True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

30-09-2016
Piets Weer
Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.



Pauw
Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.



Jupiler League
Jupiler League

Samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler League.



Icarus
Icarus: De Zorgondernemer

De van origine Turkse onderneemster Aysel stond als directeur van Nederlands eerste particuliere ziekenhuis model voor de succesvolle privatisering in de zorg. Na beschuldigingen van financiële malversaties heeft ze het veld moeten ruimen. Nu probeert ze een exclusief zorgcentrum in Istanbul op te zetten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de die dag in de Eredivisie gespeelde duels.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.



Eén tegen 100
Eén tegen 100

Wil je een moeilijke of een makkelijke vraag? Zet je een escape in of ben je zo zeker van je zaak dat je de inzet wilt verdubbelen?



Komt een blondje bij de dokter
Komt een blondje bij de dokter: aflevering 5

Komisch programma waarin bekende en minder bekende moppen zijn verfilmd tot een reeks korte, grappige sketches.



College tour
College Tour: Reed Hastings

Reed Hastings is medeoprichter en CEO van Netflix, wereldwijd het grootste internettelevisienetwerk met ruim 83 miljoen leden in meer dan 190 landen. Het aanbod van Netflix bestaat onder andere uit Original-series, documentaires en speelfilms. Het innovatieve bedrijf opereert op het snijvlak van techniek en entertainment: Silicon Valley meets Hollywood. Met populaire series als House Of Cards, Narcos, Stranger Things en Orange Is The New Black weet Netflix de kijker aan zich te binden. Naast zijn werkzaamheden bij Netflix zit Reed Hastings ook in de raad van bestuur van Facebook en heeft hij een eigen educatiefonds.



Superkids
Superkids: Douwe speelt 'Maxima-nummer'

Acht 'Superkids' die de eerste rondes hebben overleefd, krijgen een masterclass. In de studio zetten ze een compleet nieuw optreden neer. De masterclasses worden gegeven door onder anderen Chantal Janzen, Dominic Seldis, Joeri van Gelder, Lucia Rijker, Igonee de Jong, Tim Douwsma, Jamie Westland en Wibi Soerjadi. Wie gaan er door naar de grote finale?



Gouden Kalveren Gala
Gouden Kalveren Gala

Herman van der Zandt en Eva Cleven presenteren dit jaar het Gouden Kalveren Gala waar onder meer de Gouden Kalveren worden uitgereikt. De uitreiking is live te zien vanuit het Beatrix Theater in Utrecht. Het Gouden Kalveren Gala is de afsluiting van het Nederlands Film Festival, dat plaatsvindt van 21 tot en met 30 september. De Gouden Kalveren, de Grote Prijzen van de Nederlandse Film, worden onder andere uitgereikt aan de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices.



The Next Boy/Girl Band
The Next Boy/Girl Band: aflevering 6

In de nieuwe talentenjacht The Next Boy/Girl Band nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen; Tony van de Berkt, Nick Schilder en Babette Labeij creëren een nieuwe jongensgroep en het andere team, bestaande uit John Ewbank, Sharon Doorson en Pip Pellens, gaat aan de slag met de meisjesband. Tijdens de audities wordt eerst gekeken naar de looks & moves en pas dan wordt getest of de kandidaat ook kan zingen. Het programma wordt gepresenteerd door Tim Douwsma en Nicolette van Dam.



2 voor 12
2 voor 12

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen.



Goede Tijden, Slechte Tijden
Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo is bemoeienis Janine zat

Ludo onthult aan Rik wat Janine heeft geflikt. Job heeft een fout recht te zetten bij Anna. Malena wil van Ludo weten wat zijn plannen met haar nu eigenlijk zijn. Bing heeft het gevoel dat Nina hun huwelijk niet serieus neemt en dus start hij een verrassende actie.



NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.



Rad van Fortuin
Rad van Fortuin Rad van fortuin: aflevering 29

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!



De Universiteitsstrijd
De Universiteitsstrijd

De finale: Universiteit Leiden tegen Universiteit van Amsterdam.



3 op reis
3 Op Reis: Chris Ierland, Evi Finland

Chris bezoekt de Ierse hoofdstad Dublin. De stad die bekend staat om de muzikanten, studenten en de whisky. Allemaal ingrediënten waar Chris wel raad mee weet! En nieuw dit jaar is de Belgische Evi. Zij reist naar het hoge noorden van Finland waar ze op zoek gaat naar het noorderlicht.



Galileo
Galileo: Afl. 20

De hoogtepunten van de afgelopen week zijn te zien. Met het grootst mogelijke papieren vliegtuig, Manuels beste techniek om zijn benen te ontharen en een enge, zespotige robotspin.



Brugklas
Brugklas: Op Kamp! & De weg Kwijt

De brugklassen van het KWAC gaan op schoolkamp. Maar Mats gaat naar de Ardennen en Selma naar de Wadden. Wat te doen? * Selma had zich het schoolkamp heel anders voorgesteld. Ze wordt jaloers als ze merkt dat Mats het bijzonder goed kan vinden met Bo.



Landinwaarts
Landinwaarts

Couturier Mart Visser neemt Dieuwertje mee op zijn boot. Varend over het Amsterdamse water vertelt hij haar over zijn nieuwe tentoonstelling waar mode en kunst samensmelten. Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet, wie kent ze niet? Bedacht en geschreven door Annie M.G. Schmidt natuurlijk, maar ook allemaal tot leven gebracht door illustratrice Fiep Westendorp. Ter ere van haar 100e geboortedag is er een speciaal jubileumjaar georganiseerd met tal van activiteiten en tentoonstellingen. Dieuwertje reist mee met de Fiepbus. Janny van der Heijden trotseert de Hollandse klei en gaat op zoek naar mooie producten en hun passievolle makers.



SpangaS
SpangaS

Lef klapt dicht bij zijn presentatie, maar Ramin redt hem. Wieteke ontkent dat ze ruzie heeft met Caro. Juliette onthult de ware aard van Miss Madge en hoezo heeft Jip een buddy nodig?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

Met: In Vinkeveen wonen Ruurd en Danielle die enorm genieten van de plas achter hun huis. Twintig jaar geleden kochten ze het stuk grond en hebben ze een moderne villa gebouwd met een knipoog naar het vroegere veenhuisje dat er heeft gestaan. Culinair expert Alain Caron dompelt zich met theesommelier Kiona Malinka onder in thee. En leert dat thee meer is dan een mok heet water met een zakje erin. Je kunt er zelfs mee koken.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president

Het gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek.



Hallo Nederland
Hallo Nederland

De KBO roept zaterdag 1 oktober, Internationale Dag van de Ouderen, zoveel mogelijk mensen op een taart te bakken voor een oudere. Deze dag is een eerbetoon aan alle oudere personen op de wereld. Kinderombudsman Margrite Kalverboer heeft al tientallen bedreigingen ontvangen nadat ze vanmorgen zei dat Zwarte Piet moet worden aangepast. In de bouwsector is een grote vraag naar 50-plussers. Er wordt onder andere gezocht naar erváren schilders, loodgieters en timmermannen. Er zijn meer dan 40-duizend vacatures. Dat komt mede omdat er te weinig jongeren zijn die voldoende ervaring hebben.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.



Z Today
Z Today: EU had nooit aan de euro moeten beginnen

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.



EenVandaag
EenVandaag

Met: OM: celstraf voor brandbommengooiers. Het Openbaar Ministerie eist vier jaar celstraf voor de mannen die afgelopen februari brandbommen tegen de moskee in Enschede hebben gegooid. Een deel van de strafeis is voorwaardelijk. * Deutsche Bank in nood. De bank hangt een boete van 13,5 miljard euro boven het hoofd, geëist door het Amerikaanse OM vanwege geknoei met Amerikaanse hypotheken voor 2008. * Twee gestolen schilderijen Van Gogh na veertien jaar gevonden. Eigenlijk had Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum, het duo al opgegeven. Maar nu zijn de twee schilderijen van Vincent van Gogh gevonden, zo'n 1800 kilometer van huis in het Italiaanse Napels. * Boek Kamerlid Segers: Hoop voor een verdeeld land. 'Hoop voor een verdeeld land' is de titel van het boek dat Christenunie-leider Gert-Jan Segers vandaag heeft gepresenteerd op de Koningin Beatrixschool in de Haagse Schilderswijk.



De buitendienst
De Buitendienst: Bestaan dino’s nog?

Dikke kans dat je vanavond een dinosaurus als avondeten krijgt. Of dat je vanochtend heuse dino-eieren hebt gegeten. Hoe dan? Nou dino’s bestaan gewoon nog. Kippen en alle andere vogels zijn namelijk gewoon dinosaurussen. Geloof je het niet? Je bent niet de enige, want Matthijs gelooft dat ook niet. Daarom neemt Nienke hem mee op een zoektocht naar de dino in de kip.



Huizenjacht
Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.



SynDROOM
SynDROOM: Training van Javier Guzman

De 22-jarige Niels is erg enthousiast en sociaal. Doordat hij onder meer ADHD heeft, is hij soms erg druk. Deze energie kan hij goed kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand-upcomedian. Zelf zou hij niets liever willen dan in de leer gaan bij één van zijn grote voorbeelden: Javier Guzman. De 33-jarige Twan heeft het syndroom van Down. Van kleins af aan is hij helemaal gek van mooie auto's. Zijn absolute favoriet is KITT uit de beroemde serie 'Knight Rider'. Al jaren droomt hij ervan om de auto en natuurlijk David Hasselhoff in het echt te zien. Johnny stelt alles in het werk om zijn droom te realiseren.



Beste vrienden quiz
Beste vrienden quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen. De beste teams van het seizoen spelen om de titel 'Beste Vrienden'.



Everyday Gourmet with Justine Schofield
Everyday Gourmet with Justine Schofield: aflevering 228

Dit programma is gericht op de thuiskok; van de meest eenvoudige maaltijden tot de meer geavanceerde kooktechnieken. Justine Schofield presenteert leuke ideeën, tips en trucs en zorgt voor meer vertrouwen in de keuken.



Checkpoint
Checkpoint

Een scheet laten is leuk, maar kan ook heel gênant zijn. Klaas en zijn testteam testen hoe je ze onbezorgd kunt laten waaien, zonder dat iemand het in de gaten heeft. Bij de klapper van de week gaan we kijken hoe hard het klinkt als we een auto in volle vaart tegen een muur parkeren. De meiden gaan hun best doen om te laten zien dat houthakkers net zo goed vrouwen kunnen zijn. Dus gaan zij aan de slag met bijlen en echte motorzagen. Kijken of ze onze stoere jongens aan kunnen. En weet je hoe het eruitziet als je een meloen opblaast?





Koffietijd
Koffietijd: Heerlijke loempia's van Caspar!

In het kader van de woonweek komen José Molenaar (Eigen Huis & Interieur), Leen Verstraelen (Stijlvol Wonen) en Carlein Kieboom (VT Wonen) langs om alles te vertellen over de woontrends van dit moment. Joop Braakhekke vertelt over zijn nieuwe programma 'Kookgek met Braakhekke'. Caspar maakt Franse uiensoep met zoete aardappel.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Mama Wytske


NOS Jeugdjournaal met gebarentolk
NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.



Woezel & Pip
Woezel & Pip: Stout hondje, stout!

De hondenvriendjes Woezel en Pip beleven avonturen in en rond het huis.



Sesamstraat
Sesamstraat: Water

Tommie speelt met een bak water op zijn kamer. Hij is benieuwd wat er blijft drijven.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Mathijs Deen

Een wonderlijk telefoontje uit Drenthe verleidde deze journalist en schrijver tot een serie kleine historische verhaaltjes over de aardappel en ander voedsel.