True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Reggie Yates - Alle afleveringen

Reggie Yates

Reggie Yates: Life and Death in Chicago

Reggie Yates reist naar Chicago om meer te weten te komen over het wapengeweld hier. In 2016 steeg het aantal schietpartijen in Chicago enorm en veel slachtoffers zijn jonge Afro-Amerikaanse mannen. Reggie wil weten wie de schuldige is en luistert uit de eerste hand naar de beschuldigingen van politiegeweld, maar na het bijwonen van de nasleep van een schietpartij en de begrafenis van een jonge zwarte man, stuit hij op iets wat hij moeilijk kan bevatten. De meerderheid van de moorden blijkt te zijn gepleegd door jonge zwarte mannen uit de armste wijken van Chicago.

Deze uitzending bekijken

Reggie Yates

Reggie Yates: Extreme Russia

Siberië staat in de modewereld bekend als de thuisbasis van 's werelds mooiste vrouwen. Reggie reist met de internationale scouts mee om in Siberië op zoek te gaan naar nieuwe gezichten. In Krasnoyarsk, 2800 kilometer ten oosten van Moskou, ziet Reggie meisjes van dertien paraderen in bikini's. Ze hopen allemaal dat zij worden geselecteerd. In Novosibisk, de hoofdstad van Siberië, bezoekt hij enkele van de 26 modellenbureaus en scholen, waar kinderen vanaf vijf jaar leren hoe ze moeten lopen, poseren en zich moeten opmaken en wat ze moeten eten. Maar hoe groot is de kans dat het deze meisjes echt gaat lukken?

Deze uitzending bekijken

Reggie Yates

Reggie Yates: Extreme Russia

Rusland wordt gezien als het moeilijkste land in Europa om homo te zijn. Reggie reist naar Sint-Petersburg voor een tiendaagse kunst en cultuur-manifestatie van de gay-gemeenschap. Hij spreekt met mensen van het festival over de dagelijkse strijd om hun festival open te houden tegen homo-hatende tegenstanders. In een poging om te begrijpen wat het betekent om een Russische man te zijn in het post-Sovjettijdperk, komt Reggie terecht in een sauna en wordt hij met takjes geslagen door een naakte man.

Deze uitzending bekijken