True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Hotel SynDROOM - Alle afleveringen

Hotel SynDROOM

Hotel SynDROOM: Snelheidsduivels Johnny en Egor in Wegmisbruikers

De gasten van deze week staan weer te trappelen om het hotel te betreden. De Russische Egor is gek op alles wat verboden is en sleept Johnny hier maar al te graag in mee. Stefanie heeft een wel heel stoere hobby voor een 19-jarig meisje met het syndroom van Down. De vrolijke Roos zou heel graag een dagje personal assistent willen zijn van een bekende Nederlander.

Deze uitzending bekijken

Hotel SynDROOM

Hotel SynDROOM: Model Juliëtte schittert voor camera Kim Feenstra

Het wordt weer druk in het hotel. De eerste gasten zijn de jongens van het gehandicaptendartteam uit Hardenberg. Zij zijn groot fan van Michael van Gerwen en willen dolgraag een potje tegen hem darten. Philip is gek op alles wat met snelheid te maken heeft. Het is zijn droom om te vliegen in een vliegtuig. De 23-jarige Juliëtte heeft het syndroom van Down. Zij wil heel graag model worden.

Deze uitzending bekijken

Hotel SynDROOM

Hotel SynDROOM: Angelica brengt 'mysterieuze' man kopje koffie

Er komen drie gasten logeren in het hotel. De 19-jarige Sabine heeft een verstandelijke beperking. Haar passie is koken en het is haar grote droom om samen met een echte Italiaanse chef een eigen pizza te ontwikkelen. De vrolijke 17-jarige Angelika en haar zusje hebben allebei het Foetaal Alcohol Syndroom. Angelika is de allergrootste Marco Borsato-fan. In Den Haag woont Winand, een jongen van 20 jaar met het syndroom van Down. Winand wil niets liever dan beroemd worden! Of Johnny dat kan regelen, is nog maar de vraag...

Deze uitzending bekijken

Hotel SynDROOM

Hotel SynDROOM: Voetbalklassieker van het jaar: Ajax - Feyenoord

Het wordt deze week druk in het hotel! Het volledige gehandicaptenvoetbalteam uit Abcoude komt logeren. Johnny doet verder hard zijn best om de verhalen van de 22-jarige Kevin in een boek te bundelen. Ook de vrolijke Judith van 19 komt langs, en dat doet zij zingend. Zij zou ontzettend graag een keer met Danny de Munk op het podium staan.

Deze uitzending bekijken

Hotel SynDROOM

Hotel SynDROOM: Dolgelukkig met spel in de Dom

De 22-jarige Tessel is een sociaal en gezellig meisje met het syndroom van Down. Als paardengek is haar ultieme droom het rijden van een echte dressuurwedstrijd. De volgende gast is de 23-jarige Jitze, een zachtaardige jongen met het syndroom van Down, die helemaal bezeten is van dansen. Jitze zou dolgraag les krijgen van niemand minder dan Timor Steffens. De onafscheidelijke vrienden Tim en Ilias hebben beiden autisme. De 18-jarige Tim heeft de droom van zijn vriend Ilias ingestuurd: spelen op het orgel van de Domkerk in Utrecht.

Deze uitzending bekijken