True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT - Alle afleveringen

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 141

Met in deze uitzending: -Wat is het geheim van cabaretduo Yentl & De Boer? -Correspondent Lia van Bekhoven over het tv-interview met de Britse prinsen William en Harry over hun moeder Diana.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 140

Met in deze uitzending: -Elske DeWall en Brace vertellen over hun liefdesverleden en laten bijpassende liedjes horen. -Jan van Hooff en Ruurd Jelle van der Leij vertellen over de nieuwe BBC-documentaire 'Spy in the Wild' waarin robots te zien zijn die bedrieglijk veel op echte dieren lijken. -Fereno Schoonen is de trotse eigenaar van een bijzonder huis. Sinds gisteren staat zijn woning te koop op Funda en dat is niet onopgemerkt gebleven. - Carlo Boszhard vertelt over de series en programma's die deze vakantieperiode volgens hem uitermate geschikt zijn voor de thuisblijvers.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 139

Met in deze uitzending: -Thomas van der Vlugt van StukTV ging met Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens op pad in Mosul. -De 16-jarige dj Mark Villa mag optreden op Tomorrowland. -Hanina Ajarai biedt excuses aan voor haar column in het AD. -Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan en chef-kok Niven Kunz over het eten van vlees. -Straatmuzikant Capti Rando treedt op. -Peter R. de Vries duikt in de zaak van de onopgeloste moord op het 6-jarige schoonheidskoninginnetje JonBenét Ramsey.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 138

Met in deze uitzending: -Michiel Vos over de impopulariteit van Donald Trump. -Acteur Jochum ten Haaf over zijn rol in 'Dunkirk'. -'Oma' Rika Koppers van 93 vertelt wat haar geheim is om kwiek te blijven.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 137

Met in deze uitzending: -Winston Gerschtanowitz vertelt hoe het met hem gaat. -Acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg en filmkenner René Mioch over hun plannen. -In de 'RTL Summer Night Foodtruck' wordt geïmproviseerd door topchef Jermain de Rozario. -Arjan Postma over de plotseling roze gekleurde vogelplas op Texel.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 136

Met in deze uitzending: -Albert Verlinde blikt terug op de musical 'The Bodyguard' en vertelt over zijn nieuwe plannen. -Aandacht voor de onthulling van het Nationaal Monument MH17, gemaakt door kunstenaar Ronald Westerhuis.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 135

Met in deze uitzending: -Susan Smit met de beste boeken om te lezen in de zomervakantie. -Kan iedereen zingen? Zangcoach Babette Labeij denkt van wel. -Patissier Robèrt van Beckhoven, presentatrice Chazia Mourali en zangeres Katell Chevalier over 'Quatorze Juillet' en het populaire vakantieland Frankrijk. -Dennis Weening en Linda Hakeboom over de populariteit van festivals.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 134

Met in deze uitzending: -De mannen van StukTV hebben een liedje opgenomen met Wolter Kroes. -Diederik Jekel laat zien hoe je geluidsgolven zichtbaar maakt. -Politiechef Twente Janny Knol en agente Lianne Ekkel leggen uit hoe de politie steeds actiever wordt op internet. -Straatmuzikanten Edwin & Steef treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 133

Met in deze uitzending: -Weerkoningin Helga van Leur over de oorzaak van de enorme regenval sinds gisteravond. -Thijs Römer over zijn absolute filmheld: acteur en regisseur Robert Redford. -Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, over de kans op aanslagen in Nederland.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 132

Zomerse avondtalkshow waarin Beau van Erven Dorens bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Marieke Elsinga brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 131

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom over zomerhits. -Alex van Hooff, directeur van Burgers' Zoo, over het nieuwe themagebied in zijn dierentuin: de grootste overdekte mangrove ter wereld. -Sportarts Edwin Goedhart en Voetbal International-journalist Freek Jansen over de situatie rond Ajacied Abdelhak Nouri. -Het muzikale YouTube-duo Suzan & Freek treedt op met 'Hips Don't Lie'. -Fans van Max Verstappen teleurgesteld.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 130

Met in deze uitzending: -Jeroen van Koningsbrugge vertelt over zijn sabbatical in Amerika. -Jan Jaap van der Wal over zijn mooiste zomerbaantje ooit. -Jonas Blue treedt op met zijn nieuwe single 'Mama'.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 129

Met in deze uitzending: -Waldemar Torenstra over de films van topregisseur Martin Scorsese. -Glennis Grace over haar eerste internationale succes. -Schatzoeker Martin van Hees over zijn bijzondere vondsten. -Vlogger SnapKing over zijn dubieuze 0900-nummer. -Bioloog en matchmaker Patrick van Veen over het resultaat van `Married At First Sight´.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: GTST gaat ook in de zomerstop gewoon door

Met in deze uitzending: -Everon Jackson Hooi en Rohan Gottschalk over 'GTST Magazine' en het geheim van een goede cliffhanger. -Vrijdag 7 juli start het North Sea Jazz Festival, waar Grace Jones, Gladys Knight, Erykah Badu en Mary J. Blige optreden. Berget Lewis en Shirma Rouse over de invloed van deze legendarische vrouwen op hun leven. -Basketballer Jesper Jobse en BMX'er Daniel Wedemeijer over 3x3 Basketbal en BMX freestyle, nieuwe onderdelen op de Olympische Spelen van 2020. -Helga van Leur beantwoordt in haar rubriek 'Wat nou weer?!' de leukste weervragen.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Late Night "Afl. 127"

Met in deze uitzending: -Jandino Asporaat over het voorwoord dat hij mocht schrijven in de biografie van zijn superheld, comedian Kevin Hart. -Peter R. de Vries vertelt over de zaak die hem deed besluiten om misdaadjournalist te worden. -De autistische Martijn Goorts is opnieuw naar Thailand gevlucht uit angst om gedwongen opgenomen te worden. Martijns zussen Hilde en Irene leggen uit waarom hun broer steeds tussen wal en schip belandt. -Topchef Jermain de Rozario gaat in zijn foodtruck aan de slag om binnen een uur een verrassende maaltijd op tafel te toveren.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Late Night "RTL Summer Night 2017 Afl. 1"

Met in deze uitzending: -Ronnie Flex bracht vanuit het niets een nieuw album uit. Zijn collega-rapper Boef breekt al weken record na record op Spotify. Samen met hun manager Ali B praten ze over hun succes. -Actrice Monic Hendrickx rondde onlangs haar vijfde en laatste 'Penoza'-seizoen af. Ze vertelt welke nieuwe uitdaging haar te wachten staat. -Met meer dan 750.000 doden per jaar is de mug met afstand het gevaarlijkste dier op aarde. En dit aantal dreigt toe te nemen. Muggenexpert Bart Knols, die samen met met Bill Gates de noodklok luidt in de documentaire 'Mosquito', schuift aan. -Hoofdredacteur Anton de Wit van het Katholiek Nieuwsblad over de legalisering van het homohuwelijk in Duitsland.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Late Night "Afl. 125"

Met in deze uitzending: -Helga van Leur neemt vandaag na 20 jaar afscheid als weervrouw bij 'RTL Nieuws'. -Trijntje Oosterhuis en Frits Spits over de schoonheid van het Nederlandse lied. -De dames van OG3NE vertellen over de moeilijke periode die ze nu privé meemaken en over hun muzikale toekomstplannen.

Deze uitzending bekijken