True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

The Transporter - Alle afleveringen

The Transporter

The Transporter: Hot ice

Frank is in Toronto waar hij een pakket moet ophalen met daarin een microchip met gevoelige informatie over Afrikaanse bloeddiamanten. Op het moment dat hij het zwaarbeveiligde pand wil verlaten, wordt hij onder vuur genomen door huurmoordenaars. Uit veiligheid wordt het gebouw direct hermetisch afgesloten, waardoor Frank geen kant meer op kan.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Dead drop

Tijdens een nieuwe opdracht komt Frank in contact met Jack Perkins, zijn voormalige CIA-instructeur. De blinde Jack vertelt Frank dat hij onterecht wordt beschuldigd van het lekken van geheime documenten. Frank gaat op zoek naar een usb-stick met bewijsmateriaal om zo Jacks naam te zuiveren en de werkelijke dader te ontmaskeren.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Harvest

Tijdens een routineopdracht constateert Frank dat hij gevolgd wordt door de politie. Tegen zijn eigen regels in besluit hij het pakket te openen. Het blijkt een koelbox te zijn met daarin een hart. Franks opdrachtgever, de crimineel Sujic Drago, blijkt het hart te hebben gestolen om het leven van zijn zoon te redden.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: The general's daughter

Frank krijgt de opdracht om Delia, een jonge dame uit de jetset, naar een veilige schuilplaats te brengen. Een Duitse crimineel probeert hier een stokje voor te steken. Frank gooit alles in de strijd om Delia op de plaats van bestemming te krijgen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Payback

Franks nieuwste klus gaat helemaal mis. Hij verliest het pakket en wordt door zijn Russische opdrachtgever beschuldigd van verduistering. Om zijn onschuld te bewijzen, gaat Frank op zoek naar de werkelijke daders. Dat brengt hem op het spoor van een aantal oud-collega's uit zijn legertijd.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Trojan horsepower

Frank wordt ingehuurd door Dieters vriendin Trina om een prototype van een automotor van Nice naar Parijs te vervoeren. Tijdens deze rit op hoge snelheid worden ze achtervolgd door een huurmoordenaar. Het prototype blijkt namelijk een gps-signaal uit te zenden.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: End game

Frank en Cat doen zich voor als het extreem welvarende echtpaar Millers. Ze hebben de opdracht om binnen te dringen in de bankkluis van de Millers en daar de door de Millers gestolen diamanten te verruilen voor perfecte namaakdiamanten.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Beacon of hope

Frank en Cat moeten in Mauritanië de gewonde hulpverlener Zac redden en voorkomen dat hij in handen van een beruchte krijgsheer valt. Zac houdt zich schuil en niemand weet waar hij zich bevindt. Cat vertelt Frank dat Zac een ex-vriend is. Ze voelt zich schuldig dat Frank door haar toedoen zo'n gevaarlijke en gecompliceerde klus heeft aangenomen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Sixteen hands

Frank wordt ingehuurd om een volbloed renpaard met een waarde van 10 miljoen dollar te vervoeren van Kentucky naar New York. Op het moment dat Frank en Jules bij de stallen arriveren, heeft een gewapende inbreker de beveiliging en de jockey van het renpaard aangevallen. Frank en Jules grijpen in, maar de inbreker weet te ontkomen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Trust

Rose Marquez huurt Frank in om aan haar agressieve vriend Zachary te kunnen ontsnappen. Frank brengt haar naar een privéluchthaven waar ze aan boord van een jet stapt richting Brazilië. Dan blijkt dat Zachary ook aan boord is. Hij vertelt haar dat Frank dubbel spel heeft gespeeld.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Boom

Frank en Cat reizen naar een mijn in het midden van de Sahara om een attachékoffer met onbekende inhoud af te geven. Nadat ze de koffer hebben afgeleverd, moeten ze daar noodgedwongen de nacht doorbrengen. Plotseling horen ze een enorme explosie en Frank en Cat schieten de mijnwerkers te hulp.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Euphra

Inspecteur Tarconi arriveert met een SWAT-team bij een villa op het platteland van Wit-Rusland om Anatole Reichenberg te arresteren. Anatole is een vervalser die nepmedicijnen heeft verkocht waardoor veel kinderen zijn gestorven. In de villa komt Tarconi gevangen te zitten in een kamer waarin zich een gaslek bevindt.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Sex, lies and videotape

Frank wordt ingehuurd om een pakketje op te halen van een Albanese pooier. Jeremy Donne wordt door hem gechanteerd. Het pakje betreft een rode jurk die door een prostituee op een feest is gedragen. Jeremy heeft die avond seks met haar gehad en zijn DNA zit op de jurk. Tijdens de uitruil gaat er iets mis en Frank slaat op de vlucht met de jurk.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Chimera

De FBI huurt Frank in om een chemisch wapen met de codenaam Chimera terug te halen. Een Chinese maffiabaas die vanuit een restaurant in Chinatown werkt, heeft hem in bezit. Jules bedenkt verschillende manieren waarop Frank het gebouw zou binnen kunnen komen, maar bij elk scenario zou Frank om het leven komen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: T2

Frank moet samenwerken met Dassin en zijn jonge whizzkid. Frank betwijfelt of hij op Dassin kan vertrouwen, maar de opdrachtgever wil per se twee transporteurs inhuren. De risico's zijn te groot en Frank besluit de opdracht te weigeren. Bovendien is hij er de man niet naar om een klus met een ander te delen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: Diva

Frank wordt ingehuurd om de bekende zangeres Ferrara McIntyre begeleiden naar haar optredens. Als ze onderweg beschoten worden door een motorrijder, beseft Frank dat er iets flink mis is. Ondanks dat ze de volgende dag opnieuw een anonieme bedreiging ontvangt, gaat ze toch gewoon naar haar optreden.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: We go back

Frank wordt door zijn oude maat Tommy gevraagd om hun vriend Rob in Libië te redden. De twee ex-collega's van Frank werken nu voor MI6. Rob is vermist en het is voor MI6 te gevaarlijk om een reddingsoperatie uit te voeren vanwege de politieke instabiliteit. Frank is op dit moment de enige die kan helpen.

Deze uitzending bekijken

The Transporter

The Transporter: 2B or not 2B

De 12-jarige zoon van een Italiaanse rechter ziet hoe zijn vader door een huurmoordenaar wordt vermoord. Als enige getuige loopt de jongen groot gevaar. Hij wordt daarom ondergebracht op een schuiladres in Duitsland. Het proces vindt in Rome plaats en het is aan Frank om ervoor te zorgen dat de jongen heelhuids in de rechtbank aankomt.

Deze uitzending bekijken