True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

27-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 49

Tiffany Nuijten is nog geen 30 jaar en moet nu al door het leven zonder haar ouders. Door het verdriet heen blijft de liefde levend, weet ze. Hoe dat werkt en voelt, vertelt ze ons voor het slapengaan.



Ziggo Sport voetbal


Een goede dood
Een goede dood: Afl. 4

Psychiater Nynke besluit voor het eerst euthanasie te verlenen. Zij stapt over haar angst heen omdat ze weet dat patiënt Yvonne (58) anders mogelijk suïcide pleegt. Marij (88) wordt gedwongen haar huis uitgezet en gaat tot haar afschuw naar een verpleeghuis.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Kelly van Ruler en Rob Nijsse over de ingestorte garage in Nieuwegein. * Bart Wallet en Radi Suudi over de situatie in Israël en Gaza. * Rafke Hagenaars, Michelle van Dijk en Maarten van Rossem over het recordaantal klachten over de eindexamens. * Van Dik Hout viert 30 jaar Stil in mij.



De Hofkar
De Hofkar: Volt presenteert zich als dé Europa-partij van Nederland. Reinier van Lanschot en Anna St

Volt presenteert zich als dé Europapartij van ons land. Vijf jaar geleden lukte het lijsttrekker Reinier van Lanschot niet om een zetel in Brussel te pakken. Daarom heeft hij Anna Strolenberg als duolijsttrekker naast zich om van deze verkiezingen wel een succes voor Volt te maken.





De Oranjezomer
De Oranjezomer

Bekijk aflevering 6 van De Oranjezomer uit seizoen 3 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 mei, 21:39 uur bij SBS6. De Oranjezomer is een Amusement programma



Het Mooiste Meisje van de Klas
Het Mooiste Meisje van de Klas: Afl. 5

Het modebewuste meisje Ankie groeit op in de Bommelerwaard. Ze leeft tussen de kleurrijke stoffen en naaimachines. Haar verlangen naar het leven en feesten wordt aangewakkerd door vroege confrontaties met de dood van haar veertienjarige zusje. Terwijl Ankie haar eigen weg in de wereld zoekt, belandt ze onverwachts in de boyband-wereld. Hier kruist ze paden met een zanger van de populaire boyband B.E.D., waar glitter en glamour samenkomen, maar waar ze ook wordt geconfronteerd met het rauwe randje van deze wereld.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Tientallen doden in tentenkamp Rafah. Ooggetuigen vertellen schrijnende situaties over slachtoffers die vastzitten in brandende tenten. Hoever is de Israëlische houding te rijmen met het oorlogsrecht? * Vluchten uit Charkiv. De Russen rukken verder op, dus staan Oekraïners die bij het front wonen voor een duivels dilemma: vluchten of niet? Gert-Jan Dennekamp is in Vovtsjansk. * Hoe om te gaan met voetbalrellen? Rellen rond FC Utrecht - Go Ahead Eagles. De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma is te gast. * Wat doen gemeentes nu de spreidingswet stopt? Hoe gaan gemeentes om met asielopvang nu de nieuwe coalitie de spreidingswet wil intrekken?



Aangehaakt
Aangehaakt: Afl. 4

In Sevilla neemt Josse de bus naar de laatste halte en viert hij het Feria de Abril.



Makkelijk Scoren
Makkelijk Scoren: Afl. 3

Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.



Plakshot
Plakshot: Afl. 4

Roel Maalderink bespreekt de actualiteit met mensen op straat en kijkt dit seizoen met zijn satirische blik ook over de grens. Hij verslaat de Amerikaanse verkiezingen en onderzoekt hoe goed Europarlementariërs voorbereid zijn op een rechtse wind. Maar ook in Nederland is er genoeg te bespreken.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Sinds de gezamenlijke schutting tussen het erf van Maike en dat van haar buren door een flinke storm is omgewaaid, is de relatie tussen Maike en haar buren flink bekoeld geraakt. Ze wil namelijk een nieuwe schutting plaatsen, maar de buren weigeren daaraan mee te werken. Dus is het de hoogste tijd dat mr. Beuving en Viktor afreizen naar Dieren om de lucht te klaren en deze kwestie voor eens en voor altijd op te lossen.



Radar
Radar: Afl. 17

Wat als je alleen vanwege je achternaam of je geboorteplaats geen gebruik kan maken van je betaalrekening of zelfs je rekening wordt opgeheven? De overheid onderzoekt na signalen hierover uit de moslimgemeenschap of banken genoeg doen om discriminatie tegen te gaan. Ook Radar krijgt signalen en spreekt met meerdere gedupeerden en met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. De Nederlandse Vereniging van Banken reageert in de studio. En wat te doen als jouw pakketje leeg wordt bezorgd door de postbode en PostNL geen idee heeft waar de inhoud gebleven is? Fons probeert het vermiste zwanenbeeld van Swarovski te vinden.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 106

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 84

Heleen van Royen zit naast Sophie. * Bij een Israëlische luchtaanval op het vluchtelingenkamp in het Gazaanse Rafah zijn zeker 45 mensen omgekomen. Het Internationaal Gerechtshof had Israël een paar dagen eerder nog opgedragen om het geweld richting Rafah te staken. Internationaal wordt de aanval sterk veroordeeld. Te gast: Dina Zbeidy, Michiel Servaes en Geert-Jan Knoops. * Wat als angst een minder grote rol speelt in ons bestaan? Met die vraag ging Tim Hofman aan de slag voor zijn nieuwe boek 'Goede moed'. Hij is te gast. * Het wordt een festivalzomer van jewelste voor Froukje. Ze schuift bij ons aan en ze speelt We hebben de tijd.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Mike voldoet niet helemaal aan de smaak van Carla. Carla is op zoek naar een pikanto of een berehap. Bij Nicole en Mark staat de date net op het punt van beginnen.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 148

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: We gaan op zoek naar de snelSTE snowboardster. In Doen Ze Dat Zo? legt Sosha uit hoe z

Ben neemt zonnepanelen uit gierigheid en Timo interviewt een jonge snowboardkampioen die niet tegen haar verlies kan. We gaan op zoek naar de snelSTE snowboardster. In Doen Ze Dat Zo? legt Sosha uit hoe zonnepanelen werken en Huh?! gaat over het moeilijke woord monopolie.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Afl. 20

Net buiten hun eigen regio kent niemand ze, maar deze plaatselijke beroemdheden worden dagelijks herkend. In Leiden kent iedereen Peter, die als een soort Romeinse strijder door de stad rijdt. Rockster Robby Valentine is met zijn lange blonde haar een bijzondere verschijning in Hoogkarspel.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 126

Geen aandacht voor medicijntekort in coalitieakkoord frustreert patiënten * Parkeergarage Nieuwegein stort in: hoe kon het zo ver komen? * Sabotage door Rusland in Europa * Een kijkje achter de schermen in Brussel



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 105

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Leclerc's Emotional Home Win And The Best Team Radio | 2024 Monaco Grand Prix | P

All the very best from the airwaves during an incredible weekend in Monaco which captured the collision between Nico Hulkenberg, Kevin Magnussen and Sergio Perez on lap one, the emotional moment that Charles Leclerc won on home soil and so much more. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Europese verkiezingen, Wat Nu?!

In deze aflevering van “Wat Nu?!” bespreken Julia en Stef de recente pinstoring die plaatsvond in Nederland. Dit doen zij samen met kandidaat-Europarlementariër Martijn Walraven van JA21. Zij gaan in gesprek over de digitale euro, stikstof en ‘begrens Europa’, het motto van JA21. Tot slot bespraken ze de rol die JA21 gaat vervullen als ‘rechtse waakhond’. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: Don’t Be Rude To Charles 😠

Charles Leclerc and his new race engineer Bryan Bozzi had a funny exchange of words during the Monaco Grand Prix... even if Charles himself couldn't get all his words out! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 106 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 mei, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: DIT IS WAAROM WIJ NOOIT MEER DE DEUR OPENDOEN!😥

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 101

In Nederland krijgt één op de 400 mensen ALS. Een meedogenloze ziekte, want er is geen behandeling mogelijk. Na de eerste symptomen overlijden mensen meestal binnen drie tot vijf jaar. Limore Noach van Stichting ALS Nederland vertelt over het belang van meer onderzoek. De moeder van Gerard Ekdom kreeg ALS op 51-jarige leeftijd. Leonard van den Berg van ALS Centrum Nederland doet onderzoek naar de erfelijkheid van de ziekte. Te gast: Rosalie en Isabelle van der Velde, Gerard Ekdom, Limore Noach, Leonard van den Berg, Sebastiaan en Chantal Kuiken en Jeroen Pasterkamp.



FORMULA 1
FORMULA 1: Leclerc Breaks The Monaco Curse | 2024 Monaco Grand Prix

After years of heartbreak and near misses Charles Leclerc's destiny was fulfilled as he crossed the line to win his home race, the Monaco Grand Prix. And what a journey it has been... For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 103

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: 4 NIEUWE KNOKKERS!

Bedankt voor het kijken naar 4 NIEUWE KNOKKERS! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 13

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



EnzoKnol
EnzoKnol: OPTREDEN OP EEN GROOT FESTIVAL! | Vriendenvlog #2 - Noël Dekkers

Bedankt Noël voor het overnemen van de vlog! ❤️ ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌





Nienke Plas
Dit zijn de dingen die ik moet opgeven op sommige momenten.. #375 By Nienke Plas

Gelukkig was zijn vader er om hem over de finish te zien lopen. Dat heb ik namelijk gezien op de story van Res 🤣 Deze voorstelling 'Postnatale Expressie' 🎭 is nu uitgespeeld, daarom hebben we een nieuwe show op de planken! Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling. Houd m'n website in de gaten voor tickets: Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi







EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 46

EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.



FORMULA 1
FORMULA 1: Charles Really Did The Most PERFECT Dive 🌊

He drove the perfect race... then he dove the perfect dive! Celebration time for Charles Leclerc and Ferrari in the Monaco harbour. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #MonacoGP



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: ARRIBA ABAJO | Kinderliedjes | Minidisco #shorts

#shorts van het kinderliedje: Arriba Abajo. Nederlandse versie. Lekker dansen op een zomers ritmo. De mambo, calypso, tango en bolero… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van ARRIBA ABAJO Op een zomers ritme Wil ik met je dansen De salsa en de mambo Hé, kijk dat gaat zo Op een tropisch eiland Samen op een strandje De rumba en calypso Hé, die doe je zo Arriba abajo arriba abajo Op een zomers ritme Wil ik met je dansen De samba en de tango Hé, kijk dat gaat zo Arriba Abajo, Arriba Abajo In een leuk cafeetje Samen op de dansvloer De limbo en bolero Hé, die doe je zo Arriba abajo al centro y pa’ dentro Arriba abajo dat doe je zo 2 x Joho Joho Johoooo Kijk dat gaat zo Op een zomers ritme De salsa en de mambo De rumba en calypso Hé, kijk dat gaat zo Op een tropisch eiland De samba en de tango De limbo en bolero Hé, die doe je zo Arriba abajo arriba abajo In een leuk cafeetje De salsa en de mambo De rumba en calypso Hé, kijk dat gaat zo 2 x Arriba abajo al centro y pa’ dentro Arriba abajo dat doe je zo 2 x Joho Joho Johoooo Kijk dat gaat zo Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes





Ziggo Sport racing
HL Indy500

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Pointer
Pointer: Afl. 1

De PVV beweert in zijn verkiezingsprogramma dat de EU ons 10 miljard per jaar kost. Maar dat klopt niet.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn partijleider Volt Laurens Dassen, partijleider SGP Chris Stoffer en partijleider Partij voor de Dieren Esther Ouwehand. Met hen gaan we het hebben over de speerpunten van Volt deze Europese verkiezingen, over de staat van de Nederlandse defensie en over de hervorming van de Europese voedselproductie.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 147

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 21

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.