True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  

20-02-2016

Roadtrip Vietnam

Roadtrip Vietnam: aflevering 10

De mannen van Fijne Vrienden maken een toffe roadtrip door Vietnam, maar deze reis verloopt met de nodige ups en downs. Is hun vriendschap bestand tegen de stress van een reis in het buitenland?

Deze uitzending bekijken

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Late Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Late editie

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

Deze uitzending bekijken

Moltalk

MolTalk 2016 aflevering 8

Cabaretière en zangeres Carolien Borgers heeft het in Zuid-Afrika ver geschopt. Ze stond in 2013 in de finale en heeft Kees Tol als Mol kunnen ontmaskeren. Mede-finalist en bondgenoot Paulien Cornelissen wist ze echter niet te verslaan. De pot van €17.120 ging aan haar neus voorbij. Acteur Tygo Gernandt speelde in 2014 een fanatiek spel waarin hij Mol Susan al snel in de smiezen had. Daarnaast probeerde hij, met mysterieuze acties en uitspraken, de verdenkingen naar zich toe te trekken. In de Filipijnen moest hij net voor de finale het speelveld ruimen. Freek Bartels was hem met een vrijstelling iets te slim af. Vervelend voor Tygo, want Freek zat niet op de juiste Mol. Actrice Susan Visser molde er op los in Hong Kong en de Filipijnen. Met haar lieve onschuldige karakter heeft ze vele mede kandidaten 'verslonden'. Op de valreep heeft ze zelfs nog extra uit de geldpot weten te snoepen waardoor winnares Sofie van den Enk met €16.900 het spel won.

Deze uitzending bekijken

Andere tijden

Andere Tijden: Het Wonder Emmen

Het door krimp geplaagde Emmen hoopt met een make-over van het centrum op een wonder. Sinds de jaren '50 voltrok zich dat wonder echt. Na de teloorgang van de veenindustrie werd het dorp Emmen de aangewezen plek voor textielfabrieken. De AKU, Bendien en Danlon boden werk aan duizenden. Tussen het groen verrees een geheel nieuwe industriestad met de eerste woonerven ter wereld.

Deze uitzending bekijken

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken

Verborgen Gebreken draait om makelaarskantoor Apollo in Amsterdam-Zuid. De makelaarswereld daar is een hippe, spannende wereld waarin goed geld te verdienen is. Het is hard werken en lastig om je de kaas niet van het brood te laten eten. De vijf jonge makelaars uit Verborgen Gebreken weten er alles van en hebben ieder hun eigen handelswijze ontwikkeld.

Deze uitzending bekijken

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? (2016) - Aflevering 8

De kandidaten maken hun entree op de Dominicaanse televisie. De tijd vliegt. Het liefst zouden ze de klok stil willen zetten. De Mol niet. Tijd is geld.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal

NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

Deze uitzending bekijken

Blauw bloed

Blauw Bloed: Koningspaar bezoekt West-Brabant

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben dinsdag een bezoek gebracht aan West-Brabant. In een vlug tempo leerde het koningspaar Woensdrecht, Bergen op Zoom en Rucphen kennen. Wij doen zaterdag uitgebreid verslag van de feestelijke dag!

Deze uitzending bekijken

vtwonen

vtwonen: Aflevering 2

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Deze uitzending bekijken

Pauls puber kookshow

Pauls puber kookshow

Nieuws, problemen, trends en taboes. Paul de Leeuw laat geen onderwerp onbesproken. Samen met pubers praat hij over alles wat ze bezighoudt in deze turbulente levensfase. Ook is er iedere week een andere bekende Nederlander te gast die komt praten over zijn puberteit.

Deze uitzending bekijken

Nederland zingt

Nederland Zingt: NZDag Special 1

Een muzikale impressie van de Nederland Zingt Dag 2015 vanuit de Jaarbeurs Utrecht met medewerking van onder anderen Marcel & Lydia Zimmer, Lucas Kramer, Elise Mannah en Sela.

Deze uitzending bekijken

Kassa

Kassa

Als een dierbare overlijdt in een ziekenhuis of een verzorgingshuis ontvangen de nabestaanden vaak totaal onverwachts een rekening van het mortuarium daar. De meeste van die mortuaria blijken in handen te zijn van commerciële uitvaartondernemingen. Mogen zij die rekeningen wel versturen? * Italië is in de greep van het gesjoemel met olijfolie. Zo wordt Italiaanse olie soms aangelengd met olijfolie uit andere landen of zelfs andere soorten olie. Kassa ging in de supermarkt naar extra vierge olijfolie uit Italië Welke vinden de deskundigen het lekkerst en klopt het ook wat er in de fles zit?

Deze uitzending bekijken

Superbrein

Superbrein: Aflevering 7

Nienke de la Rive Box gaat in deze quiz-spelshow op zoek naar de slimste bollebozen van Nederland. Een show vol gekke experimenten, spannende proeven en verrassende weetjes waarin drie teams tegen elkaar strijden voor de felbegeerde titel 'Superbrein'. Naast twee teams van topwetenschappers in de dop, bestaat het derde team in alle afleveringen uit vloggers Niek Roozen, Britt Scholte (beiden uit serie Brugklas) en Quinty Misiedjan. Nienke wordt in de show bijgestaan door proefkonijn Miguel Narings.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.

Deze uitzending bekijken

De verandering

De Verandering: Cor Brugman

Als jongetje zitten de handjes van Cor Brugman al behoorlijk los en naar school gaan is niet zijn favoriete bezigheid. Als jonge vent komt hij op karate terecht en al snel wordt zijn talent ontdekt.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. EenVandaag is een journalistiek platform op televisie, radio en internet.

Deze uitzending bekijken

De wandeling

De Wandeling: Jurg de Beijer: Ik wil mijn leven niet laten verpesten door dat monstertje

Eind 2014 vertelden we het verhaal van Jurg de Beijer. Als zesjarig jongetje krijgt hij de diagnose kanker. De artsen geven hem nog zes weken, tot aan z'n verjaardag. Maar Jurg gaat, samen met zijn ouders, de strijd aan. Diezelfde nacht nog rijden ze naar het ziekenhuis. 'In die eerste nacht werd ik wakker op zaal, in zo'n bed met tralies. Ik zat vol met slangen. Ik heb huilend om m'n ouders geroepen en dat heb ik daarna nog vaak gedaan.' Tot z'n twintigste brengt Jurg veel tijd door op de chemo-afdeling. 'Soms lag ik maanden achter elkaar in het ziekenhuis. Het was zwaar, maar de chemo-afdeling was ook m'n thuis. En we hadden er ook de grootste humor. Geen betere humor dan chemohumor,' aldus Jurg. Tegen alle verwachtingen in redt Jurg het; Jurg is tijdens onze uitzending vierenveertig jaar, heeft een eigen bedrijf en twee dochters. Maar een paar weken geleden krijgt Jurg een verdrietig bericht, de kanker woekert door zijn lijf, Jurg is opgegeven. Ondanks alles zit hij vol initiatieven. 'Hoewel ik natuurlijk weet dat dat monstertje uiteindelijk gaat winnen, ik noem 'm niet voor niets monstertje, blijf ik hem wel kleineren en ertegen vechten.' Jurg gaat trouwen en hij bedenkt een mooie, bijzondere manier om iets van hemzelf na te laten aan zijn dochters. En hoe staat het met zijn boek, is Jurg z'n droom om zijn verhaal in boekvorm te vertellen uitgekomen? Sander de Kramer gaat bij hem langs.

Deze uitzending bekijken

De BZT show

De BZT show

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen worden vervuld.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Klaas kan alles

Klaas kan alles: Kan Klaas met een rolstoel door het bos?

Klaas krijgt de opdracht: kan hij met een rolstoel dwars door een bos racen? Eerst probeert hij het zelf met een gewone rolstoel, maar dat blijkt toch lastiger dan gedacht. Vervolgens krijgt hij hulp van de Nederlandse toprolstoelatlete Laura de Vaan. Zij heeft een slimme gadget waarmee zijn rolstoel wordt omgetoverd in een racemonster. Maar ook dat gaat hem niet hard genoeg. Daarom reist hij naar Wales waar de Hexhog voor hem klaarstaat, waardoor het ruigste bos een peulenschilletje zou moeten zijn. Maar de vraag is natuurlijk: gaat het Klaas lukken zelfstandig het bos te bedwingen? Verder gaat Klaas een duel aan met Bas van Velzen, de vrijetrappenspecialist uit Zwolle. Bas gaat op Youtube de hele wereld over met zijn sensationele traptechniek. Zelfs topvoetballers als Mario Balotelli zijn zo onder de indruk dat ze hem uitnodigen voor een wedstrijdje. Klaas en Bas nemen het tegen elkaar op in een duel, maar Klaas zou Klaas niet zijn als hij niet een slimme gadget heeft om de strijd te winnen. Verder is Klaas een dag te gast bij hondenmasseuse Elise Jansen. Zij behandelt al jaren honden die behoefte hebben aan een beetje ontspanning. Klaas krijgt een paar flinke joekels op de behandeltafel en de vraag is natuurlijk: kan hij uit de voeten als hondenmasseur?

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Al zesenveertig jaar wonen Marcel en Angèle van Riel in hun 18e-eeuwse boerderij in Heukelom. Hun eclectische interieur is een adembenemende mix van verzamelingen. Hele winkelinterieurs hebben er een plek gekregen. Pronkstuk van het huis is een zelfgebouwd labyrint-achtig trappenhuis. * Een fastfoodgerecht waar je u tegen zegt! Chef-kok Ramon Brugman laat zien dat vegetarische burgers prima zelf te maken zijn, dat ze heerlijk zijn op zelfgebakken tomatenbroodjes. Met een bananensmoothie maak je de maaltijd af! * In een villawijk van Laren staat een van de laatste overgebleven koloniehuizen. Dit koloniehuis van Sebastiaan en Robert maakte ruim honderd jaar geleden deel uit van een idealistische anarchistische kolonie. De kolonisten leefden vegetarisch, werkten op het land en woonden in kleine houten huisjes. Het huis is inmiddels flink uitgebreid maar wordt als cultureel erfgoed gekoesterd. * En boswachter Marieke is in het Horsterwold. Zij heeft daar als kind gewoond, dus is heel benieuwd hoe het met het gebied is. Wist je dat op het nieuwste stukje Nederland, de Flevopolder, juist allerlei archeologische vondsten zijn gedaan? Collega-boswachter Hans-Erik laat het zien en neemt Marieke als kers op de taart mee naar de Konikpaarden. * Culinair expert Alain Caron bezoekt in IJmuiden Betty Koster, die alles, maar dan ook alles weet van kaas. Eveneens kaasliefhebber Alain maakt daar een kaassoufflé.

Deze uitzending bekijken

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing: Aflevering 23

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Deze uitzending bekijken

Beestengeluk

Beestengeluk: Aflevering 62

Dierengelukzoeker Piet Hellemans ontvangt op een boerderij in Nederland een aantal dieren. Hij geeft uitleg over hoe het dier bij iemand thuis mogelijk nog gelukkiger zou kunnen zijn.

Deze uitzending bekijken

René Shuman & Angel-Eye

René Shuman & Angel-Eye: Are You Ready?

Ze vertolken de onvergetelijke feelgoodmuziek van artiesten als Roy Orbison, Elvis Presley en the Everly Brothers. Uitgerust met een band, dansers, violen, de vliegensvlugge pianovingers van Angel-Eye, fantastisch gitaarwerk en de warme stem van René is het één groot feest. Are you ready?

Deze uitzending bekijken

Studiekeuze TV

Studiekeuze TV: Aflevering 3

In StudiekeuzeTV worden elke week twee branches of sectoren verkend door twee ambitieuze studenten. De studenten zoeken uit hoe het er aan toe gaat in de praktijk en wat de vooruitzichten zijn bij het vinden een baan.

Deze uitzending bekijken

Fryslân DOK:

Fryslân DOK: Rosse Grutto

Negen fanfareorkesten en brassbands, tweehonderdvijftig muzikanten uit het Friese Opsterland, brachten eind januari een muzikale ode aan de Reade Skries ofwel de Rosse grutto. Componist en vogelaar Sytze Pruiksma schreef het stuk als eerbetoon aan de schoonheid en kracht van de grutto. De trekvogel heeft het moeilijk op zijn broedplaats in Zuidwest-Friesland door de verschraling van de weilanden door de intensieve melkveehouderij, waar de waterstand te laag is, de bloemen en insecten dreigen te verdwijnen. In Fryslân Dok de making of van de Reade Skries en dit unieke 'Mienskip'concert, dat een opmaat is voor een groot muzikaal spektakelstuk met tweeduidzend Friese musici, in het kader van de Europese Hoofdstad Leeuwarden 2018.

Deze uitzending bekijken

Sarah Beeny's Selling Houses

Sarah Beeny's Selling Houses: Aflevering 18

Sarah Beeny helpt mensen waarbij het niet lukt om hun huis te verkopen. Ze kijkt met de bewoners bij andere mensen binnen om inspiratie op te doen.

Deze uitzending bekijken

Dieren op Spreekuur

Dieren op Spreekuur

In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de beste zorg voor nodig is. Niet alleen voor noodzakelijke operaties, maar ook voor simpele kwaaltjes of belangrijke inentingen.

Deze uitzending bekijken

Uit voorraad leverbaar

Uit voorraad leverbaar: Aflevering 3

In Uit Voorraad Leverbaar bezoeken Edo Brunner en Marieke Westenenk iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites.

Deze uitzending bekijken

Babes in Business

Babes in Business: Aflevering 3

In Uit Voorraad Leverbaar zijn iedere week vooraanstaande bedrijven, online-winkels, winkelformules, handelaren en vergelijkingssites te zien.

Deze uitzending bekijken

Sterren.nl top 20

Sterren.nl top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren.nl Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 20 met een clip uit het verleden.

Deze uitzending bekijken

Welkom in de IJzeren Eeuw

Welkom in de IJzeren Eeuw: Wetenschap

De telefoon, de verdoving, de spijkerbroek; allemaal grote uitvindingen uit de IJzeren Eeuw. Op de bank praat Dorine met de drie genieën van de eeuw: James Watt (stoommachine), Thomas Edison (grammofoon) en Graham Bell (telefoon). Met o.a. De kuisheidsgordel, Darwin en Alfred Nobel.

Deze uitzending bekijken

Lekker Weertje

Lekker Weertje

Erwin Kroll en Philip Freriks lopen door verleden, heden en toekomst van het Nederlandse klimaat. Als een Kleine IJstijd in de 15de eeuw aan de basis heeft gestaan van onze VOC mentaliteit, wat doet de opwarming van het klimaat dan in de toekomst met ons? Verandert de natuur in Nederland? En belangrijk natuurlijk: moeten we ons zorgen maken nu het een paar graden warmer wordt? Philip Freriks en Erwin Kroll gaan samen op pad door Nederland en raken niet uitgepraat over het meest besproken onderwerp: het weer. In Lekker Weertje onderzoekt dit voormalige 8-uur journaalduo de invloed van het weer op ons Nederlanders. Hoe zit het met de schaatskoorts van Philip en de winterdip van Erwin? Waarom heeft Erwin het eerder koud dan Philip? Heeft Nederland haar democratie te danken aan de strenge winter van 1794? En hoe zit het met het gezegde: als de wind waait dansen de gekken?

Deze uitzending bekijken

Close Up

Close Up: Hollands Licht

Een kleurrijk eerbetoon aan Nederland en het Nederlandse landschap. Bestaat er zoiets als écht Holland licht, het prachtige licht zoals dat te zien is in de Nederlandse schilderkunst? Of is dat typisch Nederlandse licht een illusie?

Deze uitzending bekijken

ZappLive

Zapplive: Afl. 24 - Deel 4

De uitslag van de cliffhangerscene is bekend gemaakt en ze spelen weer een nieuwe scene! De cast van Caps Club komt langs om te praten over het derde seizoen. We sluiten het programma af met de laatste cliffhangerscene, gespeeld door Anne-Mar, Dylan en Marit.

Deze uitzending bekijken

Kaal of Kammen

Kaal of Kammen

In dit uitdagende en bizarre spelprogramma strijden wekelijks vier beste vrienden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt presentator Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.

Deze uitzending bekijken

Checkpoint

Checkpoint: Aflevering 7 Seizoen 11

Over een paar jaar rijden motoren niet meer over de grond, maar vliegen ze boven je hoofd. Stel dat zo'n vliegende motor een botsing krijgt en neerstort, waar kun je dan het beste schuilen? Rachel en haar testteam zoeken het voor je uit. En wie zijn er eigenlijk beter in het ontsnappen uit een gevangenis, de jongens of de meiden?

Deze uitzending bekijken

Zappsport

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in de Hellup, de vetste trucs worden uitgelegd in The Move en er zijn regelmatig specials te zien rondom grote sporttoernooien.

Deze uitzending bekijken

Zapp Kids top 20

Zapp Kids top 20

Muziekprogramma voor kinderen. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.

Deze uitzending bekijken

De nachtzoen

De Nachtzoen: Francis Broekhuijsen

Deze presentator en programmamaker draagt het Nederlandse in zijn hoofd en het Spaans-Arubaanse in zijn buik. Hij heeft het vreemde talent om zich in heel verschillende groepen te bewegen en doet dat ook in zijn eigen huis. Deze nachtzoen krijgen we van Francis Broekhuijsen.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.