True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-05-2024








FORMULA 1
FORMULA 1: 👊 Button's First Pole in F1

Watch Jenson Button take his first pole position in Imola during the 2004 San Marino Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



















Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Angela de Jong en GJ Kooijman over het onderzoek naar Joost Klein. * Haagsche Historie: Henk Krol over de opvallendste politieke excuses in de Haagse geschiedenis. * Wie is de Europapa van de Europese verkiezingen? Laurens Dassen vertelt waarom Volt die eer moet krijgen. * Marcel van Roosmalen breekt een lans voor de politieke reportage. * Politiek verslaggever Thomas van Groningen praat ons bij in zijn rubriek De Week van Thomas.



Danny ter plekke
Danny ter plekke: Afl. 1

Danny Ghosen is in Ecuador. Ingeklemd tussen Colombia en Peru, de twee grootste cocaïneproducenten ter wereld, en ontdekt door de Mexicaanse drugskartels, is het land in korte tijd de spil in de internationale cocaïnehandel geworden. Terwijl in Nederland het cokegebruik alleen maar toeneemt, praat Danny met de mensen die daar de dupe van zijn: gewone Ecuadorianen die in angst leven en vaak hun leven niet meer zeker zijn. De weduwe van de vermoorde presidentskandidaat Fernando Villavicencio legt de verantwoordelijkheid van het geweld gedeeltelijk bij de gebruikers zelf: 'Iedere keer dat jullie coke snuiven, snuif je het bloed van onze mensen.'



Turkadelica
Turkadelica: Afl. 1

Meral ontmoet de muzikanten die zich hebben laten inspireren door de muziekstroming uit de jaren 60 en 70, die we Anadolu pop zijn gaan noemen. Zoals de Nederlands-Turkse band Altin Gün, een van Nederlands grootste muzikale exportproducten. Zij touren over de hele wereld en trekken volle zalen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 85 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Liefde voor het landgoed
Liefde voor het landgoed: Afl. 5

Feest op landgoed Vosbergen. Het landgoed bestaat 400 jaar en dat vieren Agnes, Jeanne en Menno groots. Maurits en Willemina hebben weer wat tijd voor zichzelf en beginnen aan de grote schoonmaak. Bij een tochtig landgoed horen ook bijzondere bewoners: Sammy en Edmée krijgen bezoek van een vleermuis. Verderop in 't Goy komt de trouwdag van Otto en Marlies steeds dichterbij. En bij een trouwdag hoort een openingsdans om nooit te vergeten.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Instagram en Facebook censureren Palestijnen. Sinds het begin van de oorlog melden met name (pro-)Palestijnse gebruikers van Instagram en Facebook een onverklaarbare afname van zichtbaarheid van hun berichten wanneer die over de Palestijnen gaan. Te gast: Roel van Niekerk. * Rusland valt regio Charkiv binnen. Het Russische leger lijkt een nieuw grondoffensief te zijn begonnen in de regio rondom Charkiv, meldt het Oekraïense leger. We schakelen met Gert-Jan Dennekamp, onze verslaggever in Oekraïne. * Meer leerplichtige jongeren zitten thuis. Te gast is Corien van Starkenburg van Ingrado, de vereniging voor leerplicht.



The Greatest Hits
The Greatest Hits: met stip op 1

Bekijk aflevering 4 van The Greatest Hits: met stip op 1 uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 21:25 uur bij NET5. The Greatest Hits: met stip op 1 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 3

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Where the wild men are
Where the wild men are: Ben Fogle ontmoet in Toscane een Brits stel dat de prestatiemaatschappij de

Ben Fogle is in Toscane, waar het Britse stel George en Sophie een boerderij nieuw leven heeft ingeblazen. Ben komt te weten hoe de tienerdroom van George om zelfvoorzienend te leven de aanzet was tot een ambitieus plan voor een levenslang project. Omdat het werk aan de eeuwenoude, vervallen gebouwen nooit af is, moet ook Ben de handen uit de mouwen steken in ruil voor kost en inwoning: Hij verzamelt honing, houdt de uitgebreide moestuin bij, maakt pizza's en voert slopende reparatiewerkzaamheden uit aan het pad dat naar het huis leidt om het begaanbaar te maken voor voertuigen.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 14

Peter Koelewijn brak zelf door met hits als Kom van dat dak af en Marijke, maar daarnaast schreef hij heel veel liedjes voor andere artiesten. Zijn liefde voor rock-'n-roll erfde hij van Amerikaanse soldaten die na de oorlog in Eindhoven waren gelegerd. Hoewel iedereen de artiest kent als Peter Koelewijn, had hij eigenlijk liever de naam gedragen die hem bij zijn geboorte werd gegeven.



FORMULA 1
FORMULA 1: EVERY Lando Norris Milestone 2018 To 2024

Starting from his debut practice session in Spa in 2018, to his first race start in Melbourne in 2019, and his first podium appearance in Austria in 2020, all the way to his triumphant first Grand Prix victory in Miami in 2024, we take a look back at every significant milestone achieved by Lando Norris in his F1 career so far. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



The Passion
The Passion: Afl. 5

Het verhaal van The Passion gaat door. Deze muzikale vertelling vertelt wat er gebeurt na Pasen tot en met Jezus' Hemelvaart. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te zetten. Een verhaal over geloof en ongeloof, maar vooral over vertrouwen. Dit keer vormt de bosrijke omgeving van het Utrechtse Zeist het toneel. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Angela Schijf als moeder Maria, Gaia Aikman in de rol van Maria Magdalena, William Spaaij al Jezus en Matteo van der Grijn als Jezus' beste vriend Petrus. Een bijzondere hoofdrol is voor Robbert Rodenburg, die het Bijbelse personage van de ongelovige Tomas vertolkt. De verteller is Kluun.



2 voor 12
2 voor 12: Afl. 13

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



3 op reis
3 op Reis: Afl. 30

Sahil maakt een roadtrip door Tunesië. Waar veel mensen kiezen voor een van de resorts aan de kust, laat Sahil juist zien wat het land nog meer te bieden heeft. Daarnaast maakt hij een bijzondere bedevaart: als echte fan bezoekt hij filmlocaties van Star Wars met als hoogtepunt het huis van Luke Skywalker.



FORMULA 1
FORMULA 1: Mika Häkkinen Takes Yuvraj Singh For A Miami Hot Lap! | F1 Pirelli Hot Laps

Two-time F1 world champion Mika Häkkinen takes former Indian international cricketer Yuvraj Singh for a hot lap around the track in Miami. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 95

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 17

Een IT-ondernemer die zijn klanten assisteert bij computerproblemen blijkt abonnementen voor internetdiensten op zijn eigen naam te zetten. Als klanten van zijn diensten af willen, weigert hij hieraan mee te werken en dwingt hij klanten om door te gaan met de betalingen. En verder een grote ergernis onder consumenten: een chatbot bij een helpdesk.







BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 94

In Utrecht wonen de vier beste vrienden Anna Lynn, Batjen, Luuk en Rik samen in een huurhuis. De twintigers hebben allemaal een voorliefde voor design en kunst. Hun interieur spat dan ook uit elkaar van creativiteit. * In de Achterhoek ligt de kleine geitenboerderij van Bert en Ellen. Hier wordt nog op ambachtelijke wijze geitenkaas gemaakt. Chef-kok Sharon helpt graag een handje mee en knuffelt ook met de pasgeboren geitjes. * Tuinspecialist Niels is in Nijmegen om de zonnige achtertuin van Romme om te toveren tot een eetbare oase. Er komen planten en struiken in waar vogels, maar ook Christien zelf, de vruchten van zullen plukken.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 73

Nynke de Jong zit naast Jeroen. * Valt de songfestivaldroom van Joost Klein in duigen? Door 'een incident' miste de Europapa-zanger zijn eerste repetitie voor de finale. Wat is er aan de hand in Malmö? We praten met Henkjan Smits, Annefleur Schipper en Peter Van de Veire. * De tijd tikt weg voor de formerende partijen en er zijn nog flink wat hobbels te nemen. Wegen de laatste loodjes het zwaarst? We praten met Wouter de Winther. * Met onder meer EK Voetbal én de Olympische Spelen wordt het een volle sportzomer. Smullen voor de heren van Makkelijk Scoren. Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve over hun satirische sportprogramma.



PSV
PSV: 'Echte sportmannen willen het allerhoogste bereiken' 💯

De voorbeschouwing op Fortuna Sittard - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 131

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bekijk aflevering 185 van Lang Leve de Liefde uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 19:00 uur bij SBS6. Lang Leve de Liefde is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden







Het klokhuis
Het Klokhuis: Sosha gaat met boswachters Kees en Lizette op expeditie in Drenthe. Ze gaan op zoek na

Sosha gaat met boswachters Kees en Lizette op expeditie in Drenthe. Ze gaan op zoek naar adders en slapen in een tentje vlakbij een beek. En waar wonen de geheimzinnige dassen? De steenrijke Marie-Louise wil graag de hele Drentsche Aa kopen.





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 112

Republikeinen voeren campagne tegen eigen presidentskandidaat * Nasleep van de studentenprotesten in Amsterdam en Utrecht * De politieke beïnvloeding van het Eurovisie Songfestival * Duurzame woningen zijn meer gevoelig voor brandgevaar: TU Eindhoven test het in een brandlab



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 94

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: De magie van geldschepping

Duik diep in de wereld van financiële instrumenten met onze uitgebreide uitleg over geldschepping via promesses aan order. Ontdek hoe dit complexe proces de economie beïnvloedt en wat het voor jou kan betekenen. Mis het niet! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: 17 Times F1 Drivers Proved Age is Just a Number

Over the years, there have been countless moments where F1 drivers have proved that age is simply just a number. Whether it’s Oliver Bearman’s F1 debut at just 18 years old earlier this year, Sebastian Vettel winning his first championship at just 23 years of age or a 41 year-old Nigel Mansell winning the 1994 Australian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Emilia Romagna Grand Prix Post-Race Show

Join us for the wrap-up of the 2024 Emilia Romagna Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #MiamiGP



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Emilia Romagna Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

We are LIVE as we catch up with the drivers before the 2024 Emilia Romagna Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #ImolaGP



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 95 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 mei, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: TERUG NAAR HET HUIS WAAR IK BEN OPGEGROEID..🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.







Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 91

Leontien van Moorsel is komende zomer de ambassadeur van de start van de Tour de Femmes, die dit jaar in Rotterdam is. * Nadja Hüpscher en Renate Reijnders spelen in de voorstelling Moedermonologen, over het moederschap anno nu. Wat is de minder zonnige kant van het moederschap? * Robèrt van Beckhoven staat in de keuken om iets lekkers te maken voor Moederdag. * Getty Kaspers en Stefania geven een nabeschouwing van de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, maar blikken ook vooruit op de finale, die op 11 mei wordt georganiseerd. Stefania treedt ook op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 12

Van het autoracen geniet Henry niet meer en hij probeert een ander beroep te vinden dat voldoening geeft. Carson wordt geconfronteerd met lichamelijke klachten.



PSV
PSV: Malik Tillman stays in Eindhoven! 😍✔️

PSV neemt Malik Tillman definitief over van Bayern München. De Amerikaans international, dit seizoen op huurbasis actief bij PSV, heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



SLAM!
D.O.D - MAY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

D.O.D came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of D.O.D? Klik hier Your Life



AFC Ajax
AFC Ajax: Julian Rijkhoff is back in Amsterdam | 'On the streets, I was Luis Suárez!' 😎

Sinds de zomer is Julian Rijkhoff, na tweeënhalf jaar Dortmund, weer terug in Nederland, terug bij Ajax. De jonge aanvaller gaat op zichzelf wonen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe inboedel bij. Wij gingen met hem mee naar de beddenzaak om een nieuw bed uit te zoeken. Ook spreken we hem op het pleintje waar hij vroeger hele dagen voetballend doorbracht met zijn vrienden. #Rijkhoff ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK WORD GEADOPTEERD IN BROOKHAVEN! || Fan Friday

Ik heb helemaal niemand, dus ik ga op zoek naar de allerleukste ouders van Brookhaven. Lukt het me om iemand te vinden die mij wilt adopteren en verzorgen en mijn vuile was wilt doen?! 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



vThorben
vThorben: Wanneer Je Brawl Stars Opent Na 3 JAAR...

Bedankt voor het kijken naar Wanneer Je Brawl Stars Opent Na 3 JAAR... In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 46

Sylvester Vliek en zijn broer Jeffrey leken bijna een tweeling, zo diep verbonden waren ze. Als Jeffrey verongelukt, is het verdriet en de rouw immens. Sylvester mist een deel van zichzelf dat in Jeffrey te vinden was. Stap voor stap probeert hij zijn leven te herpakken. * Als meisje van negen moet Danny de Haan plotseling afscheid nemen van haar moeder, die al die tijd verzwegen heeft dat ze borstkanker had. Danny neemt het verdriet mee in de rest van haar leven, tot ze op een dag iemand ontmoet die haar vertelt dat ze uitgestelde rouw zou kunnen hebben. Vanaf dat moment vallen voor Danny de puzzelstukjes op hun plek.



OnneDi
OnneDi: WEGGELOPEN TIENER blijkt te zijn VERMOORD: Cheyenne Kircher | MISDAAD & MYSTERIE

De video bevat een betaalde samenwerking met Incogni en een Podimo affiliate link. Neem je persoonlijke gegevens terug met Incogni! Gebruik code ONNEDI via de link hieronder en krijg 60% korting op een jaarabbonnement. LINK: Klik hier Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl





PSV
PSV: 10 mei 2024

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



PSV
PSV: RECAP 🎞️ | KAMPIOENSCHAP 2023 - 2024 ❤️🤍

Ons kampioenschap 2023 - 2024 in beeld 🎥 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Martens: 'Het geloof is er' | Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - AZ

Bekijk hier de voorbeschouwing op het duel met Go Ahead Eagles van aankomende zondag. ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier





Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: IN DE MANESCHIJN | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: In de maneschijn, klim ik op een trapje naar het raamkozijn… Kijkwijzer: AL TEKST van IN DE MANESCHIJN: In de maneschijn, in de maneschijn Klim ik op een trapje naar het raamkozijn En je raadt het niet, en je raadt het niet Zo doet een vogel en zo doet een vis Zo doet een duizendpoot die schoenenpoetser is En dat is één en dat is twee En dat is dikke, dikke, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om Rombom! In de maneschijn, in de maneschijn Klim ik op een trapje naar het raamkozijn En je raadt het niet, en je raadt het niet Zo doet een vogel en zo doet een vis Zo doet een duizendpoot die schoenenpoetser is En dat is één en dat is twee En dat is dikke, dikke, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om En zo draaien wij het wieltje nog eens om En zo draaien wij het wieltje nog eens om Rombom! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 90

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



PSV
PSV: Just dropped: Our 24/25 PUMA Away Kit 📺

Embracing tradition, empowering the new generation. 🧬 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Kamerlid van de BBB Lilian Helder, songfestivalkenner Maurice Wijnen en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de felle clash tussen politie en pro-Palestina-activisten in Amsterdam, over de tweede halve finale van het songfestival met een vooruitblik op de finale en over afgelopen en aankomende formatieweek.



Feyenoord
Feyenoord: Cold as ice. 🥶

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Bob Maakt Zijn Eigen Obby! (Roblox)

Bob Maakt Zijn Eigen Obby! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 141

Boswachter Tim komt langs om te vertellen hoe je je tuin kan inrichten als vogelparadijs. Fenna heeft een nest vol schattige puppy's over de vloer en vertelt hier alles over. Ook speelt ze de paddenstoelendans en komt Buurman Ron langs in de zeppelin om over zijn nieuwe actieve hobby te praten.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: COOLSTE SCENE iN ACHTBAAN BiJ “PRETPARK OP STELTEN” DRAAiDAG | Bellinga Vlog #3152

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 130

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 94

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 34

De nachten zijn en blijven intens voor Mirjam Klerks. De zorgen spoken door haar hoofd, maar vinden rust in de liefde die ze van haar zorgintensieve kinderen ontvangt. Zij laten haar ziel en stem zingen.