True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

The Great Indoors - Alle afleveringen

The Great Indoors

The Great Indoors

Jack Gordon werkt voor een avontuurlijk magazine en mag daarvoor regelmatig de wereld rondreizen. Jacks leven wordt echter een stuk minder spannend wanneer Roland, de oprichter van het magazine, besluit voortaan dit magazine alleen nog online aan te bieden. Jack krijgt de leiding over de digitale afdeling van het tijdschrift en zit dus vanaf dat moment elke dag op kantoor. Hij verbaast zich over hoe zijn collega’s te werk gaan en hoe weinig zij eigenlijk weten van de wereld. De leider van Chicago Adventure Society beschuldigt Roland dat hij het expeditieverhaal heeft verzonnen waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Jack, Brooke en de millenials proberen zijn naam te zuiveren.

Deze uitzending bekijken

The Great Indoors

The Great Indoors

Jack Gordon werkt voor een avontuurlijk magazine en mag daarvoor regelmatig de wereld rondreizen. Jacks leven wordt echter een stuk minder spannend wanneer Roland, de oprichter van het magazine, besluit voortaan dit magazine alleen nog online aan te bieden. Jack krijgt de leiding over de digitale afdeling van het tijdschrift en zit dus vanaf dat moment elke dag op kantoor. Hij verbaast zich over hoe zijn collega’s te werk gaan en hoe weinig zij eigenlijk weten van de wereld. De groep gaat kamperen en Jack test hun survivaltechnieken door ze achter te laten met alleen hun smarthphones. De groep gaat kamperen en Jack test hun survivaltechnieken door ze achter te laten met alleen hun smartphones.

Deze uitzending bekijken

The Great Indoors

The Great Indoors

Jack Gordon werkt voor een avontuurlijk magazine en mag daarvoor regelmatig de wereld rondreizen. Jacks leven wordt echter een stuk minder spannend wanneer Roland, de oprichter van het magazine, besluit voortaan dit magazine alleen nog online aan te bieden. Jack krijgt de leiding over de digitale afdeling van het tijdschrift en zit dus vanaf dat moment elke dag op kantoor. Hij verbaast zich over hoe zijn collega’s te werk gaan en hoe weinig zij eigenlijk weten van de wereld. De personeelsafdeling heft de regel op dat collega's niet met elkaar mogen daten. Jack kan hierdoor zijn excuus niet gebruiken om het uit te maken met Amy. Mason komt dicht bij de waarheid over het romantische verleden tussen Jack en Brooke.

Deze uitzending bekijken