True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

The Blacklist - Alle afleveringen

The Blacklist

The Blacklist: Anslo Garrick - part 2

Liz' zoektocht naar de gekidnapte Red brengt haar op het spoor van een mol binnen de FBI. De informatie die wordt gelekt, is een bedreiging voor het voortbestaan van de speciale FBI-unit. Tijdens haar poging om Red veilig terug te halen en de levensgevaarlijke Garrick een halt toe te roepen, krijgt Liz hulp van een mysterieuze onbekende.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Isabella Stone

Door de moord op zowel zijn accountant als een koerier ontdekt Red dat iemand hem uit zijn tent probeert te lokken. Hij is er zeker van dat dit het werk is van huurmoordenaar Isabella Stone. Terwijl de FBI-eenheid op zoek gaat naar de vermeende dader, probeert Red zijn zaken weer op de rit te krijgen.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: General Ludd

De FBI onderzoekt de toedracht van een bomaanslag op een vrachtvliegtuig boven Washington. Red vermoedt dat een linkse terroristische groepering hiervoor verantwoordelijk is. De oprichter van deze organisatie, Nathaniel Wolff, heeft plastische chirurgie ondergaan om zo uit de handen van de FBI te blijven. Red weet een manier om Wolff op te sporen en daarmee nieuwe aanslagen te voorkomen, maar dan wil hij wel eerst afspraken maken over zijn eigen situatie.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Frederick Barnes

Een expert op het gebied van chemische wapens is verantwoordelijk voor de verspreiding van een dodelijk virus in de metro van Washington. Red neemt Liz weer op sleeptouw tijdens de zoektocht naar de dader van deze verschrikkelijke aanslag.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Gina Zanetakos

Ondanks het bewijsmateriaal dat Liz heeft gevonden, ontkent Tom alle betrokkenheid bij de dood van een Russische spion. Red tipt Liz dat de mooie, maar zeer gevaarlijke terroriste Gina Zanetakos de sleutel is in deze zaak. Als Liz achter deze terroriste aangaat, ontdekt ze dat haar missie is om een radioactieve bom tot ontploffing te brengen.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Natalie Luca

Red is op zoek naar het geld dat verdwenen is bij zijn poging om een noodlijdende cruisemaatschappij te kopen. Zijn accountant, Zack Smoll, is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Liz en Ressler ontdekken dat een hersenvliesontsteking hem fataal is geworden. Ze komen op het spoor van de mysterieuze Natalie Luca, die als biologisch wapen wordt ingezet om mensen te infecteren met de dodelijke ziekte.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: The Stewmaker

Tijdens de rechtszaak tegen een van moord verdachte drugsbaron wordt een van de juryleden onwel. Tijdens de commotie die daarna ontstaat, wordt de belangrijkste getuige in deze zaak ontvoerd. Red ontdekt dat de ontvoering het werk is van de meedogenloze huurmoordenaar The Stewmaker, die tijdens zijn loopbaan tientallen mensen heeft omgebracht.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Wujing

Red wordt door de Chinese spion Wujing ingehuurd om gecodeerde computerbestanden te ontcijferen. Met de informatie in die bestanden verwacht Wujing CIA-agenten te kunnen identificeren. Red vraagt Liz om samen met hem undercover te gaan om de levensgevaarlijke spion op te pakken.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: The Freelancer

Red biedt aan te helpen met het inrekenen van een tot op heden ongrijpbare huurmoordenaar, genaamd The Freelancer. Zijn eis dat Liz met hem meereist om deze levensgevaarlijke moordenaar te ontmoeten, wordt ingewilligd. Hun ontmoeting met The Freelancer wordt echter verstoord door de ontdekking van een team dat hen schaduwt. Red blijft Liz ondertussen prikkelen door haar informatie te geven over het verleden van haar comateuze echtgenoot.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: The Harem

Door de diefstal van de adresgegevens van personen in het getuigenbeschermingsprogramma verkeren duizenden mensen in direct levensgevaar. Red ontdekt dat Margot Rochet en haar dievenbende The Harem, die volledig uit vrouwen bestaat, die lijst koste wat kost in handen willen krijgen. Liz infiltreert in de bende om te voorkomen dat zij de gegevens in hun bezit krijgen. Eenmaal binnen wordt ze al snel zwaar op de proef gesteld om haar loyaliteit te bewijzen.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: The forecast

Op haar eerste dag terug bij de FBI vindt Liz op weg naar kantoor een vreemd pakket bij haar voordeur. Het blijkt een kijkdoos te zijn met een wel heel bizarre inhoud: een tot in detail uitgebeelde moord. Omdat er een briefje bijzit met daarop de tekst 'red haar', heeft de voorspelde misdaad waarschijnlijk nog niet plaatsgevonden. Terwijl Liz dat op de bodem uitpluist, onderzoekt Red op geheimzinnige wijze nieuwe zakelijke kansen.

Deze uitzending bekijken