True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

06-02-2024
Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting N.E.C. - ADO Den Haag

15m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel gespeeld op dinsdag 6 januari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen, Marleen de Rooy, Wim Voermans, Raymond Mens en Julia Wouters over de formatie. * John de Wolf, Bianca van den Berg en Betty Tijms over alzheimer. * Hugo de Jonge wil de hoge huren in het middensegment aan banden leggen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 10

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 37 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Chicago Fire
Chicago Fire

Gallo botst met de nieuwe luitenant die tijdelijk Casey vervangt. Severide is een zeer gevaarlijke brandstichter op het spoor.



Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting N.E.C. - ADO Den Haag

11m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel gespeeld op dinsdag 6 januari.



De Hofbar
De Hofbar: Dagelijks werken medewerkers van Schiphol in een kankerverwekkende omgeving. De luchthave

Dagelijks werken medewerkers van Schiphol in een kankerverwekkende omgeving. De luchthaven blijft bedrijfsbelangen boven gezondheid plaatsen.



Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk: Afl. 5

Zoë (27) voelt dat ze achteruitgaat, maar ze heeft ook mooi nieuws. Jegor (31) krijgt in Frankrijk de uitslag van een spannende scan. Eva (24) wil dat er na haar dood een plekje is waar nabestaanden haar kunnen herdenken. Ze bezoekt een gedenkbos met haar man Matthijs. De uitzaaiingen van Jeffrey (35) groeien en daarom start hij met een nieuwe behandeling. Hij hoopt dat dit medicijn aanslaat, maar vreest voor de bijwerkingen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 17 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De gesprekken over een meerderheidskabinet tussen PVV, VVD, NSC en BBB zijn voorlopig voorbij nu NSC ermee stopt. Politiek verslaggever Arjan Noorlander met het laatste nieuws vanuit Den Haag. * De Chinese overheid doet in Nederland aan cyberspionage op computernetwerken. Te gast: MIVD-directeur Jan Swillens. * De Europese uitstoot van broeikasgassen zou in 2040 90% onder het niveau van 1990 moeten liggen, vindt de Europese Commissie. Wat vinden Europese boeren hiervan? * Uit een rapport van de Algemene Rekenkamer blijkt dat de Belastingdienst een fors personeelstekort heeft. Te gast: Ewout Irrgang, collegelid van de Algemene Rekenkamer.



That's My Jam
That's My Jam: Afl. 8

De host neemt vier BN'ers mee. In teams van twee doen ze onder begeleiding van een liveband muzikale spellen. Hits herkennen, vragen beantwoorden, artiesten omschrijven en instrumenten bespelen. De gasten moeten ook zelf zingen. Een draai aan het rad bepaalt wat er gezongen wordt en op welke manier.



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 4

Wordt het na vliegschaamte en vleesschaamte tijd voor skischaamte? Volgens critici is wintersporten schadelijk voor de natuur en het klimaat. Margje Fikse, zelf wintersportliefhebber, onderzoekt of deze kritiek onzin is of terecht.





Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 8

Loïs (28) en Jermain (27) dromen er al jaren van om een stroopwafelkraam in Dubai te beginnen. Op de valreep doen ze voor vertrek nog een stroopwafelbakcursus, waarna ze vol goede moed vertrekken samen met hun dochtertje Jhené (1). Het stel stroopt de mouwen op om de groei van zowel hun business als dat van hun gezin bij te benen. Loïs is namelijk zwanger van een tweede. Het jonge gezin droomt groot, maar al gauw blijken ze niet de enige stroopwafelspeler op de markt. Terwijl het stel stap voor stap hun stroopwafelimperium uitbreidt, komen ze eigenlijk handen tekort.



Urk!
Urk!

Mathilde's teleurstelling na haar negatieve zwangerschapstest is maar van hele korte duur. Tony wordt in het zonnetje gezet door Derre.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 4

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 👀 What was the best goal of January? | Unibet Goal van de Maand

Wie maakte de Unibet Goal van de Maand januari? Stem hier op jouw favoriet: tinyurl.com/msv355sd ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 14

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 26

In Alblasserdam maakt Tamara van haar saaie appartement een paradijs met printjes, dieren en kleur. * Chef-kok Sharon maakt een snel gerecht: gebakken kokosrijst met kip en gedroogde garnalen. * Jeroen zoekt in het Oxerhof bij Deventer naar dierensporen. Volgens hem hoef je dieren niet per se te zien om van ze te genieten, het dier is er maar even, de sporen blijven langer. * In Amsterdam is de Hermitage een duurzame samenwerking aangegaan door warme én koude energie uit te wisselen met hun buren: de Hortus Botanicus. De oude meesters blijven goed geconserveerd in een koele zaal, terwijl de palmen van de hortus gedijen bij hoge temperaturen.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 7

Johnny de Mol zit aan de rechterhand van Sophie. * Frans Timmermans schuift aan over de boerenprotesten, Hugo de Jonges huurwet én de stroeve formatie. * Steeds meer mensen en organisaties willen dat de rijkste mensen ter wereld zwaar belast worden. Aan tafel onderzoeksjournalist Sander Heijne en durfinvesteerder Eva de Mol. * Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische quiz Weekend Miljonairs van start ging. De succesformule: 15 meerkeuzevragen, 3 hulplijnen, 1 miljoen euro op het spel en Robert ten Brink aan het roer. Hij schuift aan. * We sluiten muzikaal af met Bente. Ze speelt haar nieuwe single Maar Niet Met Jou Erbij.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Tweelingbroers Jacco en Nick zijn allebei op zoek naar de ware liefde. Jacco is meteen onder de indruk van zijn date Jenny en laat dat merken ook. Zijn reislustige broer heeft misschien eindelijk de vrouw gevonden die graag met hem op avontuur gaat. Dat Nick nog lang niet uitgekeken is op Marike blijft een verrassing tot bij het ontbijt.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 37

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4715

Pascal duikt in de wondere wereld van de Rotterdamse kunstenaar Olaf Mooij. Olaf combineert kunst en techniek en zijn werkruimte ziet eruit alsof je bij Willie Wortel binnenstapt. Zijn belangrijkste kunstobject? De auto. Olaf ziet de auto als levend wezen, als heilige koe én als bron van ergernis. Met zijn originele, bizarre en rijdende (!) kunstwerken wil hij laten zien dat kunst niet zwaar of ingewikkeld hoeft te zijn om toch een boodschap te kunnen overbrengen. Pascal rijdt mee op fantasievoertuigen waarvan je niet wist dat ze bestonden. De Dat-kan-toch-anders-man bezoekt de uitvinder van de allereerste auto ooit.



Carnavalshart
Carnavalshart: Afl. 2

Met onder meer het jubileum van de carnavalskraker Zak es lekker door, vijftig jaar geleden op vinyl gezet door het Brabantse duo De Deurzakkers en nog steeds een groot succes. In het Twentse Lemelerveld is carnaval vooral noaberschap, omzien naar elkaar. Die gemeenschapszin is wat Joey Rozendal wil laten zien met zijn film Thuus komm'n over carnaval in zijn dorp. Niet één prins carnaval, maar twee prinsen hebben ze dit jaar in Groesbeek. Voor het eerst in de geschiedenis heeft een eeneiige tweeling, Dirk en Wout Sanders, de titel Prins Feestneus.



De Faker
De Faker: Afl. 22

De familie Lawerman woont in Rotterdam en Leendert de Ridder komt bij hen op bezoek. Is hij gefocust genoeg om de Faker te vinden?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 31

NASA lanceert een Nederlandse klimaatsatelliet * Busvervoer is blijvend ontregeld na aanbesteding * Medicijn tegen obesitas wordt te snel voorgeschreven: 'Het is echt geen quick fix' * Hoe is het in Turkije een jaar na de aardbeving?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 26

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Brugklas
Brugklas: Afl. 72

Yuna merkt dat haar verantwoordelijkheid als klassenvertegenwoordiger haar ook in de problemen kan brengen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Een jaar geleden vond de verwoestende aardbeving plaats in Turkije. Met Meriç Kessaf blikken we terug. * Nicole van Kilsdonk en Tenzing Woing over de Telefilm Happy Palace, een zwarte dramakomedie over een Chinees-Nederlandse restaurantfamilie. * Josine Droogendijk praat ons bij over het nieuws dat de Britse koning Charles kanker heeft en daarom zijn publieke taken voorlopig neer moet leggen. * Simone van der Vlugt vertelt over haar nieuwste boek Bloedlijn. * Kemal Semat treedt op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 6

Downton maakt zich klaar voor de jaarlijkse bloemententoonstelling. Al jaren winnen de bloemen van grootmoeder Violet en Isobel hoopt dan ook dat het dit jaar anders en eerlijk zal gaan. Mary wordt voorgesteld aan Anthony Strallan, die ouder is en volgens haar ouders een geschikte echtgenoot. Zij heeft echter meer interesse in neef Matthew.



Ziggo Sport
Rondo | Met GUUS HIDDINK, PHILLIP COCU, MARCO VAN BASTEN en RUUD GULLIT

Bekijk hier de uitzending van Rondo van afgelopen maandag 05/02/2024 terug. Met deze week in onze voetbal talkshow te gast: Guus Hiddink, Phillip Cocu, Marco van Basten en Ruud Gullit. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #rondo #talkshow



SLAM!
"ACTIVISTEN vind ik echt KNEUZEN" - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op met de vraag: "Doe jij iets tegen klimaatverandering?". De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 36

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Ziggo Sport
Thijs Dallinga: 'Ik heb bij Toulouse aangegeven dat ik een stap wil maken' 💪 | Rondo

FaceTimen met Thijs Dallinga! 🤳🏻 We spraken onder andere over de spitspositie bij oranje en de afgelopen transferperiode waarbij Dallinga naar de Premier League had gekund. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waar

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Op naar de kwartfinale! 🏆

Vitesse neemt het op woensdag 7 februari (18.45 uur) in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker op tegen SC Cambuur. We blikken vooruit met Hoofdtrainer Edward Sturing en verdediger Enzo Cornelisse. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Ziggo Sport
Guus Hiddink: 'Henderson gaat veel vertrouwen geven aan de rest van de ploeg' | Rondo

De mannen aan tafel praten na over de eerste wedstrijd van Jordan Henderson bij Ajax in de topper tegen PSV. ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 3

Live nieuwsmagazine vanuit Den Haag met debat, onderzoek en duiding. De andere kant van de nieuwsbol wordt belicht met gasten en vaste panelleden in de studio. Verder reportages uit het land, kort en internationaal nieuws.



Ziggo Sport
Wat is jouw favoriete moment van Ronaldo? 🤤 | Slotoffensief | Rondo

Tijd voor het slotoffensief! Mooiste moment van 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐥𝐝𝐨? Welk land staat er nog op je bucketlist? 🤔 ↠ Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken Klik hier Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens? ↠ Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op Klik hier 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 🧡 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟 ⚽️ 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗭𝗜𝗚𝗚𝗢 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗥𝗔𝗖𝗜𝗡𝗚 🏁 📸 Instagram: Klik hier 🐦 Twitter: Klik hier 🧑‍💻 Facebook: Klik hier 🤳 TikTok: Klik hier 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ziggosport #rondo #talkshow



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 22

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn koningshuisdeskundige Justine Marcella, politiek commentator Algemeen Dagblad Hans van Soest en hoogleraar humanitaire hulp en wederopbouw Thea Hilhorst. Met hen hebben we het over de gevolgen van de kankerdiagnose van koning Charles, over het laatste nieuws in de formatie en over de hulp in Turkije en Syrië na de aardbeving in 2023.







Kindertijd
Kindertijd: In elke aflevering van "Lief gebaartje" verrassen kinderen iemand die ze lief vinden.

In elke aflevering van 'Lief gebaartje' verrassen kinderen iemand die ze lief vinden. Jamal heeft net een babyzusje gekregen en hij wil haar verrassen met een boekje vol glitters, die ze later als ze groot is mag hebben.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 36

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.