True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

The Blacklist - Alle afleveringen

The Blacklist

The Blacklist: Redemption

Tom roept de hulp van Liz in omdat hij de FBI nodig heeft om Howard uit de psychiatrische kliniek te bevrijden. Zelf belandt Tom ook in een benarde positie wanneer Solomon hem ondervraagt over Whitehall. Als het verhoor steeds grimmiger wordt, probeert Tom te ontsnappen. Daarvoor heeft hij wel hulp nodig van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Howard wil Scottie uit haar tent lokken en besluit openlijk de confrontatie met haar aan te gaan.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Redemption

Een verzekeringsmaatschappij huurt Grey Matters in om een ontvoerde zakenman en zijn gezin op te sporen. Het team wordt in contact gebracht met een van de kidnappers, Diego Rocha, een voormalig lid van de Braziliaanse inlichtingendienst. Al snel wordt duidelijk dat het Rocha niet zozeer om het losgeld gaat, maar dat hij andere motieven heeft. Tom zet zijn leven op het spel wanneer hij Scotties plannen met Howard probeert te dwarsbomen.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Redemption

Een meedogenloze dievenbende heeft het voorzien op iets waardevols aan boord van Borealis-vlucht 301 naar China. Tom en Solomon gaan undercover als stewards om een kaping te voorkomen. Ondanks hun aanwezigheid aan boord van het toestel, verdwijnt het vlak na vertrek toch van de radar.

Deze uitzending bekijken

The Blacklist

The Blacklist: Redemption

De CIA vraagt Scotties hulp bij het lokaliseren van vijf ontsnapte terroristen uit een geheime gevangenis in hartje New York. Tom en Solomon worden ingezet om de voortvluchtige terroristen snel en geruisloos op te sporen. Maar dat blijkt een haast onmogelijke opgave. Ondertussen zet Scottie haar zoektocht naar meer informatie over haar overleden man voort.

Deze uitzending bekijken