True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Blindspot - Alle afleveringen

Blindspot

Blindspot

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt dat elke tattoo een sleutel is tot het oplossen van een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. Een tatoeage stuurt het team in de richting van een machtige geheime genootschap. Ze proberen te infiltreren, maar hebben daarbij de hulp van een oud-leerling nodig.

Deze uitzending bekijken

Blindspot

Blindspot

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt dat elke tattoo een sleutel is tot het oplossen van een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. Het team krijgt een doorbraak in de Sandstorm zaak wanneer ze de ware identiteit van Shepherd ontdekken.

Deze uitzending bekijken

Blindspot

Blindspot

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt dat elke tattoo een sleutel is tot het oplossen van een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. Een ongewone tattoo leidt het team terug naar Roman. Het team moet beslissen of ze hem op missie sturen, undercover met een gevaarlijke motorbende.

Deze uitzending bekijken

Blindspot

Blindspot

Op Times Square wordt een vrouw naakt in een tas aangetroffen. Ze kan zich niets herinneren van haar verleden of identiteit en haar lichaam is volledig bedekt met mysterieuze tatoeages. Deze Jane Doe blijkt met haar meedogenloze vechtskills een soort vrouwelijke Jason Bourne. De FBI ontdekt dat elke tattoo een sleutel is tot het oplossen van een misdrijf binnen een internationale criminele samenzwering. Een van de meest gezochte terroristen duikt, om onbekende redenen, op in New York. Het team moet samenwerken met de CIA om een dodelijke bomaanslag te voorkomen.

Deze uitzending bekijken