True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-09-2020
Op1
Op1 - 11 september 2020

Voorzitter NU'91 Stella Salden en verpleegkundigen Jolanda Buseman-Kerkhof en Andrea van Duijvenbode over vaccineren. Gaan verpleegkundigen zich straks verplicht laten inenten met een gloednieuw coronavaccin als ze hun werk willen blijven doen? Beslist niet, zegt Andrea. Toch maar wel, zegt Jolanda. Ook voorzitter van beroepsorganisatie voor verpleegkundigen NU'91, Stella Salden schuift aan. * Tofik Dibi over zijn nieuwe boek Monster van Wokeness. Tofik Dibi schreef het boek Monster van Wokeness over een activist die op social media de strijd aangaat met ongelijkheid. Binnen mum van tijd groeit ze uit tot Nederlands meest invloedrijke activist, maar betaalt daar een enorme prijs voor. Dibi vertelt er alles over. * Clubarts van Feyenoord Casper van Eijck en clubviroloog Annemiek van der Eijk over de start van de Eredivisie. Morgen gaat de Eredivisie van start en het gaat een spannend seizoen worden; niet alleen vanwege de competitie maar ook omdat corona een belangrijke factor gaat worden. Supporters mogen niet schreeuwen of juichen en moeten ze straks na 1 oktober zich nog wel houden aan de 1.5 meter ? En wat gebeurt er als er binnen de selectie corona uitbreekt? Feyenoord-clubarts Casper van Eijck en clubviroloog Annemiek van der Eijk praten ons bij. * Tv-recensent Angela de Jong over de eerste aflevering van Veronica Inside. De start van een nieuw seizoen Veronica Inside gaat nooit geruisloos voorbij, maar dit jaar spande de kroon. Voor de zomer kregen Johan Derksen en René van der Gijp het aan de stok met presentator Wilfred Genee. Na opmerkingen van Derksen over Akwasi -hij vroeg zich af of ie naar Zwarte Piet of naar Akwasi keek -wilde Genee een speciale racisme-uitzending. De opzet daarvan beviel Derksen en Van der Gijp niet. Ze voelden zich door Genee in de steek gelaten. Grote ruzie, de toekomst van het programma leek onzeker. Totdat John de Mol de heren tot kalmte maande en Veronica Inside -in dezelfde bezetting -vanavond weer startte. De eerste recensie is hier aan tafel, met AD-columnist Angela de Jong. * Gerrit Hiemstra over de uitzonderlijke zomer, de ongekende bosbranden en zijn duurzaam gebouwd huis. De zomer is nog niet voorbij: vanaf zondag stijgt de temperatuur misschien wel naar tropische waarden, met regionaal zelfs kans op een hittegolf. En ook over de temperaturen in de afgelopen maanden mogen we niet klagen. Gerrit Hiemstra over de temperaturen van deze zomer, het klimaat en zijn eigen duurzame huis waar veel over te doen is.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Using BANNED TOOLS In Minecraft!

Using BANNED TOOLS In Minecraft! Tools are meant to be useful in Minecraft. They help you mine and build, but what if you found BANNED TOOLS!? These OVERPOWERED BANNED TOOLS are so strong they will destroy the Minecraft world!!! ???? My Minecraft Server! - Klik hier Check Out Tiger's Channel: Klik hier Become a Member! Klik hier MY GEAR My Capture Card! Klik hier CREDITS Can't Stop Won't Stop - Mighty & High Klik hier



Familie Gillis
Familie Gillis: massa is kassa

Na de coronaperikelen zijn eindelijk alle parken weer open. De zomer is in aantocht en met de boekingen loopt het storm. En dat is goed, want massa is kassa. Maar met zoveel drukte op de parken kan het niet altijd vlekkeloos lopen. Zowel door Peter als zijn rechterhand Frans moeten er een paar rimpeltjes glad gestreken worden. Midden in deze drukte vertrekken Peter en Nicol richting Italie, om daar hun eigen welverdiende vakantie te vieren. Het is de bedoeling dat in peters afwezigheid, troonopvolger Mark alle touwtjes in handen houdt.



NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe

Dit jaar komt het van Nederlandse bodem. Op zoek naar voetstappen van de Tour in Nederland.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Hoger onderwijs nog steeds vooral online. Terwijl middelbare scholieren alweer klassikaal les krijgen, zitten studenten nog vooral thuis. Vanwege de 1,5 meter afstand die moet worden gehouden, kunnen maar weinig studenten college's volgen aan universiteiten of hogescholen. Daardoor wordt nog steeds vooral online onderwijs gegeven. En dat leidt tot motivatie- en mentale problemen bij studenten. Rector(en) maken zich zorgen om studie-uitval en pleiten voor versoepeling van de regels. * Migranten Lesbos al dagen dakloos. Duizenden migranten op het Griekse eiland Lesbos slapen al nachtenlang in de buitenlucht na de branden die opvangkamp Moria in de as legden. Europese landen hebben toegezegd een deel van de dakloze mensen op te vangen, voornamelijk kinderen. Voor de brand waren die landen nauwelijks bereid migranten vanuit Moria op te nemen, terwijl de leefomstandigheden in het overbevolkte kamp al lange tijd erbarmelijk zijn. We spreken erover met Gerald Knaus, de man die wordt gezien als architect van het vluchtelingenakkoord uit 2016. * Ambassadeur over onrust Wit-Rusland. In de Wit-Russische hoofdstad Minsk kwam het deze week opnieuw tot confrontaties tussen demonstranten en de politie. Het is al weken onrustig in het land. President Loekasjenko, 26 jaar aan de macht, won op 9 augustus volgens de officiële uitslag opnieuw de verkiezingen. Maar de oppositie, en ook de EU en de VS, zijn er van overtuigd dat hij alleen door schaamteloze fraude heeft gewonnen. We spreken vandaag de Wit-Russische ambassadeur in Nederland, Andrei Yeudachenka.* Een 'dagje uit' naar de ruimte? Wubbo Ockels en André Kuipers kregen de kans al, maar als het aan Elon Musk, Richard Branson en Jeff Bezos ligt is een tripje naar de ruimte straks ook iets voor jou. De miljardairs zetten alles op alles om ook toeristen binnenkort per raket of vliegtuig de ruimte in te krijgen. Maar: wordt het ooit iets voor het grote publiek om het universum te ontdekken? Verslaggever Mathijs Bouman zoekt uit wat je ervoor over moet hebben en neemt daarom ook plaats in een simulator om te zien wat zo'n tripje buiten de dampkring met zijn lichaam doet.



AFC Ajax
AFC Ajax: BROEDERSTRIJD | 'Zondag wordt oorlog' | Ryan & Danzell Gravenberch

Hun droom komt uit. Zondag staan de broers Danzell (26) en Ryan (18) Gravenberch eindelijk tegenover elkaar in een officieel duel. Danzell, die net als Ryan de hele jeugdopleiding van Ajax doorliep, staat onder contract bij Sparta, zondag de tegenstander van Ajax. In Diemen is de strijd alvast begonnen. #Gravenberch #SPAAJA ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US TRANSLATE THIS VIDEO Klik hier US Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Het hek van de dam
Het hek van de dam

In 'Het Hek van de Dam' gaan cabaretière Tineke Schouten en presentator Bert van Leeuwen een bijzonder avontuur met elkaar aan. Samen met herder Marije en haar kudde schapen trekken ze door het Noord-Hollandse natuurgebied Zwanenwater en moeten ze 250 schapen veilig van A naar B brengen. In het prachtige duingebied wordt er hard gewerkt en leren ze veel van de herder en over het hoeden. Tussen het hoeden door voeren Tineke en Bert in deze unieke setting intieme gesprekken.



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Vroege vogels
Vroege Vogels: Leudal

Snelstromende beekjes, metershoge zandmuren met broedende ijsvogels en omgevallen bomen. We zijn in Het Leudal, een onontdekt pareltje in het hart van Midden-Limburg. Het is geen toeval dat een wereldberoemde Nederlandse paleontoloog hier een paradijs probeerde te creëren. We zoeken naar de raadselachtige hazelworm, volgen de gangen van de bever en kijken onder water wat er leeft in de schilderachtige beken die dwars door het gebied kronkelen.



Achter Gesloten Deuren
Achter Gesloten Deuren

Sarah heeft jarenlang alles opzij gezet voor de opvoeding van haar zoon Sem. Nu is het moment aangebroken om haar carrière als actrice weer op te pakken. En daarvoor is ze bereid heel ver te gaan.



Mr. Frank Visser
Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?

Mr. Frank Visser zet de deuren van zijn werkkamer dagelijks open voor iedereen die juridische hulp kan gebruiken. Wat kun je doen als je dure zonnepanelen in de schaduw blijken te liggen? En bij wie kun je terecht als een lekkage enorme schade heeft veroorzaakt? Waar begin je als alle verantwoordelijken naar elkaar wijzen? Met al deze vragen kun je terecht op het spreekuur. Mr. Frank Visser wijst mensen de weg in het oerwoud van wetten en juridische mogelijkheden. Niemand gaat de deur uit zonder passende juridische voorlichting.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Iedereen, behalve de winnaar van de immuniteitsopdracht, kan geëlimineerd worden. De kandidaat die het minste indruk maakt met hun gerecht, gaat naar huis.



Meldpunt!
Meldpunt: Run op griepprik zorgt voor wachtlijsten

Door de grote belangstelling voor de griepprik gaan tekorten ontstaan. Dat verwachten bedrijven die de griepprik verzorgen en nu al wachtlijsten hebben voor de vaccinatie tegen de griep. Huisarts Ted van Essen is voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting en geeft uitleg. * Thijs van Mierlo van de landelijke vereniging van bewonersgroepen vertelt dat wijkcentra en buurthuizen dreigen om te vallen. * Klanten van internetbank Knab ontvangen een bericht waarin staat dat ze een app op hun telefoon moeten installeren waarmee ze hun identiteitsgegevens aan de bank kunnen doorgeven. Werken ze niet mee, dan blokkeert de bank de bankrekening. Mag Knab klanten dwingen dit via een app te doen en mag Knab zomaar de rekening blokkeren? MAX Ombudsman Rogier de Haan geeft antwoord op deze vragen.



De Vooravond
De Vooravond

De familie Chabot is ambassadeur van Bookstore Day 2020. Vier gezinsleden brachten dit jaar een boek uit en daarom zijn zij dit jaar ambassadeur geworden. Bookstore Day is de dag dat de boekhandel in het zonnetje wordt gezet. Met familie Chabot gaan we praten over literaire opvoeding en we vragen hen om boekentips. * Met huisarts Young-Kon Lambeck bespreken we het laatste nieuws rondom de coronatesten. * Het is alweer dertig jaar geleden dat de serie The Fresh Prince of Bel-Air voor het eerst op tv was en de hele wereld veroverde. Edson de Graça en Esmée van Kampen komen vertellen wat er zo goed aan deze serie is. * Michelle David bracht sinds het begin van de coronacrisis met haar Sunday Services in Paradiso een boodschap van hoop en liefde de wereld in via een livestream. Afgelopen zondag was de voorlopig laatste editie, maar wij dachten: er zijn vast meer mensen die behoefte hebben aan wat liefde. Daarom sluit zij de uitzending af samen met The Gospel Sessions.



JENSEN
BREAKING NEWS: DIT KLOPT NIET - DE JENSEN SHOW #218

Breaking news: de media en journalistiek laten zoveel steken vallen dat instituten wegkomen met dubieus gedrag. Wij exposen het wél. Steun het echte geluid! Bestel de nieuwe items via Klik hier je hier op het Jensen Youtube kanaal: Klik hier Jensen Show op Spotify: Klik hier Jensen Show op iTunes: Klik hier



Feyenoord
Feyenoord: Róbert Bozeník toont emoties op én naast het veld | ???????????????????????? ????????????

De naam van Róbert Bozeník zal nog vaak klinken als het gaat over PEC Zwolle - Feyenoord. Hij maakte vorig seizoen in dat duel zijn eerste Eredivisiedoelpunt. De spits praat er in Studio Feyenoord over en pinkt traantjes weg als hij wordt verrast door zijn vriendin. #pecfey #ReadytoPlay ABONNEER ?? Klik hier ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: VAN 20.000 M&M'S ÉÉN MEGA M&M MAKEN! || Fan Friday

Eh, wie doneert er even 800 euro voor alles dat kapot is gegaan in deze video? :| hahaha.. help ? Beluister mijn single "The Best Thing" hier: Klik hier Merchandise Klik hier Insta: @MeisjeDjamila ? Twitter: @DjamilaTweets ? TikTok: DjamilaLy ? Iedere ????????????????????????????, ???????????????????????????????? en ???????????????????????? een nieuwe video op mijn kanaal ???????????????????????????????????????? Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.



vThorben
vThorben: ???? MET KIJKERS FALL GUYS SPELEN !! ( 128+ Wins )

Je kan nu Lid worden van mijn kanaal! Je naam zal gekleurd zijn in de chat en mijn logo zal voor je naam staan. Ook krijg je unieke emojis erbij! check het nu uit!! Klik hier zijn altijd welkom met donaties help je mij mijn streams en videos verbeteren! Klik hier Ben je niet ouder dan 18? Vraag toestemming aan je ouders! Check voor de ultieme game accesoires & tegoed kaarten G2a uit! Klik hier ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 19:00 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! MERCHANDISE: Klik hier editor: @Gielekuhh SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vThorben@4alllevels.com MIJN SETUP: Headset: ASTRO Gaming A40 TR: Klik hier Logitech G915: Klik hier Logitech G502 LIGHTSPEED: Klik hier Logitech G840 XL: Klik hier Logitech Brio 4K Stream Edition: Klik hier ASTRO Gaming C40 TR: Klik hier Blue Blackout Spark SL: Klik hier Blue Compass: Klik hier Blue The Pop: Klik hier MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier Klik hier





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

Eef en Cees uit Twello hebben een grote woondroom: een ronddraaiend huis, geïnspireerd op geometrische vormen waar Eef als wiskundige zo van houdt. Er wordt gerekend, getekend, gepuzzeld en gebouwd en in 2012 is het eindelijk zover. Het huis draait 180 graden met de zon mee. Dat biedt de mogelijkheid om zowel 's ochtend als 's avonds in de zon te eten. En als het een dag héél warm is, dan draaien ze het huis naar het oosten, om de zon juist buiten te houden. * Als chef-kok kwam Dave Zwaartman in aanraking met het wildplukken. Hij ging een dagje op pad met een specialist en raakte er zo aan verknocht dat hij niet veel later zelf de opleiding tot herborist afrondde. Inmiddels heeft hij de horeca vaarwel gezegd, maar neemt hij nog wel geregeld enthousiaste koks mee de duinen in om hen te inspireren en te informeren over wat er allemaal groeit. Culinair expert Alain Caron krijgt in het Zuid-Hollandse Oostvoorne een kijkje in de keuken van de duinen, waarbij hij wordt meegezogen in het enthousiasme van de geboren herborist.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Trial

Trial is een onderdeel van motorsport waarbij het niet gaat om de snelheid, maar om de behendigheid waarmee je een moeilijke hindernis neemt. Bart leert de trucs van Nederlands Kampioen Trial: Luc Branten. Ook Varkentje Rund leert trialbiken.



EenVandaag
EenVandaag

Geen anderhalve meter meer in voetbalstadions? * Varkensboeren in transitie * Weer een blunder in toeslagenaffaire * D66 wil uitbreiding stroomnetwerk



Brugklas
Brugklas: Laat me afkijken

Liz is vergeten dat ze proefwerk heeft en wil spieken bij Sophie.



De Nieuwe Maan
De Nieuwe Maan

Brand in Moria. Vluchtelingenkamp Moria was kortgeleden gesloten omdat er een coronabesmetting was geconstateerd. Iedereen moest in quarantaine. Nu is daar ook nog eens brand uitgebroken. Moet Nederland deze vluchtelingen opnemen of is opvang in de regio de beste oplossing? Aan tafel: Zmnako Karem (ex-vluchteling) en Sahar Shirzad (ex-vluchteling). * Witte redacties. Er wordt al heel lang gesproken over te weinig diversiteit binnen de media. Ook de NPO hamert hier steeds op, maar helaas verandert er weinig. Wat is de sleutel om redacties diverser in te richten? Aan tafel: Hans de Clerq (directeur van het Instituut voor Media) en Youssra Oulad Messaoud (student). * Gebruik van lachgas. Er is een forse toename van gezondheidsklachten door lachgasgebruik. In enkele gevallen houdt iemand er een dwarslaesie aan over. De politiek wilt lachgas op de opiumlijst zetten, maar is dit wel op zijn plaats? Of moet de lachgasgebruiker zich verantwoordelijker gedragen? Aan tafel: Jaidy (slachtoffer lachgasgebruik), Lucille Dorresteijn (neuroloog) en Leon Riemers (vertegenwoordiger lachgasbranche).



Willem Wever
Willem Wever

Hugo vraagt zich af wat een stadionomroeper doet en Lisa wil weten hoe je een zwembad schoonmaakt. Wetenschapper Diederik legt uit hoe broeikasgassen ontstaan en op basisschool De Vonder in Borne wordt een spannende challenge tussen een leerkracht en een leerling gespeeld.



Gio
Gio: IK MOEST HIERVOOR SPECIAAL NAAR HUIS KOMEN!

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat word altijd goed ontvangen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Hoe een veteranenhond hulp kan bieden

Bij het kijken naar kunst hebben mensen vaak hun mening snel klaar, maar volgens Wieteke van Zeil doe je jezelf tekort met een te snel standpunt. In haar nieuwste boek 'Altijd wat te vinden' legt ze uit hoe het veel leuker is om niet direct te oordelen en we horen hoe kijken naar kunst je een leuker mens maakt. * Deze week liep het aantal coronabesmettingen in een korte tijd flink op. We bespreken de laatste stand van zaken met bijzonder hoogleraar virologie aan het Erasmus MC Marion Koopmans. * Elk jaar wordt er geld opgehaald om hulphonden te trainen voor veteranen met PTSS. Nelly Singerling doet dit jaar op een wel heel bijzondere manier mee. Ook Robert Ghielen schuift aan. Hij is veteraan met PTSS en heeft sinds een jaar een hulphond. Hij deelt zijn verhaal. * Amber Brantsen kennen we als nieuwslezer van het NOS Journaal. Ze hield lang verborgen dat ze als tiener leed aan anorexia, dat ontstond tijdens haar studieperiode. Ze schreef er het boek 'Uit Beeld' over.



Checkpoint
Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen.



Wat Eten We?
Wat Eten We?

TV-kok Jet van Nieuwkerk zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist. Binnen een half uur maakt Jet in een handomdraai een inspirerende maaltijd.



Rail away
Rail Away: Italië - Zwitserland: Centovalli

De Centovalli-lijn is de lijn door de honderd valleien, die het noorden van Italië en het zuiden van Zwitserland met elkaar verbindt. Het is het verhaal van de burgemeester van Locarno, die een spoorlijn wilde tussen de twee grote noord-zuidlijnen in de Alpen, de Simplon- en de Gotthardlijn. Door die twee met elkaar te verbinden ontstond via Italië de kortste reis van het zuiden naar het westen van Zwitserland. Slingerend door de groene dalen van de rivier de Melezzo, valt er vanuit de trein veel te genieten van het prachtige, zomerse landschap.



Oppassen!!!
Oppassen!!!: Op de kiek

Comedyserie over twee grootvaders die samen hun kleinkinderen opvoeden omdat de ouders (vader Victor en moeder Simone) het te druk hebben met hun carrière in het Europees parlement en op toneel.



EnzoKnol
EnzoKnol: WAT VINDT MILAN VAN ZIJN CADEAU?! (10.000 mieren) #2587

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: Klik hier kledinglijn ? Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 16:00 een vlog! Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800 Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



Wil & Tien
KLETSVIDEO: SANSEVIERIA STEKKEN + NIEUWE HOBBY | Wil & Tien

? Tijd voor een gezellige kletsvideo over mijn nieuwe hobby: PLANTEN! Mijn Sansevieria (Vrouwentong) groeit als een malle, dus het is tijd om daar twee planten van te maken. Hoera, een stekje! En er gebeurt ook nog iets mafs tijdens deze video, het speelgoed van de kinderen bemoeit zich met mijn nieuwe hobby :') Fijn weekend lieve allemaal! Video Mama Botanica: Klik hier A Plant - Say No To Bullying: Klik hier Geen video's missen? ABONNEER HIER voor 2 video's per week: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ? Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) en Gijs (januari '17). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ? Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



VitesseTV
VitesseTV: Voorbeschouwing RKC Waalwijk vs Vitesse

Vitesse neemt het in het allereerste competitieduel op tegen RKC Waalwijk. Zondag 13 september wordt er om 16.45 uur afgetrapt in het Mandemakers Stadion. We blikken vooruit met hoofdtrainer Thomas Letsch en verdediger Maxi Wittek.



Jill van Dooren
Jill van Dooren: SASKE komt LOGEREN ? VLOG 1048

Hoi. Mijn naam is Jill, 27 jaar en ik woon samen met mijn rechterhand it's Pip the pug in Nijmegen. Ik neem het leven met een dikke knipoog en maak filmpjes op het internet, daar is deze er één van. Music From: Klik hier misselijk van angst: Klik hier Klik hier Blog - Klik hier Email - jill@socialreblz.com ? Twitter - Klik hier Instagram - Klik hier Facebook - Klik hier Snapchat - Jilllvd ? Instagram van Pip: Klik hier Post adres: SocialReblz Tav Jill van Dooren Passeerdersgracht 18 1016 XH Amsterdam Afspeellijsten: ? VLOGS 1 TM 200 - Klik hier VLOGS 200+ - Klik hier BEAUTY - Klik hier FASHION - Klik hier PERSOONLIJK - Klik hier TAGS & CHALLENGES - Klik hier SHOPLOGS - Klik hier ASK JILL - Klik hier JILL STORIES - Klik hier KLETS EN OPMAAK - Klik hier Met welke camera film je? Mijn vlogs film ik met de Canon G7X Mark III en maak wel eens gebruik van de GoPro Hero 4, mijn extra video’s neem ik op met de Canon 80D ? Met welk programma edit je je video’s? Mijn video’s edit ik met Final Cut Pro (Apple only) ? Ik weet waar je woont, mag ik langskomen? Nee, dit is niet de bedoeling. Wanneer je me tegen komt in de stad of op straat mag je me altijd aanspreken (dat vind ik alleen maar leuk dus gewoon doen!!) dan kunnen we kletsen/knuffelen en foto’s maken! Omdat dat niet voor iedereen mogelijk is ben ik ook regelmatig aanwezig bij meetings, denk aan Veed/DYTG! Maar wanneer ik thuis ben heb ik mijn privacy en vind het fijn als deze wordt gerespecteerd. Deze video bevat een gekregen product/dienst (Geurwolkje). Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



wijZijn.tv
wijZijn.tv: BALKBRUG: 1e editie ~ Muziek in de Tuin ~ 2020 ???? GESLAAGD!

BALKBRUG: 1e editie ~ Muziek in de Tuin ~ 2020 ???? GESLAAGD! “Muziek in de Tuin” werd dit jaar voor het eerst georganiseerd, en dat in Corona-tijd! Dat er duidelijk behoefte was een dit initiatief bleek wel uit het aantal reserveringen, bijna duizend voor drie locaties per persoon - dus ruim driehonderd mensen hadden de zondagmiddag van het jaar! Hierbij als compilatie enkele optredens tijdens “Muziek in de Tuin” in Balkbrug op 6 september. #wijZijn.tv heeft deze dag, in verband met de Corona-beperkingen, slecht bij 6 families kunnen filmen; te weten: * fam. Folders aan de Achterweg - met het optreden van “Wachtend op de Zomer”. * fam. Smits aan den Kaat - met het optreden van “Sixpack”. * fam. Knol aan de Kolonieweg - met het optreden van “Freek”. * fam. Hogenkamp aan de Bovenkruier - met het optreden van “Cave Canem”. * bij Gré de Kuyper aan de Bovenkruier - met het optreden van “September”. * fam. Redder in de Kolonie met het optreden van Off-Track” De familie Hogenkamp was direct enthousiast toen ze van Muziek in de Tuin Balkbrug hoorde. Zij stelden hun tuin aan de Bovenkruier ter beschikking en maakten daar ook plaats voor Cave Canem. De band die oorspronkelijk als hard rock/heavy metal band begon, heeft in 2013 de switch gemaakt naar de akoestische rock. Muziek die zich uitstekend leent voor een optreden in de tuin. Tal van bekende covers werden gezongen. Voor het publiek hadden ze een uitgebreide playlist opgehangen en daaruit mocht een keuze gemaakt worden. Toppers: Wish you were here van Pink Floyd en vooral the Sound of Silence van Simon and Garfunkel. Bij de familie Redder was men blij dat ze de garage leeggehaald hadden om Off Track een plekje te geven. Off track speelt Ierse muziek met een eigen interpretatie. Tussen de liederen door wordt verteld hoe de muziek zich ontwikkelde. De vierman sterke band speelt de akoestische muziek met groot enthousiasme. Tijdens het tweede blok van Muziek in de Tuin viel de regen korte tijd met bakken uit de lucht, maar dankzij de ruime garage bleven band en publiek droog. De band heeft zelf ook genoten van de muzikale middag en komt volgend jaar graag weer. Ook Freek Knol heeft er veiligheidshalve voor gekozen om het optreden overdekt te doen. Het materieel werd aan de kant geschoven en de vrijgekomen ruimte werd ingevuld met strobalen. Alles op veilige afstand in verband met het coronavirus, net zoals dat bij de andere locaties het geval was. Freek had een flinke serie gitaren klaar staan en dankzij de muzikale keuzes van het publiek zijn deze ook zo’n beetje allemaal gebruikt. Bijzonder waren ook de nummers die hij samen met Nathalie Pieters zong. De stemmen vulden elkaar goed aan. Ook bij Freek en Nathalie een uitgebreide lijst waaruit gekozen kon worden met naast de bekende Engelse hits ook liederen in de streektaal, onder meer van Daniel Lohues. De volgende “Muziek in de Tuin’ is al weer gepland voor 30 mei 2021. * Te zien op televisie via www.wijZijn.tv en via Internet op alle apparaten op: Klik hier of via Instagram.



Binge Talks
Binge Talks S1-A31: Young Wallander, A Star is Born, Dave en meer..

Fijne binge-tips voor het weekend met René Mioch, Young Wallander, A Star is Born, Dave en meer.. Laat je ons weten wat jij binged?



Heidi
Heidi: De keuze

Heidi en grootvader zijn in Frankfurt. Dokter Beckmann vertelt grootvader dat hij geopereerd moet worden.



Kinderliedjes
Kinderliedjes | IK HOU VAN VOETBAL | Dans | Video Minidisco | DD Company

Dans voor het kinderliedje: De Muzikant. : Ik Hou Van Voetbal. Voetballiedje! KIJK OOK OP WWW.MINIDISCO.TV TEKST IK HOU VAN VOETBAL Klap naar links, klap naar rechts Schiet naar links, schiet naar rechts Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) De wedstrijd gaat beginnen Het elftal staat al klaar De bal ligt op de stip Dus fluit die aftrap maar… Ik krijg hem voor mijn voeten Ik wip de bal omhoog Dan schiet ik hem naar voren Met een grote boog Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) We gaan naar voren Het middenveld gaat mee Dwars door de verdediging Doen wij een 1-2 Ik maak een schijnbeweging En schiet op het doel Ik score de goal En hoor een luid gejoel Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Gesproken: Bal op je voet Schot op het doel – ja zo Kop met je hoofd Vang met je borst – ja zo Bal op je voet Schot op het doel – ja zo Hakje!! Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Wij worden de kampioen Schiet naar links, schiet naar rechts Kop naar links, kop naar rechts Als we goed ons best doen Worden wij de kampioen Schiet naar links, schiet naar rechts Kop naar links, kop naar rechts Als we goed ons best doen Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Hé Yo – Ik hou van voetbal – Dat gaat zo (Aha aha) Kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, ik hou van voetbal Kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, ik hou van voetbal Kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, ik hou van voetbal Kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, kom op, ik hou van voetbal Minidisco, Kinderliedjes, Kleuterliedjes & Peuterliedjes zijn onderdelen van Django Music & Publishing. Wij zijn een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen o.a. voor kinderentertainment op vakantieparken in binnen en- buitenland, voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs en liedjes op maat voor bedrijven. Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier ook beschikbaar op Amazon, Google Play, Apple Music, Sonos, Tidal en Deezer. Afspeellijsten: MINIDISCO TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier DANSINSTRUCTIES: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS Klik hier DE WIELEN VAN DE BUS: Klik hier IN DE MANESCHIJN: Klik hier DE MANESCHIJN TEKENFILMS: Klik hier TEKENFILMS: Klik hier VIDEOS: Klik hier WIELEN VAN DE BUS TEKENFILMS: Klik hier | LAYLA ZEEMEERMIN: Klik hier KINDERLIEDJES | NEDERLANDS: Klik hier kanalen: KIDS SONGS-MINI DISCO-KIDS DISCO: Klik hier Klik hier



NOS Tour de France
NOS Tour de France

Liveverslag van de dertiende etappe over 191 kilometer van Châtel-Guyon naar Puy Mary. Een bergrit met ruim 4000 hoogte meters Het venijn zit vooral in laatste 15 km met finish op een vulkaan die niet meer in werking is.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Studeerden wij Medicijnen of Geneeskunde? Huisarts Lieneke van de Griendt over fun

Lieneke van de Griendt noemt zichzelf Huisarts 3.0 en dat heeft een reden. Ze schreef een boeiend boek onder de titel " Studeerden wij Medicijnen of Geneeskunde?" en Flavio Pasquino interviewde haar over de motieven en noodzaak voor dit manifest. Functional Medicine zou je school kunnen noemen, of beter stroming in de geneeskunde waarbij een holistische benadering wordt gekozen voor het aanvliegen van gezondheidsissues met patiënten. Wat kunnen we doen met voeding? Wat kunnen we bereiken met beweging, stressreductie en meditatie? Lieneke maakte in haar leven een aantal indringende dingen mee waardoor 3 jaar geleden haar ogen open gingen en ze anders ging denken. Sindsdien behandeld ze haar patiënten anders en dat is een voorbeeld voor vele andere huisartsen. Meer tijd en luisteren is het vertrekpunt waarna ze goed kijkt naar de mensen als holistisch wezen waar niet enkel een pil of een spuit in kan. Waarom zijn er zoveel chronische mensen de laatste 25 jaar? Wat kunnen we zelf bereiken en waar ligt onze eigen verantwoordelijkheid? Interesse in het boek? Check Klik hier : Klik hier Programma: Klik hier u na deze video verdere verdieping en topsprekers horen over de pandemie ,en de toekomst na Corona, live of digitaal? Bezoek dan de G10 van de Economie en Filosofie op 4 en 5 september, of kijk mee via de livestream. SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL! Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Onze gesprekken kunnen politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten en onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen. Je kan je aanmelden op ons account! Klik hier



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland

Te gast zijn politiek commentator Syp Wynia, VVD-Tweede Kamerlid Thierry Aartsen en tv-columnist AD. Met hen hebben we het over de vluchtelingenproblematiek, over ondernemend Nederland tijdens de coronacrisis en over de terugkeer van Veronica Inside.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





NOS Jeugdjournaal met gebarentolk
NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.



Bollie & Billie
Bollie & Billie: Professor Snorremans

Animatieserie over de avonturen van het jongetje Bollie en zijn hond Billie.



Liselotte
Liselotte en de verloren bril

Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.



Tip de muis
Tip de muis: De geluksbrenger

Animatieserie over een klein muisje, dat allerlei avonturen beleeft in het bos.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: WAAROM KRiJGT LUAN THUiS LES? ???? | Bellinga Vlog #1845

BESTEL ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier Volg ons op TiKTOK ????@farabellinga_enfam BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier ook op Luan in de Kids Top 20! Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Video: Klik hier ????DAGELiJKS om 6U EEN NiEUWE VLOG! ? DUIMPJE OMHOOG EN ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier KIDS KANALEN: (uploaden als het uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier BELLiNGA'S - Volg je hart ???? (Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel (39) Fara (32) Luan (7) Lucilla (5), Luxy (2) en onze hondjes Woezel en Pip ( 2 jaar) VOLG ONZE INSTAGRAM: Klik hier je een foto van/met ons? gebruik dan: #DEBELLINGAS #FAMILIEVLOGGERS.NL Mail ons zakelijk op: Daniel@Bellinga.TV * Onze vlogs lopen 10 dagen achter op realiteit Volg ons op facebook: ? Klik hier MAIL STUREN? DAT KAN! Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle The Netherlands Dit kanaal is gestart op: 6 feb 2013 6 nov 2013 maakte we onze ALLER EERSTE vlog: Klik hier okt 2014 maakte we onze eerste weekvlog: Klik hier juli 2015 besloten we DAGELIJKS ons leven te vloggen: Klik hier juni 2016 heeft ons kanaal een naamsverandering gehad van " SlankEnFitTV" naar " DE BELLINGA'S" Bellinga Movie 2018: Klik hier Movie 2017: Klik hier Movie 2016: Klik hier Bellinga Movie 2015: Klik hier lopen we 10 dagen achter?* Klik hier interesante video’s van DE BELLINGA’S: ZWANGER VAN ONZE DERDE! Klik hier ALLER EERSTE VLOG OOIT! Klik hier VAN DANIEL EN FARA BELLINGA Klik hier GEFILMD VAN LUCILLA Klik hier VLOGGERS OP DE DYTG 2016 Klik hier LUAN 4 JAAR Klik hier VERJAARDAG VAN LUCILLA Klik hier KANALEN VAN ONS: Als De Kids Naar School Zijn Klik hier niet meer actief) SlankEnFitTV: Klik hier meer actief) Liefs, Fara en Daniel Bellinga Mail ons zakelijk op: Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 Online muziek: Klik hier liedje: Klik hier & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



MTV Push
MTV Push: Interview

Elke maand geven wij de nieuwste break-out artiesten een plek om te laten zien wat ze in huis hebben. Met exclusieve content waaronder interviews en optredens leer je de artiesten beter kennen en ontdek je misschien wel jouw idool!



Van God Los
Van God Los

De zestienjarige Jeffrey wordt door zijn dealer onder druk gezet om meer drugs te verkopen. Vader ziet lijdzaam toe hoe zijn zoon vervreemdt van het gezin en neemt een maatregel die alles verandert.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Lieke van den Krommenacker

Je liefde vangen in getypte woorden op papier, wie doet dat nog? Schrijver Lieke van den Krommenacker komt te hulp en tovert uit haar typmachine de prachtigste exemplaren tevoorschijn.