True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Gezond Verstand - Alle afleveringen

Gezond Verstand

Gezond Verstand: Zuiveringszout tegen een slechte adem

Helpt zuiveringszout tegen een slechte adem? Volgens tandarts Frank zeker! Ook ontmoet Martine van Os Jochem. Hij is met zijn 15 jaar de jongste deelnemer van Gezond Verstand en heeft nu al een grote interesse voor huisremedies. Zit er een wondermiddel tussen?

Deze uitzending bekijken

Gezond Verstand

Gezond Verstand: Wondermiddel tegen hoofdluis

Het artsenpanel van Gezond Verstand heeft al veel mooie en opmerkelijke remedies voorbij zien komen, maar ook nu weten de deelnemers hen weer te verbazen. Zo denkt Vanessa het wondermiddel in handen te hebben tegen hoofdluis. Haar oom Ruben heeft een huisremedie tegen een hoog cholesterol.

Deze uitzending bekijken

Gezond Verstand

Gezond Verstand: Houtskool voor witte tanden

Martine van Os ontmoet onder meer de 23-jarige Soukaïna uit België. Zij gebruikt houtskool om haar tanden wit te krijgen. Vervolgens denkt Trees (75) de oplossing te hebben tegen nachtelijke beenkrampen. De oudste deelneemster van het programma, mevrouw de Callafon (88), heeft een recept tegen keelpijn dat al generaties meegaat. Kunnen zij het artsenpanel overtuigen van hun wondermiddel?

Deze uitzending bekijken

Gezond Verstand

Gezond Verstand: Een goud masker tegen acné

Er komen weer bijzondere huis-, tuin-, en keukenremedies voorbij. Zo hebben Moeder Nga en dochter Tu een familierecept uit Vietnam meegenomen: een goud masker tegen acné. Marco heeft bijen bij zich, bijengif is namelijk zijn wondermiddel. Tot slot komt mevrouw Habing haar zelf ontwikkelde hoestdrank presenteren.

Deze uitzending bekijken

Gezond Verstand

Gezond Verstand: Bananenschil tegen wratten

Martine van Os en de artsen ontmoeten onder anderen Elly. Zij zweert bij de genezende werking van de bananenschil. Dit zou helpen tegen wratten. Maar ook Bert denkt een oplossing te hebben voor deze kwaal, de stinkende gouwe. Zou het ook echt kunnen werken?

Deze uitzending bekijken