True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

29-05-2024
Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 5

Sibrandus Stratingh is een briljante Nederlander. Bijna 200 jaar geleden bedacht hij de allereerste elektrische auto. In een groots experiment gaat Diederik Jekel die baanbrekende auto na proberen te bouwen om er vervolgens ook nog mee te gaan rijden.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Aart, Gerdien en Esther werden zwaar mishandeld in hun jeugd, maar durfden pas jaren later aangifte te doen. Ze schuiven aan met hun advocaat Nelleke Stolk. * Bert Wijbenga en Gerda Frankenhuis over de mishandeling van een 10-jarig meisje in Vlaardingen. * Barrie Stevens viert zijn 80e verjaardag. Hij is te gast met theaterrecensent Jacques d'Ancona en directeur Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer. * Frank Paauw is de nieuwe KNVB-voorzitter.



De Hofkar
De Hofkar: Europarlementariër Mohammed Chahim probeert zoveel mogelijk zetels binnen te halen voor G

Hij droomde ervan lijsttrekker te zijn van de PvdA bij deze Europese verkiezingen, maar een samenwerking met GroenLinks zorgde ervoor dat GL-collega Bas Eickhout met die eer ging strijken. Europarlementariër Mohammed Chahim probeert daarom vanaf de tweede plaats op de kieslijst een groen en duurzaam geluid te laten horen in de campagne. Vijf jaar geleden werd de PvdA onder leiding van Frans Timmermans de grootste Nederlandse partij in het Europees Parlement. Gaat het linkse samenwerkingsverband dat succes herhalen?



De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 8 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 mei, 21:36 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Planet Earth
Planet Earth: Afl. 8

Zoetwater is het levensvocht van onze planeet en daarin speelt zich onder dieren van alles af. In het hart van het regenwoud in Costa Rica ontvouwt zich een weinig bekend schouwspel boven een heel speciale poel. Tot wel tienduizend zweefvliegende boomkikkers, de grootste samenscholing in zijn soort, dalen af uit de boomtoppen voor het belangrijkste voortplantingsevenement van het jaar. Het duurt maar een dag en aangezien er op één vrouwtje negen mannetjes zijn, is de concurrentie moordend. Op dit feestje moet je niet te laat komen.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

All eyes on Rafah. Een uitgestrekte vallei met oneindige rijen tentenkampen en daarop de leus All eyes on Rafah. Het wordt massaal gedeeld op sociale media, maar wat levert dit op? * Kabinet zoekt meerderheden in Eerste Kamer. Daar hebben PVV, VVD, NSC en BBB samen slechts 30 van de 75 zetels. We spreken Arjan Noorlander. * Problemen door medicijntekorten. Apothekers geven jaarlijks 220 miljoen euro uit aan extra personeelskosten die ze maken door het zoeken naar alternatieven voor medicijnen die niet geleverd kunnen worden. * Zwijggeldzaak Trump. Wat hangt Donald Trump boven het hoofd? Trump en z'n advocaten houden vol dat hij onschuldig is.



The Rookie
The Rookie

Sergeant Gray helpt het team zich voor te bereiden op hun grootste missie tot nu toe. Ondertussen ontdekken Aaron, Lopez, Celina, Tim en Smitty een verrassend verband in hun zaak.



De HipHop Quiz
De HipHop Quiz: Afl. 1

Quiz over alle ins en outs van hiphop. Met voor iedereen herkenning, uitdaging, kennis en openbaring. Twee teams, bestaande uit verschillende generaties hiphopliefhebbers, strijden tegen elkaar om de titel Hiphop-kenner van Nederland. TLM is de dj van de quiz en de kandidaten zijn I Am Aisha, Nora Akachar, Yung Ellens, Bokoesam, Eva Cleven en Sjaak.



Theater Maas
Theater Maas: Afl. 1

Cornald Maas verrast acteurs en actrices met hun nominaties voor de toneelprijzen die in september worden uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Wie speelden dit theaterseizoen de indrukwekkendste rollen? En welke voorstellingen maakten de meeste indruk?



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: Rolling The Dice | Behind The Scenes F2 | 2024 Monaco Grand Prix

Zak O’Sullivan rolled the dice in Monaco during a thrilling weekend of racing for F2. Richard Verschoor, who was the man to beat after qualifying, suffered heartbreak, and Paul Aron left the street circuit on top of the Championship. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChasingTheDream



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.



Het geheim van de Meester
Het geheim van de meester: Afl. 5

De Surinaamse schilder Armand Baag beeldde zichzelf en zijn gezin in 1989 af op een kleurrijk en intens portret. In de jaren 70 had hij een atelier in de Amsterdamse Jordaan. Michel krijgt de unieke mogelijkheid om de dochter van Baag te bezoeken, net als Baags afgebeelde halfzus Joyce. Lisa ontdekt waarom Baag uitblinkt in het weergeven van donkere huid, hij blijkt er zelfs beter in dan Rembrandt. Thijs verdiept zich in de symboliek van het schilderij en Joris doet het allereerste technische onderzoek op dit moderne schilderij.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 108

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 21

Artistiek directeur van het Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in het Frans Hals Museum hoe kunstenaars van 1900 tot nu breken met de verwachtingen van stereotype genderrollen. Drag daagt de regels uit over wat mannelijk en vrouwelijk is. Wat zegt je kleding over wie je bent? De tentoonstelling The Art of Drag toont hoe kunstenaars door de tijd heen kijken naar drag, gender en identiteit.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 86

Isabelle Kafando zit naast Sophie. * Bij een medewerker van Forum voor Democratie-Europarlementariër Marcel de Graaff zijn drie invallen gedaan in het kader van een onderzoek naar Russische inmenging. We praten met Frans Timmermans en Stefan de Vries. * Rob Kemps is regelmatig op een begraafplaats te vinden. Zijn fascinatie zit 'm vooral in de verhalen die daar voor het oprapen liggen. Hij vertelt ook over zijn nieuwe theatershow. * Milli Vanilli zorgde in 1990 voor het grootste schandaal uit de popgeschiedenis: de Grammy-winnende artiesten bleken geen noot zelf te zingen. Gerard Ekdom en Patricia Paay schuiven aan.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 150

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Iza en Steven genieten allebei van het uitzicht in de hottub. En al die complimentjes smaken direct naar meer, maar is het wel genoeg om het langer dan vierentwintig uur leuk te hebben? Zijn fitgirl Amber en sportschoolmanager wel een potentieel powerkoppel?





Het klokhuis
Het Klokhuis: Acrobatiek op een galopperend paard, dat is voltige.

Acrobatiek op een galopperend paard, dat is voltige. Nienke gaat langs bij junior wereldkampioen Sam dos Santos en mag zelf ook voltigeren. De Kassameisjes verlangen terug naar de tijd dat ze paardenmeisjes waren.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 62

Cabaretier en presentator Patrick Nederkoorn verhuisde een jaar geleden naar Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Arnhem. Waar is hij precies terechtgekomen? Hij besluit zijn woonplek te onderzoeken en ontdekt al snel een rijke geschiedenis. Ruim tachtig jaar nadat de Duitsers hier de eerste bunkers bouwden, wordt het project afgesloten met de bouw van elf hele bijzondere buitenverblijven. In het cultuurmagazine Route C deze keer Pepijn Dolderman. Zijn streetart hangt in het museum.



Vita Cleo
LOUIS ZIJN EERSTE VERJAARDAG! | VITA CLEO VLOG #163

In deze video vieren we Louis zijn eerste verjaardag, zijn papa en Elise hier en ga ik eindelijk naar de kapper! Bjorn Borg code VITA20 Linkjes: Klik hier Klik hier deze video zit een betaalde samenwerking met Bjorn Borg. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 128

Kan je land bemesten met je eigen ontlasting? Kimo gebruikt zijn eigen urine om aardappelen te laten groeien * Europese verkiezingen: wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen GroenLinks-PvdA en Volt? * Wat hebben Europarlementariërs op hun kerfstok? Een medewerker van een FvD-Europarlementariër kreeg huisbezoek vanwege Russische omkoping en beïnvloeding * Drinkwaterbedrijven lozen PFAS-resten terug in oppervlaktewater



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 107

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Papa Bellinga randt meisjes aan & Vriendin Peter Gillis belt: 'Slaat Peter jou ook?'

Dennis Schouten is terug. Samen met Jan Roos hebben ze direct een scoop over Daniel Bellinga. Hij zou jongen vrouwen hebben lastig gevallen. Ook bellen ze met Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier voor het RoddelPraat EK-feest: Klik hier onze webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: FOUTE BOEL: vrijheid van meningsuiting onder vuur

Welkom bij Foute Boel! In deze aflevering bespreken we vier items die je niet mag missen: * leven in een totalitair regime * Debat over het negeren motie * Vogelgriep in America * Klaus Schwab treed af Abonneer je op ons kanaal voor wekelijkse updates en zorg dat je de bel inschakelt om geen enkele aflevering te missen! Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: Klik hier Jouw steun maakt echt een verschil! Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website: Klik hier kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding. Presentatie: Doelah - Fouteboel Bezoek Fouteboel op Youtube: / @fouteboelnl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



SLAM!
Doe dit NOOIT op BEELD 😫 (Met Sylvana IJsselmuiden) - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op om te kijken wie of de mensen hem kunnen laten lachen. De jury mag raden of Patrick gaat lachen. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Met dank aan Sylvana: Klik hier van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Wat vindt demissionair minister-president Mark Rutte van zijn opvolger, kandidaat-premier Dick Schoof? En bondscoach Ronald Koeman maakt zijn definitieve selectie bekend voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland.



Gio
Gio: MIJN BESTE VRIEND HEEFT EINDELIJK EEN HUIS GEKOCHT! GEFELICITEERD!🎉🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 103

Juliette Verhoeven van Save the Children geeft een update over de situatie in Gaza. * Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft op dit moment 21 grandslamtitels op haar naam staan. Kan ze op Roland Garros de 22e titel binnenhalen? * Martijn Akkerman en Maite van Dijk vertellen over de jubileumtentoonstelling van 40 jaar Tussen Kunst en Kitsch, die te zien is in Kasteel Ruurlo. * Er wordt in het Concertgebouw in Amsterdam een concert georganiseerd met en voor Thomas Tol, ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van zijn hit Eleni.



StukTV
‘Ik kreeg €1000,- als ik stopte met StukTV’ | De STUK Podcast #4

Giel heeft een verslaving waarvan hij écht moet afkicken, Thomas is druk met een dure verbouwing en Stefan kreeg €1000,- van zijn ouders als hij stopte met StukTV? In De STUK Podcast bespreken wij in onze eigen houtje-touwtje productie alles waar in de series geen tijd voor is. Elke maand hoor je alles over ons leven, vertellen we over een random meegenomen voorwerp én bespreken we alle geheimen rondom een oude video! #stuktv #teamstuk #destukpodcast #podcast Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 105

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Job En Bob Stelen Van Elkaar! (Roblox)

Job En Bob Stelen Van Elkaar! (Roblox) 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



vThorben
vThorben: Beste Speler In SQUAD BUSTERS Worden!

Bedankt voor het kijken naar Ik Speel SQUAD BUSTERS! (NIEUW) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: GTA 5 but EVERYTHING Costs $0.01

GTA 5 but EVERYTHING Costs $0.01 (Alien Edition)! 👽 Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: ZIJN WIJ KLAAR OM PAPA TE WORDEN?!

Check het kanaal van Lars: @LarsPeterzon ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | De tandarts | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - De tandarts Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: Klik hier Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Zappbios
Zappbios: Afl. 14

Jeugdfilm. Tot grote opluchting van Tuur is zijn familie gestopt met stelen. OK, er was een totaal mislukte inbraak voor nodig, maar nu kopen ze eindelijk dingen in plaats van alles te stelen. Maar dan beweert een vrouw dat Tuurs hond haar gestolen hond is en ontdekt hij dat zijn familie een dure tiara wil stelen en daarvoor Tuurs hond nodig heeft. Soms zijn de dingen echter niet wat ze lijken, en de beslissingen die Tuur neemt hebben gevolgen die niemand had kunnen voorzien.





PSV
TOP 10 GOALS | Jong PSV 23/24: Simons, Land & more! 🎯

De top 10 mooiste goals van Jong PSV tijdens het seizoen 2023-2024. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



PSV
PSV: The year of Johan Bakayoko ✨

Bakayoko season 2023-2024. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Antti Kontsas: How To Coach an F1 World Champion | F1 Beyond The Grid Podcast

At the end of his glittering career, four-time World Champion Sebastian Vettel said he was in the ‘best shape possible’ thanks to his performance coach Antti Kontsas. So how do you physically and mentally prepare a Formula 1 driver for a season of racing around the world? With over 10 years of experience working in the paddock, coaching the likes of Sebastian Buemi, Jean Eric Vergne and Vettel, Kontsas tells Tom Clarkson his secrets to training these extraordinary humans for the pinnacle of motorsport. 03:44 Why F1 fitness is like no other 11:44 Where cardiovascular endurance is essential 14:00 How much strength does a driver need to brake? 20:04 What should an F1 driver eat? How much should they sleep? 24:06 How Antti’s journey began with Buemi 30:06 Why Vergne was ‘misunderstood’ 33:11 The ups and downs of coaching Vettel 37:59 How Africa shaped Antti’s life 40:26 Antti’s former career as a pro footballer in Finland 47:08 Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Pointer
Pointer: Afl. 3

Malik Azmani (VVD) zegt dat de bootvluchtelingen die op de Canarische Eilanden aankomen 'nul' kans hebben op asiel. Maar dat klopt niet.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn fractievoorzitter Tweede Kamer CDA Henri Bontenbal, EU-lijsttrekker CDA Tom Berendsen en politiek commentator AD Hans van Soest. Met hen hebben we het over de Europese verkiezingen en maatschappelijke dienstplicht, over het belang van industrie in Europa en over de nieuwe premier Dick Schoof.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DE HELE DAG OP ZiJN TRAKTOR & LUCiLLA DOET GEK + SHOPLOG BiJ OPWEKKiNG ( 2024) | Bell

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 149

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 107

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.