True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

The Blacklist - Alle afleveringen

The Blacklist

The Blacklist: Philomena

De speciale eenheid jaagt op de geslepen premiejager Philomena die het heeft voorzien op Reds bondgenoten. Liz wordt benaderd door een oude bekende die haar in bescherming probeert te nemen. Ressler gaat opnieuw samenwerken met een oud-collega en komt daarbij voor een groot dilemma te staan.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Requiem

Door gebeurtenissen in het verleden komt Red op ramkoers te liggen met een zeer gevaarlijke tegenstander. Deze vijand is vastberaden om Reds zorgvuldig opgebouwde imperium met de grond gelijk te maken.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Dembe Zumba

Nadat het Dembe wekenlang is gelukt om uit handen van Red te blijven, weet hij Aram te kidnappen. Maar door Arams vermissing komt de speciale FBI-eenheid hem juist op het spoor. Als blijkt dat Red wel heel dicht in de buurt komt, besluit Dembe een groot risico te nemen.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Redemption

Scottie en Howard voeren een verhitte strijd om het leiderschap over Halycon. Tom en Nez infiltreren ondertussen in het hoofdkwartier van Grey Matters om Richard Whitehall te bevrijden en zijn technologie veilig te stellen. Als de confrontatie tussen de twee kampen de ultieme climax bereikt, blijkt dat niet alles is wat het lijkt.

Deze uitzending bekijken