True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-09-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Firehouse 51 verwelkomt een nieuw teamlid, wiens aanwezigheid voor problemen kan zorgen. Ondertussen schittert Bretts leiderschap tijdens een gevaarlijke oproep. Boden ziet groot potentieel in Kidd en komt met een idee dat blijvende gevolgen kan hebben.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Eus bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: De uitspraken van Louis van Gaal over Argentinië, Caroline over Vandaag Inside en het duel tussen Oranje en Griekenland.



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Wanneer Todd herenigd wordt met een jeugdvriend met een roerig verleden, overtuigt hij Margaret om hem te vertegenwoordigen in een kleine rechtszaak.



Urk!
Urk!

Teun en Ap verlaten het drukke Marrakesh voor een echte duizend-en-een-nacht ervaring. Als Greetje gevraagd wordt om op de katten te passen, treft ze bij Gerda en Klaas een ware volksverhuizing aan.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

De acht koks zijn hersteld van covid en zijn precies op tijd terug voor de eerste eliminatie. Voormalig MasterChef-winnaar en dessertkoningin Emelia Jackson komt haar geheimen delen. Met behulp van Emelia's soezendeegrecept moeten de deelnemers een voortreffelijk zoet of hartig gerecht maken.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Julian probeert indruk te maken op Zoë met zijn kapsel. Maar onder die stoere mat, blijkt toch wel een echt moederskindje te zitten. Joop kan Thea niet in vuur en vlam zetten, de barbecue wel. Met de verschroeide pony van Thea heeft Joop minder moeite dan met haar eisenpakket.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 7 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 september, 18:27 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Het is een zware week op het bouwterrein, want de teams gaan de badkamers aanpakken. Maar kunnen de teams hun gigantische to-do-lijstjes wel bijhouden met de afwezigheid van Peter Wolfkamp?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Een vrouw wordt midden op straat doodgestoken in Apeldoorn Vermoedelijk voor de ogen van een klein kind. Schimmel, lekkages en afbrokkelend beton. Grote zorgen over staat van veel schoolgebouwen. En een prachtige dag voor de leeuwenwelpjes in Beekse Bergen om de wereld te gaan verkennen







Lettrix
Lettrix

Bekijk aflevering 46 van Lettrix uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 september, 01:26 uur bij SBS6. Lettrix is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden