

- Nederland.TVJongeren.TVNederland.TVSpelletjes.TV
- Amusement.TVKennis.TVNieuws.TVSporten.TV
- Beurs.TVKinderen.TVOndernemen.TVTalentenjacht.TV
- Cultuur.TVKook.TVOnrecht.TVVaartuig.TV
- Formule1.TVLachen.TVOranje.TVVerkiezing.TV
- Gamen.TVMensen.TVPolitiek.TVVoertuig.TV
- Geloof.TVMode.TVReis.TVVoetbal.TV
- Gezondheid.TVMuziek.TVSerie.TVWeer.TV
- Informatief.TVNatuur.TVSpeelfilm.TVWoon.TV
19-11-2017
'Spiritualiteit kwam net zo onverwachts in mijn leven als okselhaar.' Dennis Honing, de eerste moslim in dit programma, is pas 27 jaar en heeft al een bewogen religieus leven achter de rug. Als atheïstische puber ontdekte hij bij zichzelf een spirituele neiging die niet meer wegging. Hij besloot christen te worden, maar werd in de jeugdgevangenis gegrepen door de islam. Al snel voegde hij zich bij de radicale islam en hielp hij jongens om af te reizen naar Syrië. Zijn rappe tong en uitgesproken opvattingen maakten Dennis een veelgevraagde gast in talkshows. Maar de twijfels sloegen toe. Het lijden in de wereld deed Dennis twijfelen aan God. Hij liet de radicale islam achter zich en raakte bijna helemaal zijn geloof kwijt. Moslim is hij nog steeds, maar dan wel ontzettend kritisch. En zonder Jezus hoeft het van hem niet. 'Ik wil Jezus niet achterlaten. Een islam zonder Jezus zou voor mij niet kunnen', aldus Dennis Honing in gesprek met Tijs van den Brink.
Jarenlang vertelde Rik van de Westelaken als journaalpresentator nieuwsverhalen van over de hele wereld. Nu verlaat hij de studio en reist hij zelf de wereld over en bezoekt hij groepen mensen die - soms vrijwillig, soms noodgedwongen - een opmerkelijk leven leiden. Hij trekt een paar dagen met ze op, nieuwsgierig naar hun verhalen en ervaringen. Waarom hebben ze de keuzes gemaakt die hun - in onze ogen - 'anders' maken? En hoe reageert hun omgeving daarop? Rik van de Westelaken onderzoekt in Rio de Janeiro waarom Brazilianen - ondanks hun beperkte inkomen - zo geobsedeerd lijken door lichamelijke perfectie. Hij bezoekt Angela Bismarchi, die zichzelf meer dan 40 keer liet opereren en die zelfs haar maagdenvlies operatief liet herstellen om zich weer maagd te voelen. In Brazilië zijn ook veel goedkope plastisch chirurgen actief en het verhaal van Flavia Curvello maakt pijnlijk duidelijk dat zo’n budget-operatie tot desastreuze gevolgen kan leiden.
Voor kunstenaars op leeftijd is er nu een plek waar ze samen oud kunnen worden. In het Ramses Shaffy-huis in Amsterdam leven ze met jonge kunstenaars en zo blijven ze midden in het leven staan. Samenwonen, zonder je artistieke eigenheid op te geven. Het huis is een inspirerende omgeving met ateliers, ontmoetingsplekken, expositieruimtes, een sociëteit en een klein theater. Op deze manier wordt de samenwerking tussen jong en oud gestimuleerd.
De stem in het hoofd van David Brown gaf hem een duidelijke keuze: zijn broer vermoorden of van elf meter hoog omlaag springen. David waagde de sprong. En belandde in een reeks psychiatrische opnames. Vanuit een subjectief perspectief toont Asylum hoe Brown uit zijn depressie omhoog probeert te klimmen, steunend op zijn muzikaliteit en humor.
Ouders in Nederland bepalen graag zelf hoe en vooral wáár ze hun kindje ter wereld brengen. Dankzij ons verloskundig systeem van zorg in de buurt en gemakkelijke toegang tot een ziekenhuis hebben we deze keuzes. Of beter gezegd: hádden we deze keuzes. Tipgevers uit het verloskundige veld melden dat een tekort aan personeel en plekken in het ziekenhuis, de kwaliteit van de geboortezorg en keuzevrijheid van aanstaande ouders onder druk zet. Door fusies van ziekenhuizen en de centralisering van zorg zouden bevallocaties hun deuren sluiten. En die plekken komen niet altijd terug in de directe omgeving, terwijl er juist wel steeds meer vrouwen in het ziekenhuis bevallen. Verloskundigen moeten soms wel vier ziekenhuizen bellen voordat ze ergens een plek vinden voor een bevallende vrouw. Dat levert stressvolle en zelfs gevaarlijke situaties op, waarin bevallende vrouwen van hot naar her worden gedirigeerd en soms ongewenst thuis of langs de snelweg bevallen. Wat zit er achter het tekort aan plekken en personeel in het ziekenhuis? Hoe zorgen we dat bevallende vrouwen weer snel en soepel de beste zorg krijgen?
Het leven van Jezus Christus wordt hier verteld: van het begin met Jozef en Maria op zoek naar een slaapplek in Bethlehem met goede reviews, tot en met zijn spectaculaire hemelvaart. Dat hij zoveel volgers zou krijgen had Hij nooit durven dromen; en ook nog een musical met Zijn naam! Maar wat vindt Jezus van moeder Teresa?
In vlog #199 gebeuren heel veel dingen! Zo zwaait Arjen met een vlag en Pieter met kaartjes voor de laatste uitzending ? Wil je me iets sturen (zoals bijvoorbeeld een leuke tekening van Pieters Karretje)? Leuk joh! » Postbus 76536, 1070 HC Amsterdam ? muziek: Schemer Produkties VOLG ME HIER ? Instagram: Klik hier Twitter: Klik hier
Voetbalprogramma waarin de presentator met een aantal voetbalgasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt.
Volgens de minister van Binnenlandse Zaken is er een serieuze dreiging voor onze democratie door nepnieuws uit Rusland. Arjen zoekt het tot in de puntjes uit. Verder heeft Zimbabwe te kampen met een staatsgreep, worden Deliveroo-bezorgers voortaan ZZP’ers en demonstreert Tex de Wit nieuwe voetbalregels.
In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. De getroffenen zijn in conflict met een instantie of iemand die kwaad in de zin heeft. De politie kan deze mensen, om wat voor reden dan ook, niet direct helpen. Bij alle gevallen is er sprake van onrecht en de problemen hebben dan ook een enorme impact op het leven van de gedupeerden. De slachtoffers zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. Alberto springt voor deze mensen op de bres. Martien en zijn partner Jutta vertrouwden financieel expert Peter van den E. hun geld en hun administratie toe. Maar hij maakte op een vreselijke manier misbruik van het vertrouwen. Hierdoor zitten Martien en Jutta nu in de financiële ellende. Er zijn veel meer slachtoffers van de werkwijze van deze Peter. Er zijn elf aangiftes bekend met een totale schade van ruim vier ton. Alberto gaat samen met Martien en Jutta de confrontatie aan met deze Peter.
Pedicure Judith (53) verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, zwembad en een restaurant. Zelf heeft ze niet de financiële middelen om de aanzienlijke koopsom op te hoesten. Maar gelukkig is daar haar goede vriend Patrick (53) die dat maar al te graag voor haar doet. Hij ziet de aankoop als een goede investering; in de grond en misschien ook wel in de liefde. Ilona (53) - de hartsvriendin van Judith - gaat ook mee in dit grote avontuur. Ze heeft reuma en kan geen fysieke arbeid verrichten, maar is wel weer handig met boekingssystemen en administratie. Aan dit trio de schone taak om de gastank te vervangen, de horecavergunning te regelen en de ietwat oubollige camping om te toveren tot een bloeiend bedrijf. En of er verder nog iets opbloeit...?
Satirisch sketchprogramma. Naast nieuwe personages zijn er ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman.
Onze aarde heeft dringend een toekomstbestendig scenario voor natuurbehoud en -beheer nodig. Er gaan stemmen op om het natuurbeheer bedrijfsmatig aan te pakken: om natuur te behouden wil men er letterlijk waarde aan toekennen. In de Verenigde Staten heeft de nationale tegenvoeter van onze Vereniging Natuurmonumenten de samenwerking met banken en financiële instellingen opgezocht. Die gaan nu het jaarlijkse 'financieringstekort' van de natuur wegwerken. Gaat dat ten koste van iets? Wat is het rendement? En wat is nog 'natuur'? In Nederland zijn mens en natuur, misschien méér dan elders, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nergens is de invloed van de mens niét zichtbaar. Door de Universiteit Wageningen en het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt de waarde van de Nederlandse natuur tot op de vierkante meter in kaart gebracht. Maar hoe bepaal je de prijs van 'natuurlijk kapitaal'?
Jelle Brandt Corstius onderzoekt hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden en nog verder gaan veranderen op het gebied van relaties. Hij reist naar onder meer Japan en de Verenigde Staten. In Japan lopen ze voorop als het gaat om relaties met robots. Brandt Corstius ontmoet een echtpaar dat samenleeft met hun robothondjes. In de Verenigde Staten bezoekt hij een echtpaar dat zeer geavanceerde chatbots ontwikkelt en een man die hunkert naar een seksrobot. Hoe ver gaat die ontwikkeling? En wat is de keerzijde?
Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de Westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad Mostar. Ze eindigt bij de Kravica watervallen. Chris is in het zuiden van Italië waar hij verrast wordt door een onverwachte lunch bij mensen thuis. In dit laatste deel van zijn reis is hij in de provincie Puglia en bezoekt hij Lecce, de stad die vanwege haar pracht en praal ook wel het 'Florence van het zuiden' genoemd wordt.
Into the waves is een reality-programma waarin negen bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om de beste surfer te worden. In deze afvalrace, onder leiding van presentator Kay Nambiar en Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga, worden de BN’ers getest op hun uithoudingsvermogen, concentratie, kracht en natuurlijk hun surfskills.
Wat betekent het voor een kind om op te groeien in een niet-standaardgezin? Of dat nu vanwege een echtscheiding is of omdat je een donor-vader hebt, hoe ervaar je dat? In deze geestige, korte jeugddocumentaire staan drie jonge meisjes centraal die opgroeien in bijzondere gezinnen met meerdere halfbroertjes, halfzusjes, extra moeders, bonus-moeders en half-moeders. De meisjes introduceren hun gezin en confronteren hun ouders voor het eerst met hun onbeantwoorde vragen, maar uiten ook hun bewondering voor hoe hun ouders het aangepakt hebben.
Actrice Leslie Caron boekte grote successen in het Hollywood van de jaren 50 met films als 'Gigi' (1953). Dat ze een rasactrice en een overlever is, blijkt uit het feit dat ze nog altijd rollen weet te bemachtigen, tegenwoordig meestal in populaire televisieseries. De inmiddels ruim de tachtig gepasseerde Caron blikt openhartig en met humor terug op haar jaren in Hollywood en vertelt hoe ze zichzelf daarna opnieuw uitvond.
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
In Je eigen droomhuis volgen presentatrice Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige mening over de verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral bezig met de persoonlijke en emotionele ervaringen van de koppels. Lukt het de stellen met beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om hun droom uit te laten komen?
Een avontuurlijk testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland.
Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.
Dirigent, organist en klavecinist Ton Koopman ontvangt dit jaar de prestigieuze Edison Klassiek oeuvreprijs. Met countertenor Maarten Engeltjes voert hij Buxterhudes Jubilate Domino uit. De achttienjarige blokfluitiste Lucie Horsch krijgt een Edison voor haar debuutalbum met concerten van Vivaldi. Cappella Amsterdam krijgt een Edison voor de cd met Kanon Pokajanen van Arvo Pärt. Verder ontvangt Paul de winnaars in de categorieën 'de ontdekking', 'solist instrumentaal' en de 'publieksprijs'.
We zijn continue bereikbaar en verbonden met anderen door onze smartphones. Al die versnipperde aandacht, wat doet dat met onze aanwezigheid in het hier en nu? Jacobine Geel in gesprek met filosoof Hans Schnitzler, vlogger Annic van Wonderen en internetdominee Janneke Nijboer.
Stembevrijder Hendrik Veenkamp helpt mensen met zingen ruimte te geven aan hun stem. Floris van Berkel eet hooguit af en toe wat noten en ijs en voelt zich beter dan ooit. Karan Bajwa zamelt in Groningen organisch afval in om er biogas van te laten maken. Huub en Adelheid Kortekaas integreren spiritualiteit volledig in hun kunst. Ze wonen en werken in De Tempelhof.
In dit programma staan verschillende dierenartsen en hun bijzondere patiënten centraal. De dierenarts speelt een belangrijke rol voor dieren en hun soms bezorgde verzorgers. De beesten worden vaak als volwaardig gezinslid gezien waar de beste zorg voor nodig is. Niet alleen voor noodzakelijke operaties, maar ook voor simpele kwaaltjes of belangrijke inentingen.
In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geïnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.
Filmmaakster Babeth VanLoo gaat op zoek naar antwoorden op vragen over de mensenrechten die onder druk staan in het huidige politieke klimaat van Amerika. Hoe kan het boeddhisme een bijdrage leveren aan de oplossing van de enorme identiteitscrisis waarin het land nu verkeert?
De extreem sportieve Jelle woont met zijn ouders en zestienjarige zus in een twee-onder-een-kapwoning in Baarlo. Toen Jelle zeven jaar oud was, werd hij na een proefles fietscrossen helemaal verliefd op de sport. Nu traint hij twee keer per week, doet vaak mee aan belangrijke wedstrijden en ook in zijn vrije tijd raast hij graag met zijn vrienden door de straten van Baarlo. Vorig jaar werd hij zevende van Nederland en deed hij mee aan het WK BMX. Bij clubwedstrijden wordt hij vaak eerste. Regelmatig komt deze snelheidsduivel met schrammen en kneuzingen thuis. Jelle beheerst niet alleen zijn supersnelle crossfiets, ook haalt hij gewaagde capriolen uit op zijn stuntstep. Deze waaghals legt het liefst alles vast met zijn camera en maakt hier mooie films van. De dromerige Ties woont samen met zijn moeder in een bejaardencomplex in Loon op Zand. Zijn ouders zijn gescheiden en doordat zijn vader op booreilanden werkt, zien ze elkaar niet vaak. Ties is een jongen met een rijke fantasie. Door zijn grote verzameling dinosauriërs, draken en zijn kast vol dierenboeken weet hij er letterlijk alles vanaf. Soms zou hij willen dat hij een dier is, maar dan heb je volgens hem ook te maken met de kringloop van het leven: eten of gegeten worden. Verder houdt Jelle graag een Chinees bordje hoog tijdens de circusles of legt hij een slang om zijn nek tijdens een bezoek aan het reptielenhuis. Verder is Ties een echte huismus en ziet hij het nut niet in van trappen tegen een bal. Zijn droom is om directeur te worden van een sprookjesachtige dierentuin met reptielen. Welke tricks durft Ties op de stuntstep? En beheerst hij de crossfiets op het parcours tijdens zijn opdracht? Welke capriolen haalt Jelle uit tijdens de circusles? En weet hij genoeg over dinosauriërs? KRO Puberruil Zapp wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi. Kijk voor meer informatie op www.zapp.nl/puberruil-zapp.
Kun je Hindostaan zijn zonder je groepstaal te spreken? Zangeres Jennifer Bhagwandin spreekt geen Sarnami. Haar ouders hebben haar bewust volledig Nederlandstalig opgevoed. Volgens Jennifer heeft ze hierdoor goed Nederlands leren spreken. Maar taalkundigen trekken deze theorie in twijfel. Comedian Sardjoe Bunsee spreekt ook geen Sarnami ('Het klinkt als Chinees in mijn oren') maar voelt zich wel Hindostaan. Hij merkt dat er een generatie ontstaat die niets meer weet over de Hindostaanse cultuur. En dat vindt hij niet erg.
Volgens psychiater Dirk de Wachter is het de ziekte van deze tijd: het idee dat ons leven vooral leuk moet zijn en dat het moet meezitten. Hij vraagt zich af of we ons niet blindstaren op een eenzijdig, westers beeld van geluk. En: wat te doen bij tegenslag?
Pieter en Willem proberen hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Alleen hoe droog je een paddenstoel? En hoe verpoeder je een een stuk vlees? Maar wat blijkt? De smaak van de soep komt vooral van schimmels!
Actrice en schrijver Anousha Nzume vertelt hoe dichter en activist Audre Lorde haar blik op de wereld gekanteld heeft. Woorden geven aan dat wat onzichtbaar is: dat is cruciaal voor verzet, meende Lorde. Lordes woorden over de identiteit van zwarte vrouwen gaf Anousha Nzume de moed en strijdlust om zich uit te spreken tegen racisme. De uitzending wordt ingeleid door Alain de Botton en afgesloten door het publiek, dat na de talk reflecteert op welke ideeën voor hen relevant zijn.
Tieners zoeken naar oplossingen voor wereldproblemen. Bijgestaan door filosoof Stine Jensen crossen de denktankers door Nederland langs plekken die van invloed zijn op hun toekomst.
De Raad van State maakte in november 2017 korte metten met het gasbesluit in Groningen. Eindelijk gerechtigheid voor de Groningers of een Pyrrusoverwinning? Daarover spreekt René Paas, commissaris van de Koning in Groningen. Ook: Als we niet snel veel minder gaan vliegen, zijn de klimaatdoelen van Parijs onhaalbaar. Volgens de regering van 2017 mag Schiphol juist groeien. Hoe valt dat te rijmen met de groene ambities van het kabinet? Een debat met Paul Peeters, lector en promovendus aan de TU Delft, Adam Elzakalai, wethouder voor de VVD in gemeente Haarlemmermeer en Zef Hemel, bijzonder hoogleraar grootstedelijke vraagstukken (UvA). En verder: Ondanks miljoenen doden in de Goelag, een systeem van strafkampen door de gehele Sovjet-Unie, en extreme hongersnoden, staat Jozef Stalin fier bovenaan de populariteitslijsten in Rusland als grootste leider ooit. Hoe kan het dat deze man zoveel jaar na zijn dood nog zoveel steun geniet? Een analyse van Rusland-deskundige Hubert Smeets en Jessica Gorter, documentairemaakster van De Rode Ziel. En in Schuim & As aandacht voor het buitenlandse nieuws met deze week met publicist Jeroen Smit.
Pieter Barnhoorn is huisarts, docent aan de opleiding Geneeskunde, seksuoloog en doet op dit moment promotieonderzoek rondom 'professionele identiteitsvorming'. Barnhoorns vader was dominee, waardoor hij het protestantisme 'met de paplepel ingegoten' kreeg. Voor Barnhoorn bestaat God niet meer zoals hij zich dat 35 jaar lang heeft voorgesteld. Dat goede gesprek heeft Barnhoorn dagelijks, in zijn huisartsenpraktijk. Hij neemt graag de tijd voor zijn patiënten en is benieuwd welke vraag er achter hun vragen schuilgaan.
Carolina Lo Galbo spreekt met Pieter Waterdrinker over zijn roman 'Tsjaikovskistraat 40: Autobiografische vertelling over Rusland & Revolutie', waarin hij de lezer op een reis meeneemt door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven. Ook te gast is Elke Geurts met haar boek 'Ik nog wel van jou. Een ontroerend en hartverscheurend verslag van een gezin dat uiteenvalt.'
Op de 33e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Nicolaaskerk in Baarn. Celebrant: Pastoor Joachim Skiba.
Een samenwerking tussen Dorantes en het Taksim Trio onder de gezamelijke naam Mediterranean Gypsies en het multidisciplinaire gezelschap Graindelavoix, onder leiding van antropoloog en etnomusicoloog Björn Schmelzer. Vanuit TivoliVredenburg in Utrecht, gepresenteerd door Giovanca.
De Colombiaan is in november tot priester gewijd. Een terugblik op zijn weg naar de wijding en hoe hij zich geroepen voelt om onze kerkprovincie te dienen als priester.
De Palestijnse Musab is veertien jaar oud als hij op de Westelijke Jordaanoever met zijn vriendje op straat rondfietst. Het is vrijdag en overal worden bruiloften gevierd. Een noodlottig ongeval treft Musab als hij tijdens het lossen van vreugdeschoten op een van die bruiloften in zijn hoofd wordt getroffen door een rondvliegende kogel. Van de een op de andere dag is hij zwaargehandicapt. Inmiddels woont hij al meer dan drie jaar bij Aleh, een bijzonder centrum in Jeruzalem, waar gehandicapte kinderen worden opgevangen en liefdevol specialistische zorg krijgen. Ieder kind is hier welkom, los van de culturele of religieuze achtergrond en dat is best bijzonder in een maatschappij waar de conflicten nogal eens oplopen. De Nederlandse vrijwilligers Thomas en Erika Wierks doen voor twee maanden vrijwilligerswerk bij Aleh en gaan samen met Musab naar zijn ouders op de Westbank. Een bijzondere ontmoeting.
Sinterklaas! Tekenfilm van het sinterklaasliedje: Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Voor meer informatie: www.minidisco.nl TEKST van SINTERKLAAS KAPOENTJE: Sinterklaas Kapoentje Gooi wat in mijn schoentje Gooi wat in mijn laarsje Dank u, Sinterklaasje Sinterklaas Kapoentje Gooi wat in mijn schoentje Gooi wat in mijn laarsje Dank u, Sinterklaasje Minidisco en Peuterliedjes zijn onderdelen van Django Music & Publishing. Wij zijn een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen o.a. voor kinderentertainment op vakantieparken in binnen en- buitenland, voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs en liedjes op maat voor bedrijven. En nu ook onze eigen Minidisco Sinterklaasliedjes! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: (WEBSITE) Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier ook beschikbaar op Deezer, Tidal, i-Tunes and Google Play Nog meer kinderliedjes: (KIDS SONGS - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (PEUTER- EN KLEUTERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (DANSINSTRUCTIES - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES) Klik hier - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (DUITSE KINDERLIEDJES) - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (CHU CHU UA LIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier
Sinterklaas! Tekenfilm van het sinterklaasliedje: Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Voor meer informatie: www.minidisco.nl TEKST van SINTERKLAAS KAPOENTJE: Sinterklaas Kapoentje Gooi wat in mijn schoentje Gooi wat in mijn laarsje Dank u, Sinterklaasje Sinterklaas Kapoentje Gooi wat in mijn schoentje Gooi wat in mijn laarsje Dank u, Sinterklaasje Minidisco en Peuterliedjes zijn onderdelen van Django Music & Publishing. Wij zijn een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen o.a. voor kinderentertainment op vakantieparken in binnen en- buitenland, voor kinderdagverblijven, het basisonderwijs en liedjes op maat voor bedrijven. En nu ook onze eigen Minidisco Sinterklaasliedjes! Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: (WEBSITE) Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier ook beschikbaar op Deezer, Tidal, i-Tunes and Google Play Nog meer kinderliedjes: (KIDS SONGS - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (PEUTER- EN KLEUTERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (DANSINSTRUCTIES - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES) Klik hier - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (DUITSE KINDERLIEDJES) - MINIDISCO) Klik hier KERSTLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier (CHU CHU UA LIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier KINDERLIEDJES - MINIDISCO) Klik hier
Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer over de toekomstplannen van de krijgsmacht. Staatssecretaris Raymond Knops o.a. over de wederopbouw van Sint Maarten. Jan Cremer en zijn vrouw Babette over het nieuwe boek Sirenen. Thomas Acda over zijn film Oh Baby en het succes van Fiddler on the roof.
De kerkdienst is gewijd aan vervolgde christenen. We zien een verslag van de ontmoetingsdag van Open Doors die op 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden, met als thema: Geloof in de toekomst van de kerk. Op deze dag waren verschillende sprekers, onder wie evangelist Jurjen ten Brinke, en een aantal mensen die uit eigen ervaring kan vertellen over de verschrikkingen die christenen in sommige landen hebben te doorstaan. Zoals priester Athanasios en Frederick Gitonga.
'Je moet verder,' zeggen mensen soms tegen Marian de Boer, die haar man Louis verloren heeft na 43 jaar huwelijk. Marian ziet dat anders: 'Ik mag en wil verder, want ik heb zoveel ontvangen en heb nog zoveel te geven.' Verdriet en dankbaarheid, gemis en hoop gaan bij haar hand in hand. Martijn en Marleen Verwoerd vormen een hecht paar. Een droom wordt werkelijkheid als Marleen zwanger wordt. Na een zware bevalling van een prachtige zoon komt ze in een zware depressie terecht. Als het na twee jaar eindelijk beter met haar gaat, overlijdt ze onverwacht.
Hellup: Kyara (10) en Jente (11) doen aan synchroonzwemmen. Ze willen een figuur, de Barracuda, onder de knie krijgen. Ron regelt een les van de beste synchroonzwemmers van ons land: de tweeling Noortje en Bregje de Brouwer. WK shorttrack: Naomi verrast Kiki (12) op haar verjaardag. Ze mag mee naar het WK shorttrack, een grote wens van haar. Lukt het ook om daar top-shorttracker Sjinkie Knegt te ontmoeten?
Rik Torfs (61) is hoogleraar kerkrecht, schrijver, columnist en voormalig politicus voor de Belgische christen-democraten. Van 2013 tot 2017 was hij rector van de Katholieke Universiteit Leuven. Torfs is een graag geziene gast in allerlei televisieprogramma's. Hij werd bekend als jury in de Belgische versie van 'De slimste mens' en voor Canvas maakte hij het programma Nooitgedacht waarin hij zijn gasten wist te verleiden tot het onthullen van de diepste zielenroerselen. Zijn veelzijdigheid wijdt hij zelf aan zijn zwakheid niet te kunnen kiezen. Riks Torfs durft ongezouten zijn mening te geven. Over populisme zegt hij: 'Ik ben politiek gezien een absolute anti-populist want wie de taal van het volk spreekt, minacht eigenlijk het volk. De populist gebruikt de mindere gevoelens van de mensen, het buikgevoel, om hen uiteindelijk te manipuleren. De echte politicus spreekt de mensen tegen, zegt af en toe: jullie hebben ongelijk.' Zijn grote liefde is het schrijven: 'Wij zijn voorbijgangers, maar je wordt gedwongen om toch iets dieper na te denken wanneer je een zin formuleert. Ik ben het eerlijkst wanneer ik schrijf.' In het schrijven zoekt hij naar lichte vormen van extase, naar momenten in het leven van een mens waarop hij de dingen iets anders ziet.
Hoogtepunten van het digitale jongerenkanaal 101.TV. Digitale tv in hapklare brokken, met 0% verveelmomenten. Vol absurde, hilarische, opvallende BNN University filmpjes en BNN-programma's.
