True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Himmlers hersens heten Heydrich - Alle afleveringen

Himmlers hersens heten Heydrich

Himmlers hersens heten Heydrich: Dit verhaal is nooit af

De aanslagplegers worden door een bevriende parachutist verraden. Na een urenlange belegering van de kerk waar ze zaten ondergedoken, schieten ze zichzelf dood. Iedereen die hen geholpen heeft wordt geëxecuteerd. Na de oorlog koelen de Tsjechen hun woede op de Sudeten-Duitsers met moordpartijen en verkrachtingen op grote schaal. Als na jaren het pathologisch onderzoeksrapport van Heydrich vrijkomt, blijkt dat hij niet zoals gedacht stierf aan een infectie veroorzaakt door een paardenhaar. Maar hoe dan?

Deze uitzending bekijken

Himmlers hersens heten Heydrich

Himmlers hersens heten Heydrich: Hoofdpijn

De aanslagplegers zoeken koortsachtig naar de beste plek om Heydrich te doden. Heydrich waant zich sterker dan ooit. Hij woont met zijn gezin in een kasteeltje buiten Praag en zijn vrouw Lina voelt zich een prinses in sprookjesland. De aanslagplegers hebben de beste plek voor hun daad gevonden: een scherpe bocht waar de Mercedes af moet remmen. De Engelse stengun weigert op het moment suprême. Maar goddank hebben ze ook nog een bom.

Deze uitzending bekijken