True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

12-02-2023




De kist
De Kist: André van Duin

Iedereen kent hem, maar wie kent hem écht? Nederlands grootste komiek André van Duin is eigenlijk geboren als Adrianus Marinus Kyvon. Maar 'Adri', zoals zijn ouders hem ooit hebben genoemd, is volgens André van Duin niet zo'n interessante man. Liever verschuilt hij zich achter het masker dat het publiek kent. Hoewel Van Duin in zijn leven veel dierbaren heeft verloren, schuift hij dit verdriet liever voor zich uit. Hij vertelt onder meer over zijn grootste gemis: het verlies van zijn partner Martin die in 2020 overleed aan de gevolgen van kanker. En dan lijkt het, dat André van Duin zijn masker laat zakken.







De Sociëteit
De Sociëteit

Huisarts Funda Basdogan en productieleider Ömür Gökcan over wat zij naar aanleiding van de aardbeving in Turkije vanuit Nederland doen om de slachtoffers in het rampgebied te helpen. * War Child-directeur Ernst Suur en Syrische Nederlander Sipan Morad over de situatie en toegang tot noodhulp in Syrië na de aardbeving. * Voormalig IND-medewerker Thomas Huttinga en asielrechtadvocaat Sonya Taheri over het onwettig verklaren van de nareismaatregel door de Raad van State. * Zanger Wasim Arslan sluit de aflevering muzikaal af.



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.







Pointer
Pointer: Heeft het broodtrommeltje zijn langste tijd gehad?

Miljoenen worden vrijgemaakt voor noodhulp omdat kinderen met honger in de klas zitten. Dit is een tijdelijke oplossing voor een probleem dat al jaren speelt. Honger en slecht eten staan gelijke kansen in de weg. Leerkrachten Jean-Paul en Susanne zijn daarom begonnen met het organiseren van een gezonde schoollunch. Maar dat valt in de praktijk niet mee. Hoe doen andere landen in Europa dit? En wat is de visie van dit kabinet?



De stamhouder
De stamhouder: Een Nederlandse familie

De oorlog nadert zijn einde. Alexander wordt geboren tijdens een Russisch bombardement in Polen. Frans brengt zijn zoon in veiligheid op het Duitse platteland en moet daarna terug naar het Oostfront, een wisse dood tegemoet. In Nederland komt de Oude Heer na een razzia in uiterst nauwe schoentjes terecht. Zowel de Sicherheitsdienst als het verzet zien in hem een verrader. Zovele decennia later dreigt het verlies van de baby Ellen en Alexander weer uit elkaar te drijven. Maar het verdriet brengt hem ook weer dichter bij zijn moeder.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

De slag om Voehledar. Een van de belangrijkste plaatsen waar op dit moment om wordt gevochten in de Donbas in Oekraïne, is het mijndorp Voehledar. Onze verslaggever Gert-Jan Dennekamp maakte er een reportage. * Turkije arresteert aannemers. In Turkije groeit de woede na de zware aardbevingen een week geleden. Turkije pakt inmiddels aannemers op die gebouwen bouwden in het aardbevingsgebied. Maar wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het instorten van de gebouwen. * Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Werkgevers worstelen met meldingen van grensoverschrijdend gedrag, merken onderzoekers en advocaten in de praktijk.



Metropolis
Metropolis: Afghanen in de Wereld

Waar zijn de Afghanen gebleven die erin slaagden weg te komen uit Kabul nadat de taliban de macht hadden overgenomen? Op de luchthaven van São Paolo, Brazilië, bivakkeren al maanden zo'n 250 Afghanen in afwachting van een vervolgplek. De correspondenten zochten ook naar de meiden van de crossfietsclub van Kabul. Vlak voor de overname door de taliban was er een ontmoeting, maar de beelden zijn nooit uitgezonden. De club is intussen uiteengevallen en de BMX-meisjes zitten onder andere in Duitsland en Pakistan. Eén meisje van de club oefent haar BMX-kunstjes nu op de binnenplaats van haar huis in Kabul. Het is haar niet gelukt weg te komen.



Media Inside
Media Inside

Te gast: Filemon Wesselink en Roos Moggré.















De Nieuwe Vermeer
De Nieuwe Vermeer: Een Heer van Stand

Het doek Heer van stand die zijn handen wast is al honderden jaren verdwenen. Creatief Nederland wordt ingeschakeld om dit werk van Johannes Vermeer nieuw leven in te blazen. Dionne Stax gaat op pad en ziet Een Heer van Stand gemaakt worden met glas, 5000 dobbelstenen, brons, potloden en zelfs bladgoud. Ook meesterschilders Maudy en Nard gaan aan de slag. Hun opdracht is: maak het verdwenen schilderij precies zoals Vermeer dat destijds gedaan zou hebben. Wie slaagt daar het beste in? Alle deelnemers worden op weg geholpen én beoordeeld door Pieter Roelofs en Abbie Vandivere.



Onze man bij de Taliban
Onze man bij de Taliban: Hetzelfde liedje

In Afghanistan lijkt de geschiedenis van Iran zich te herhalen. De taliban verbieden ook muziek, muzikanten worden gedood of verdwijnen spoorloos, overspelige vrouwen mogen weer gestenigd worden, de universiteiten gaan dicht, de vrouwen verdwijnen steeds verder uit het straatbeeld. Het is bekend terrein voor Thomas Erdbrink, voormalig correspondent Iran. 43 jaar nadat Khomeiny daar aan de macht kwam, klimmen Iraanse mannen en vrouwen weer dagelijks op de barricades om voor hun vrijheid op te komen. In Kabul begint dat allemaal pas, maar de talibanleiders maken haast.



Reizen Waes Wereldsteden
Reizen Waes Wereldsteden: Dubai

Nog maar 50 jaar geleden was Dubai een klein en volstrekt onbekend vissersstadje aan de rand van de woestijn. Tot er in het midden van de vorige eeuw olie wordt ontdekt en Dubai in sneltempo uitgroeit tot de grootste stad van de Emiraten. Samen met z'n gids Hattem gaat Tom op zoek naar de verhalen achter het glimmende imago van Dubai. Hij is er bovendien op het heetste moment van jaar en dat blijkt niet altijd even makkelijk.



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





3 op reis
3 op Reis: Basilicata (IT) & Sikkim (IN)

Freddy reist verder op zijn culinaire roadtrip door Italië. Hij leert nieuwe verhalen over het land aan de hand van de cucina povera, ofwel de armeluiskeuken. Hij is in Basilicata, een regio die ook wel de geheime tuin van Italië wordt genoemd, omdat je hier overal boerderijtjes vindt waar mensen nog hun eigen eten verbouwen. Na 1500 kilometer aan auto's en nachttreinen door India, eindigt Nienke's lange reis in Sikkim: de meest progressieve en dunst bevolkte staat van India, aan de voet van de Himalaya.



Zo doo wiejleu dat
Zo doo wiejleu dat: een eeuw Twente op film

Wat maakt Twente tot Twente? Welke veranderingen hebben de laatste eeuw plaatsgevonden? Deze documentaire vertelt het verhaal over een eeuw Twente en is samengesteld uit filmarchiefbeelden.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - FC Volendam

18m ago - Samenvatting van het Eredivisie Divisie-duel FC Twente - FC Volendam gespeeld op zondag 12 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - RKC Waalwijk

11m ago - Samenvatting van het Eredivisie Divisie-duel Ajax - RKC Waalwijk gespeeld op zondag 12 februari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.









Een Oorlog Reeds Verloren
Een Oorlog Reeds Verloren: Controle en centralisatie: in gesprek met Milo (3/3)

Er lijkt wereldwijd een duidelijke trend gaande richting meer controle via digitale systemen. Er is al veel gezegd over de aankomende CBDC, Central Bank Digital Currency; een plan dat officieel nog ontwikkeld moet worden maar welke om de een of andere reden nu al onvermijdelijk lijkt. Wat gaat dit voor ons betekenen, en is het nog mogelijk om een zekere mate van autonomie te bewaren in deze tijden? Deze en andere vragen behandelt Sven met oude bekende Milo in dit laatste deel van een drieluik korte gesprekken over de financiële markten. Volg Milo op zijn eigen kanaal Goud en Munt Punt: Klik hier deze en onze eerdere uitzendingen op Klik hier



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Controle en centralisatie: in gesprek met Milo (3/3)

Er lijkt wereldwijd een duidelijke trend gaande richting meer controle via digitale systemen. Er is al veel gezegd over de aankomende CBDC, Central Bank Digital Currency; een plan dat officieel nog ontwikkeld moet worden maar welke om de een of andere reden nu al onvermijdelijk lijkt. Wat gaat dit voor ons betekenen, en is het nog mogelijk om een zekere mate van autonomie te bewaren in deze tijden? Deze en andere vragen behandelt Sven met oude bekende Milo in dit laatste deel van een drieluik korte gesprekken over de financiële markten. Volg Milo op zijn eigen kanaal Goud en Munt Punt: Klik hier deze en onze eerdere uitzendingen op Klik hier



Mollenstreken
Mollenstreken

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren. In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?









Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?

Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten. Van alles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen proeven, al dan niet geblinddoekt, hoe lekker ze het vinden.



Vitesse
Vitesse: REACTIE | Een topdag voor Wittek! ????????

Vitesse heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. Thuis werd er op wilskracht met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. De ploeg van Phillip Cocu kwam vlak na rust met tien man te staan, na een rode kaart voor Carlens Arcus, maar dankzij een enorme dosis strijdlust en doelpunten van Million Manhoef en Maximilian Wittek kon Vitesse na negentig mooie minuten een overwinning bijschrijven. Marco van Ginkel maakte zijn rentree en maakte zelfs de wedstrijd vol.





Podium Klassiek
Podium Klassiek

Zangeres Elly Ameling wordt 90 jaar en ter ere daarvan ontvangt sopraan Lenneke Ruiten de Elly Ameling Ring uit handen van Robert Holl (75). Lenneke zingt Violon van Francis Poulenc en Die Mainacht van Johannes Brahms, begeleid door Thom Janssen. * De Nederlandse Bachvereniging toert rond met het programma Bach Fusion. Violist en artistiek leider Shunske Sato soleert in Bachs Vioolconcert in E groot. * Pianist Aidan Mikdad brengt hij zijn debuut-cd uit. * De vijf strijkers van Woodcraft, winnaars van de Dutch Jazz Competition, spelen een eigen compositie gebaseerd op een thema van de 19e-eeuwse Russische componist Anton Arensky.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.





Welkom in de prehistorie
Welkom in de prehistorie

De grote kenner Charles Darwin is hoofdgast en vertelt Dorine alles over het ontstaan van leven op onze planeet, over de ijstijd, de neanderthalers en over de eerste mensen, die zich vanuit Afrika verspreiden over de hele wereld, en zich langzaam ontwikkelen. Het meisje van Yde/het veenlijk komt hem verrassen. Met o.a. Het ontstaan van de mens, Vuursteen en Het oer-weerbericht.



Gio
Gio: OP VAKANTIE VOOR EEN SPECIALE REDEN!????????

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen.



Wildernis onder water
Wildernis onder water: Op de bodem van de Zuiderzee

Het is nog maar 100 jaar geleden dat het IJsselmeer de Zuiderzee was. De beslissing om de Zuiderzee af te sluiten voor veiligheid en landbouwgrond maakte een einde aan een uitgestrekt natuurgebied, vergelijkbaar met de Waddenzee. Ook was de Zuiderzee gevaarlijk en verloor men eeuwenlang land aan de golven. De nieuwe polders, de Wieringermeer, Noordoostpolder en Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, bestaan nog geen 90 jaar en toch vindt de natuur weer langzaam haar weg terug. Zo zijn er mogelijk sporen van middeleeuwse karpers te vinden in de Oostvaardersplassen en nemen wilde planten het langzaam over in het Waterloopbos in de Noordoostpolder.



Vitesse
Vitesse: REACTIE | Marco van Ginkel is ???? ????????

Vitesse heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. Thuis werd er op wilskracht met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. De ploeg van Phillip Cocu kwam vlak na rust met tien man te staan, na een rode kaart voor Carlens Arcus, maar dankzij een enorme dosis strijdlust en doelpunten van Million Manhoef en Maximilian Wittek kon Vitesse na negentig mooie minuten een overwinning bijschrijven. Marco van Ginkel maakte zijn rentree en maakte zelfs de wedstrijd vol.



NATUUR DE LUXE
NATUUR DE LUXE

Shownieuwsprogramma dat de kijkers door ons prachtige NATUUR DE LUXE nieuws leidt. Het zet je steeds weer met beide luxe benen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.













Kruispunt
Kruispunt: Yljo van Donselaar

In de serie 'Verschilmakers' volgen we Yljo van Donselaar uit Ter Apel. Vorige zomer zette hij zich op een bijzondere manier in voor de vele vluchtelingen en asielzoekers in Ter Apel die onder de blote hemel moesten slapen, omdat er geen plek meer was in het azc. Yljo, die zelf groepsbegeleider is in 'Huize Henricus' voor mensen met een beperking, werd daarbij ook regelmatig geholpen door enkele van zijn cliënten. Yljo zit ook nu nog niet stil. Over de bevlogenheid van deze verschilmaker praat Kruispunt ook met zijn vrouw en ouders.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Leeuwen in actie ????#Short #Shorts

BELLiNGA JAARMOViE 2022 ???? | Jaaroverzicht ?? KERSTSPECiAL 8.0 #2684 Klik hier #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google BELLINGA FILM Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel 42 Fara 34 Luan 10 Lucilla 8, Luxy 3 ,Lucius1 Woezel Pip Bellinga INSTAGRAMS: Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier MAIL STUREN? MAG NAAR: Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov 2013 1e vlog: Klik hier 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen betaalde samenwerking. Voor informatie over richtlijnen, Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Can Tsunoda and De Vries Score Big Points with AlphaTauri's AT04? | F1 Launches 2023

After a muted 2022 season saw AlphaTauri finish ninth in the standings, a new driver dynamic and fresh paint scheme could be what the team need to climb the ranks. Lawrence Barretto was on the ground to check out the new look for their 2023 car, the AT04, and chat with the drivers. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Studio Sport Live
NOS Studio Sport Live: WB Schaatsen en WB Shorttrack

Met live beelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag. Ook met interviews en reportages.



Het verhaal van Roxy
Het verhaal van Roxy: Klaslokaal

Roxy zit in de les en wordt opeens gefilmd zonder dat ze dat wil.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting sc Heerenveen - Feyenoord

12m ago - Samenvatting van het Eredivisie Divisie-duel sc Heerenveen - Feyenoord gespeeld op zondag 12 februari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - FC Utrecht

13m ago - Samenvatting van het Eredivisie Divisie-duel Vitesse - FC Utrecht gespeeld op zondag 12 februari.







vThorben
vThorben: DIT WAS ZO SPANNEND????????????

Bedankt voor het kijken naar deze Fortnite video Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen!! SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com MIJN SETUP: Headset: ASTRO Gaming A40 TR: Klik hier Logitech G915: Klik hier Logitech G502 LIGHTSPEED: Klik hier Logitech G840 XL: Klik hier Logitech Brio 4K Stream Edition: Klik hier ASTRO Gaming C40 TR: Klik hier Blue Blackout Spark SL: Klik hier Blue Compass: Klik hier Blue The Pop: Klik hier MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier





10e
10e: Philippe is de slechtste vlogger van België - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 013

In de derder backstagevlog van het derde seizoen van De Avondshow komen er veel faxen binnen, gaat Tex koken en bakt Soon Mi pannenkoeken ? Wil je me iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of FAX: +31 20 244 68 11 of MAIL: vlogliefjes@gmail.com ? muziek: Epidemic Sound VOLG ME HIER ? Instagram: Klik hier Twitter: Klik hier







EnzoKnol
EnzoKnol: DIT IS NIET NORMAAL MEER MAN!! #3471

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: Klik hier kledinglijn ? Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier je alleen korte & grappige momenten zien? Klik dan hier: Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



SLAM!
"Het liefst doe ik het de hele dag door ????????" - DATEN IN BAD | SLAM!

In Daten in Bad zetten we twee singles samen in bad voor een spannende date. Ze krijgen de tijd om elkaar de zwemkleding van het lijf te vragen, tot het bad leeg is gelopen. Er is één maar: het gezicht van de ander blijft verborgen. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Easytoys: Klik hier je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Locatie: Van der Valk Almere Klik hier









Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard (v) - PSV (v)

15m ago - Een samenvatting van de Azerion Vrouwen Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PSV.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Iets met Bavianen billen ???? #short #shorts

BELLiNGA JAARMOViE 2022 ???? | Jaaroverzicht ?? KERSTSPECiAL 8.0 #2684 Klik hier #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google BELLINGA FILM Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel 42 Fara 34 Luan 10 Lucilla 8, Luxy 3 ,Lucius1 Woezel Pip Bellinga INSTAGRAMS: Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier MAIL STUREN? MAG NAAR: Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov 2013 1e vlog: Klik hier 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen betaalde samenwerking. Voor informatie over richtlijnen, Klik hier



Brugklas Weekoverzicht
Brugklas weekoverzicht

De ontroerende, grappige, aangrijpende of spannende schoolverhalen worden op een realistische en directe manier in beeld gebracht. Het houdt de jeugdige kijker een spiegel voor. Dit seizoen worden Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike gevolgd.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles

12m ago - Een samenvatting van het Eredivisieduel tussen Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles van zondag 12 februari 2023.













FORMULA 1
Nyck de Vries "Belongs" in Formula 1 | F1 Launches 2023

Powered up and ready to go for his rookie season, we get to know Nyck de Vries at the AlphaTauri AT04 launch in New York! From his one-off race with Williams, to his relationship with Yuki Tsunoda, and his integration into the Red Bull squad as a whole, it's all here! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Indonesië

Studenten op West-Java in Indonesië scoren laag als het gaat om lezen, wiskunde en wetenschap. Leraren kunnen de technologische veranderingen niet bijbenen. U kunt helpen het onderwijs op zeventig scholen te verbeteren.



Flexe meiden
Flexe meiden: Ontmaskering

Het is bijna zover: het afscheidsfeest van Cindy. Maar besties Cindy en Vera praten niet meer met elkaar en Roxy heeft de hele vriendengroep om haar vinger gewonden. Alles lijkt verloren. Tot Vera een schokkende ontdekking doet over de ware identiteit van Roxy.



Buitenhof
Buitenhof

De beelden van de aardbeving in Turkije en Syrië gingen de hele wereld over. Fotograaf en filmmaker Ahmet Polat met een nieuwsfoto uit het rampgebied. * President Zelensky was in Europa en drong aan op extra steun in de vorm van F16's. Een gesprek met PvdA-Kamerlid Kati Piri en oud-Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp. * Afgelopen vrijdag opende de Vermeer-tentoonstelling in het Rijksmuseum. Rijksmuseum-directeur Taco Dibbits, restaurator van het Mauritshuis Abbie Vandivere en privéverzamelaar Thomas Kaplan over Hollandse meesters. * Koert Lindijer beschrijft zijn liefde voor Afrika in zijn boek Een wolkenkrabber op de Savanne.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: De waarde van Gods woord

De psalmschrijver in de Bijbel zegt dat hij juist door God te gehoorzamen in vrijheid komt, want vrijheid is dat je de beperkingen vindt die bij je eigen 'ik' aansluiten. Of heel eenvoudig: als iedereen op de wereld zich aan de tien geboden zou houden, dan zag het er een stuk fijner uit. Toch?



Ivo op zondag
Ivo op zondag

Ivo Niehe kijkt naar het leven van inspirerende kunstenaars, kiest de juiste muziek voor de zondag en zoekt het antwoord op de vraag: hoe ziet de zevende dag van de week eruit van bekende landgenoten in binnen- en buitenland? Wat is hun ideale zondag? Ook opent hij het rijke archief van de TV Show.





WNL op zondag
WNL Op Zondag

Te gast: CDA-partijleider Wopke Hoekstra over migratie en de dienstplicht, schrijver Lale Gül en publicist Zihni Özdil over Turkije en de positie van president Erdogan, hoogleraar David Smeulders over energie en fotograaf Bart Maat over zijn politieke foto's.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Jurgen Jansen

Twee jaar is Jurgen Jansen nu pastoor van drie parochies in Twente. En hij is gelukkiger dan ooit, want daar in de kerken rond de Lambertusbasiliek in Hengelo ontdekt Jurgen Jansen dat hij tijd moet maken voor de innerlijkheid om verbonden te kunnen zijn met de mensen in de parochies.



VeraCamilla
VeraCamilla: Mijn 31ste verjaardag + cadeaus! Het was GEWELDIG! | Weekvlog 6 | Vera Camilla

Ik was jarig en werd enorm lief verrast! Ook laat ik mijn cadeaus zien. Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Emma Sleep. Met mijn code VERACAMILLA10 krijg je 10% extra korting Klik hier volledige Google Adsense oprengst van deze video wordt gedoneerd aan Giro 555. ?? Abonneer GRATIS Klik hier En blijf op de hoogte van al mijn video's! Volg me ook op: ? Instagram Klik hier Facebook Klik hier ook deze video's: ? Mijn burn-out Klik hier De burn-out vlog: hoe is het om een burn-out te hebben? Klik hier Opmaken na half jaar geen make-up dragen Klik hier Mijn rosacea huidverzorgingsroutine Klik hier Make-up routine 2020 Klik hier Alles over body positivity (ft. Bodysposipanda) Klik hier Een week geen BH dragen Klik hier Ik probeerde een menstruatiecup Klik hier Mijn oorpiercings Klik hier maak gebruik van affiliate links. Deze video bevat een betaalde samenwerking met Emma Sleep. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Rozemarijn van 't Einde

Al vele keren is theoloog en klimaatactivist Rozemarijn van 't Einde opgepakt, terwijl ze in haar rolstoel straten en onlangs ook de A12 bezette, om aandacht te vragen voor de staat van het wereldwijde klimaat. Tegelijkertijd heeft ze te kampen met een fysieke aandoening. Toch peinst ze er niet over om ermee te stoppen. In gesprek met Jurjen ten Brinke vertelt Rozemarijn waar haar heilige woede vandaan komt en waarom burgerlijke ongehoorzaamheid volgens haar de enige manier is om te zorgen dat de wereld verandert.





Zappsport Kantine
Zappsport Kantine: 2 tegen 20 zaalvoetbal

Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, beide gespeeld door Ron zelf, aan bod.



De verwondering
De verwondering: Ans Markus

De mysterieuze kunstenares Ans Markus werd beroemd met haar schilderijen van vrouwen in windsels. De windsels staan symbool voor veiligheid en geborgenheid, maar ook voor het verbergen van wie je echt bent. Dat laatste heeft Ans lang gedaan. Haar eerste man mishandelde haar, waardoor ze zeer onzeker werd. Tot ze op haar dertigste, na de scheiding van haar man, ontdekte dat ze groot talent voor schilderen had. De schilderkunst hielp Ans om zichzelf te worden en haar moeilijke verleden achter zich te laten. Bovendien zag ze dat veel vrouwen zichzelf in haar werk herkenden. Nu, op haar 76e, durft Ans eindelijk helemaal zichzelf te zijn.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: Wanneer Je Een Misfit Bent…

Wie misft er ook de leuke misfit uniformen? - met@fennaramos8204 @NiekRoozen Nienke van Dijk & Jolijn Henneman



AFC Ajax
AFC Ajax: WARMING UP ???? | Ajax ???? RKC Waalwijk

In speelronde 21 gaat Ajax op jacht naar de derde Eredivisie-overwinning op rij. RKC Waalwijk komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en in deze Warming Up kom je in de stemming voor het duel aan de hand van de wekelijkse quizvraag, de laatste Ajax - RKC, een memobabele editie en dit keer gaat het verhaal over Derk Boerrigter. #ajarkc #warmingup ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
PREVIEW ???? | sc Heerenveen - Feyenoord | Eredivisie #21

Feyenoord reist af naar Friesland! In speelronde 21 wacht het uitduel met sc Heerenveen, gecoacht door oud-speler en UEFA Cup-held Kees van Wonderen. Na deze Preview-video ben je klaar voor vanmiddag 14:30 uur. #heefey ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



Kindertijd
Kindertijd: Proefjes: Schrijven met kleur

In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LEKKER SPETTEREN VAN DE WATERGLiJBAAN | Bellinga Vlog #2732

BELLiNGA JAARMOViE 2022 ???? | Jaaroverzicht ?? KERSTSPECiAL 8.0 #2684 Klik hier #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google BELLINGA FILM Klik hier Video bevat een barterdeal verblijf met Klik hier Voor informatie over richtlijnen, Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel 42 Fara 34 Luan 10 Lucilla 8, Luxy 3 ,Lucius1 Woezel Pip Bellinga INSTAGRAMS: Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier MAIL STUREN? MAG NAAR: Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov 2013 1e vlog: Klik hier 2021: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.