True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Vera - Alle afleveringen

Vera

Vera: The moth catcher

Vera onderzoekt de moord op de 22-jarige Alex Gartside, slachtoffer van een hit and run in het afgelegen Northumberland Valley. De zaak wordt nog ingewikkelder als er een tweede slachtoffer wordt gevonden en beide moorden met elkaar verbonden lijken te zijn.

Deze uitzending bekijken

Vera

Vera: Tuesday's child

Vera Stanhope en haar team onderzoeken de dood van een jonge man die vermoord gevonden is in een grot. Al snel blijkt dat de jongen werkzaam was op de kermis maar niemand hier is erg spraakzaam. Met inbegrip van de vervreemde moeder en stiefvader van het slachtoffer.

Deze uitzending bekijken

Vera

Vera: Dark road

Vera onderzoekt de mysterieuze dood van Anne-Marie Richards, wier lichaam is gevonden door een jong meisje op de verlaten heidevelden van Northumberland. Anne-Marie was onlangs teruggekeerd uit Schotland om zich met haar twee dochters te verzoenen.

Deze uitzending bekijken

Vera

Vera: Old wounds

Vera en haar team onderzoeken de moord op een tienermeisje nadat zij half begraven is gevonden in een bos. Het brengt hen naar een mysterie van dertig jaar geleden.

Deze uitzending bekijken