True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Tijl B op Volle Toeren - Alle afleveringen

Tijl B op Volle Toeren

Tijl B op Volle Toeren

In deze aflevering nemen Tijl Beckand en bariton Thomas Oliemans OG3NE mee naar het beste operahuis van de wereld: de Nationale Opera in Amsterdam. Thomas kijkt op zijn beurt zijn ogen uit tijdens de theatertour van de dames. De artiesten van deze week houden het niet droog als ze in intieme setting een bewerking van een nummer van de ander spelen.

Deze uitzending bekijken

Tijl B op Volle Toeren

Tijl B op Volle Toeren

Het Storioni Trio is een internationaal vermaard trio dat vooral Beethoven en Brahms speelt. Dat werk komt niet voor in het repertoire van Lady of Soul Berget Lewis. Ze bezoekt samen met Tijl Beckand voor het eerst een klassiek concert. Het Storioni trio wordt door Berget en het ZO! Gospel Choir weggeblazen bij een concert in een grote poptempel. De finale is spectaculair, met veel muzikaliteit en creativiteit.

Deze uitzending bekijken

Tijl B op Volle Toeren

Tijl B op Volle Toeren

Volkszanger André Hazes jr. en de internationaal gerenommeerde operazangeres Maria Fiselier staan centraal. André Hazes jr. schrikt zich rot als hij hoort hoe lang de operavoorstelling in Amsterdam duurt en Maria Fiselier kijkt haar ogen uit in de feesttent van Veenhuizen. Gelukkig zijn er ook overeenkomsten, want de concertzaal van De Komischer Oper in Berlijn lijkt volgens André verdacht veel op zijn woonkamer. 'Heerlijk, die kitsch.' Op het festival Dutch Valley laat Maria Fiselier haar versie van de megahit Leef horen en bewerkt André de beroemde Habanera uit Maria's favoriete opera Carmen.

Deze uitzending bekijken