True
Nederland.TV - TV kijken via internet, de beste tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Nederland.TV

Stacey Dooley Onderzoekt - Alle afleveringen

Stacey Dooley Onderzoekt

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens

In het zuiden van Afrika duikt Stacey Dooley in de wereld van cannabis. Ze reist onder meer af naar Swaziland, waar ze boeren bezoekt die skunk, een sterkere variant van cannabis, produceren. Op de luchthaven van Johannesburg ziet Stacey hoe makkelijk het is om de cannabis het land uit te smokkelen. En in de Zuid-Afrikaanse townships wordt ze geconfronteerd met Nyope, een zeer gevaarlijke en verslavende mix van cannabis en heroïne.

Deze uitzending bekijken

Stacey Dooley Onderzoekt

Stacey Dooley Onderzoekt: Drugs Over De Grens

Stacey Dooley volgt het spoor van 's werelds bestverkopende feestdrug, xtc. Haar reis start in Cambodja, waar een van de belangrijkste grondstoffen van deze harddrug vandaan komt. Ze gaat met junglepatrouilles mee die criminelen opsporen die op zoek zijn naar de grondstof, een zeldzame oliesoort. Daarna vervolgt ze haar trip richting Vancouver, waar veel synthetisch drugs worden geproduceerd, en Atlanta, waar xtc op grote schaal wordt verhandeld.

Deze uitzending bekijken