True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Trippers - Alle afleveringen

Trippers

Trippers: Filipijnen en China

Linda is op de Filipijnen waar vanwege gebrek aan voorlichting en door verkrachtingen heel veel ongewenste zwangerschappen bij jonge meisjes voorkomen. Het streng katholieke land verbiedt abortus, dus zijn deze meisjes aangewezen op de niet ongevaarlijke illegale route. * Jan is in China waar sinds korte tijd steeds meer superrijken wonen. De kinderen van deze miljardairs hebben geen idee hoe ze met het vele geld van pappie en mammie moeten omgaan. Hun exorbitante levensstijl is een doorn in het oog van het Chinese regime.

Deze uitzending bekijken

Trippers

Trippers: Kenia, Dandora Dumpsite

Tim Hofman is op de vuilnisbelt van Nairobi waar dagelijks het afval van vier miljoen mensen wordt gestort. De Dandora Dumpsite beschrijft hij als de hel op aarde, maar voor sommige Kenianen is dit thuis. Onder erbarmelijke omstandigheden, met iedere dag dreiging van geweld, moeten ze zien te overleven in een macaber decor van stinkend afval.

Deze uitzending bekijken

Trippers

Trippers: VS en Polen

Geraldine duikt in de wereld van de cowboys in de zuidelijke staten van de VS. Jonge gasten leven een zigeunerbestaan in de rondtrekkende karavaan van bullriders, rodeo-queens, clowns en saddle bronc riders. Tim is in Polen waar het rechts-extremisme steeds meer de kop opsteekt. Ieder jaar trekt er een intimiderende mars door de hoofdstad waarbij vooral moslims en gays het moeten ontgelden.

Deze uitzending bekijken

Trippers

Trippers: China en Japan

Jan ziet hoe in China op grote schaal de nieuwe Jackie Chan wordt opgeleid. Kinderen, niet ouder dan zeven, worden door hun ouders naar de andere kant van het land gestuurd om in een Spartaans regime de kunst van de vechten onder de knie te krijgen. * Linda is in Japan. In Japan gaat de samenleving gebukt onder de grote hoeveelheid mensen die in eenzaamheid leven en sterven. Het gevolg is een schrikbarende hoeveelheid zelfmoorden, ook onder jongeren.

Deze uitzending bekijken