True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

20-02-2023
Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong FC Utrecht - NAC Breda

21m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Jong FC Utrecht - NAC Breda gespeeld op maandag 20 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Jong Ajax - MVV Maastricht

22m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Jong Ajax - MVV Maastricht gespeeld op maandag 20 februari.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Özcan Akyol bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de fakkelactie tegen Kaag, een gesprek tussen Harry Mens en Van Hanegem en de herschreven boeken van Roald Dahl.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Het fantastische wereld record van Femke Bol. Hoe gaat het met D66? Wat kunnen we verwachten in de Formule 1? En moeten oude boeken worden herschreven omdat iedereen tegenwoordig zo woke is?



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Dankzij een tip van zijn moeder, besluit Gerard toch maar eens een gokje te wagen bij Tessa. En die eerste kus was net lang genoeg om ervan te gaan zingen. De date van Mike en Steven neemt al vrij snel een serieuze wending.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De betogers waarmee minister Kaag werd geconfronteerd. Staan ze nog steeds achter hun actie die veel ophef losmaakte? En de jaarlijkse paddentrek is weer begonnen en vrijwilligers helpen de dieren bij het oversteken.