True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

07-03-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Late editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Rundfunk

Rundfunk

Tim, Erik en de blauwe ballen van Tim moeten een klusje klaren voor Hulst. Hierdoor lopen de spanningen hoog op tussen Tim en Marietje, die ook op knappen staat. Meneer Boom probeert Viktor uit te leggen dat Lars geen aap is. Barteljaap denkt terug aan zijn jeugd, hij werd toen ook al kapotgemaakt, natuurlijk. Ouderavond, voor niemand leuk. Tim en Erik moeten iets bedenken waardoor hun ouders niets te weten komen over hun slechte cijfers. De ouders van Lars komen langs bij Viktor en voor Barteljaap is er dan eindelijk een piepklein lichtpuntje aan het eind van die lange, pikdonkere tunnel.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Bonje met de Buren

Bonje met de Buren Bonje met de buren: aflevering 2

Patty Brard en Jochem van Gelder gaan het land in om burenruzies op te lossen. Van mot over eigendom tot echt wegpestgedrag, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij.

Deze uitzending bekijken

Droomhuis Gezocht!

Droomhuis Gezocht: Spanje

Toen Anita 18 jaar oud was, kwam ze werken in de schoenmakerij van de familie Otten. Ze werd verliefd op Flip – de zoon van de baas – en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na vele jaren hard werken, vinden ze het tijd worden om meer te gaan genieten. Dat willen ze doen in een appartement op Mallorca met uitzicht op zee. Verder gaan we op bezoek bij Liane Schutte. Samen met haar gezin woont ze in een authentiek dorpje in het Tramontana-gebergte in een prachtige Finca, waar ooit een Spaanse Koning woonde.

Deze uitzending bekijken

2Doc

2Doc: Parijs: Een lang jaar

Geweld, rouw en angst bepaalden het jaar 2015 voor Parijs. De aanslagen in januari en november stelden het incasseringsvermogen van de stad zwaar op de proef. Meer dan een miljoen mensen gingen de straat op, het beroemde Place de la République veranderde in een openbare rouwplaats. Deze film volgt een aantal Parijzenaren, onder wie oud-burgemeester Bertrand Delanoë, in de loop van dat bewogen jaar.

Deze uitzending bekijken

Radar

Radar: Uitzending 07-03-2016

De sterilisatie-techniek Essure zorgt voor ernstige klachten. Wisten vrouwen dat van tevoren? En wat gaat de inspectie met deze informatie doen? Ook in de uitzending: een energiecontract afsluiten in een elektronicawinkel of een bouwmarkt. Over deze nieuwe vorm van colportage van Essent komen veel klachten binnen.

Deze uitzending bekijken

Koken met Van Boven

Koken met Van Boven: Koken met microben

De Romeinen deden het al, voedsel met behulp van microben langer houdbaar maken oftewel: fermenteren. Het is vandaag de dag weer helemaal hip. En dus laat Yvette zich helpen door microben, eencelligen, bacteriën, schimmels en gisten. Met Christian Wij fermenteert Yvette makrelen tot vissaus: 'garum', zoals de Romeinen dat noemden. De garum gaat over een gebladerde spitskool. Kool is 'cool' en daarom haalt Yvette bij teler Wim ook palmkool, een eeuwenoud gewas dat ze bereidt tot een rauwe salade met miso en kikkererwten.

Deze uitzending bekijken

Jan versus Geraldine

Jan versus Geraldine - Culinair

Jan en Geraldine krijgen weer drie opdrachten waarvan de derde een spectaculaire stunt is. Bovenop twee rijdende vrachtwagens staat op de één een gedekte tafel en op de andere een lege tafel. Door steeds heen en weer te springen op de vrachtwagens moeten ze de tweede tafel precies zo dekken als op de eerste. Ze zijn gezekerd, maar als ze vallen dan belanden ze tussen de vrachtwagens in en dat kan behoorlijk pijnlijk zijn. Zenuwslopend dus.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Fraude Sam ontdekt

De schoolfraude van Sam komt uit en ze heeft hulp nodig. Als Rikki de politie wil bellen, zet Sjoerd haar onder druk. Bing gaat zijn eigen gang bij een zakendeal, ook al wil Ludo hem kort houden.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Van Alle Tijden

Van Alle Tijden

Kwartfinale van de geschiedenisquiz onder leiding van Joost Karhof waarin zestien teams van twee geschiedenisliefhebbers met elkaar de strijd aangaan.

Deze uitzending bekijken

Jan rijdt rond

Jan rijdt rond

Programma met een vrolijke kijk op de actualiteit. In een rode Cadillac doorkruisen de Jannen het land, op zoek naar spraakmakende verhalen.

Deze uitzending bekijken

Groen Licht

Groen Licht

Journalist Liesbeth Staats kookt zo dat ze zo min mogelijk weg hoeft te gooien. Als wij allemaal ophouden met voedsel te verspillen, wordt het eten over de hele wereld dan eerlijker verdeeld? Milouska gaat zwerfafval opruimen in Nijmegen en Brecht is bij de firma DryCoo. Ze verven daar textiel zonder gebruik van water en chemicaliën. Dat is een groene revolutie!

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Over de Grens & Ouijabord

Bo is vereerd als een groepje stoere tweedeklassers haar vraagt mee op stap te gaan. Maar de stemming slaat al snel om... * Mae maakt indruk met haar nieuwe ouijabord. Ook op Ruby, die Mae vraagt haar te helpen met een wel heel persoonlijke kwestie.

Deze uitzending bekijken

De wereld draait door

De wereld draait door

Met: Vandaag wordt door de EU-top en Turkije in Brussel gezocht naar de oplossing voor de vluchtelingencrisis. Hoe moet het verder met Europa? Aan tafel Geert Mak. * Met wie proost Adriaan van Dis? Aanstaande donderdag maken we voor de vierde keer plaats voor zijn boekenprogramma Hier is... Adriaan van Dis. Hij onthult welke gasten hij in petto heeft. * Na veel tv-optredens en presentatieklussen komt Ali B na 10 jaar terug met een nieuw muziekalbum. Hij zit aan tafel! * Muziek is er van de Britse singer-songwriter Dua Lipa. * De tafeldame is Gwen Pol.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Tinco reageert zijn frustratie over de scheiding af via de tweets die hij met Juliëtte plaatst voor een schoolopdracht. Renée baalt van het gedrag van Wieteke. Lef vindt dat Renée veel meer voor zichzelf op moet komen.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Anja woont met haar dochter Marijn in een windmolen op de Kinderdijk. Ze is de eerste vrouwelijke molenaar op deze dijk en is bijzonder gehecht aan deze historische plek. Het is keihard werken maar een molen kan niet zonder molenaar, aldus Anja, want dan gaat het verval heel snel. Anja heeft het er maar al te graag voor over en neemt de jaarlijks honderdduizenden toeristen voor lief. * Chef-kok Sharon de Miranda maakt een betaalbare nasi. Niet met rijst, maar met het graan freekeh. Verder gebruikt ze ook tempeh, dat een sojaproduct is. * Wie kent het niet, de spoorbielzen in de tuin? Mien Ruys was een beroemd tuinarchitect. Zij leeft niet meer, maar haar ontwerpen en haar ontwikkelingen zijn nog te zien in de 'Tuinen van Mien Ruys'. In de wederopbouw speelde haar praktische no-nonsense aanpak een grote rol in de tuinen in het land. Conny vertelt en waakt over de tuinen vandaag de dag.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

Het klokhuis

Het Klokhuis: Het Kantoor 112

Op het Klokhuiskantoor is het een vrolijke boel want Leonoor is opeens helemaal dol op flamenco dansen. Ook Wouter wil natuurlijk meedoen. Verder in deze uitzending: waarom hebben wij eigenlijk een oorlelletje? In Dansen met Do speciale aandacht voor Footwork.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Europa en Turkije om tafel over migranten. Lukt het Europa en Turkije vandaag een oplossing te vinden voor de migrantencrisis? Ondanks een deal maken nog steeds grote aantallen migranten dagelijks de oversteek vanuit Turkije naar Europa. Een gesprek met Gerald Knaus, de baas van denktank ESI die zich over de crisis buigt. * Turkije sluit kritische krant: wat doet de EU? Terwijl de EU met Turkije onderhandelt over de opvang van vluchtelingen, sloot het regime dit weekend de kritische krant Zaman. * Wie was de populaire heilige Franciscus van Assisi? In museum Catharijneconvent is een tentoonstelling te zien over een van de beroemdste heiligen ter wereld: Franciscus van Assisi. * Van Rijn wil af van cowboymarkt thuiszorg. De rust moet terug in de wereld van de huishoudelijke hulp. Gemeenten mogen niet langer met de goedkoopste zorgaanbieder in zee gaan, maar moeten meer op kwaliteit gaan letten.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Geloof en een hoop liefde

Geloof en een Hoop Liefde: Bedum

Mirjam ontdekt dat Bedum een groot geheim bewaart, namelijk de scheefste toren van Europa. Schever nog dan die van Pisa. Het gaat om de toren van de Walfriduskerk. Maar wie was Walfridus? En die toren, blijft die wel overeind? Verder ontmoeten we stadsgezicht Willem Tamminga, de laatst overlevende van de razzia in Bedum. Jaren na de oorlog is hij er eindelijk toe in staat om zijn verhaal te vertellen. Helaas kan hij het niet meer delen met zijn vrouw, die alzheimer heeft.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden quiz

Beste Vrienden Quiz: Aflevering 241

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. Vandaag spelen Holly & Billy tegen Nina & Nora.

Deze uitzending bekijken

Willem Wever

Willem Wever

Waarom stinken honden als ze nat worden? Wat doet een vuurtorenwachter? Hoe kan ik mijn backflip bij het freerunnen verbeteren? Waarom krijg je soms spontaan een bloedneus? Waarom leven paarden in een kudde?

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Tijd voor Max

Tijd voor MAX: Pippin

Jan Jaap van der Wal schuift aan om te vertellen over zijn nieuwe voorstelling Not the Tommy Cooper Show. De voorstelling is geïnspireerd op de legendarische Britse goochelaar komiek Tommy Cooper. Ook spreken we met musicalzangeres Willemijn Verkaik over de Tony Awards-winnende Broadwayshow Pippin, die de komende vijf weken Theater Carré aandoet. Maar niet alleen Carré, ook de Tijd voor MAX-studio, want de originele Amerikaanse cast is hier en treedt voor ons op! Verder aandacht voor Stichting Zorgdier die dieren inzet om contact te leggen met geestelijk moeilijk bereikbare mensen. Dierbegeleider Maike de Bont van de stichting is aanwezig, samen met twee deelnemende katten. En in de keuken culinair specialist Janny van der Heijden. Zij bereidt dit keer aubergines op Griekse wijze.

Deze uitzending bekijken

Achter Gesloten Deuren

Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Er komt meer geld beschikbaar voor onderzoek naar de gezondheidsverschillen tussen mannen en vrouwen. Dat maakte minister Schippers vandaag bekend. Vrouwen reageren soms heel anders op medicijnen dan mannen, ook vertonen zij vaak hele andere ziektesymptomen. Op 27 april is het zover. Koning Willem-Alexander en zijn familie komen op bezoek in Zwolle. Maar wat laat je tijdens deze tweede Koningsdag nieuwe stijl zien? De Zwollenaren zelf weten het wel. Nederland is het land van de tulpen, kaas en… hout! Wat veel mensen niet weten is dat in Leiden de grootste houtcollectie ter wereld te vinden is. Met namen als Anouk, Golden Earring en Di-rect kent Den Haag een rijke muziekgeschiedenis, een geschiedenis die volgens een Haags echtpaar niet vergeten mag worden. Daarom zijn zij dit weekeinde een rocktour begonnen. Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Deze uitzending bekijken

Overspel in de liefde

Overspel in de liefde Overspel in de Liefde

In Overspel in de liefde worden mannen of vrouwen gevolgd die hun partner verdenken van overspel.

Deze uitzending bekijken

Dokters

Dokters: aflevering 15

Een scripted realityserie gebaseerd op waargebeurde ervaringen van dokters die elke dag weer voor ingewikkelde uitdagingen komen te staan om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Hoelahoep

Hoelahoep: Afwassen

Hoela doet vandaag iets stiekems. Ze maakt moddersoep. De lekkerste van de hele wereld. Hoep heeft een hekel aan die vieze soep. En Hoela heeft die soep ook nog in zijn mooie teil gemaakt! Boos kiept 'ie de blubber weg. Maar hij kiept het over zijn eigen schone servies! Wat nu?

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Het Zandkasteel

Het Zandkasteel: Wat hoor ik?

Sassa en Toto spelen buiten bij de waterplas met de opblaaszeehond. Finnie komt meedoen. Als Toto in bad zit speelt hij dat op de zee vaart!

Deze uitzending bekijken

Andries

Andries: Rikkert Zuiderveld

Hij staat bekend om zijn virtuoos taalgebruik. Zowel in korte puntdichten of sonnetten, alsmede in de vele liederen die hij schreef voor hemzelf en zijn vrouw: Elly en Rikkert.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.