karavan zelf.



Beestenbrigade special
Beestenbrigade special: In het kader van de Zappelin Natuurmaand zet Boswachter Tim zich met een spe

Overal waar je gaat en staat zie je afval en stukjes plastic op de grond liggen. Vogels eten dat op of raken er in verstrikt. Tim en zijn brigade komen in actie en ruimen het plastic. En ze geven tips wat jij kan doen om minder plastic afval te maken.



vThorben
vThorben: Kill Mij = Win! Maar Ik Zit In De GEVANGENIS!

Bedankt voor het kijken naar Kill Mij = Win! Maar Ik Zit In De GEVANGENIS! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier







DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUCiLLA HEEFT EEN NiEUWE HOBBY & WAAROM LUiSTEREN MANNEN NiET | Bellinga Vlog #3158

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 138

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 100

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 41

Rennen en vliegen als een superheld was de standaard modus van Suzan Doodeman, en het was meer dan goed voor haar was. Rust kwam uit onverwachte hoek. Een pot chocopasta bracht haar tot nieuwe inzichten.