True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Man with a Plan - Alle afleveringen

Man with a Plan

Man with a Plan

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltjes niet zo heilig zijn als hij dacht. Adam wordt overspoeld met oneindige eisen van zijn dochters lerares. Hij maakt een haastige beslissing, waardoor hij zich op een gevaarlijk terrein waagt bij Andi.

Deze uitzending bekijken

Man with a Plan

Man with a Plan

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltjes niet zo heilig zijn als hij dacht. Adam krijgt twee felbegeerde tickets voor een American football wedstrijd. Hij twijfelt wie hij mee moet nemen, zijn vrouw of zijn broer.

Deze uitzending bekijken

Man with a Plan

Man with a Plan

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt als snel dat zijn drie engeltjes niet zo heilig zijn als hij dacht.

Deze uitzending bekijken