True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Nederland.TV

Eigen Huis & Tuin - Alle afleveringen

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - compilaties

Evelyn is samen met Thomas op bezoek bij Sanne Vogel. Met haar huis is niets mis, behalve dat Sanne de vensterbanken verschrikkelijk vindt en graag haar radiatoren weg zou werken. Thomas stort zich verder op de enorme open haard van van Mariska en Alwin uit Gouda.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - compilaties

Evelyn is deze week bij Bridget Maasland waar een saaie patio mag worden omgebouwd tot een mooie loungeplek. In Nieuw-Vennep tovert Tom de voortuin van de familie Vallentin om tot een hippe, strakke en sfeervolle tuin, waar ook hun drie vrolijke meiden fijn kunnen spelen. Thomas is in Uithoorn te vinden. Hier legt hij de laatste hand aan de metamorfose van de ouderwetse, krappe badkamer van Stephanie en Arne. Wat vindt de familie van het eindresultaat?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - compilaties

Evelyn gaat langs bij een oude bekende van het programma, Froukje de Both. Zij weet als geen ander hoe het is om mensen te verrassen met een woonmetamorfose, maar nu wordt ze zelf eens verrast met een nieuwe zolder. Thomas mag een ouderwetse badkamer in Uithoorn omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Het bad mag er in ieder geval uit worden gesloopt en laat Thomas daar nu net twee hele leuke assistentes voor hebben geregeld.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - compilaties

Evelyn klopt aan bij schaatser Kjeld Nuis. De topsporter woont met zijn vriendin Jill en zoontje Jax in een leuk huis in Emmen. De tuin mist echter nog wat gezelligheid. Tom en Evelyn schieten te hulp en zorgen samen voor een leuk zithoekje voor het hele gezin. Tom heeft het druk, want hij begint deze week in Utrecht aan de tuin van Dave en Yvonne. Aan hem de taak om van het braakliggende stukje grond achter hun huis een hip en bloemig stadstuintje te maken. Thomas is in Vleuten bij Ariette en haar zoon om de keuken, die duidelijk toe was aan vernieuwing, af te maken.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - compilaties

Evelyn is deze week te vinden in het domein van Kim Kotter, Jaap Reesema en hun kleine grote trots, zoon Muck. Hun huis is tiptop in orde, maar in de badkamer heeft Jaap iets te enthousiast lopen zagen, boren en kitten. Het wordt een pittige klus voor Thomas. In Vleuten woont Ariette met haar zoon. Zij dromen al jaren van een nieuwe, frisse keuken. Vanwege tijd- en ruimtegebrek wordt de verbouwing jaar na jaar uitgesteld. Het is hoog tijd voor Thomas om een handje te helpen. En in Rotterdam maakt Tom een sfeervol balkonnetje voor Sonja.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 23" /23

Tom rondt de tuin van Ruben en Lisanne af. De industriële strandtuin is intiem, modern en heeft genoeg plek voor alle vrienden en familie. In Elst legt Thomas de laatste hand aan de speelzolder voor Finn en Dex. Een droomplek met een vakkenkast vol verrassingen, klimrekken en hangnetten. En we sluiten af bij onze eigen Tom. Evelyn en Thomas krijgen een kijkje in zijn nieuwe huis en gaan samen met hem aan de klus. Ze maken prachtige schuifdeuren en proosten op een mooi seizoen vol klusinspiratie.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 22" /22

Evelyn is te gast bij actrice Eva van de Wijdeven. Zij heeft net een nieuw huis gekocht en is druk bezig met klussen. Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Thomas is naar Elst afgereisd om daar een speelzolder te maken voor Finn en Dex. Ouders Robert en Bart willen dat het een plek wordt waar zij al hun energie kwijt kunnen. En Tom begint in Oegstgeest aan de tuin van Ruben en Lisanne. Het wordt een industriële strandtuin.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 21" /21

Evelyn is bij actrice Elise Schaap en haar man, schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de Jong. De fietsen die voor het huis staan, zijn een doorn in het oog van het gezin. Zij zouden hier dan ook graag een ander plekje voor vinden. Tom maakt in Blaricum de tuin van Floortje en Marloes af. Het stel verschilt qua wensen van elkaar, maar Tom weer er toch weer een prachtige tuin van te maken. En Thomas maakt in Tuil eindelijk de slaap- en badkamer van Loes en Léon af. Na jarenlang op de gang te hebben geslapen, kunnen ze eindelijk gaan genieten van de 'hotel-chique' kamers.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 20" /20

Thomas is in Tuil om verder te gaan met zijn megaklus: de bad- en slaapkamer van Loes en Léon. Het stel moet nog even op de gang slapen, maar dan hebben ze straks ook wat! Tom is in een nieuwbouwwijk in Blaricum op bezoek bij het vrolijke stel Floortje en Marloes. Zij willen graag een hippe tuin met veel bloemen. En Evelyn is bij Marieke Elsinga. Zij woont sinds kort in haar nieuwe huis. Het grote dakterras dat daarbij hoort, kan nog wel wat gezelligheid gebruiken.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 19" /19

Evelyn brengt in Broek in Waterland een bezoek aan de grande dame van het Nederlandse theater: Karin Bloemen. Zij kan wel wat hulp gebruiken met haar voortuin. Thomas is in Tuil om Léon en Loes te helpen. Zij slapen op dit moment op de gang, omdat de slaapkamers zijn ingepikt door hun drie tienerkinderen. Daar moet natuurlijk verandering in komen. De oplossing bevindt zich in de garage. En Tom is in Volendam om de tuin van Ivar en Margret af te maken. De tuin krijgt twee delen: een deel aan het water en een deel wat iets meer privé ligt.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 18" /18

Oud-Dolly Dot en styliste Patty Zomer woont in een bungalow met een heel grote tuin. Patty wil graag iets gezelligs in de tuin en laat de invulling daarvan vanwege Bevrijdingsdag geheel aan ons team over. Tom is in Volendam om weer een tuin op te knappen. Dit keer bij Ivar en Margret. Zij willen van de tuin, die aan het water ligt, een babyproof-tuin maken. En Thomas is nog steeds in Zwolle. Hij maakt voor Debby een compleet nieuwe woonkamer en pakt ook gelijk de tuinkamer mee.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 17" /17

Evelyn is op bezoek bij zanger Xander de Buisonjé en zijn gezin. Na anderhalf jaar klussen is hun huis nog niet af. Thomas en Evelyn helpen hem een handje om van de muziekstudio in zijn kelder een hit te maken. In Zwolle maakt Thomas van een woonkamer en een tuinkamer één bijzondere en creatieve leefruimte. Tom maakt in Schalkhaar de Bourgondische tuin af. Levensgenieters Jet en Sander wilden een tuin waarin lekker eten en wijn centraal staat.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 16" /16

Tweede Kamerlid Jesse Klaver woont samen met zijn vrouw, Jolein, en hun twee zoontjes in Den Haag. Bij binnenkomst stuiten we meteen op het probleem: het halletje heeft een opknapbeurt nodig. Thomas gaat aan de slag. Tom start in Schalkhaar aan een tuin. Bewoners Jet en Sander hebben een eigen wijnbar. Zij willen graag een Bourgondische tuin met zowel strakke als zachte elementen. En Thomas is ook klaar met de slaapkamer van Roy en Lizzy.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 15" /15

Evelyn is te gast bij zangeres Samantha Steenwijk. Ze is bekend geworden als finaliste van zowel 'Bloed, Zweet en Tranen' als 'The Voice of Holland'. Thomas helpt haar met het maken van een tuinhekje. Verder start Thomas deze week ook bij Lizzy en Roy in Leiden. Hij neemt de trap, overloop en hun slaapkamer onder handen. Tom maakt in Apeldoorn de tuin van Menno en Caroline af. Het is een romantische tuin geworden met veel groen en bloemen. En er staat hun ook nog een flinke verrassing te wachten!

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 14" /14

Kickbokser Remy Bonjasky en zijn vrouw, Renate, wonen in een zeer riant huis in Almere. Tom gaat in de grote thuis aan de slag voor hun dochtertje, Skye. Verder meldt Tom zich in Apeldoorn waar hij aan het werk gaat bij Menno en Caroline. Hun tuin is allesbehalve gezellig. Zij willen de fijne sfeer van binnen graag doortrekken naar buiten. Thomas toont Jitra haar 'mom cave'. Haar man, Erik, wilde haar verrassen met een plek waar zij tot rust kan komen. Verboden toegang voor mannen en kinderen dus!

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 13" /13

Evelyn is bij Esmée van Kampen. De vrolijke actrice woont samen met haar vriend, Timothy, en hun twee poezen in Gouda. Thomas speelt vandaag voor tuinman, want de tuin kan nog wel een beetje gezelligheid gebruiken. Verder start Thomas ook in de kelder van Erik en Jitra. Met vier kinderen en een man die overdag werkt, heeft Jitra behoefte aan een plek waar zij tot rust kan komen. Erik verrast zijn vrouw met haar eigen 'mom cave'. Tom is in Hillegom om de tuin van Edwin en Dineke af te maken. Zij wilden een mediterraan, warm en zonnig gevoel in de tuin, omdat ze gek zijn op reizen.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 12" /12

Evelyn is in Naarden-Vesting bij de altijd gezellige Pauline Wingelaar. Dit 'Echte Gooische Meisje' woont samen met haar man, Harmen, en twee zoontjes, Reinier en Diederik. Ze hebben een kleine en nogal saaie tuin. De tuin krijgt een Italiaans tintje! Tom is in Hillegom bij levensgenieters Edwin en Dineke. Hij zorgt voor mediterrane invloeden in de tuin waardoor het een zonnig gebeuren wordt. Thomas moet nog even hard aan de slag in het appartementje van Esther. Maar dan is haar paleisje af en kan zij daar flink van genieten met vrienden en familie.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 11" /11

Judoka Edith Bosch woont samen met haar hond, Joep, in Amsterdam. Ze woont er helemaal niet verkeerd, maar haar badkamer kan nog wel 'een portie Thomas' gebruiken. Esther is de trotse eigenaresse van een klein appartement midden in Hilversum, maar heel gezellig vindt ze het er niet. Doordat het er zo klein is, moet er heel slim met de ruimte worden omgegaan. Onno en Judith wilden graag een strakke tuin waarin zij lekker kunnen loungen, met ook een plek voor dochtertje Mila. De voormalige landingsbaan wordt omgetoverd tot een sfeervolle tuin.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 10" /10

Evelyn is bij oud-soapie Bartho Braat. Hij woont samen met zijn vrouw, jeugdliefde Jetske, in hun nederige stulpje in Abcoude. Het stel wil graag een gezellig zitje in de weelderige tuin. In Haarlem wonen piloot Onno, docente Judith en hun dochtertje Mila. Hun huis voldoet aan alle wensen, helaas zijn ze wat minder blij met de tuin. Tom gaat aan de slag. Thomas maakt de kamer van Fleur af. Het was een kwestie van praktisch indelen, maar de kamer is toch echt helemaal brugklasproof geworden. Wat vindt Fleur?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 9" /9

Evelyn is bij voormalig Miss Nederland Jessie Jazz. Ondanks dat Jessie al zo'n drieënhalf jaar in haar appartementje midden in Amsterdam woont, is het er nog erg leeg en kaal. Thomas gaat aan de slag in de slaapkamer van Fleur. Zij gaat over een paar maanden naar de middelbare school en het wordt hoog tijd voor een hippe en praktische kamer. Tom maakt in Oosterhout de tuin van Stefan en Margot af. De tuin wordt stoer, maar sfeervol. Ook wordt er gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen en kleuren.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 8" /8

Evelyn is bij Babette van Veen, bekend van haar rol als Linda in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Naast haar schattige huisje heeft zij een stuk tuin waar ze zich eigenlijk geen raad mee weet. Tom schiet uiteraard te hulp. In het Brabantse Oosterhout start Tom aan de tuin van Stefan en Margot. Het wordt een stoere tuin met veel hout. En in Amersfoort is Thomas te vinden in het kleinste kamertje van de familie Philips. Het gezin heeft namelijk een toilet waar met hoge nood iets aan gedaan moet worden.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 7" /7

Evelyn is bij presentator en radio-dj Eddy Keur. Door een storm is zijn dakterras een grote bende. Tom en Evelyn helpen hem het terras op te knappen. Thomas start aan een nieuwe klus bij Marieke, Frank en hun drie voetballende jongens. Zij hebben het hele huis aangepakt en zijn nu behoorlijk klusmoe. Toch is er nog een project dat zij graag aangepakt zien worden: de bijkeuken. Tom is verder in Rotterdam om de tuin van Marian, Ron en Lianne af te maken. Ze wilden graag een groene tuin waar veel vogels op afkomen en waar zij zelf lekker kunnen zitten.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 6" /6

Evelyn mag een kijkje nemen in het huis van zangeres Sharon Doorson. Met een nieuw gezinslid op komst is het wel zo fijn als Sharon en haar vriend een gezellige slaapkamer hebben om tot rust te komen. Thomas en Evelyn gaan aan de slag. Tom pakt in Rotterdam de stadstuin van Marian, Ron en dochter Lianne aan. Het gezin houdt ontzettend van vogels en zou daarom graag een vogelvriendelijke tuin willen. Thomas is in Vleuten om de keuken van Ariette en haar zoon af te maken. De hele indeling is omgegooid en er komt een gloednieuw keukenblok en zithoek in.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 5" /5

Evelyn is bij oud-rolstoelbasketballer, theatermaker en televisiepresentator Marc de Hond. Hij woont samen met zijn vriendin, meerkamp-atlete Remona, en hun dochtertje Livia. Evelyn en Tom helpen hem aan een heerlijk ligbed voor de zomerse dagen. In Vleuten woont Ariette met haar zoon. Zij dromen al jaren van een nieuwe, frisse keuken. Thomas gaat aan de slag. En Tom is in Rijnsburg om de voortuin van Tijmen en Mike op te knappen. Er is wel haast, want de tuin moet in één dag omgetoverd worden tot een gezellige voortuin. Zal Tom dat redden?

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 4"

Evelyn is deze week bij Bridget Maasland. Haar saaie patio mag worden omgetoverd tot een mooie loungeplek. Tom, Evelyn en Bridget gaan aan de slag om er een tropisch plekje van te maken. Tom neemt in Bant een kijkje in een grote, indrukwekkende Engelse tuin die met passie wordt onderhouden door Elly. En in Huizen is de zolder van Boris, Veron en kinderen Pleun, Roemer en Fabe af. De kinderen kunnen er nu chillen, maar er kan ook geslapen worden door logees.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 3"

Deze week is Evelyn in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Ze gaat langs bij actrice en radio-dj Kimberley Klaver. Kimberley kampt met een gebrek aan opbergruimte en dumpt daarom al haar spullen op de eettafel. Thomas, Kimberley en Evelyn maken een prachtig opbergmeubel. Thomas is in Huizen te vinden op de zolder van Boris, Veron en hun kroost. Ze willen graag een ruimte waar logees zich thuis voelen en de kinderen kunnen chillen met vrienden. En Tom legt de laatste hand aan de tuin van Joas en Marga. De tuin is nu een gezellige plek waar zij samen en met vrienden kunnen zitten, ook in de winter.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 2" /2

Evelyn gaat langs bij Domien Verschuuren. De radio-dj kampt met twee problemen: een is dat hij ruimtegebrek heeft in zijn badkamer, twee is dat hij twee linkerhanden heeft. Klusmeester Thomas helpt hem uit de brand. In Veenendaal start Tom aan de tuin van Joas en Marga. Wat nu gewoon een lege nieuwbouwtuin is, mag een strakke, maar wel sfeervolle tuin worden. En Thomas maakt Petra helemaal blij met haar nieuwe woonkamer. De ruimte heeft een flinke opfrisbeurt gehad en is voorzien van genoeg opbergruimte, lichte kleuren en een nieuwe vloer.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 1" /1

Evelyn gaat langs bij Wendy van Dijk. Nu haar twee konijnen de kerst hebben overleefd, wordt het tijd voor hun eigen paleisje. Zullen Lucky en Snoopy hun nieuwe optrekje leuk vinden? Petra uit Amstelveen heeft ooit een verkeerde vloerkeuze gemaakt en daarom is haar hele interieur nu wit. Thomas helpt haar aan een gloednieuwe woonkamer. Tom is deze week op het Rotterdamse balkonnetje van Sonja. Hij maakt voor haar een sfeervol en bijzonder balkon waar Sonja kan genieten van het prachtige uitzicht.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 17" /17

Evelyn en Tom gaan aan de slag bij zanger Frans Duijts. Zijn huis is een en al gezelligheid, met zelfs een eigen kroeg. Voor zijn tuin heeft Frans wel een praktische wens: een fietsenhok. Verder maakt Tom in Houten de tropische tuin van Ande en Daan af. Hij zet de laatste planten in de grond en maakt de buitendouche. Thomas mag aan de bak bij Javier en Robin. Zij verwachten niet één, maar twee baby's! Van de huidige logeerkamer moet een gezellige, maar ook praktische kamer voor de baby's worden gemaakt.

Deze uitzending bekijken

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin "Afl. 16" /16

Evelyn gaat langs bij Shirma Rouse. De soulzangeres houdt van koken, en omdat het bijna kerst is, heeft zij voor het diner gezorgd. Tom en Evelyn gaan ondertussen aan de slag met de kruidenvlonder en Thomas schuift ook even aan voor Shirma's kerstdiner. In Houten start Tom aan de tuin van Ande en Daan. Zij houden van industriële invloeden en een 'touch of tropical'. Thomas zet deze week niet alleen zijn kerstmuts op bij Shirma, maar ook zijn feesthoedje bij carnavalsvierders Noortje en Jan. Zij mogen eindelijk hun nieuwe badkamer bewonderen.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.