True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-01-2024
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Eindhoven - MVV Maastricht

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting De Graafschap - VVV-Venlo

24m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Roda JC - Jong FC Utrecht

26m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Telstar - FC Den Bosch

11m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting ADO Den Haag - FC Emmen

32m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Helmond Sport - NAC Breda

36m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PEC Zwolle - Vitesse

35m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Groningen - Jong AZ

29m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel gespeeld op vrijdag 26 januari.



Sporen van Slavernij
Sporen van Slavernij: Afl. 3

Singer-songwriter Jeangu Macrooy gaat op zoek naar de verhalen van zijn tot slaaf gemaakte voorouders in Suriname. Van historici en experts hoort hij over opstanden op plantages, gevluchte voorouders en een inheems dorpshoofd. Jeangu gaat de binnenlanden van Suriname in om dichter bij het leven van zijn voorouders te komen.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Derk Boswijk, Kati Piri en Nikolaos van Dam over de situatie in Israël. * In de rubriek Haagsche Historie neemt journalist Martijn de Greve ons mee naar 2005. * Thomas van Groningen en Mauk Bresser over het VVD-congres.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 10 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 januari, 21:33 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) zegt in een tussentijdse uitspraak in de genocidezaak van Zuid-Afrika tegen Israël dat Israël alles moet doen wat binnen zijn macht ligt om genocide in Gaza te voorkomen. Wat zijn de gevolgen van dit tussenvonnis? Dat bespreken we met hoogleraar Internationaal Publiekrecht aan de UvA André Nollkaemper. * De Ecologische Autoriteit concludeert dat het nog slechter gaat met de stikstofgevoelige natuur in Nederland dan gedacht. De overheid moet snel een tandje bijzetten, met één integrale aanpak, is het advies. We zijn in Bennekom. * Oude Meesters: grafisch kunstenaar en fotografe Nono Reinhold.



Klem
Klem: Afl. 3

Hugo is ten einde raad nu Sophie ontvoerd blijkt te zijn. Wie daarachter zit, Isabella of de maffia weten ze niet. Er zit er niets anders op: de Milners zullen de wijngaard toch terug moeten verkopen. Met grote moeite proberen ze een deal te maken met de kidnappers, maar Hugo is bang dat Sophie al geliquideerd is.





De aarde beeft
De aarde beeft: Afl. 3

Jan Mulder is er duidelijk over: Den Haag laat Groningen al jaren in de steek. De regering blijft doof voor de problematiek in Groningen, maar als je teruggaat in de tijd blijken er wel degelijk ambitieuze plannen te zijn gemaakt om de Groningse economie te stimuleren, in Groningen-stad, Ter Apel en Delfzijl. Allemaal onder regie van Den Haag, maar toch ook niet allemaal zo succesvol als gehoopt. Tot de dag van vandaag biedt Delfzijl op meerdere plekken een troosteloze aanblik. Zangeres Jetta Post wil Winfried Baijens overtuigen van de lichtpuntjes. De grootse aardbevingshersteloperatie kan voor de stad best wel eens heel positief uitpakken.



NOS Studio Sport


NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 3

Veertig procent van het MAX Opinie Panel heeft ermee te maken gehad: babbeltrucs. Oplichters die mensen op straat of bij de voordeur aanspreken met een geraffineerde smoes. Hun doel: zoveel mogelijk geld of waardevolle spullen afhandig maken. De politie waarschuwt voor de nieuwste babbeltrucs.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 19

Marcus en Saskia uit Heiloo maken van het pand, waar ze dertig jaar een bakkerij hebben gerund, een fijn en duurzaam woonhuis. Samen met hun drie kinderen wonen ze in het honderd jaar oude pand dat een complete metamorfose heeft ondergaan. In de ruimtes waar vroeger gebakjes en broden werden gemaakt, wordt nu geleefd en gewoond. * Chef-kok Ramon kookt op een sfeervolle buitenlocatie heerlijke hartige scones van zuurkool. Daar serveert hij cranberrysaus en een grote pan wortelsoep bij. * In het Friese Ureterp zit een wildopvang waar Hetty zich al 22 jaar met volle passie inzet om dieren weer gezond en wel in de natuur terug te kunnen plaatsen.



Meer dan verwacht
Meer dan verwacht: Afl. 10

Tatiana ziet de herfst als het ideale moment om de meisjes wat bij te brengen over de natuur en de wisselingen van de seizoenen. De familie gaat daarom het bos in om na afloop gezellig thuis te vingerverven. Mae, Ivy en Nova mogen eindelijk voor het eerst naar de basisschool. Nicole heeft alles tot in de puntjes voorbereid, zodat die eerste schooldag vlekkeloos verloopt. Naila, Justice en Joah vieren hun eerste verjaardag en Carlo en Fahishta nemen een onvermijdelijk besluit. Mieke en Nick gaan naar het dorp om de wekelijkse inkopen te doen. Met de enorme drielingwagen voelt Mieke zich de attractie van Heerhugowaard.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 26

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Jens en Petra hebben absoluut een muzikale klik, maar Petra wil ook een goed gesprek kunnen voeren. Astrid en André hebben pas één woord met elkaar gewisseld.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Hoe krijg je de allerlekkerste friet? Met de goede aardappelen natuurlijk!

Hoe krijg je de allerlekkerste friet? Met de goede aardappelen natuurlijk! Op een aardappelboerderij zien we dat er heel wat komt kijken bij het groeien van een lekkere frietaardappel. Na de oogst gaat de aardappel naar een frietbakker, die laat zien hoe je het perfecte verse frietje bakt. De kinderen in het Ruimteschip ontdekken het wonder van friet.





De Faker
De Faker: Afl. 15

De familie Aartman woont in Noordwijkerhout en Anne Appelo komt langs in de bollenstreek om te ontdekken wie de Faker is. Weet Anne een puntje te scoren voor Team Groen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 22

Het taboe moet eraf: hoe burgemeester Halsema de 'heilloze oorlog tegen drugs' wil winnen met regulering * Opnieuw problemen met de hogesnelheidslijn * Maken van stoffen gaat sneller dankzij robot met AI



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 19

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Als klasgenoten zeggen dat Yuna het lievelingetje van docent Abouab is, laat Yuna zien dat

Als klasgenoten zeggen dat Yuna het lievelingetje van docent Abouab is, laat Yuna zien dat ze allesbehalve braaf is.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 20 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 januari, 17:49 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, Emma Heesters, Ghislaine Plag

Gijs Groenteman treedt in de voetsporen van zijn moeder met een eigen cultuurprogramma: Groenteman op zondag. * Heel Holland Bakt staat weer op het punt van beginnen. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven laten vast de eerste beelden zien. * Ghislaine Plag ontving tijdens het RadioGala de Marconi Oeuvre Award. * Emma Heesters treedt op.





Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 7

Iris Stout mist haar vader Huig. Ze waren twee handen op één buik. Tot aan zijn overlijden doet hij vrijwilligerswerk en begint met schilderen. Haar moeder Mia Terlouw komt in een diep rouwproces, waarop Iris besluit haar rouw uit te stellen en de zorg voor haar moeder op zich te nemen. * Het moeilijkste, maar mooiste wat Linda de Regt ooit heeft gedaan is als uitvaartonderneemster haar vriendin Sandra begraven. Deze dubbelrol heeft meer impact dan ze van tevoren had kunnen bedenken. * De vader van Delilah was haar steun en toeverlaat, een veilige haven. Nu hij er niet meer is, bezoekt ze zijn graf om hem te vertellen hoe het met haar is.



SLAM!
SLAM!: Can you SING ALONG with @LauravanDam 🎶 #djset #shorts #remix #lauravandam

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Laura van Dam in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



OnneDi
OnneDi: De Jagende Seriemoordenaar: 37 SLACHTOFFERS? (DEEL 2) | MISDAAD & MYSTERIE

ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ▻ E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



BarnKidz
BarnKidz: Wanneer Haas zegt dat mensen misbruik maken van de aardigheid van Samson, besluit Samson h

Wanneer Haas zegt dat mensen misbruik maken van de aardigheid van Samson, besluit Samson het over een andere boeg te gooien.





Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 15

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn parlementair verslaggever Elsevier Weekblad Carla Joosten, schrijfster Femmetje de Wind en illusionist Hans Klok. Met hen hebben we het over het VVD-congres, over de Nationale Holocaust Herdenking en over het Nationaal Theaterweekend.







Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting USV Hercules - SC Cambuur

20m ago - De samenvatting van de achtste finale in de TOTO KNVB Beker tussen USV Hercules en SC Cambuur.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 175

Nog een paar nachtjes slapen voor het carnavalsfeest losbarst. Fenna heeft alvast een dweilorkest in haar zeppelin uitgenodigd om in de stemming te komen. Voor iedereen die nog geen kostuum heeft, heeft Fenna de tip om paard te maken. Rian heeft een prachtige outfit geregeld. Zou ze daarmee de winnaar worden van het mooiste kostuum?



Op de planken
Op de planken: Afl. 24

Jasper Stoop en Simme Wouters met de absurdistische voorstelling Het nut van Edo Dompelmans, een ode aan nutteloosheid.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 25

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.