True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Navy NCIS - Alle afleveringen

Navy NCIS

Navy NCIS NCIS

Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit heeft een groot onderzoek tot gevolg door de Department of Defense. Haar methoden zorgen ervoor dat het team haar intenties in twijfel trekt. Gibbs’ kapper twijfelt aan de betrokkenheid van zijn zoon bij een misdaad, door de mediahype rond de nog niet geïdentificeerde dader. Hij vraagt Gibbs’ hulp.

Deze uitzending bekijken

Navy NCIS

Navy NCIS NCIS

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering is Directeur Vance nog volop aan het rouwen om het verlies van zijn vrouw en kinderen. Ondertussen ontdekt hij onverwachte persoonlijke informatie die hem aan alles laat twijfelen.

Deze uitzending bekijken

Navy NCIS

Navy NCIS NCIS

Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit heeft een groot onderzoek tot gevolg door de Department of Defense. Haar methoden zorgen ervoor dat het team haar intenties in twijfel trekt. In deze aflevering: Het NCIS team onderzoekt een auto-ongeluk van een marinier. Ze stuiten op een aantal verontrustende herinneringen uit het verleden van Abby tijdens haar eerste case.

Deze uitzending bekijken