True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

28-06-2023
Steenrijk, Straatarm UK
Steenrijk, Straatarm UK

Trevor en Marie ruilen hun vrijstaande woning met vier slaapkamers in een van de exclusiefste plattelandsdorpen van Lincolnshire, met Michael en Natasha die rondkomen van £ 100 per week.



Marcel & Gijs
Marcel & Gijs

Bekijk aflevering 18 van Marcel & Gijs uit seizoen 1 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 juni, 21:38 uur bij SBS6. Marcel & Gijs is een Amusement programma



The Rookie Feds
The Rookie Feds

Nadat een agent van een interne onderzoekseenheid gedrogeerd en levend begraven is in een woestijn buiten Las Vegas, schakelt de directeur van de FBI Garza's eenheid in om discreet onderzoek te doen. Simones plannen voor haar 49ste verjaardagsfeest worden in de wacht gezet.



The Rookie
The Rookie

Nadat een van hen is neergeschoten, krijgt het team met nog meer close calls te maken. Ze realiseren zich dat hun divisie misschien het doelwit is van een groep gemaskerde aanvallers.



Kinderen kopen een huis
Kinderen kopen een huis

Yvonne en Erik wonen met hun dochter Lobke (13) in het bedrijfspand van hun voormalige cateringbedrijf. Inmiddels hebben Yvonne en Erik gekozen voor een andere loopbaan, dus wordt het tijd om hun bedrijfspand in te ruilen voor een "echt" huis. Daar is dochterlief het alleen totaal niet mee eens. Lobke geniet van de ruimte die ze nu heeft en wil niet weg uit het dorp waar ze is opgegroeid. Gaat het lukken om een droomhuis te vinden waar iedereen gelukkig is?



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Monique ziet te weinig overeenkomsten met Ron. Buurman Bert wil graag door met Sabine, maar zij niet. Maar ze krijgen allemaal nog een kans op succes, want ze gaan switchen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 128 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 28 juni, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma