True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

13-05-2024




Ziggo Sport voetbal
Rondo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 134 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Uitspraak in hoger beroep Insiya-zaak. * Aanhoudende protesten op Nederlandse universiteiten. * Alexander van Eenennaam, Max van den Broek en Paul Elstak over diskwalificatie Joost Klein.



Een goede dood
Een goede dood: Afl. 2

Marij (88) heeft dementie en weet zeker dat zij later niet wil verpieteren in een verpleeghuis. Haar huisarts Ester ziet dat ze lijdt aan die gedachte en is bereid haar euthanasie te verlenen. Maar wanneer stap je uit het leven?





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 86 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 13 mei, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Het Mooiste Meisje van de Klas
Het Mooiste Meisje van de Klas: Afl. 4

Gisele komt op driejarige leeftijd als vluchteling vanuit Iran naar Groningen. Als kind voelt ze zich anders dan haar klasgenoten, door haar uiterlijk maar ook door wat ze thuis meemaakt. Als aanpassen niet lukt, besluit Gisele zich gothic te kleden. Na omzwervingen in allerlei steden en landen is Gisele nu in de serene kalmte van een boshuis in Drenthe neergestreken, waar Jaap haar opzoekt. Samen reizen ze naar Berlijn, waar Gisele hartverscheurend nieuws over haar vader te horen kreeg.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Opnieuw UvA-demonstraties. Net als vorige week is een groep pro-Palestijnse betogers het UvA-gebouw op het Roeterseiland in Amsterdam binnengegaan. Ook op andere universiteiten in Nederland wordt actie gevoerd. De betogers eisen dat de universiteiten hun banden met Israëlische instellingen verbreken. Wat betekenen alle pro-Palestijnse protesten voor de Joodse studenten op de universiteiten? * Uitreiking van de Libris Literatuurprijs. Juryvoorzitter Kim Putters vertelt wie aan de haal gaat met de prijs voor beste Nederlandstalige roman van het jaar.



Aangehaakt
Aangehaakt: Afl. 2

In Berlijn, de meest historische stad van Europa, reizen we van west naar oost. Zit de muur nog steeds in het hoofd van de inwoners?



Makkelijk Scoren
Makkelijk Scoren: Afl. 1

Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.



Hunted
Hunted: Afl. 7

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?



Plakshot
Plakshot: Afl. 2

Roel Maalderink bespreekt de actualiteit met mensen op straat en kijkt dit seizoen met zijn satirische blik ook over de grens. Hij verslaat de Amerikaanse verkiezingen en onderzoekt hoe goed Europarlementariërs voorbereid zijn op een rechtse wind. Maar ook in Nederland is er genoeg te bespreken.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

De 74-jarige Annemie uit Limburg woont pal naast een warme bakker. Waar dit voor menigeen een droom is die werkelijkheid wordt, is het voor Annemie een ware nachtmerrie. Want als de bakker 's nachts aan het werk gaat, zit zij rechtop in bed door het lawaai van rollende broodkarren en dichtslaande koeldeuren. Kortom, hoogste tijd dat mr. Frank Visser en Viktor naar Limburg gaan om voor de broodnodige rust te zorgen.



Radar
Radar: Afl. 15

De voordelen van platinum concerttickets, zijn die er wel? Wat is er aan de hand bij telecomprovider Odido? Radar ontving duizend klachten. En wat betekent de digitale euro voor jouw portemonnee?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 96

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 8

Een treinreis door het Rhônedal in het Zwitserse kanton Wallis. Onderweg zijn er twee uitstapjes de bergen in: met de kabelspoorbanen naar Crans Montana en naar Chandolin in het dal van Anniviers.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 95

Wiskundedocenten van het Bonifatiuscollege hebben de hulp van interieurstylist Theo-Bert Pot ingeroepen. Op naar de middelbare school dus. Samen met docenten en leerlingen wordt een wiskundeplein een knusse leerplek. * Op een oud landgoed, vlak bij Utrecht, telen Annemieke en Benthe het jaar rond groenten en fruit. Chef-kok Geneal gaat langs voor een knapperige voorjaarsgroente: raapstelen. * In Bergambacht is de droom van Hylke en Sander uitgekomen: een hobbyboerderijtje met veel dieren. Bijzonder zijn de Walliser zwartneusschapen, die nu lammetjes hebben.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 74

Paul de Leeuw zit aan de zijde van Sophie. * Tom-Jan Meeus schuift aan met het laatste nieuws over de formatie. * Noa-Lynn van Leuven behoort tot de mondiale dartstop. Maar de dartster krijgt met veel haat te maken, en meerdere mede-darters wilden zelfs niet spelen met of tegen een transvrouw. Ze schuift aan samen met Beau de Leeuw, die aan Olympic Weightlifting doet en non-binair is. * In Echt Gebeurd vertellen gewone mensen buitengewone verhalen. We vieren het vijftienjarige bestaan van Echt Gebeurd met (mede)oprichter Micha Wertheim.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 134

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Olaf wil Rebecca voor zichzelf, of helemaal niet. Liefde is leuk maar Rebecca is niet het type dat haar vrienden gelijk laat vallen. Bij Angelique en Ruud moet het hele date gebeuren nog van de grond komen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter heeft een neefje dat alles vastsoldeert en Ben klaagt dat zijn fysiotherapeut t

Wouter heeft een neefje dat alles vastsoldeert en Ben klaagt dat zijn fysiotherapeut tegenwoordig alleen nog dieren behandelt. Nizar gaat in het Dierenziekenhuis langs bij de praktijk van dierenfysiotherapeut Nicole. Wat betekent het woord 'compromis' eigenlijk? In HUH?! legt het Klokhuis dat uit. Lassen is dé manier om stukken staal heel stevig aan elkaar vast te maken. Janouk leert hoe het moet.



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Afl. 18

In ons land is onderwijs voor iedereen beschikbaar. Daarmee lijkt alles goed geregeld, maar toch zijn er nog steeds veel mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor hun persoonlijke en professionele leven.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 114

Protest tegen vroegpensioen bij zware beroepen * Diabetesgolf op komst; eetpatroon moet echt anders * Hospices en de wachtlijsten overvol * De rol van Egypte in Israël-Gaza



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 95

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



vThorben
vThorben: Ik Kocht Een Speciaal Huisdier..

Bedankt voor het kijken naar Ik Kocht Een Speciaal Huisdier.. In deze video speel ik samen met @Giel1 & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Race Highlights | 2005 San Marino Grand Prix | Extended Highlights

Dive into the 2005 San Marino Grand Prix at Imola. Kimi Räikkönen starts from pole, but the spotlight quickly shifts to the intense rivalry between Fernando Alonso and Michael Schumacher. Witness the nail-biting battle as Alonso, in his Renault, fends off Schumacher’s relentless Ferrari, lap after lap. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Gio
Gio: ONZE BEIDE OUDERS VERRASSEN MET MOEDERDAG!❤️

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Uitvak on fire en winst in Friesland! 💛🖤

Een kijkje achter de schermen tijdens sc Heerenveen vs Vitesse. #vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 92

Lammert de Bruin weet meer over de moord op JFK: hij kocht een uitgebreid JFK-archief aan op een veilingsite van een Amerikaanse privédetective. We bespreken ook het laatste Songfestival-nieuws met hem. * Josse de Voogd trekt parallellen tussen het stemgedrag in het buitenland en in Nederland in de serie Aangehaakt in Europa. * Frans Bauer en zanger Kafke (Kevin Verhoeven) hebben een hit te pakken met het nummer Van Brabant Naar Bordeaux. Ze komen bij ons optreden met het nummer. * Noni Kooiman onthult de geheimen van de Surinaamse keuken in de nieuwe zesdelige serie Paramaribo pepers.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 133

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Dit is Nederland
Dit is Nederland: Afl. 9

Aan het einde van iedere werkdag verzamelt Nederland zich in het nieuwscafé om de dag door te nemen. Met korte bijdragen uit het land, interactie met de kijkers thuis en een aantal vaste stamgasten.



Nienke Plas
Harley doet precies wat ik deed als kind… LASTIG #371 By Nienke Plas

Niet zo’n grote eter kan ik nog wel handelen maar die attitude… Net d’r moeder.. ik bedoel vader! MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: Front-Right Wheel Has Left the Chat 🤷‍♂️

Michael Schumacher held on to take second place at Imola in 1996, but only by the skin of his teeth, as a last-lap suspension issue caused his right-front wheel to lock up completely. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



vThorben
vThorben: 162 MONSTER EGGS OPENEN (120$)

Bedankt voor het kijken naar 162 MONSTER EGGS OPENEN (120$) I Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier







Feyenoord
Feyenoord: Minteh’s moment. 🌪️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



PSV
LIVE ⚽ | Crystal Palace U21 - Jong PSV (Premier League International Cup Final)

Kijk hier live naar de finale van de Premier League International Cup. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Feyenoord
Feyenoord: Class finish. ✨

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Connected on and off the pitch. 🔗

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 91

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - FC Utrecht | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Voor Feyenoord V1 is een speciale dag geëindigd in teleurstelling. De ploeg van Jessica Torny speelde zaterdagmiddag voor het eerst in twee jaar weer een competitiewedstrijd in De Kuip. Een doelpunt van Ella Van Kerkhoven was niet genoeg voor een resultaat: FC Utrecht was met 1-2 te sterk. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek commentator AD Hans van Soest, jurist Marjan Olfers en columnist EW Magazine Geerten Waling. Met hen gaan we het hebben over het laatste nieuws in de kabinetsformatie, over de nasleep van de diskwalificatie van Joost Klein en over de walk-out op de UvA.



Feyenoord
Feyenoord: 🤣❤️

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier







AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ☀️ 𝐀 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐝𝐚𝐲 𝐢𝐧 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 | Highlights Go Ahead Eagles - AZ

Bekijk hier de highlights van het duel met Go Ahead Eagles. Scoreverloop: 39. Sadiq 0-1, 45. Mijnans 0-2, 77. Van Brederode 0-3. Opstelling Go Ahead Eagles: Jeffrey de Lange; Mats Deijl (24. Luca Everink), Gerrit Nauber, Joris Kramer, Bas Kuipers; Evert Linthorst, Willum Willumsson (14. Søren Tengstedt), Xander Blomme (76. Enric Llansana); Jakob Breum, Thibo Baeten (46. Victor Edvardsen), Oliver Edvardsen. Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara, Alexandre Penetra, Riechedly Bazoer, Mees de Wit (76. David Møller Wolfe); Kristijan Belić (76. Tiago Dantas), Sven Mijnans, Dani de Wit; Ibrahim Sadiq, Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (76. Myron van Brederode). ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 148

Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied Bij Mij Thuis en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.



vThorben
vThorben: 162 MONSTER EGGS OPENEN (120$)

Bedankt voor het kijken naar 162 MONSTER EGGS OPENEN (120$) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Brandweerman Sam
Brandweerman Sam: Afl. 1

Max leert de kinderen hoe ze buiten langzaam aardappels kunnen koken, maar door hun honger worden ze ongeduldig en beginnen de problemen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 133

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.







Feyenoord
AWAY WIN! 💪 | Highlights N.E.C. - Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

Feyenoord was in de laatste uitwedstrijd van het seizoen met 2-3 te sterk voor N.E.C. dankzij goals van Calvin Stengs, Yankuba Minteh en Ayase Ueda. #necfey Bekijk alles over de zege op N.E.C. in onze Matchday Collection op Feyenoord ONE! ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier