True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

20-04-2024
Ziggo Sport voetbal


NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 16

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 111 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 april, 22:36 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Dertigers
Dertigers: Pieter is radeloos nu zijn ex-vrouw Luuk probeert af te pakken. Nora wordt onzeker. Alex

Pieter is radeloos nu zijn ex-vrouw Luuk probeert af te pakken. De vrienden willen hem steunen, maar niet iedereen is het eens over hoe ze Pieter het best kunnen helpen. Alex is nog steeds boos op Elias en op zijn vader. Nora wordt onzeker van Feras zijn perfecte nieuwe vriendin die alles lijkt te kunnen. Alex maakt zicht zorgen over Pieter en doet hem een aanbod tot grote ergernis van Elias.



Ik vertrek
Ik vertrek: Zelfstandig ondernemer Everth Visscher (59) uit Dedemsvaart heeft bijna alles wat zijn h

Zelfstandig ondernemer Everth Visscher (59) uit Dedemsvaart heeft bijna alles wat zijn hartje begeert: vijf blitse auto's, een vrijstaand huis en een zorgzame vrouw. Het enige waar hij nog van droomt, is een eigen chateau. De zoekterm 'goedkoopste kasteel van Frankrijk' levert direct resultaat op. In de Pays de la Loire vindt Everth zijn droomplek. Het object telt twintig kamers en hoewel er al 40 jaar niks mee is gebeurd, ziet hij vooral mogelijkheden. Hij wil een chambres d'hôtes met mini-camping beginnen. Zijn vrouw Frenske (59) staat niet te springen om zo vlak voor hun pensioensgerechtige leeftijd zo'n enorm project aan te pakken.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 15

Kunst is een steeds gewilder beleggingsobject geworden, maar waar moet je aan denken als je echt een goede investering wilt doen? We zijn hiervoor niet alleen te gast bij de TEFAF-beurs, maar ook bij een veilinghuis.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Washington stemt het Huis van Afgevaardigden vandaag over een steunpakket van 61 miljard dollar voor Oekraïne. We spreken correspondent Marieke de Vries en de burgemeester van de Oekraïense stad Charkiv, vlakbij de grens met Rusland. * Congres GroenLinks-PvdA. Op een gezamenlijk congres in Apeldoorn bleek vandaag dat er aan beide zijden veel animo is voor verdere samenwerking. * De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakt zich grote zorgen over de vogelgriep, die in Amerika overslaat op koeien. Het valt niet uit te sluiten dat het virus zich zo ontwikkelt dat het overgaat op mensen, waarschuwt de WHO. We spreken met drie vogelgriepexperts.



Even tot hier
Even tot hier: Afl. 3

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties. Riemen vast om op razend tempo al het nieuws de revue te laten passeren.





Gort over de Grens
Gort over de Grens: Afl. 6

Ilja kruipt in de huid van Henri IV, de boerenkoning, trekt met een kudde ezels de bergen in en is getuige van een doop à la Béarn, waarbij een baby met knoflook en zoete wijn wordt gedoopt. Met een stel eigenzinnige Béarnais speelt hij een spel met loodzware ballen, doet mee aan het kampioenschap soep koken en drinkt een wijn waar je plakken van kan snijden.



MINDF*CK
MINDF*CK: Afl. 6

Illusionist Victor Mids opent een magische escaperoom, hij maakt voorbijgangers dief van hun eigen portemonnee en hij heeft een voodoo-illusie voor Fred van Leer.



Marble Mania
Marble Mania

Hans, Steven en Jamie Kazan gaan de uitdaging met elkaar aan in een reeks behendigheidsspellen en adembenemende knikkerraces. Wie zal er als winnaar uit de strijd komen?





Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 15

Prinses Amalia maakte haar debuut op het staatsbanket met de Spaanse koning en koningin. Ook bedankte koning Willem-Alexander zijn Spaanse collega voor het opvangen van zijn oudste dochter, die een tijd in Madrid woonde. Verder een uitgebreid verslag van het staatsbezoek van Spanje aan Nederland en een vooruitblik op de serie over het leven van Máxima.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 16

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Earth Challenge
Earth Challenge: Afl. 6

Zo'n 2,5 miljoen jaar geleden begon de periode van de ijstijd. Een koude wereld met bijzondere dieren zoals wolharige mammoeten en reuzenherten. Maar hoe koud was de ijstijd eigenlijk? En sneeuwde het de hele dag? Expert Bram Langeveld laat met een proef zien dat de overblijfselen uit de ijstijd nog steeds zichtbaar zijn in het landschap van Nederland. We onderzoeken de schedel van een neanderthaler en zien het verschil met de moderne mens. Expeditielid Marije Zuurveld beklimt een gletsjer op IJsland met gevaar voor eigen leven. En hoe kan het dat in de geschiedenis van de aarde warme periodes zich afwisselen met koude periodes?



Kassa
Kassa: Afl. 16

Demissionair minister Pia Dijkstra beloofde dat er snel gespecialiseerde poliklinieken voor mensen met Long Covid zouden komen. Maar gaat dat daadwerkelijk lukken? Amber gaat hierover in gesprek met de minister. En het kermisseizoen is weer van start gegaan. Van de botsauto's tot de suikerspinkraam en van de breakdance tot de schiettent, op de kermis is er voor ieder wat wils. Maar is een bezoekje aan de kermis nog betaalbaar?



Popquiz Oranje
Popquiz Oranje: Afl. 3

Met zanger en theatermaker Abel van Gijlswijk, schrijfster Saskia Noort, RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem, Goldband-zanger Milo Driessen, NPO Radio 2-dj Morad El Ouakili en actrice en podcastmaker Tina de Bruin.







NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 111

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 15

Bloemen houden van mensen is een bekende reclameslogan die ook andersom geldt. Volgens kwekersdochter Lucinda zijn bloemen hartopeners die mensen reflecteren. Anita Witzier bezoekt Lucinda in haar zelfgebouwde bloemenyurt en krijgt een bijzondere bloemenlezing. * In Rotterdam heeft bewegingsagoog Joël één missie: de dementerende bewoners in de verpleeghuizen spelenderwijs weer laten bewegen. Van airhockey tot loopbandvissen tot trekker duwen, Joël bedenkt voor iedere bewoner een passende motivatie om in beweging te komen. * De 20-jarige Bente is al sinds groep 7 vrijwilliger op de kinderboerderij. Ze heeft een bijzondere band met de dieren.



Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 5

Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich bijten door een gewone grottenspin. Dit is een webbouwende spin die vooral in grotten en stenige, koele ruimtes leeft. 's Nachts vind je hem in huizen en in grotten, de hele dag door want daar is het al donker. Wie laat zich bijten door deze spin?



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 16 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 20 april, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 41

Angela Vos maakte met haar man Randy muziek en ze zaten in dezelfde band. Als hij ziek wordt, begint een kort en heftig ziekteproces vol zware, maar ook met hele bijzondere momenten. * De zussen Ana, Mirjana en Jadranka Vranjanin staan bij het graf van hun ouders. Met zijn vijven waren ze een hecht gezin. Hun vader kwam als gastarbeider vanuit voormalig Joegoslavië naar Nederland en het gezin volgde. Als hij met pensioen is, keert het gezin terug naar hun geboorteland. De zussen, die zich niet thuis kunnen voelen in het land, keren terug naar Nederland, waarna hun ouders ook weer volgen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 95

Te weinig legale wiettelers voor wietexperiment * Vertrouwen in koningshuis blijft laag * Telegram moeilijk aan te pakken na verspreiden van bangalijst * Russische dreiging is voelbaar in Estland



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 23

In Cambodja leven Channa, Oun en hun kinderen in een klein hutje dat lekt en overstroomt bij de eerste de beste regenbui. Hun huis is niet meer dan wat golfplaten die tegen elkaar aan zijn gezet, maar ze hebben geen geld voor verbeteringen. Elke dag opnieuw moeten ze werk proberen te vinden om met het verdiende geld eten te kunnen kopen, maar er is hoop: EO Metterdaad-partnerorganisatie stichting De Brug geeft het gezin een nieuw huis, dat wordt medegefinancierd door onder meer de gemeente.



FORMULA 1
FORMULA 1: Zhou Guanyu & Valtteri Bottas Go Sightseeing In Shanghai!

Ahead of the 2024 Chinese Grand Prix, Zhou Guanyu had the pleasure of showing Valtteri Bottas around his hometown, Shanghai. The Kick Sauber team mates walk through the city, design their own special edition fans and enjoy a traditional tea! Produced with thanks to the Shanghai Municipal Administration of Culture and Tourism and Information Office of Shanghai Municipality. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 15

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 16

Stichting Vluchteling biedt wereldwijd hulp aan vluchtelingen en ontheemden. De Nacht van de Vluchteling is een wandeltocht waarbij duizenden deelnemers geld inzamelen voor acute noodhulp.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 15

Vergeven is niet altijd makkelijk. Esther kan daarover meepraten. Ze vertelt hoe ze, ondanks dat iemand haar pijn deed, toch besloot om te vergeven. Ook in de liederen komt het thema vergeving veelvuldig naar voren. Met een muzikale inbreng van onder andere Sela, Charis Music en Sharon Kips.







Alles flex
Alles Flex: Afl. 12

Anne laat per ongeluk een deur achter zich dichtvallen, recht in het gezicht van rolstoelgebruiker Laura. Ravi waarschuwt Anne treiterend: Pas op, dit is slecht voor je karma! Anne gelooft er geen bal van. Maar als diezelfde dag er ineens raadselachtig veel misgaat, raakt Anne ervan overtuigd dat Ravi gelijk had. MC komt te laat voor een proefwerk en liegt dat haar oma is overleden. Haar leugen komt uit en als straf krijgt ze corvee. Tot overmaat van ramp is ze ingedeeld met Bitch Bonnie. De gezworen vijanden vinden elkaar in hun gedeelde haat voor corveedocent Lucien. Tijdens het corvee raakt MC steeds meer onder de indruk van Bonnie.



Gio
Gio: VRIENDEN EN FAMILIE VERTELLEN DAT WIJ GAAN VERHUIZEN!🏠

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 16

Arie Zwitser is een actieve vijftiger, maar opeens staat alles stil. Arie krijgt een dubbele herseninfarct en het ziet er niet goed uit voor hem. Hoe loopt het af met Arie? Wat blijft er over van deze sportieve man?



SLAM!
FAULHABER - APRIL 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

FAULHABER came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of FAULHABER? Klik hier Your Life.



StukTV
StukTV: Doodsbang op eerste wintersport | REISLIJDERS #2

Thomas en Stefan gaan op wintersport! Iedere aflevering is één van hen de reisleider en neemt de ander een dag lang op sleeptouw vol zelfbedachte, bizarre activiteiten. Wat kan er nou eenmaal misgaan? Reislijders #1 terugkijken? Klik hier Wij zijn super druk om voor jou allerlei nieuwe, toffe projecten en series neer te zetten. Daarom zie je de komende weken de afleveringen van REISLIJDERS die nog NIET op YouTube stonden! #stuktv #teamstuk #reislijders Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: ●○ Website: Klik hier ●○ Instagram: Klik hier ●○ TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier --------------------------------------------------------- ⌾ Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier 16 jaar, grof taalgebruik, alcohol en drugs --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team is bij Tamar in Zuid-Beijerland. Op 33-jarige leeftijd werd bij haar MS ontdekt, sindsdien is ze noodgedwongen gestopt met werken. Twee jaar geleden is ze verhuisd en staat ze er, samen met haar twee kinderen, alleen voor. Door de MS is Tamar continu moe en lukt het haar niet om de voortuin aan te pakken. Ivo en zijn team gaan een Marokkaanse sfeer in de tuin brengen, want daar is Tamar gek op. En dat is voor Djamilla ook een dankbaar thema om binnen mee aan de slag te gaan, maar het team heeft nog meer verrassingen voor haar in petto.



Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Klaas is voor één dag vliegdekofficier en hoteltester.

Klaas is voor één dag vliegdekofficier bij de Koninklijke Marine. Hiervoor sluit hij aan bij de officiële training van de operationele eenheden van het Defensie Helikopter Commando. Lukt het Klaas een helikopter veilig op het dek van een schip te laten landen? En Klaas is hoteltester. Voor dit beroep bezoekt Klaas als mystery guest een hotel en test de kamers, service, het eten én de bowlingbaan.



vThorben
vThorben: 1v1 in MEGA Looping! (GTA 5 Races)

Bedankt voor het kijken naar 1v1v1 in MEGA Looping! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: TIJD VOOR EEN NIEUWE INRICHTING! #3903

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 5

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.



NOS Champions League (v)
NOS Champions League (v): Afl. 5

Nabeschouwing Champions League finale FC Barcelona - Chelsea (v).



Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 16

Er is een groeiende zorg over het mentale welzijn van boeren. Jaren van onzekerheid lijken hun wonden te slaan in de motivatie en kracht van boeren. Hoe kunnen ze geholpen worden?



Ziggo Sport racing




FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers' Post-Qualifying Reaction | 2024 Chinese Grand Prix

Listen to all the reaction to an eventful Qualifying which saw Lewis Hamilton exit in Q1 and an incredibly competitive finale to Q3. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP







FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen’s Pole Lap | 2024 Chinese Grand Prix | Pirelli

Ride onboard with Max Verstappen for his pole lap in Shanghai which sealed Red Bull’s 100th pole at the same circuit they claimed their first. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Absolute SCENES! 🤯

Relive the finale to Q3 which saw incredible competition for grid places in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 16

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.







Ziggo Sport voetbal


Ziggo Sport voetbal


Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: CHOCOLADE | Kinderliedjes | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het kinderliedje: Chocolade. Mama zegt jammie jammie, papa zegt mammie mammie, Iedereen houdt van chocolade… Kijkwijzer: AL TEKST van CHOCOLADE Woooh! Iedereen in de hele wereld, die houdt van chocolade Mmmm…lekker! Oh, het maakt je zo blij Het maakt je vrij Je wordt er dik van, maar wat maakt het uit man Het is is zóóó lekker! Kom op! Eén, twee, eén, twee, drie Mama zegt jammie jammie Papa zegt mammie mammie Iedereen houdt van chocolade Jongens willen chocovlokken Meisjes willen pure brokken Iedereen houdt van chocolade Kom op! Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade (mmmm…) Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco – Stap Stap Iedereen zegt chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Kom op allemaal! Mama zegt jammie jammie Papa zegt mammie mammie Iedereen houdt van chocolade (hé kom op!) Jongens willen chocovlokken Meisjes willen pure brokken Iedereen houdt van chocolade (lekker reepje chocolade) Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco – Stap Stap Iedereen zegt Chocolade Een Choco Choco - Klap Klap Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt Chocolade Nou kom op! Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Vamos! Zwaai naar de mensen aan de linkerkant En zwaai naar de mensen aan de rechterkant (kom op!) Zwaai naar de mensen met je mooie achterkant We doen het nog een keer en dat smaakt naar meer Even een lekker reepje chocolade! Een Choco Choco - Klap Klap (kom op!) Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade Een Choco Choco - Klap Klap (choco vlokken!) Een Choco Choco - Stap Stap Iedereen zegt chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Chocolade, Chocolade, Chocolade, Chocolade Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



FORMULA 1
FORMULA 1: Qualifying Highlights | 2024 Chinese Grand Prix

Relive an action-packed Qualifying session from Shanghai featuring spins, early exits and an epic battle for grid places in Q3. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 15

Douwe Bob komt langs en treedt op met Nothing to Lose. Luna Sabella beantwoordt vragen van kijkers.



FORMULA 1
FORMULA 1: Drivers React After Action-Packed Sprint | 2024 Chinese Grand Prix

Catch up on all the reaction from the grid after the Sprint in Shanghai which saw Max Verstappen pip old rival Lewis Hamilton to victory. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 15

Marije Zuurveld en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op. Twee groepen 8 strijden tegen elkaar in The Battle zwemmen. Welk team heeft alle disciplines het best onder de knie en voelt zich als een vis in het water?





Close Up
Close Up: Regisseur Thomas Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland, en bezoekt met hem tuinen d

Tuinarchitect Oudolf vergelijkt de manier waarop hij bloemen en planten een plek geeft in een tuin, met de wijze waarop een regisseur acteurs in de schijnwerpers zet op een podium. Bijzonder is dat Oudolf evenveel schoonheid ziet in een verwelkende herfsttuin als in een zomertuin in volle bloei. Regisseur Thomas Piper volgt Oudolf bij zijn werk in Engeland en bezoekt met hem tuinen die hij ontwierp in Chicago en New York, maar ook Oudolfs eigen landgoed in Hummelo, Gelderland.



FORMULA 1
FORMULA 1: UNBELIEVABLE DRAMA 😍

Relive this epic four-way battle for third in the Sprint. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP







FORMULA 1
FORMULA 1: F1 Sprint Highlights | 2024 Chinese Grand Prix

Check out all the key moments from an action-packed Sprint as the drivers battle for points in Shanghai. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ChineseGP



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DE KiNDEREN WETEN NiET WAAR WE HEEN GAAN ( Fara Jarig) | Bellinga Vlog #3138

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat betaalde samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 110

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 80

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.