True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

28-12-2016

3Doc

3Doc:: David Bowie - Cracked Actor

In 1975 verkeert David Bowie op het dieptepunt van zijn cocaïneverslaving, maar maakt hij tegelijkertijd een grote artistieke en creatieve ontwikkeling door. Hij zal afscheid nemen van zijn alter ego Ziggy Stardust en we zien hem optreden tijdens zijn Diamond Dogs tournee, terwijl hij ondertussen de basis legt voor het album Young Americans.

Deze uitzending bekijken

Hoe heurt het eigenlijk?

Hoe heurt het eigenlijk?

We sluiten het jaar feestelijk af met vrienden van het afgelopen seizoen. Jort Kelder neemt u mee op een reis in het verleden. De tijd van de stoomtrein en het rijtuig, waarin de rust nog niet werd verstierd door de duivelse mobiele telefoon. Samen blikken we terug op reisverhalen van de familie en bijzondere momenten van het afgelopen seizoen. Én welke kant moeten we met elkaar op het komende jaar?

Deze uitzending bekijken

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen: Buddy Vedder geeft danslerares een spiegel voor haar dansschool

Annelies kan niet zonder dans in haar leven en heeft op haar 26e al haar eigen dansschool. Er mist alleen iets heel belangrijks volgens zus Annabel, en dat is een verrijdbare dansspiegel. Omdat de huur onlangs verhoogd is, kan Annelies zich de spiegel voorlopig zelf niet veroorloven. Een groot gemis voor haar en de kindjes. Buddy Vedder komt Annelies de spiegel cadeau doen en geeft de kindjes meteen nog even een dansles cadeau.

Deze uitzending bekijken

RTL Top 55

RTL Top 55: Afl. 2

Compilatieprogramma waarin de beste, leukste en meest spraakmakende momenten uit de RTL 5-programma's van 2016 worden getoond.

Deze uitzending bekijken

Camping Onder De Zon

Camping Onder De Zon: Zwarte Woud - Kinzigtal

Kort programma waarin Sander Janson de kijker meeneemt naar Europa's mooiste kampeerbestemmingen.

Deze uitzending bekijken

RTL 7 Darts

RTL 7 Darts: WK 2017

Verslag van het onbetwiste hoogtepunt van het dartsjaar: het wereldkampioenschap. De titelverdediger Gary Anderson won de titel twee keer op rij en is daardoor het voornaamste doelwit van de andere darters van de PDC.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Sil en Amy even terug in Meerdijk

Het gaat mis als Sam en Olivier revalidatieoefeningen doen. De situatie met Ludo leidt tot een crisis tussen Bing en Nina. Ludo is op zijn hoede als Bill zich aan hem opdringt.

Deze uitzending bekijken

RTL Nieuws

RTL Nieuws: 19:30 uur

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

Deze uitzending bekijken

Joanna Lumley's Japan

Joanna Lumley's Japan: Aflevering 1

Joanna Lumley bezoekt Japan, het land van de rijzende zon. Ze begint haar reis in Hokkaido, een van de vier belangrijkste eilanden van Japan. Daarna reist Joanna verder naar het zuiden. In Fukushima, waar in 2011 een enorme tsunami de kerncentrale verwoestte, is Joanna in de verboden zone. De Shinkansen, een hogesnelheidstrein, brengt Joanna naar Tokio, de hoofdstad van Japan en 's werelds grootste metropool.

Deze uitzending bekijken

Uit Eigen Keuken

Uit Eigen Keuken: Fritatta muffins

Kort kookprogramma dat de kijkers inspireert met de lekkerste gerechten.

Deze uitzending bekijken

RTL Boulevard

RTL Boulevard: Franks top-5 leukste prinses Leia parodieën

Met in deze uitzending: -Jan Keizer praat openhartig over zijn ziekte. -Dennis Weening schuift aan om te praten over de dood van 'Star Wars'-actrice Carrie Fisher. -Martin Garrix vertelt over zijn topjaar. -'Wegmisbruikers'-presentator Andre van der Toorn vertelt over de documentaire die hij maakte over zijn adoptieworsteling.

Deze uitzending bekijken

Editie NL

Editie NL Afl. 259

Met in deze uitzending: -Terrorist reisde door NL. -Auto voorziet crash. -De beste weerfoto's van 2016. -De hartige oliebol.

Deze uitzending bekijken

The Bold And The Beautiful

The Bold And The Beautiful: Afl. 7433

Ridge maakt Quinn duidelijk dat ze nooit welkom zal zijn binnen de familie Forrester. Quinn is geschokt als ze te horen krijgt dat ze geen aanspraak kan maken op Erics bezittingen. De familie krijgt van de dokter meer informatie over Erics situatie. Wanneer Quinn even alleen is met Eric, belooft ze voor hem te vechten.

Deze uitzending bekijken

TopChef Tegen SterrenChef

TopChef Tegen SterrenChef: Crisp van aardappel, crème brûlée en gegrilde bloemkool

Kookwedstrijd waarin meester-chef Robert Kranenborg en topchef Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten opleiden, om het vervolgens op te nemen tegen de brigade van een Nederlandse sterrenchef.

Deze uitzending bekijken

Wie Is De Chef?

Wie Is De Chef?: Afl. 28

Kookprogramma waarin vier koks om de beurt voor elkaar moeten koken. Drie van de vier zijn amateurkoks en één van hen is een professionele chef-kok. Lukt het de amateurs de chef te ontmaskeren?

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Natasja Froger verrast vriendinnen met een dagje uit

Met in deze uitzending: -Tjeerd Oosterhuis over zijn nieuwe project voor 'Kinderen voor Kinderen'. -Ex-Dolly Dot Patty Zomer zet zich in voor 'Dress for Succes'. -Aandacht voor een bijzonder project voor daklozen van een pastoor.

Deze uitzending bekijken

RTL Z Beurs

RTL Z Beurs: 16:10 uur

Beursupdate vanaf Beursplein 5 in Amsterdam waarin de commentatoren het actuele beursnieuws duiden.

Deze uitzending bekijken

De Kerstverwondering

De Kerstverwondering: Wieteke van Dort

Wieteke van Dort werd in 1943 geboren in Soerabaja, Nederlands-Indië. Vanaf haar veertiende woonde ze in Nederland. Ze is met name bekend geworden door haar personage Tante Lien, waarmee ze nog steeds actief is op beurzen en oosterse markten. Daarnaast verscheen ze in verschillende jeugdtelevisieprogramma's. Voor Wieteke is het bestaan van engelen een vanzelfsprekendheid. Ze is helderhorend, wat inhoudt dat ze contact kan leggen met de overledenen. Die zijn volgens haar altijd om ons heen. Ze vergelijkt dit met een ventilator: als die draait, zie je de schoepen ervan niet, maar ze zijn er wel degelijk. Zo is het ook met onze geliefden: wij kijken door hen heen. Transcendente meditatie helpt Wieteke om rustig te worden. Ze is ervan overtuigd dat meditatie kan bijdragen aan het bevorderen van vrede.

Deze uitzending bekijken

RTL Travel

RTL Travel: Antartica en Belize

Floortje Dessing is op Antartica en Chris Zegers swingt in Belize.

Deze uitzending bekijken

Stop! Politie

Stop! Politie: Afl. 77

Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week is de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Deze uitzending bekijken

Top 2000 Journaal

Top 2000 Journaal

In dit dagelijks nieuwsbulletin blikt Paul Rabbering terug op de nummers en artiesten die de afgelopen 24 uur voorbij kwamen. Een aantal van die Top 2000-hits verdient bijzondere aandacht. Zo ontstaat er een journaal vol bijzondere verhalen.

Deze uitzending bekijken

Special:

Special:: RTL Z Weerspecial

Interview met tegendraads econoom Tomá? Sedlácek. Hij werkte voor onder anderen de Tsjechische president Václav Havel en werd op zijn 29e uitgeroepen tot een van de vijf meestbelovende jonge economen door Yale University.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: De straatprijs is weer gevallen!

Met in deze uitzending: -De Haagse zanger Tino Martin vertelt over zijn concert in de Ziggo Dome en treedt op. -Jim Bakkum, Martijn Fisscher, Juvat Westendorp, Tarikh Janssen en Eldrick Gijsbertha vertellen over de film 'Onze Jongens'. -Caspar maakt een vegetarische variant op de traditionele roti.

Deze uitzending bekijken

MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Jan Slagter of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Zappbios

Zappbios: Pietje Bell 2: de jacht op de tsarenkroon

Pietje Bell beleeft weer spannende avonturen. Pietje Bell komt onterecht in de gevangenis. Hier maakt hij kennis met allerlei boeven. Een daarvan is Stark, die vanuit de gevangenis probeert om de Russische Tsarenkroon te stelen. Tijd voor Pietje en zijn vrienden van de Zwarte Hand om weer op te treden!

Deze uitzending bekijken

Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Ballonnen, Melktanden, Heksenkring, Noordpool, Rode auto's en Mannenrok.

Deze uitzending bekijken

Poesjes

Poesjes: Brief van Papa

Iedereen is opgewonden van de spannende post van Papa uit het verre Afrika. Oom Boudewijn beseft hierdoor hoe erg hij zijn broer mist.

Deze uitzending bekijken

RTL Z Voorbeurs

RTL Z Voorbeurs: Afl. 256

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de top vijf onderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen.

Deze uitzending bekijken

Woezel & Pip Overal Vriendjes!

Woezel & Pip Overal Vriendjes!

In de Tovertuin van Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel & Charlie, de wereld rondreizen met Molletje en nog veel meer.

Deze uitzending bekijken

Missie MAX Kerstgroeten

Missie MAX Kerstgroeten: Kerstgroeten 2016 - Alf. 4

Tijdens Missie MAX hebben de relaties van iedere uitgezonden militair één minuut de tijd om een kerstgroet op te nemen. Iedere militair ontvangt tijdens de feestdagen de aan hem of haar gerichte kerstgroet van familie; alle dvd's worden naar de verschillende uitzendgebieden in de wereld gebracht.

Deze uitzending bekijken

Top 2000 visual radio

Top 2000 visual radio

NPO Cultura zendt vanuit het Top 2000 café iedere dag Top 2000 Visual Radio uit. Een stream met unieke beelden van de radio-uitzending verrijkt met videoclips.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Frieda Mulisch

Deze dichter wil de nachtzoen geven aan iedereen die het niet verdient, omdat juist zíj het verdienen. Deze nachtzoen krijgen we van Frieda Mulisch.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.