True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT - Alle afleveringen

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 159

Met in deze uitzending: -De Ierse band The Script geeft een voorproefje van hun album 'Freedom Child' en de single 'Rain'. -Hockey-iconen Naomi van As en Ellen Hoog blikken terug op hun carrière en vertellen ze of de hockeydames kans maken op de Europese titel. -Rapper Lil' Kleine ging deze week op pad met zijn oma om haar een belangrijke mededeling te doen. -Frank van Vliet en Songül Sentürk vertellen over hun sprookjesliefde waarin muziek een cruciale rol speelt. -Gjalt Jellesma, voorzitter van BOink, en Wout Jansen, directeur van twee BSO's, reageren op het misbruik door Bart C.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: ARTL Summer Night - flevering 158

Met in deze uitzending: -Sofie van den Enk en Bracha van Doesburgh maakten een survivalgids, inclusief tips en blunders, voor nieuwe basisschoolouders. -De getalenteerde straatmuzikant Khalil Toumi treedt op. -'The Dark Tower' (Stephen King) gaat in première. Regisseur Tim Oliehoek verklaart het succes van gruwelfilms. -Eindredacteur én biograaf Edwin Gitsels volgt zijn oud-collega Annemieke Raatsie, die al zeventien jaar op het randje van de dood balanceert. -Danny Ghosen en Robert Jensen over het geweld in Charlottesville.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 157

Met in deze uitzending: -YouTuber Rutger Vink over pesten op school. -Singer-songwriter Wulf treedt op met zijn eerste solosingle 'Mind Made Up'. -Peter R. de Vries bespreekt een oude vermissingszaak.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 156

Met in deze uitzending: -Hoogleraar Frans van Knapen begrijpt niets van de massale angst voor besmette eieren. Volgens hem lijden we aan 'chemofobie'. -Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg over 25 jaar Lowlands. -Albert Jan van Rees en Pepijn Gunneweg over een nieuw seizoen 'Foute Vrienden'. -Een groep oud-studenten van de TU Eindhoven brengt een auto op de markt die kan rijden op zonne-energie. -Aloys van Rest, directeur Defence For Children, over de zaak rond de uitgezette Armeense moeder.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 155

Met in deze uitzending: -Hans Klok laat een nieuwe goocheltruc zien en vertelt over zijn komende shows. -Actrice Tine Joustra en stuntteameigenaar Marco Maas over de Hollywoodfilm 'The Hitman's Bodyguard', die deels werd opgenomen in Amsterdam. -Ronald Vlieland en Dennis Bakkum verbraken het wereldduurrecord tennissen. -Victor Remouchamps, vader van de 8-jarige Sharleyne die in 2015 van een flat viel, is te gast. Hij verdenkt de moeder van Sharleyne van moord of doodslag en wil weten of de jeugdzorgmedewerkers verwijtbaar hebben gehandeld. -Tim Douwsma en Henk Dissel praten over 'piratenmuziek' en treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 154

Met in deze uitzending: -Televisiemaker Matthijs Kleyn en zanger Danny Vera over Elvis Presley en de theorie dat hij nog zou leven. -De 36-jarige Jalila Essaïdi vertelt over haar baanbrekende ideeën; uitvindingen die worden geïnspireerd door de natuur. -Jack van Gelder over schandalen rond beroemde sporters. -Mark Buissink maakt veelbekeken 'uitpakfilmpjes' van speelgoed.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 153

Met in deze uitzending: -Foodexpert Miljuschka Witzenhausen reisde af naar Londen voor een interview met de Britse tv-chef Jamie Oliver. Hij vertelt hoe je met slechts vijf ingrediënten een lekker gerecht kunt maken. -De Haarlemse pakkenmaker Giuseppe Cavallaro over zijn droom die uitkomt: hij gaat de pakken leveren voor de selectie van voetbalclub Arsenal. -De getalenteerde 13-jarige straatmuzikant Harmonie uit Londen treedt op. -Marc van der Linden en Wouke van Scherrenburg besteden aandacht aan het overlijden van Jorge Zorreguieta, de vader van Koningin Máxima.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 152

Met in deze uitzending: -Fotograaf William Rutten over de cover die hij maakte voor LINDA.mode en andere bijzondere fotoshoots. -De 18-jarige Lotte van der Zee won de titel 'Miss Teenager'. -Kinderneuroloog Sigrid Pillen en de ouders van de 4-jarige Noah over de ernstige slaapstoornis van Noah. -Journalist Pim Lindeman over de mysterieuze vermissing van Joey Hoffman in Turkije.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 151

Met in deze uitzending: -Filemon Wesselink en Birsen Basar over de Netflix-serie 'Atypical'. -Robert Jensen over de Amerikaanse president Donald Trump en diens eigen nieuwsprogramma, 'Trump TV'. -K's Choice bestaat 25 jaar en treedt op. -Roos Seegers won negen medailles op het EK Eenwieleren. -Sportjournaliste Barbara Barend en oud-aanvoerder Daphne Koster over de Europese titel van 'onze' Oranje Leeuwinnen. -Freddy Vaatstra en advocaat Yehudi Moszkowicz over de stalker van de moeder van de in 1999 vermoorde Marianne Vaatstra.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 150

Met in deze uitzending: -Jody Bernal vertelt over zijn carrière en treedt op met zijn nieuwe hit, 'La Colegiala'. -Aandacht voor het EK vrouwenvoetbal met Minke Booij, manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, sportjournaliste Barbara Barend en internationals Tessel Middag en Merel van Dongen. -Sanne Langelaar en Cas Jansen over de vrolijke, nieuwe Videolandserie 'Vaders & Moeders'. -Richard Groenendijk en Art Rooijakkers blikken vooruit op de Amsterdamse Canal Parade.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 149

Met in deze uitzending: -Actrice Anna Drijver over haar favoriete acts op theaterfestival De Parade. -Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Ellen van Langen Olympisch goud won op de 800 meter hardlopen. -Straatmuzikant Jaco Oskam treedt op. -Lichelle Fisser verloor haar arm bij een busongeluk in India. Ze wil nu een inspiratiebron voor anderen zijn.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 148

Met in deze uitzending: -Thijs Römer bespreekt de actrice Jennifer Lawrence. -Jayden Rodrigues heeft met drie jongens uit Italië, Nederland en Amerika de YouTube-boyband Continuum opgezet. -Gert Griffioen doet zijn verhaal over de terreur van zijn 81-jarige buurman. -Dopingexpert Peter van Eenoo en oud-schaatser Mark Tuitert vertellen over de documentaire 'Icarus' over het Russische dopingschandaal tijdens de Olympische Spelen van 2014. -Cabaretière Lenette van Dongen en NRC-journalist Wouter van Noort over digitale verslaving.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 147

Met in deze uitzending: -Anna Nooshin en plus-size model Danielle van Grondelle pleiten voor meer diversiteit in de mode-industrie. -Lost Frequencies treedt op. -Voedingswetenschapper Martijn Katan over Ancel Keys, dé man die van alles ontdekte over gezonde en ongezonde vetten. -Sierd de Vos en sportmarketeer Bob van Oosterhout over de transfergekte in de voetbalwereld. -Peter R. de Vries over de spraakmakende moord op studente Meredith Kercher, tien jaar geleden.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 146

Met in deze uitzending: -Goedele Liekens over 'seksmoe' zijn. -Jennie Lena en Dwight Dissels praten over gospelmuziek en treden op. -Jerôme Hoogstraten gaat voor het goede doel een halve marathon lopen. Achteruit! -Ervaringsdeskundige Ilana de Boer en sociaal psycholoog Jan-Willem van Prooijen over het 'omstandereffect'.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 145

Met in deze uitzending: -Antoinette van de Water doet onderzoek en leidt projecten om de wilde olifant te redden. -Erik en Hermien Kuiper zijn de beste ijsmakers van Europa. -Di-Rect treedt op met de nieuwe single 'Rockstar'. -Ronald Molendijk en Leon Verdonschot over de concerten die U2 dit weekend geeft in de Amsterdam ArenA. -Miljuschka Witzenhausen heeft culinaire tips voor vakantiegangers. -Noah Záborszky en Loiza Lamers zijn blij met de genderneutrale communicatie van de gemeente Amsterdam en de NS.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - A flevering 144

Met in deze uitzending: -Oorlogscorrespondent Harald Doornbos waarschuwt voor terugkerende Syriëgangers. -Regisseur Tim Oliehoek bespreekt de meest controversiële films ooit. -Barbara Barend en Leoni Blokhuis over het Nederlands vrouwenelftal. -Klimaatwetenschapper Sander Veraverbeke en vakantiegangers Quinty Blok en Simon van der Zon over de bosbranden in Zuid-Europa. -Stadskunstenaar Rocco Verdult werkt aan de populariteit van Helmond.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 143

Met in deze uitzending: -Helga van Leur geeft antwoord op kijkersvragen over de zon. -Gordon start de eerste 'healthy drive-through' van Europa. -Steven Brunswijk, alias BraboNeger, liep een dag mee met de jeugdagente Anke Soeterboek. Aan de hand van de door Steven gemaakte vlogs, doen ze hun verhaal.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 142

Met in deze uitzending: -William Rutten over de eigenaardigheden van grote wereldsterren. -Thierry Baudet, partijleider van Forum voor Democratie, gaat deze zomer in gesprek met de kiezer. -Judith Walker over haar plannen de wereld te verbeteren met haar bedrijf African Clean Energy. -SIRE-directeur Lucy van der Helm reageert op de ophef rond de campagne om jongens meer te laten ravotten. -Gerard Ekdom over hits die in een compleet andere context worden gebruikt, of misbruikt.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 141

Met in deze uitzending: -Wat is het geheim van cabaretduo Yentl & De Boer? -Correspondent Lia van Bekhoven over het tv-interview met de Britse prinsen William en Harry over hun moeder Diana.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 140

Met in deze uitzending: -Elske DeWall en Brace vertellen over hun liefdesverleden en laten bijpassende liedjes horen. -Jan van Hooff en Ruurd Jelle van der Leij vertellen over de nieuwe BBC-documentaire 'Spy in the Wild' waarin robots te zien zijn die bedrieglijk veel op echte dieren lijken. -Fereno Schoonen is de trotse eigenaar van een bijzonder huis. Sinds gisteren staat zijn woning te koop op Funda en dat is niet onopgemerkt gebleven. - Carlo Boszhard vertelt over de series en programma's die deze vakantieperiode volgens hem uitermate geschikt zijn voor de thuisblijvers.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 139

Met in deze uitzending: -Thomas van der Vlugt van StukTV ging met Midden-Oostencorrespondent Olaf Koens op pad in Mosul. -De 16-jarige dj Mark Villa mag optreden op Tomorrowland. -Hanina Ajarai biedt excuses aan voor haar column in het AD. -Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan en chef-kok Niven Kunz over het eten van vlees. -Straatmuzikant Capti Rando treedt op. -Peter R. de Vries duikt in de zaak van de onopgeloste moord op het 6-jarige schoonheidskoninginnetje JonBenét Ramsey.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL Late Night/ Summer Night: RTL Summer Night - Afl. 138

Met in deze uitzending: -Michiel Vos over de impopulariteit van Donald Trump. -Acteur Jochum ten Haaf over zijn rol in 'Dunkirk'. -'Oma' Rika Koppers van 93 vertelt wat haar geheim is om kwiek te blijven.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 137

Met in deze uitzending: -Winston Gerschtanowitz vertelt hoe het met hem gaat. -Acteur en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg en filmkenner René Mioch over hun plannen. -In de 'RTL Summer Night Foodtruck' wordt geïmproviseerd door topchef Jermain de Rozario. -Arjan Postma over de plotseling roze gekleurde vogelplas op Texel.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 136

Met in deze uitzending: -Albert Verlinde blikt terug op de musical 'The Bodyguard' en vertelt over zijn nieuwe plannen. -Aandacht voor de onthulling van het Nationaal Monument MH17, gemaakt door kunstenaar Ronald Westerhuis.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 135

Met in deze uitzending: -Susan Smit met de beste boeken om te lezen in de zomervakantie. -Kan iedereen zingen? Zangcoach Babette Labeij denkt van wel. -Patissier Robèrt van Beckhoven, presentatrice Chazia Mourali en zangeres Katell Chevalier over 'Quatorze Juillet' en het populaire vakantieland Frankrijk. -Dennis Weening en Linda Hakeboom over de populariteit van festivals.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 134

Met in deze uitzending: -De mannen van StukTV hebben een liedje opgenomen met Wolter Kroes. -Diederik Jekel laat zien hoe je geluidsgolven zichtbaar maakt. -Politiechef Twente Janny Knol en agente Lianne Ekkel leggen uit hoe de politie steeds actiever wordt op internet. -Straatmuzikanten Edwin & Steef treden op.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 133

Met in deze uitzending: -Weerkoningin Helga van Leur over de oorzaak van de enorme regenval sinds gisteravond. -Thijs Römer over zijn absolute filmheld: acteur en regisseur Robert Redford. -Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, over de kans op aanslagen in Nederland.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 132

Zomerse avondtalkshow waarin Beau van Erven Dorens bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Marieke Elsinga brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 131

Met in deze uitzending: -Gerard Ekdom over zomerhits. -Alex van Hooff, directeur van Burgers' Zoo, over het nieuwe themagebied in zijn dierentuin: de grootste overdekte mangrove ter wereld. -Sportarts Edwin Goedhart en Voetbal International-journalist Freek Jansen over de situatie rond Ajacied Abdelhak Nouri. -Het muzikale YouTube-duo Suzan & Freek treedt op met 'Hips Don't Lie'. -Fans van Max Verstappen teleurgesteld.

Deze uitzending bekijken

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT: RTL Summer Night - Afl. 130

Met in deze uitzending: -Jeroen van Koningsbrugge vertelt over zijn sabbatical in Amerika. -Jan Jaap van der Wal over zijn mooiste zomerbaantje ooit. -Jonas Blue treedt op met zijn nieuwe single 'Mama'.

Deze uitzending bekijken