True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

RTL GP: WTCC - Alle afleveringen

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Hongarije

De derde ronde van het WTCC wordt gehouden op de Hungaroring, even buiten Budapest. In 2015 en 2016 werden alle races gewonnen door Citroën, maar dat team is er dit jaar niet meer bij. De weg ligt dus open voor Tom Coronel en Nick Catsburg.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Italië

Dertig jaar geleden werd de allereerste race van het WTCC verreden op het circuit Monza. Na een afwezigheid van vier jaar keert het kampioenschap terug naar het snelle Italiaanse circuit.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Marokko

De aftrap voor het nieuwe seizoen van het WTCC wordt gegeven op de straten van Marrakech. Het dominante fabrieksteam van Citroën is er in 2017 niet meer bij, dus het kampioenschap ligt helemaal open. Nederland wordt vertegenwoordigd door Nick Catsburg en Tom Coronel.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Portugal

Verslag van het zevende raceweekend. In Portugal wordt de laatste Europese ronde verreden, waarna nog vijf overzeese circuits volgen. Portugal is het thuisland van Tiago Monteiro, die al aan de leiding heeft gestaan in de tussenstand.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Rusland

Verslag van het zesde raceweekend. Het strijdtoneel is de Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus een thuisrace, voor de Nederlander Tom Coronel is het verder reizen.

Deze uitzending bekijken

RTL GP: WTCC

RTL GP: WTCC: Duitsland

Verslag van het wereldkampioenschap toerwagens dat afreist naar Duitsland voor een race op een heel bijzonder circuit: de Nordschleife van de Nürburgring, ook wel bekend als de Groene Hel. Tom Coronel is een specialist op dit circuit en misschien kan hij een vervolg geven aan zijn zege in Marokko.

Deze uitzending bekijken