True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-12-2022
Lazarus
Lazarus: Joris Linssen

Een engel vertelt Jozef dat Maria een kind krijgt met de naam Jezus: het verhaal doet Joris denken aan hoe hij zelf als vader en pleegvader werd overvallen door de kinderen die op zijn pad kwamen. Want ook al weet je dat een kind of pleegkind eraan komt, je kunt je nooit helemaal voorbereiden op wat je allemaal te wachten staat. Wat hielp Joris bij die onzekerheid? Welke rol speelt zijn eigen stiefvader Louis in de wens om kinderen zonder thuis een veilige plek te geven?



Op1
Op1

Owen Schumacher en Paul Groot over Scrooge Live. * Richard Langeveld over agressie in het amateurvoetbal. * Saskia Belleman over zaak vermoorde Gino (9). * Marieke Blom en Eelco Heinen over het verhogen van belastingen.



The Dog House
The Dog House

Deze week proberen zowel de grootste als de allerkleinste bewoner van Wood Green een nieuw baasje voor zich te winnen. Een Newfoundlander van vijftig kilo maakt een goede eerste indruk op de familie Coxon uit Wales, maar de medewerkers van het asiel zijn bang dat de liefde bekoelt zodra ze merken dat hij de gewoonte heeft om iedereen onder te kwijlen. De Franse buldog Kevin, een pup van negen weken, wedijvert met een nerveuze terriër om de gunsten van Ryan en Katie. En een grootmoeder die onlangs weduwe is geworden, kan maar niet wennen aan de stilte in huis: ze zoekt 'een hart dat klopt' om haar gezelschap te komen houden.



VPRO Tegenlicht
VPRO Tegenlicht: De kracht van Afrika

Hoe ziet Afrika er over vijftig jaar uit? Afrikaanse denkers en doeners kijken naar verschillende toekomstscenario's. Grenzen zullen vervagen, nieuwe markten zullen bloeien, mogelijk ontstaat er een groot handelsblok dat Schengen overstijgt. En de bevolking zal groeien naar ruim 4 miljard mensen. Veel Afrikanen zien dit als een enorme kans. Want tegen die tijd heeft Afrika niet alleen de grootste groep jonge consumenten in de wereld, maar ook de grootste arbeidsmarkt in handen, plus een enorme potentie voor het ontwikkelen van groene energie. Met: Achille Mbembe, Amy Jadesimi, Amos Wemanya, Katchie Nzama en Arthur Mutambara.





De Invasie van België
De Invasie van België

Nadat ze opgejaagd zijn bij een radiostation in Antwerpen, willen Tess en Simon per se weg om ergens anders hun radiomissie uit te voeren. Zij ontdekken hoe toeval ook in je nadeel kan werken. Jasper en Tim willen ook weg uit Antwerpen, maar hoe? De mannen kunnen het moeilijk eens worden. Olcay en Dolshe gaan aan de slag met een opdracht waar ze behoorlijk hoofdpijn van krijgen. De andere twee duo's, Anouk en Gers in het zuiden en Geza en Dio in het oosten, zijn al druk bezig met hun eerste vlagmissie. Bij de één wordt duidelijk hoe België voortaan zal heten (Zuid-Nederland) en bij de ander worden de Belgen aangesproken op hun intelligentie.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Dreigt er een handelsoorlog met de VS? Te gast is Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW. * Geen wettelijke basis voor nieuwe nareisregel in asieldeal. We praten erover met Mark Klaassen, universitair docent bij het Instituut voor Immigratierecht. Politiek duider Arjan Noorlander legt uit wat de uitspraak politiek teweegbrengt. * Proces van de eeuw in België. In België gaat het mega-proces over de terreuraanslagen in Brussel en Zaventem van start. We spreken VRT-justitiejournalist Philip Heymans. * Eerste Filipijnse verpleegkundigen aan de slag. We lopen mee in hun eerste dagen aan een Nederlands ziekenhuisbed.



Andere Tijden Special
Andere Tijden special: Als je haar maar goed zit

Haar, we hebben het allemaal maar je hebt het niet voor het uitkiezen. Het is onderdeel van je identiteit. Je kunt er mee protesteren, je ermee afzetten tegen voorgaande generaties, ermee laten zien wie je bent en waar je voor staat. Haar definieert cultuur en klasse. Via haar kun je ook de geschiedenis vertellen. Van afro tot vetkuif, van matje tot suikerspin, een ode aan het haar.



Sint & De Leeuw
Sint & De Leeuw: Sint & De Leeuw

Paul maakt er met behulp van de Sint een vrolijke bonte avond van. Ze ontvangen gasten die een goede reden hebben om langs te komen; ze hebben bijvoorbeeld iets op te biechten, excuses te maken, ze willen iets uitvoeren of ze zitten gewoon heel graag een minuutje op schoot bij Sinterklaas. Dit alles wordt muzikaal begeleid door een grote band.



FORMULA 1
FORMULA 1: Top 10 Starts of 2022 | AWS | F1 Insights

See which drivers had the fastest reaction times at lights out during the season. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F1Insights



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

Ruud en Claudia uit Vught houden niet van alledaags. Het interieur in hun oude arbeidershuisje is een mix van zelfgemaakte items en unieke vintage-vondsten. * Op dit heerlijke avondje van de sint gaat chef-kok Ramon langs bij de Amsterdamse banketbakker Ronald voor één van zijn favorieten: marsepein. * Laura heeft haar droom doen uitkomen: een tuin ontwerpen voor paarden. Met veel biodiversiteit waar zowel haar Schotse pony's als insecten optimaal genieten. * Kunsthistoricus Geert vertelt het verhaal van de bunker, ooit onderdeel van de Hollandse nieuwe waterlinie. Sinds 2010 is de schuilplaats door midden gezaagd en is het een kunstwerk.



vThorben
vThorben: Mijn Eerste GAME In Fortnite CHAPTER 4!

Bedankt voor het kijken naar deze Fortnite video Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen!! SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com MIJN SETUP: Headset: ASTRO Gaming A40 TR: Klik hier Logitech G915: Klik hier Logitech G502 LIGHTSPEED: Klik hier Logitech G840 XL: Klik hier Logitech Brio 4K Stream Edition: Klik hier ASTRO Gaming C40 TR: Klik hier Blue Blackout Spark SL: Klik hier Blue Compass: Klik hier Blue The Pop: Klik hier MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Student Jip doet zijn best om Bodine te imponeren. Reggy wordt door Natasja verwelkomt met een poëtische boodschap.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Het Kantoor 305

Op het Klokhuis Kantoor toont Peggy haar kookkunsten. Eva gaat in een peperfabriek op zoek naar de herkomst van de pittige smaakmaker. Als je een snoepje op de grond laat vallen en je raapt hem binnen vijf seconden op, zitten er geen bacteriën op. Toch? Tirsa en Eva doen de test. Huh?! Wat bedoelen ze precies met het woord 'kwaliteit'?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag

Waarom de Biodiversiteitstop in Canada misschien wel net zo belangrijk is als de Klimaattop: 'Onze ecosystemen staan op instorten' * Jongeren in de criminaliteit steeds jonger, zo probeert de politie ze op het rechte pad te houden * Niet alleen problemen met de Mandelabrug, door het hele land gaat het mis * Gokkers klagen online casino's aan



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De teams trappen hun drukste week tot nu toe af. Ze storten zich op het klussen, maar dan komt het nieuws van de buitenwereld binnen. Voor het eerst in het blok gebeurt het ondenkbare.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De teams trappen hun drukste week tot nu toe af. Ze storten zich op het klussen, maar dan komt het nieuws van de buitenwereld binnen. Voor het eerst in het blok gebeurt het ondenkbare.



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De Faker Feestmaand
De Faker Feestmaand

De familie Smit uit Heiloo bereidt zich voor op de komst van de Sint. Lukt het Niek Roozen ondertussen om de Faker in dit gezin te vinden?





DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: 100 Enge Dingen Doen In 1 Dag (Roblox)

100 Enge Dingen Doen In 1 Dag (Roblox) ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Vita Cleo
LAST VAN STEKEN & EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE (15 WEKEN ZWANGER) | VITA CLEO VLOG #111

In deze vlog neem ik voor het eerst een zwangerschapsmassage, heb ik een leuke klus met Joey, laten we de keuken betegelen en Hi! Ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Je kent mij misschien van de 'Blonde Tigers', een YouTube kanaal die ik de afgelopen 5 jaar heb gehad samen met mijn zus Tiger Elise. Op het Vita Cleo kanaal deel ik mijn bruisende leven in Amsterdam d.m.v. vlogs. Plus andere video's met interessante onderwerpen die mij bezig houden. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram: @vita.cleo



Gio
Gio: AFSCHEID NEMEN VAN JADE & THUISKOMEN IN EEN HEL!????????

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Thymen is kinderburgemeester van Amsterdam

Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

We onderzoeken of veel Oranje-fans gehoor geven aan de oproep van bondscoach Luis van Gaal om bij de kwartfinale te zijn. En omdat het pakjesavond is, gaan we op pad met Sinterklaas.



SLAM!
Dat moet KORTER #shorts #mand #mandvantichelaar | SLAM!

Deze week kijken Max en Lieke wat het Risico is van Sinterklaas zijn in een stad waar dit verboden is... In Risico's zoeken Max Bolhuis en Lieke Augustijn voor jou uit wat de Risico's zijn van zaken waar jij altijd al over hebt nagedacht! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer zien van Max? Klik hier Your Life



AFC Ajax
AFC Ajax: Best Moments of Marbella ???????? | #MidSeason RECAP ????

Ajax was afgelopen week op trainingskamp in het Spaanse Marbella. In deze recap blikken we terug op alle hoogtepunten van de afgelopen trainingsweek. #midseason ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
The FEYENOORD GAMES ?????? | What do you SEE, FEEL and HEAR? ????

Zien, voelen en horen... Welke Feyenoord-speler beschikt over de beste zintuigen? Mimeirhel Benita, Quilindschy Hartman, Marcus Pedersen en Fredrik Bjørkan mogen het laten zien in de Feyenoord Games! We testen de zintuigen van de spelers aan de hand van en aantal opdrachten die voor hilarische momenten zorgen. Check nu de aflevering en laat in de comments weten wat je van de video vond! ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier





EnzoKnol
EnzoKnol: IK KRIJG LES IN DRONE VLIEGEN! ????#3402

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: Knolpower kledinglijn ? Klik hier van Dennis: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ? Klik hier je alleen korte & grappige momenten zien? Klik dan hier: Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



Nienke Plas
Pink for the princess???? #223 By Nienke Plas

Strikjes, roesjes en alles roze! WHAAAAAAAAA I CAN’T NIEUWE SHOW ????, TRY-OUTS ZIJN VOORBIJ. Niet getreurd, want we staan weer op de bühne met mijn allernieuwste show "Postnatale Expressie" vanaf januari 2023! Kom zelf kijken hoe stress en zweet niet samenwerken met.. foundation? Haal je kaartjes hier en nooit via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



OnsOranje
OnsOranje: 'Jemig, tel maar op hoor!' ???????? | Vincent & Wout | ???????? ?????????????????????????

Twee Oranje-internationals spelen tijdens het wereldkampioenschap 30 SECONDS, de WK-editie! Welk duo raadt de meeste woorden en eindigt bovenaan het klassement? In deze aflevering: Vincent Janssen en Wout Weghorst. #NothingLikeOranje #WorldCup Bij OnsOranje blijf je de hoogte van alle Nederlandse elftallen OnsOranje is het officiële fan platform voor het Nederlands elftal. Je vindt hier alles over de vertegenwoordigende teams, van het Nederlands elftal (mannen en vrouwen) tot de jeugdteams, van het veld tot in de zaal. Hier zie je samenvattingen en highlights, interviews en unieke beelden achter de schermen. Kortom; alles om de beleving van ons Oranje dichter bij jou te brengen. Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! Klik hier OnsOranje ...op Instagram: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier TikTok: Klik hier





Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - FC Twente | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2022-2023

Feyenoord Vrouwen 1 heeft de thuiswedstrijd tegen FC Twente niet weten te winnen. Ondanks uitstekend veldspel, waarmee Feyenoord het de regerend landskampioen en ongeslagen koploper ontzettend moeilijk maakte, eindigde de wedstrijd in een 0-1 overwinning voor de bezoekers. ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



E-Divisie
Go Ahead Eagles ???? RKC Waalwijk | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
FC Utrecht ???? SC Heerenveen | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
PSV ???? N.E.C. Nijmegen | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
FC Groningen ???? FC Volendam | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
Sparta Rotterdam ???? Fortuna Sittard | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
Excelsior Rotterdam ???? SC Cambuur | Round 8 | KPN eDivisie

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



E-Divisie
Neemt Vitesse in de topper de koppositie over van Ajax? ???? | KPN EDIVISIE SEASON VI | Speelronde 8

17.30 AZ Alkmaar - FC Twente (main) Excelsior Rotterdam - SC Cambuur PSV - N.E.C. Nijmegen 18.30 Ajax - Vitesse (main) Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard FC Utrecht - SC Heerenveen 19.30 Feyenoord - FC Emmen (main) FC Groningen - FC Volendam Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van de KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Sesamstraat 10 voor...
Sesamstraat 10 voor...: Elmo

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Masha en de beer
Masha en de beer: Het ABC-lied

Masha zingt bekende kinderliedjes, maar geeft daar natuurlijk een eigen draai aan.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn Europarlementariër CDA Esther de Lange, rechtsgeleerde Afshin Ellian en boerin Annemiek Koekoek. Met hen hebben we het over de olieboycot tegen Rusland, het Iraanse verzet tegen het regime en de gesprekken over het landbouwakkoord.



PSV
Winst in het koude Rotterdam ???? | Highlights Excelsior Vrouwen - PSV Vrouwen

PSV Vrouwen wint wederom. Dit keer wordt Excelsior verslagen in Rotterdam. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Sinterklaas: Lied: Maandag Vandaag (Yeah Jippie Yeah)

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin.



Kindertijd
Kindertijd: Moesa bouwt blokken

In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: KONiJNEN KOPPELEN LOOPT VERKEERD … RiKKiE MOET WEG! | Bellinga Vlog #2661

“ALLERMOOiSTE SCHOEN” ???? - Lucilla & Luan Bellinga met Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Stem Hier Op Lucilla Bellinga ????Klik hier FILM Klik hier 6U NiEUWE VLOG DUIMPJE OMHOOG ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS ????Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's (OFFICIAL MUSIC VIDEO)) Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “DANSEN” ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? - Lucilla Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) ???? - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND ?? - Lucilla Bellinga & KADO [ OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier BELLiNGA'S - Volg je hart ???? (Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel 42 Fara 34 Luan 10 Lucilla 7, Luxy 3 ,Lucius Klik hier #FAMILIEVLOGGERS.NL Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 ? Klik hier MAIL STUREN? Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland 6 nov 2013 1e vlog: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier 2015: Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Video bevat geen betaalde samenwerking. Voor info over richtlijnen, Klik hier



NOS Journaal met Gebarentaal
NOS Journaal met gebarentaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Law & Order: SVU
Law & Order: SVU

Rollins kijkt opnieuw naar een oude zaak, wanneer een kind dat naar de jeugdgevangenis is gestuurd na zijn 18e verjaardag wordt vrijgelaten.